A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

métt ne? terhesség elkezdi, oszt szopi befejezi a szervezetünk leépítését

Kép
kissmanó

Gurgi
Te naggggyon gyagya, majnem becartam, pedig én nem félek az ilyen állatoktól, csak a gilisztától..
Kata
Lilkó is ikrek/mérleg! Én az asztroweb.hu-n néztem meg, ott mindenféle le van írva....
Bocs Gurgi, hogy rontom a bótot :lol:
Lynia
Stroganoff pulyka, nagggyon tuti és eccerű elkészíteni! Ecetes uborkás, tejszínes, fini nyammmi
Enikő
Sztem annnya ez a bébike!
Móni
Télleg jó kép!! Édes Bálint baba!

Törlőkendő, mi 2-3 attól függ, mekkora adag...

KépKép

KépKép
szivvi

na, míg itt szép csendben lapított a kisasszony, asszem elolvasta miről folyik a duma (nemhiába járunk iskolába :wink: ), s épphogy letettem, há rotyogtat. Nesze neked pelenka. Bár így is hozzuk a formánk, nemsoká úgy is tisztába pakoltam volna, mett indulunk a városba. S most még a reggeli pelusban nyomta.

Kép
kissmanó

:( na megyek, benyomok egy pohár kalcium pezsitabit, aztán irány a bót :cry:

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Csajok
Nálunk Lilinek az egyik fülében sokkal több a sárga cucc, mint a másikban, félek, mert én mindig fülfájós és ebből kifolyólag felszúrásos voltam...

KépKép

KépKép
szivvi

na, nagy és híg adag volt, 2,5 törlő kellett

Kép
kissmanó

Szivvi - fülsár téma engem is aggaszt. Ha nem szedtem ki is megvolt a baj, ha kiszedtem akkor is dokihoz kerültünk. Hun az arany középút?

Kép
kissmanó

Én meg az avatarba pakoltam fel egy pelenkás segget, ha már ez a téma. :)

kétfiús anyuka
babdorka

ja, épp észrevettem, csak elfelejtettem megjegyezni :wink:

Kép
kissmanó

Köszönöm, köszönöm!!! Megnyugodtam oltás-ügyileg!

Pelenka, törlőkendő:
Úgy látom én többet pelenkázom, mint a többség. 7 kaja van, ebből csak a hajnalinál nincs peluscsere, szóval min. 6 fogy naponta, de ha kaki közte van, akkor több.
Törlés: pisinél 1, kakinál kb. 3, nálam is veszettül fogy

Kaki
Képzeljétek mostanság nincs minden nap! Olyan fura! Elején volt 3-4, aztán sokáig 1-2 naponta, de most vagy napi 1 vagy 1 sem :shock:

Kép
Kép
emma1976

Emi: Lehet hogy mazo vagyok,de én hétfőn voltam fogorvosnál :D Úgy, hogy tulajdonképpen nem is van panaszom :roll: csak még terhesen átnézettem a fogaimat (mert a csajokkal télleg brutál volt :cry: teljesen leamortizálták a protkómat, avagy kilukadt terhességenként kb 3-4 fogam :shock: )és mondta a fogdokker hogy lazák a töméseim. Szal most 2 hetente járogatok töméscserére... 8) Ugyanis egyszerre nem cserélHETI ki bakker bakkerovics :shock: :x :evil:
Sztem a kálciumos pezsgőtabi nem hiszem h túl sokat érne, de ártani se árt, úgyhogy igyad csak nyugodtan :wink:

Én naponta olyan 5-6x pelenkázom át a kicsit..

Lépek, ébresztem tökit, h szopizzon aztán húzunk a csajokért meg boltba...puszka

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Akkor sztem én használom a legtöbb pelust. Èn minden evés elöött peusozok, hajnalban is. Olyan édes, olyankor ki sem nyitja a szemét és szinte álmában eszik, a kis dr´gám. Törlöökendöö: pisinél-egy, kakinál nem tom, sok. De nálunk, sajna kevés kaki van. Mostanában 5 naponta egy.

