A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 októberi babák

Sziasztok !

Büngyi nagyon szorítok, hogy minden simán menjen !!!!!! Jujjj de jó , nemsokára kézzel fogható lesz Helénád !!!!!!!! :P :P :P :P

Masi: asszem tényleg a piacon fogok körül nézni , amúgy sincs már energiám messzebbre menni .
Remélem az ajtó mielőbb elkészül , még a végén előbb érkezik Lilibaba.

Missi : Csak óvatosan a hancúrozással :wink: ! Azért persze irígyellek is , de nekem pont a görcsök miatt kellett leállni :( .
Remélem vígasztalásul ma valami finomat sütsz magadnak és pihizel .

Zsozi : sok sikert az ügyintézős napodhoz . Én tegnap koptattam a lábamat,de utána úgy örültem ,hogy túl vagyok rajta , úgyhogy hajrá!!!!!

vicsok : "svájci bankbetét " hehe :P , ez jó !!!
Ma du lesz CTG , de majd írok ,hogy mi volt.

Cuki : ????? Mi a helyzet ??????????

Lányok , megyek sütit sütni, remélem mire legközelebb bejelentkezek Büngyitől is kapunk híreket .
Addig is mindenki vigyázzon magára !!!!!

Kép
sheepy

Kép
Kép
Kép
Vendég

Sziasztok!

Azt hittem rosszul látok, amikor olvastam a híreket!!!

Büngyi: Nektek!!! Ügyes leszel, jaj, teljes szívemből kívánomBüngyiNagyon drukkolok , hogy gyorsan és viszonylag fájdalommentesen meglegyen a baba!

Vizsgálat: Mostanában nekem is jobban fáj, valószínűleg azért, amit Masika is írt, rövidebba méhszáj, főleg ha már nyílt is egy kicsit, ugye meg kell hogy nézze az hány ujjnyi. Amikor kézzel tágítanak az a legrosszabb!

Hálapénz: Azért jó, hogy itt nálunk nincsen annyira elszállva a dolog, én kb. 40ezer Ft-ot szánnék rá, plusz 10 a szülésznőnek. Persze ez sok mindentől függ, majd meglátom, hogy állnak hozzám.

Kéjgáz: Nekem nem volt tőle semmi bajom. Nekem kifejezetten jó volt, és utána nem volt sem fejfájás, semmi mellékhatás, nem kellett feküdni, mint az EDA után, rögtön megkaptam a babát. Szóval én most is kérni fogom. Ja, és nem mellékes, hogy nem hosszabbítja meg a vajúdást, sem a kitolási szakaszt, mint az EDA. Inkább ezt kérem, minthogy a gerincemet szurkálják. Az első gyereknél akartam kérni EDA-t, 3x szúrtak, de nem sikerült nekik jó helyre szúrni, ezért nem is próbálkoztak többet. Máig sem értem, mit bénáztak össze. Na ez olyan szép élmény maradt bennek, hogy soha többet nem szeretném átélni.

Kép
Kép
Kép
gabi39

Adri
Neked is drukkolok, hogy simán menjen minden a tágulással!!!!

Erika
Nagyon jó volt olvasni a beszámolódat, örülök, hogy minden rendben!

Ork
Üdv itt ismét! Minden rendben lesz, Neked sincs már sok hátra!

Zita
minden együttérzésem a Tiéd- ügyintézés jó program...... én is futottam már néhány kört.

Evu
Mikor születtél októberben?- nálunk mindketten októberiek vagyuk, így mi is októberi bébire pályázunk :) Megértem ezt a bejelentett fizu ügyet, én is így jártam, így fogalmam sincs milyen összeget kapok majd táppénz gyanánt- ráadásul nem is igényelem 2 hónapig, mert az a cégnek költség...... :( Megyek tgyásra októbertől. Szerencsére azért nem minimálbérről van szó....... és kaptam egy hosszabb, határozott idejű szerződést is.

> Kép
evarga

Ariel: Gratulálok!!! Nagyon jó egészséget, sok boldogságot, rengeteg tejcsit kívánok!!!

