Kaska!
De jó, hogy üvegmatricázgattál. Én már bedobozoltam a festékeket, mert vasárnap költözünk. Addig ki kellene bírni.
Most egyébként egész jól elvagyok. Tegnap átültettem a virágaim egy részét, aztán kipurcantam, ma jön a második kör.
Most már biztos vagyok benne, hogy nálam a hidegfront a ludas (gondolom többek között). Már korábban is megfigyeltem, hogy akkor kevesebbet mozog a kiscsaj, és többször keményedek, de ez a múlt hét eleji durva volt. Most kicsit izgulok, hogy mostanában ne legyen még egy kicsit hidegfront. Holnap megyek dokihoz, kíváncsi vagyok, mit mond. A végén már majd csak néhány cm-t kell tágulnom, mert már annyira elõnyben leszek.
A 36. vagy 37. héttõl nem számít koraszülöttnek a baba? MÁrmint a betöltöttre gondolok.
Tina!
Én úgy tudom, csak akkor van gond, ha a méhszájon rajta van, de ez idõvel általában elmászik. Ha nem, akkor császárt szoktak csinálni. Írták a lányok, hogy akinek mellsõ falon van, az elõször nehezebben érzi meg a babát. Én nem tudom, nekem mindkétszer mellsõ falon volt/van. Talán kicsit jobban kell vigyázni, hogy a has ne sérüljön, hogy a lepénnyel ne legyen baj.
Ildianyu
35+5