Emi! Èn mindennap iszok kálcium és multivitamin pezsgöötablettát. Szerencsére nincs is gond. A terhesség alatt is csak meglazult tömések voltak. Azt akkor ki is cseréltettem.

Dorka! Tetszik az avatarod!

Sztem, ez a szavazás bunda. Apa írt egy programot, ami szavzgat Egonra, :oops: csak figyelni kell, mert néha abbahagyja. Szal, így sem megy elööre. :cry: De én tudom, hogy öö legédesebb. :wink: Ès persze, a tiétek! :wink: :D
molkata

Henchy, én is kérhetek zenét a pinterbonaildiko@gmail.com címre?
Betegeknek gyógyulást!

jövök hosszabban később, egy kézben tartani az uraságot, elég nehéz, jó kis edzés...))

Ildi

Kép
lidikoka

Mivel Balázsnak az alábbi képpen látható kedvenc alvási póza, semmi mást nem tudok tenni, mint babanetezni. :roll:
Kép

kétfiús anyuka
babdorka

Drka
Kicsit szőrös a kezed :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

Dorka! :lol:
molkata

Hát má lassan az enyim is ilyen szőrös, mert epillálni sincs időm.

kétfiús anyuka
babdorka

Babdorka nem bírom ki,hogí ne reagáljak!Balázsod zabálnivaló ebben a pózban!
pillangó7

Pillangó, örülök, hogy ezzel a képpel írásra bírtalak. :D
Egyébként az esetek 80%-ban így alszik.

kétfiús anyuka
babdorka

Sziasztok!

Megjöttünk az oviból, Bálint alszik még kint a babakocsiban. A délelőtt nagyon nyűgösen telt, evett, nyöszörgött, sírt, bekakilt, majd kezdte előlről...ez ment kb. 2-ig. Akkor elindultunk a Blankáért, és a babakocsiban bealudt végre.

Kata, csatlakozom, én is sok pelenkát, és ezzel együtt törlőkendőt használok. ( Bori te most ne figyelj :oops: :wink: ) Én is pelenkázom evés előtt Bálintot, és mivel szinte minden szopizásnál bekakil, utána is.... szóval nálunk sok pelus fogy :?

Emi: basszus denevér??????? te egy hős vagy, én nem is tudom mit csináltam volna a helyedben, lehet, hogy ijedtségemben még az sem jutott volna eszembe, hogy magunkra húzzam a paplant....

Andiiiiiiiiiiii: Nem akarok semmit elkiabálni, úgyhogy várok még egy-két napot a hírrel..... de gondolom sejted mire gondolok?! :wink: ja, és isteni a testápoló tej, nekem nagyon bejött, remélem Bálintnak is :wink: jól aludt éjszaka, nem tudom hogy ezt a finom testápolónak tudjam -é be....tényleg nagyon finom illata van, Blankának is nagyon tetszett, őt is be kellett kenjem :D

Gurgi: Samesznak hogy van a kis szeme?! Remélem gyógyulgat, és nem kell menni a csúnya doktorbácsihoz/nénihez. :wink:

annee: jobbulást nektek/ neked !!!

enikő: gyógyuljatok ti is minél hamarabb!!!!

manó: köszi, még egy érv az utazás mellett!!!! :wink: Ma kérek is árajánlatot, aztán majd meglátjuk!!!! ( egyébként nagyon jó áron szoktunk megszállni, félpanzióval....itthon sokkal drágább, ráadásul Ausztriában a Blankáért egy fillért nem kell fizetnünk :D :D ( persze nem emiatt megyünk oda, de azért ezt nagyon jó dolognak tartom, bezzeg itthon, nem igazán találtam még ilyen szállást :? ) Remélem nem romlik el addig az idő, és akkor irány-surány :wink:

Most lépek, szalad a lakás, én meg nem érem utol :roll: próbálkozom egy kicsit, hogy legalább megközelítsem....

Sziasztok,
Móni

Kép
Kép
moni1973

Sziasztok!