Kép
Kép
Kép
gabi39

Evi, okt.16. :lol:

a fizum pedig minimalber..na gondolhatod.. :twisted: :cry: :shock:

aaa..fel sem huzom magamat :shock:

teregetek..
Vendég

lanyok, nekem nem esett meg le, hogy hamarosan szulok ! ez normalis ???
most hogy Bungyi a korhazban van, remeg a gyomrom az izgalomtol, hogy ez velem is megeshet !! DE hat konyorgom ! TERHES vagyok !!
van meg mas is akinek ilyen gyagya az agya ? :) :)
Ebresszetek mar fol, hogy a terhesseg vege azt jeneti, hogy SZules !!

Bungy !! mennek a pozitiv +++++++ energiak az istvan korhaz 4. emeletere !

Evu, vegre vki aki nem halapenzezik ! le a kalappal, szeretem amikor vkinek vannak elvei. es mit mondott a tarifara a doki ? mert azt nem irtad. gyonyoruek a holmik !

ciki, hogy vagy ? csak nem elindult vmi ???

evavarga biztos kihuzod oktoberig, mert meg van idod. en is oktoberben szeretnek inkabb szulni, de hat tok mindegy vegul is

agica : olvasol meg minket ? egyben vagy meg ? vagy mar megvan a bebike ? probaljal irni, jo lenne hallani feloletek

era hogy telnek a napok ? tudsz neha aludni is?

Gabi, nem hiszem el, hogy meg a mai napig van ez a kezzel tagitas. botrany. A gereb agi is mondta, hogy ok is igy tanultak az egyetemen, hogy amikor a fajasok vannak, akkor kell tagitani ( mert ugysem tudja az anyuka , hogy mar milye faj, aztan amikor o szult, akkor rajott, hogy ez borzaszto, azota nem csinalja. ! ) De miert van egyaltalan ffi szulesz ??

Shep, mit sutsz kis szucs ?, helyett mit sutsz kis barany ? :) huu de vicces vagyok...:( ne haragudj shepy ma ennyire futja a humorombol. heheh

vicsok, hos vagy a vasalassal. akkor most adtok penzt? nem tudom miert kell felni, a halapenz ugyis csak utolag van, es akkor mar mit tud veled csinalni ? semmit. Annyi, hogy kov. re masnal erdemes szulni. Nem hiszem el, hogy a TB fizetese mellett ( ami nem keves ! ) meg ki birnak csaladok fizetni 40- 80 e ft ot. sajnos mi sem tudunk...

Zsozi jo ugyezest. vigyel nyugtatot magaddal :)

Kalloni mi van veled? hogy vagy ?
bogyogyorgyi

Bogyó: Nekem is csinálták, mert nem akart elsimulni a méhszáj, és a gyereknek meg már látszott a feje. Na repedtem is rendesen. Borzalmasan fáj, még hogy nem érzi az ember a különbséget!!! Ezt is csak a férfiak találták ki, mert ők tényleg sosem fogják érezni. Én is mindig ezt kérdezem és mondom, hogy a szülész orvosok miért nem nők? A nőgyógyász, aki egyéb betegségekkel foglalkozik, műt, stb. legyen férfi, a fene sem bánja, de a szülész...
Sosem fogja felfogni, átélni azt, hogy mit érzünk. ÁÁ nem fáj az, mondják ők.
Amikor érzéstelenítés nélkül varrtak össze, akkor is ezt mondta a doki. Gondoltam is, hogy az ő tökét kellene így összevarrni, megtudná milyen érzés, nem pofázna többet hülyeséget.
Bocs, de ilyenkor úgy fel tudom húzni magam. :x

Kép
Kép
Kép
gabi39

Sziasztok!

Büngyi!!Nagyon drukkolok nektek!!Jól megleptél, nem gondoltam volna, Te leszel a következő! :D +++++++++++++++++++

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Gabi...hát ebbe még nem is gondoltam bele, hogy ilyen is lehet.. :evil: hrhrrhrh....na, még egy "bibis" ügy a szülésnél...

bogyó - én sem tudom nagyon még felfogni, hogy gyerekünk lesz, pedig már megszokhattam volna a gondolatot ez alatt a "pár" hét alatt..végül is a gondolat megszokva, csak felfogni... :roll: az még nem nagyon..ap még rosszabb állapotban van ezen a téren...

Sheepy, vmi fénypostával küdhetsz egy kis sütit... :wink: bármi is az...

Ma 5-től van szoptatásról film a védőnőnél, nem tudom, ágica jön-e..
na, tényleg vár a teraszablak.. :evil:

Anikó
Kép
Kép
vicsok

CSAJOK!CSAK GYORS BEKUKK,ÉS KÜLDÖM EZERREL A POZITÍV ENERGYT BÜNGYINEK!!!!!HAJRÁ BÜNGY,HAJRÁ HELÉNA!!!!!!!

MAJD MÉG JÖVÖK!!!!
geosel.klara

LÁNYOK!BÜNGYI BLOGJÁN MAJDNEM ÉLŐ KÖZVETÍTÉS VAN INGRIDRŐL!!!!!
geosel.klara

Bogyó: Én sem szivesen fizetek. Gondolkodom is ezerrel rajta, de hát ha az ember utána is hozzá akar járni ezzel-azzal a bajával, akkor azt hiszem muszáj lökni valamit. Mert ha nem adsz, tuti megjegyzi, aztán legközelebb meg seggel áll a dolgokhoz. Azt is elfelejti, hogy mennyit ad az ember, de azt tudni fogja hogy ki adott és ki nem.

Mi is nyögjük majd, most nincs is meg még a pénz, tuti kölcsön lesz kérve, majd megadjuk, de hát nálunk is kell hol erre, hol arra, egyszerűen nem tudunk félrerakni. Most a zenesulit kell befizetni, meg új furulyát vett a tanár a gyereknek, azt is ki kellett fizetni, cipő, kabát... hogy ne is soroljam. A tankönyvekért is 21ezer Ft-ot fizettem. Szóval nem egyszerű nálunk sem a helyzet. Sajnálom is tőlük rendesen, hiszen volna jobb helye is annak a pénznek.

Kép
Kép
Kép
gabi39

Sziasztok!

na ma mégis lesz gépem, majd holnap viszik szervízbe :D

Büngyi még nem üzent,reméljük minden simán megy!!!

Az éjszakám katasztrófa volt, nem aludtam semmit. Nemrég keltem, és nagyon rosszul vagyok, már kétszer hánytam (valami sárgát és keserűt) és forog velem a vilgág is. Szóval nem vagyok vmi fitt. Ha lefekszem csak mégrosszabb, és Lilicsek is nagyon nyugtalan.
Nem is merek elindulni ctg-re mit csinálok, ha útközben leszek rosszul. Öcsém barátnője itthon van majd lehet, hogy megkérem, hogy jöjjön el velem.

Pedig ma még annyi dolgom lenne :?

Kép
URL=http://www.glitteryourway.com]Kép[/URL]
masika

Bogyo, Gabi, na igen, méghogy nem fáj...Bár most nekem talán nem csinálták, ebből most kimaradtam. De a nagyobbakkal igen, és tényleg szörnyű...

Bogyo, köszi, megvagyunk. Tudok aludni is, még nappal is sikerül néha, vannak segítségek. Mától anyukám lesz aki segít nekünk, főz , vasal stb, de én is szoktam néhány dolgot már csinálni, ha van kedvem. Szerettem volna kimenni a házhoz pakolgatni, de a férjem nem akarta :( .Tamáskának hideg lenne még, pedig mondtam, viszem a hősugárzót. Az a baj, hogy az ajtókat még asztalosnak be kell állítania, hogy tökéletesen csukhatóak legyenek. Addig nem megyünk babástól. :(

A nagyobbakkal(főleg Benedekkel) is foglalkozok. Bencit azért elég érzékenyen érinti ez a tesó dolog, ő most extra törődést igényel tőlem. A legnagyobb meg tegnap elutazott erdei iskolába egy hétre.

Majd ha közeledik az idő, talán neked is leesik, hogy szülsz . :D De szerintem a mi szüléseink is segítik ezt, hogy leessen, bizony, hamarosan babázik itt mindenki. :D

Vajon Büngyivel mi lehet most? Az biztos, hogy 6 óra után elindítják a szülést, ha addig nincsenek fájások...