Megjöttünk az oviból, Bálint alszik még kint a babakocsiban. A délelőtt nagyon nyűgösen telt, evett, nyöszörgött, sírt, bekakilt, majd kezdte előlről...ez ment kb. 2-ig. Akkor elindultunk a Blankáért, és a babakocsiban bealudt végre.

Kata, csatlakozom, én is sok pelenkát, és ezzel együtt törlőkendőt használok. ( Bori te most ne figyelj :oops: :wink: ) Én is pelenkázom evés előtt Bálintot, és mivel szinte minden szopizásnál bekakil, utána is.... szóval nálunk sok pelus fogy :?

Emi: basszus denevér??????? te egy hős vagy, én nem is tudom mit csináltam volna a helyedben, lehet, hogy ijedtségemben még az sem jutott volna eszembe, hogy magunkra húzzam a paplant....

Andiiiiiiiiiiii: Nem akarok semmit elkiabálni, úgyhogy várok még egy-két napot a hírrel..... de gondolom sejted mire gondolok?! :wink: ja, és isteni a testápoló tej, nekem nagyon bejött, remélem Bálintnak is :wink: jól aludt éjszaka, nem tudom hogy ezt a finom testápolónak tudjam -é be....tényleg nagyon finom illata van, Blankának is nagyon tetszett, őt is be kellett kenjem :D

Gurgi: Samesznak hogy van a kis szeme?! Remélem gyógyulgat, és nem kell menni a csúnya doktorbácsihoz/nénihez. :wink:

annee: jobbulást nektek/ neked !!!

enikő: gyógyuljatok ti is minél hamarabb!!!!

manó: köszi, még egy érv az utazás mellett!!!! :wink: Ma kérek is árajánlatot, aztán majd meglátjuk!!!! ( egyébként nagyon jó áron szoktunk megszállni, félpanzióval....itthon sokkal drágább, ráadásul Ausztriában a Blankáért egy fillért nem kell fizetnünk :D :D ( persze nem emiatt megyünk oda, de azért ezt nagyon jó dolognak tartom, bezzeg itthon, nem igazán találtam még ilyen szállást :? ) Remélem nem romlik el addig az idő, és akkor irány-surány :wink:

Most lépek, szalad a lakás, én meg nem érem utol :roll: próbálkozom egy kicsit, hogy legalább megközelítsem....

Sziasztok,
Móni

Kép
Kép
moni1973

bocsi a duplázásért :shock:

Kép
Kép
moni1973

Gurgi: jó az írás, amit belinkeltél alvás témában. érdekes...

Tücsi: képzeld, tegnap jutottam el odáig, hogy tornáztassam a lábfejem. :? háááát... sajna eléggé fáj, remélem ez javulni fog...

Andi: felpróbáltad már a csizmádat??? én még nem mertem, szívbajt kapok ha nem jó :cry: pedig nagyon sanszos :twisted:

Na tényleg lépek pakolászni....

Kép
Kép
moni1973

Na akkor én is összeszedtem fejlődésünk történetét.
újszülött:
Kép
1hetes:
Kép
1 hósan is már így aludtunk:
Kép
2 hós korunkra "megtanultunk" végre fürcsizni és felüléseket végzünk:
Kép Kép
...és most már tv-t nézünk:
Kép

kétfiús anyuka
babdorka

Sziasztok!

Elment a gyerekdoki. Azt mondta, ő nem adna semmit a legjobb gyógyszer az anyatej! Nasivint kell csepegtetni a nózijába, meg Sterimart. A tüdeje tiszta, csak azért köhög, mert a váladék az orrából hátramegy és kiköpné. Tök jó fej volt.

Elfelejtettem a nyomoromhoz írni, hogy gártiszba a körmom is benőtt a lábujjamon és tök fáj.

Dorka, én is tök sok törlőkendőt használok el. Ha pisis 1-2, ha kaki akkor az ég tudja. De sokat, hamar, egy hét alatt elfogy a Nivea.