E.

gerika

MASI:NEM LEHET MÁR EZER DOLGOD,NEKED MÁR CSAK PIHENNI SZABADNA,FŐLEG ILYEN ÉCCAKA UTÁN!!!!
geosel.klara

Erika: El is hiszem, hogy a kisfiad extra törődést igényel. Az én nagy ló fiam tegnap azt játszotta, hogy kisbaba, szopta az ujját és gügyögött, pedig már 8 éves! Még rajta is kijön ez a kistesó láz! Valahogy megviseli, hogy nem ő lesz már a legkisebb.

Szegény Büngyi! Azt hiszem, hogy az oxitocinos beindítás kicsit durvább mintha magától indulnának be a fájások. Nekem legalább is ilyen élményem volt. Reméljük azért neki nem lesz annyira fájdalmas. Legalább is drukkolok ezerrel!

Masika: Csak nem valami szülésre utaló jel ez már??? Vigyázz magadra! Pihenj!

Kép
Kép
Kép
gabi39

Masi, tényleg pihenj!Lehet, te is ma még szülsz, ki tudja!

E.

gerika

Masi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kerlek pihenj le...
Vendég

Jaj most olvasom a blogján, hogy hajnalban még csak 2 cm volt a tágulása. Hát nem egyszerű menet, 10 cm-re kellkitágulnia a méhszájnak, hogy kiférjen a buksija a babának. El is hiszem, hogy pityereg, biztosan nagyon fáj neki.
Nagyon drukkolok, hogy délre meglegyen a baba!

Kép
Kép
Kép
gabi39

Kicsit jobban vagyok, elindulunk ctg-re aztán meglátjuk.
Tesóm barátnője szerint jól lement a pocakom.

ha megjöttem jelentkezem.

Kép
URL=http://www.glitteryourway.com]Kép[/URL]
masika

Masi, vigyázz magadra!!!! Mit ettél, lehet, hogy az epéd? Én akkor szoktam hányni ilyet hrhrhr :evil: Mondd, mi volt!!!

Evu, szépek a cuccok!

2. / 3. gyerekes anyukák, minden tiszteletem és csodálatom a tiétek! :roll:

Gerika, te még ne pakolássz, hanem babázz, bár gondolom nem egyszerű így költözés közepén...
Megnézem a blogot én is...

Anikó
Kép
Kép
vicsok

Sziasztok!!!

Büngyike megy a drukk!!!! Jaj de igzalmas!

Ariel gratulálok a babádhoz! Jó egészséget és sok tejcit kívánok!!

Én most jöttem meg a dokitól. Most nem néztek méhszájat, viszont a streptococcus leletem pozitív lett, peddig 3 hete negatív volt. Nekem felírtak 4*2 250 mg -os semicillin-t. Hát nem vagyok feldobva. Felhívtam a dokimat a szabiján és azt mondta, hogy szedjem nyugodtan. Jövő héten ismétlik a strepto vizsgálatot, ha addig megszülök, akkor a babánál is néznek majd valamit és kap antibiotikumot. Masika neked is kell szedned valamit erre? Ja és a vérsüllyedésem a normál érték 7*-e, de azt mondták, hogy ne aggódjak. CTG-n OK minden, vérnyomás jó, vizelet negatív.

Kíváncsi vagyok mi van Büngyikével!!!

Sziasztok, Csilla
csim

rohanok vedönöhöz, sietek...szetizgulom magamat Büngyi miatt :D
Vendég

NAHÁÁÁÁÁT!!!! BÜNYIKE NAGYON SZORÍTUNK NEKTEK!!!!!!!!

Ez hihetetlen! De jóóóó! Én úgy örülök!! :lol: És még semmi hír!! Jaaaj! Biztos minden rendben van!

Masi Nem a savaddal van valami?? Én akkor tettem utoljára ilyesmit a WC-be. Jó kis reflux.... De tűröm! :D

Csim Kókusz :(

Most rohanok!! Cukiiiii!!
Vendég

Szia Csilla! hát ez a fránya strepto...mostmár nagyon kíváncsi vagyok az enyémre..

Evu, majd mondd mit mondott védőnéni...

Hajrá Bünyi és Heléna! Lassan valami eredménynek kell lennie, nem??? :roll:
Jajj, most én is úgy kedvet kaptam... :wink:

na, de még vár a porszívó...meg a portörlő..meg lejárt a mosás..és még mindig nem tudom, mit főzök ma... :cry: megyek is, kitartás csajok mindenkinek, ez már a célegyenes!!!!

Anikó
Kép
Kép
vicsok

HAJRÁ BÜNGYI!HAJRÁ HELÉNA! Kép
geosel.klara

JA MAI MENÜ NÁLUNK:GULYÁSLEVES,CSIPETKÉVEL,MÁKOSTÉSZTA Kép
geosel.klara

Gabi pedig a zeneiskoala mennyivel fontosabb volna. nem tudsz utana mas orvoshoz menni ? vagy miskolcon ez kiderul? nbem olyan kicsi az a varos...nagyon megdobbentett amit a varrasrol irtal,,hat nem semmi ! remelem most SEMMI ilyenben nem lesz reszed !

Csim , te vagy a 3. ik itt akinek az, a Bungy kb 1 hete leirta, hogy mit kell vele csinalni, olvass utana. de vegul is ez nem durva,,es minden rendben lesz agyerekkel

Masi, irj a ctg utan, remelem minden jol alakul, de vegul is mar nem is lennne baj, ha szulnel...nem ?

Eri, de jo, hogy ott van anyukad !! es eszedbe ne jusson pakolni, nem veletlenuil vn a 6 het gyermelkagy ! az nem vicc, pihenjel es szoptass. remelem Benci is hamarosan jobban all Tomihoz

Vicsok, akkor te is hasonlokepp erzel. jajj de jo, hogy nem vagyok egyedul :) bar lsssan jo lenne, ha leesne a tantusz..
bogyogyorgyi

na, megjöttem :D megismertem a gyermekgyogyaszt, nagyon szimpatikus, megkaptam a recepteket kesöbbre.

a varoban ült egy lany, naggggyon pici babaval...jelentem, en betojtam.. :shock: olyan pici volt, es törekeny...jaj, nekem is lesz ilyenem?? :shock: :D nekem sem esik ez am le csajok...
a csaladlatogatst viszont eltoltuk holnapra :roll:

irany fözni, sose leszek kesz...jaj

Büngyiiiiiiiiiiiiiiii :wink: olyan izgi :D
Vendég

hali!
büngyi kitartás!!
basszus egész este majdmegvesztem a viszketéstől..ma 1 órára megyünk a bőrgyógyászhoz! nagyon szar..
ja..én nem tudom ki méri még a hasát, de az enyém tényleg megy össze.. :shock: :shock: :shock: ez természetes????pár napig mérnétek a hasakat?
csüt első nst!!
olyan izgi, mostmár szinte minden napra juthat egy babóka!! :):):)
hazról annyit, hogy tiszta hülye a faszi..:(:(d enem is akarok rágondolni, majd lesz valahogy..:(:(árat változtat, meg variál..

Kép
tidi

Sziasztok!

Bogyó, megtaláltam, amit a Büngyike írt a strepto-ról, talált egy cikket, amiben azt írják, hogy antibiotikummal kell kezelni a terhesség alatt, majd egy bekezdéssel lejjebb pedig, hogy nem kell kezelni a terhesség alatt, hanem a szülésnél adnak antibiotikumot. Szóval passz, na mindegy elkezdtem szedni a semicillin-t. Beszéltem a dokimmal, a védőnővel és az Apukámmal (orvos), mindhárman azt mondták, hogy szedjem. A gyógyszerrre azt írták, hogy kezelőorvos utasítására szedhető terhesség alatt.

Tidi, ez a házvásárlás nem egyszerű. Mi is jártunk úgy, hogy kinéztünk egy házat egy bizonyos árral, majd a tulaj közölte, hogy utánanézett a piacon és 2 M Ft-tal többet ér. A férjem megmondta neki, hogy szórakozzon mással, így most építkezünk majd.

Mi lehet a Büngyikével???? Úgy izgulok érte!