Pelus, hát nagyon változó, de én csak kakikor pelusozok, mert abból még van vagy napi 3-4. Plussz a reggeli és esti, tehát 6-szor tuti.

kispiskóta

Andrea
Kép
kindernay

Na megjöttem, csak gyorsan visszaolvastam...
:evil: :evil: :evil: :evil: 8) 8) 8)
kinyírnám az összes hivatalnokot (babanetes hivatalnokok kivételével)
1./ szóval kezdtem Budakeszin már be sem engedtek mert sokan vannak és a rendszer szarakodik,
2./ Budakeszi-Újpest (kb. 45 perc) odaérek, - persze gyerekkel és apukámmal aki végig segített - közlik, hogy nincs időpont és a rendszer se működik, mondom okés, de mikor jöhetek ma vissza mert nekem ezt el kell intéznem, hát Ők nem tudják mikor lesz jó a rendszer kérjek időpontot, tudnak adni november végére 8) . Mondom a nőnek hát az szuper addig ha a gyerekem beteg lesz mégis kinek a TAJ számára adják majd az orvosságot? Jó, menjek át a Pólusba, mert náluk mindig sokan vannak, ott pedig 10-től van ügyfélfogadás időpontkérés nélkül...
3./ Pólus-Újpest (kb. 35 perc - útfelújítás van) odaérek, ajtóra kirakva, hogy már nincs időpont ma!!!!! Na olyan ideges lettem hogy a fickónak aki a biztonsági őr volt addig nyomtam a sódert, míg beengedett. Majd a nő közölte, hogy náluk sincs rendszer és nem is érti, hogy újpestről miért küldtek hozzá, mikor országos leállás van! Micsodddaaaa????? :evil: :evil: :evil: Na ekkor már tiszta ideg voltam gyerekemnek enni kéne, ezek meg itt szarakodnak velem. Addig könyörögtem míg sikerült elérnem, hogy "visszajöhessek" 2 órára hátha addigra működik a rendszer. 2:05-kor megjelenek (addig megetettem gyerekemet) csaj megy ebédelni, aztán szerintem megijedt az arcomtól mert visszament és kérdezte, hogy befizettem-e a csekket?! Csekket? Hát nem illetékmentes??? De, de van náluk 1500,-Ft eljárási díj, amit csekken kell befizetni. Na jó, csekkel nyomás a postára, apu addig kivitte a gyereket a levegőre... Visszaértem sehol senki, ebédidő van... várakozom, majd kijött a csajszi, hogy rendszer néha-néha működik próbálkozzunk.. A végére sikerült, de csak az én erőszakosságomnak köszönhetően (bár megvallom a wc-ben elsírtam magam LEventének, aki közölte, hogy menjek haza majd valamit kitalálunk... ) de kitartottam! A fénykép ami készült rólam egy horrorfilmbe illő lenne, de ez a legkevesebb. Na azt mondták a Tb-nél, hogy intézhetem az ügyeimet a kiadott igazolással is, majd most meglátjuk....
Bocsi, ha hosszú lett, de FASZOMKARATE!!!!! Nem normális, bunkó, nemtörődöm népség!!!!!

Viszont nagyon büszke vagyok Botondra végig jól viselkedett, egy panasz nem hagyta el a kis száját, és most is evett és fekszik a kiságyban és körforgót nézegeti mosolyogva. Szóval nagyon jó gyerekem van! Vettem is neki kacsás bábot!

Andrea
Kép
kindernay

Kata: Anti :lol: :lol: :lol: nem baj arra is hallgatok! :wink:
Gurgi: mindig az a kép van előttem, hogy fekszik egy hatalmas, méltóságteljes oroszlán, tele hassal, előtte a kaja, és alszik.. na ilyen az én gyerekem is! Nem kérdezlek a cseppekkel kapcsolatban, majd mondod, én babonás vagyok, tehát nem akarok semmit elkiabálni... de nagyon küldtem az energiákat!
Móni: Bálint tündérbögyölő, ahogy mosolyok! Nagyon örülnék a jó hírnek, amit nem kiabálunk el!!!!!!!! :lol: Csizmát még nem próbáltam, de kész vagyok, mert semmi nem jön rám!!!! Megyek cipőt venni.. tornacipőt!
Emma: én betadint kentem az oltásra és nem fakadt ki, gennyes sem lett, csak piros dudoros, tehát jó, nem kellett ismételni.
Dorka: büfi nálunk vállon van, hátsimogatással, kb. 2 perc múlva már jön is! :wink: törlökendő hasonló helyzet, pisi 1, kaki 2-3-4 attól függ (+ csap alá ha nagyon gáz a helyzet).
Annee: jobbúlást nektek!

Na léptem eszem valamit, meg megdögönyzöm az én jó fiamat!

Andrea
Kép
kindernay

Andi: Botondnak ajándék kacsás báb :D :D :D megérdemli a kis hős :D
A többihez meg hozzá sem szólok, basszus ez Magyarország..... :?
Ügyi voltál!!!!!!

Móni

Kép
Kép
moni1973

Hali!

Emma, igen, bibises bcg a jó. Borsnak is piros körben sárga pötty és a doki azt mondta rá "nagyon szép" ( :shock: , furcsák ezek a dokik...)

Lynia: szopi is eszi a kálciumot. Nekem a gyerekdoki mondta, hogy szedjem, főleg így hogy sok a tej. Érdekes, hogy a nődokik erre nem figyelnek, mondhatták volna akár ők is :evil:

Mtücsi: szerintem csak Te aggódsz, hogy sokat alszik Babó. Biztos nyugisabb, mint a többiek.

Ná: a kaki -már ha van- nálunk is pöttyös. Zöld olyankor, amikor szorul ( meg még az alultápláltaké zöld, de az ezen topik babáira nem jellemző)

Nenoke: olvastam. Szép.
Milyen érdekes, hogy ugyanazon korházban, ugyanazzal a szülésznővel mennyire más.

Ma volt nálunk Monccs és az Ő Danija. Még nincs net, de rajta van a témán. Üdvözletét küldi.

Kérdés: az gáz, hogy Bors hátonfekve nem fordítja a fejét balra? Kézben, ülve megvan mind a két irány, fekve... Se a hangomra, sem Apjáéra, sem nagyobb tapsra, zajra. ??????????? :roll:

üdv.: ckat
ckat

http://www.westfaelische-nachrichten.de ... rlebt.html

ezt nézzétek! Egy 300 grammal született baba! Ès minden rendben vele, már 2,200 gramm.
molkata

Dorka! Olyan szép Balázs! Nekem az elsöö kép a kedvencem!

Ckat! Nemtom, sajnos, de ha csak van ilyen, akkor nem gondolom, hogy gond.

Andi! Hát, ez nem semmi törénet! Ügyesek voltatok!
molkata

Balázsnak is néha zöld a kakija, de nem pöttyös. Nem tudom, ez mit jelent. Kép

kétfiús anyuka
babdorka

Kata - link: brrrr

Ckat: ölben tökre lereagál mindent?

Andi: kitartás, akár Brassóban is történhetett volna. Sajnos. Lényeg, hogy talpraesett vagy, s kiharcoltad azt ami harc nélkül alapból járna.

Kép
kissmanó

Grétunak mindig aranysárga.

Kép
kissmanó

Kaki: nálunk is darabos, pöttyös! Az gáz? A szín úgy tudom a mi kajánktól is függ!Ckat: nekünk szokott zöld lenni, de hát 6 kilósak vagyunk? :lol:

Manó: igen alapból járna, nem is értem Őket,ezeknek nincs gyerekük?! Vagy ha valami miatt S.O.S kellett volna akkor mi történik? Undorító népség! Én is dolgoztam szolgáltató cégnél, (munkaügy) és mindenkinek azonnal segítettem akármilyen problémával mert azért ültem ott! Ezek ezt nem tudják?