Sziasztok, Csilla
csim

Sziasztok lányok! Bocsi a belepofiért, igazából Sheepy-nek szeretném mondani, de hátha más is használhatja: múlt héten voltam épp köntösért a Colortexnél (Mozaik u., a budai alsó rakpart végén), és jó nagy akciók vannak. Puha, vastag, frottír köntösök és törülközők vannak leárazva, jó nagy a választék. Árakat most nem tudok, mert nem minden akciós, de voltak bőven 10 alatt is. Hogy épp a kapucnis-cipzárast hogy adták, érdemes megkérdezni, akár telcsin is. Láttam különben olyanokat is.

http://www.colortex.hu/

Büngyiéknek én is drukkolok! :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

TIDI:KITARTÁS,MOST ÚGYSEM A HÁZ AZ ELSŐ,MAJD ALAKUL!BIZTOS MOND VMI OKOSAT A BŐRGYÓGYÁSZ!

CUKIKA?????????!!!!!!!!!!!!!

HAJRÁ BÜNGYI,LEHET MÁR BABÁZOL???????
geosel.klara

Szirom, köszi az infot! :D

Nekem van egy köntösöm, még anyutól kaptam jópár éve, hát itt a pnelben nincs agyonhasználva...talán volt rajtam összesen10szer, mindig felakasztva volt a fürdőszobában és csak a por lepte...így tavasszal kimostam, és most a szekrényben vár..lehet, hogy átmosom, de nem akarok újat venni..

Na, megyeke bédelni..
ihletet kaptam ablakpucolás közben, kukorica-krémleves lesz (még sosem csináltam, de szeretem :) )meg rántott husi, ubi salival..
De addig még ...na, tényleg nem haladok..

Evu, én a multkor voltam így, amikor a védőnő a kezünkbe adta a műanyag babát (ami kb életnagyságú volt) pedig nem is mozgott, de olyan pici volt...jesszus, mindig is ettől tartottam a legjobban, hogy nem tudom megfogni, elejtem, összetöröm, bénázok... :oops:
Ráadásul balkezes vagyok, és egyszerűen nem esik kezemre, hogy a feje a jobb kezem felől essen...Csak az ösztöneimben bizhatok.. :?

Anikó
Kép
Kép
vicsok

Büngyi ????

Cuki??? Masi???? Adri ??? Gabi ???

Anikó
Kép
Kép
vicsok

Vicsok!

te hol panelben? :D NEM LEHET, HOGY UGYANOTT LAKUNK?? :shock:
Vendég

Sziasztok !

Büngyi szegény már fél napja vajúdik !!
Lányok én is be vagyok ám tojva rendesen, mert hiába várom én a fiamat, azért ha jönnek a görcsok mindig megkérem ,hogy még egy kicsit maradjon bent , mert ott sokkal jobb neki .

Maga a szülés nem érdekel annyira -persze nem bírom a fájdalmat én sem , de sokkal inkább az utána következők.
Jó lesz segítség, meg ott az izgága védőnő vésztartaléknak , de akkor is én leszek anya és nekem kell helyt állni !!!!!!!!!!!!!!! :shock:

Ez a kézzel tágítósdi durván hangzik, rá is kérdezek ma a szülésznőnél,hogy ő favorizálja -e az ilyen dolgokat.
Persze a baba érdekében mindent , de ez inkább úgy hangzik, mint ha az orvos siettetni akarná a szülés lefolyását ,ezért esetenként nem vár míg a természet elvégzi a dolgát .

Tényleg , Büngyi is itta a málnalevelet, meg több varázsszert is használt, de ezekszerint van akinél nem számít ???!!!

Adri : Te hogy vagy :?:

Cuki : Miért nem jelentkezel :?:

Masi: Tényleg pihenj le , most ,hogy már az utolsó hétbe léptél ne fárasszad ki magadat feleslegesen .
Lehet,hogy a hányás már valaminek az elejét jelzi ??????
Ha visszaértél a dokitól léci jelentkezz ,hogy mi van veletek !

Csim: sajnálom a pozitív eredményt :cry: . Ma kiderül ,hogy nekem mikor csinálják, de egy kicsit izgulni kezdtem én is ,hogy mi lesz .

Evu : klassz ,hogy szimpi dokit fogott ki Vanda!!! És a rucik is aranyosak . Azért a kiságyat nem semmi meló lesz kiüríteni !! :P :P

Tényleg lányok ! Ti a baba használati dolgait: orrszívó, hőmérők, lázmárő , hajkefe , mérleg , pelenkázó lap ..... szóval ami nem cumisüveg, és etetésre szolgálna azt előre fertőtlenítitek ?

Reggel elkezdtem neomagnolos vízzel takarítani a gyerekszobában , de nagyon büdös és rájöttem ,hogy talán hülyeség. A végén azért lesz beteg a gyerek , mert nem marad semmi kórokozó a közelében , úgyhogy már csak porszívózni fogok, és kimosni a textileket , ruhákat.

Na megyek sétálni egyet, mert tegnap nem tudták odaadni a múlt heti laborvizsgálatok eredményét.
Valami miatt pont az enyémet nem tudták kinyomtatni :roll: ,de mára ígérték. Remélem kész, mert délután vinni kell a szülésznőhöz.

Kép
sheepy

Haho!

Masi,ez epe egyértelműen!!Én egyszer egy italozás után hánytam ilyet és írtó xar volt!! :? :?

Na végeztem egyszer a dokinál!!Egész délelőtt ott voltam a rendelőben!!Már a tök.m kivolt!! :shock:
Ugy kezdődött h megmértek! :? Másfél kg 1 hét alatt(az utobbi 3 hétben meg semmit sem hiztam)..na a védőnő már pampogott h jujjj ez sok ám!! :shock: Vérnyomás sem tul alacsony:130/80!!
Fehérjét,minimálisat szokás szerínt kimuatott a tesztcsíkuk!! :?
Szóval mondom jol állunk! :) :shock:
Mondom nekik hogy kicsit(nagyon)görcsölgettem éjjel!!Az egyik védőnő:"Jájj még nem kéne!Majd 2 hét mulva már lehet"!!! :?
A másik:"Ez már teljesen normális joslófájás volt valószinű"!! :)
Szóval egyik ezt-másik azt mondja kb

Na aztán bementem a dokihoz(kb 1 óra mulva sorra is kerültem).Mindjárt mondta h megvizsgál!Ennek örültem,mert már 5 hete nem vizsgált és kíváncsi voltam!De méhszáj 3000es!Szóval zárt még egyelőre!A görcseim ellenére(dokinak nem is emlitettem őkat,elmaradt..),közben vizsgálat alatt megnyomkodta a lábaim(amik egyáltalán nem dagadnak most szeríntem)!!De erre ő:"Hát nem vagyok megelégedve lány"!! :shock: :)" Mennyit hizott 1 hét alatt??"Mondom neki h másfél kilot!"Másfél kilot????????????"
Na akkor labor(már máshová sem járok)vérkép,vizelet,üledék...kismiska.. :D :? Meg egyebek...
Utána jött az NST!!Multkor Samukám ugye folyamatosan nyüzsgött,de most csak a váróban volt aktiv,épphogy felfeküdtem,leáállt!!Egyet rugott,ez volt az össz! :) Jön oda a doki:"Mi az,nem mozog??"Hát mondom épp nem akar!!Megnyomkod,de közben mondja h végülis minden rendben,biztos csak alszik!(mosolyog)..De erre azért jól megmozgatja a hasam,mire Samu persze felébred!! :shock: :) Csak aludt volna!!Utána beindult,aztán végeztünk is!!
Akkor egy hét mulva ujra,de délután telefonáljak be a laboreredményért és kiderül a sorsom!! :shock:

A laborban persze 2 órát(!!!)vártam,áá alig voltam ideges!!Aztán közölték h lehet ma megsem lesz az eredmény!!De én szétizgulom a fejem,mert ha lesz fehérjém(a labor szerint is)akkor tuti már nem uszom meg a korházat!!Ugyh szeretném még ma megtudni,de csak 3ig van rendelés!!Passz!!Ráadásul vasat sem irattam,ugyh vissza kéne mindenképp mennemn!DE lehet h eredmény csak holnapra lesz!!!