Andrea
Kép
kindernay

Gurgi! Hüje álmok dettó: Meztelenül futok a pasim elöl az Árpádfejedelem útján ( :shock: :shock: :shock: ), és egy nő megállít a buszmegállóban, és megkérdezi, nincs-e nálam nektarin…

Lynia! Best of-os a denevéres sztori. Látom magam előtt Szilit alsógatyában, ahogy gyűrött fejjel hadonászik egy pulcsival… állat! (nem rémlik, hogy néz ki, de magas szőkének van elképzelve) :lol: :lol:
És az is jó lehet, amikor hazajön, és sorra gyilkolássza a pókokat a befőttes üvegek alatt. :D :D :D :lol: :lol: :lol:

Dorka! Ádám pont így néz TV-t, mint Balázs!

Ckat! Az nem jó, ha vmit az egyik oldalra nem csinál! Ha magától se néz arra hasonfekve, akkor sztem kérdezz meg vkit. Ha magától néz arra, csak Titeket nem tisztel meg, akkor csak masszírozgasd azon az oldalon a nyakát, vállát.

Andi! enyimÁdám is többet aludt oltás után.
Nekünk meg simán elszámolták az illetéket az új lakásra. 160e helyett 800e jött ki. Értem én, hogy nem szereti a munkáját, de számolni se tud???
Vendég

Molkata: ...és agyilag is o.k. a 300g-os???? (egy kumma szót nem beszélek németül, írnak erről?)
ckat

Lynia! kaja: tiramisut csinálj édességnek, ha van habverőd. nehéz elrontani, és szinte mindenki imádja.
Vendég

Szarvasbori: hasonfekve is stimmel, nem csak akkor figyelem, mikor beszélünk hozzá, magátol se fordítja hanyatt balra. Azért is próbáltuk úgy, hogy szólunk hozzá. illetéket fizettek még? figyeld a végét, mert mi havonta fizettünk, nem küldtek semmit, hogy már befizettük az összes lóvét, apu meg véletlenül rutinból küldte a pénzt. Ba...tak szólni, mi mentünk utána a dolognak és még mindig nem fizették ki...)
ckat

Bori! Hogy kell csinálni a tiramisut?

Ckat! Azt írják, hogy nincs különösebb probléma, így arról nem is írnak, inkább szenzációként említik, hogy a modern gépekkel és okos orvosokkal, már ilyet is lehet. Láttam a tévében a szülööket is, olyan megható. Szal, lehet hogy késööbb majd derülnek ki dolgok.

Egon csak eszik-alszik. lehet, hogy az idöö? :?
molkata

kaki téma Nyunyi sárga de ha nyügös akkor zöldes és fehér darabos.
popsi törlőt soha nem számoltam még mivel mindig evés közben trottyol igy nincs előtte pelenkacsere.

Bridzsi

Kép
esztora

Bori, köszi a tippet!
örülök, hogy mindenkinek tetszik a sztori :lol: :lol: :lol: lesz mit mesélnem a gyereknek ha felnő! hihi :D

magas, szőke :P nem nyert, csak a magas stimmel:

banyek, na képet később dobok, azt írja hiba történt

lynia-

Bori, köszi a tippet!
örülök, hogy mindenkinek tetszik a sztori :lol: :lol: :lol: lesz mit mesélnem a gyereknek ha felnő! hihi :D

lynia-

ja, ritkán, ha sok levegőt nyel mikor nem jön sok tejcsi, akkor vannak apró fehér darabok a kakiban. most meg vagy 10 napja extra híg.

Kép
kissmanó

Bori, köszi a tippet!

lynia-

Ckat! neurológus, és gyógytornász minket mindig a felemás dolgok miatt "szekál". mindig mindent tornáztatnom kell, amit csak egyik oldalra csinál. a szimmetria a mániájuk. (nem szimmetrikus mozgás, hanem szimmetrikus használat!!!)

Tiramisu, én így szeretem, de nem amarettoval, hanem rummal:
http://www.mindmegette.hu/index.php?app ... ecept=6606

Popsitörlő. Pisinél 1, kakinál 1, max 2.
Pelenkát nem számolom, de a 6 tűnik reálisnak.
Tényleg! Mosható nadrágpelenkával nincs vkinek tapasztalata?
Vendég

--
Vendég

--

lynia-

--

lynia-

Vissza: Várandósság