FÉLEK!!Szorítsatok!!Jajj menjen már el ez az 5 hét!!!

Puszi mindenkinek,később taléán még jövök!!

És Büngyinek még mindig drukk!! :)

Missfried
Kép
missfried

Lányok!

Nézzétek meg Büngyi blogját! Megérkezett Heléna!!!!!!!!!!!

Büngyi
Szívből gratulálok! Nagyon örülök, hogy ilyen jól alakultak a dolgok és élbvezzétek ki az első órák meghitt pillanatait!!!!!!!

> Kép
evarga

Szirom : Köszönöm a Colortexes hozzászólásodat ! Igazán aranyos vagy , hogy írtad :wink: .

Neked is nagyon jó babázást , látom már gyakorló anyuka vagy !

Vicsok : Hehe :lol: :lol: , én is balkezes vagyok !! ( a család szerint kétbal kezes, de igazából csak szeleburdi ) .
Mikor először magyarázták hogyan kell gyereket fürdetni persze , hogy nem jött be a mozdulat, mert ugye nekem minden fordítva volt, a többiek meg nem értették mi ezen a nehéz !
Azért csak elleszünk valahogy :wink: !

Húúú, közben itt van a hír Büngyiék blogjáról :
[quote]I írta:ngrid 9-tol kezdett el szulni es kb. 10 ora utan megszulte a kis Helenat 2.9 kg-al, 55 cm-el. A kis Helena gyonyoru, azonnal elkezdett szopni es edes finom lanyos hangja van. Kismama nagyon jol van, boldog es csodalatosan nez ki. Kispapa nem merte megfogni a lanyat, annyira picinek latta elsore. :)

Kép
sheepy

Egyébként néha tulzásnak érzem amit velem "művel"a doki!!Jo oké h inkább figyeljen oda ránk,de ezek,én ugy gondolom,még nem kórházra utaló "tünetek""!!!Most nincs igazam??Az ember mást sem csinál,csak aggodik,mert mindig van vmi baja épp!!(A dokinak :) )DE reméljük a legjobbakat!!!!! :cry:

Missfried
Kép
missfried

jujjjjjjjj, nezem!!!!!!
Vendég

NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT BÜNGYINEK A KIS HELÉNÁHOZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
sheepy

Ki lesz a következő baba ??????????

Kép
sheepy

Jajj de szuper!!Istenem de jó nekik és örülök h minden rendben van!!!Ügyes voltál Büngyi!!! :) Gratulálok!!!!!!!
Kép

Missfried
Kép
missfried

Büngyi
Hatalmas gratula!!!!!Jó egészséget,és sok tejcsit !!!!!
A telehold úgy látszik meghozta a babát! :lol:

Masika
Nem lehet,hogy TE SZÜLSZ HAMAROSAN???A hányás lehet előjel simán!

Köszi csajok,hogy még emlékeztek rám! :D :D
É n sem aludtam jól éjjel.Azt hiszem a következő telehold megindítja a szülést. :wink: Dorottya általában egész éjjel szunyál,de ma össze-vissza rugdosódott,a hólyagomat is nyomta vmivel..olyan érzem volt,hogy mindjárt szétrepeszti a burkot is,de
szerencsére nem.Még korai lenne. :x
Most döbbentem rá,hogy sem a kórházas cuccom,se a babaruhák nincsenek rendben,úgyhogy ma neki is látok. :idea:

KépKép

KépKép
okr

jaj Istenem, hat megszületett Helena!! en mindjat elbögöm magamat, ki is öntöttem egy pohar tejet a konyhaban a padlora, komolyan mondom remeg a kezem :shock:

GRATULALOK BÜNGYI!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Büngyi!

Nagyon-nagy gratula nektek Helénához!!! :) De jó, de jó! :D :D

Erika

gerika

Büngyi: Nagyon ügyes voltál, hogy ilyen hamar megszületett Heléna!!! Sok boldogságot, nagyon jó egészséget a kis családodnak, babádnak, sok-sok tejcsit!!!
Nagyon örülök!!! :D

Kép
Kép
Kép
gabi39

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?