Sziasztok!
Megjöttünk az oviból, Bálint alszik még kint a babakocsiban. A délelőtt nagyon nyűgösen telt, evett, nyöszörgött, sírt, bekakilt, majd kezdte előlről...ez ment kb. 2-ig. Akkor elindultunk a Blankáért, és a babakocsiban bealudt végre.
Kata, csatlakozom, én is sok pelenkát, és ezzel együtt törlőkendőt használok. ( Bori te most ne figyelj

) Én is pelenkázom evés előtt Bálintot, és mivel szinte minden szopizásnál bekakil, utána is.... szóval nálunk sok pelus fogy
Emi: basszus denevér??????? te egy hős vagy, én nem is tudom mit csináltam volna a helyedben, lehet, hogy ijedtségemben még az sem jutott volna eszembe, hogy magunkra húzzam a paplant....
Andiiiiiiiiiiii: Nem akarok semmit elkiabálni, úgyhogy várok még egy-két napot a hírrel..... de gondolom sejted mire gondolok?!

ja, és isteni a testápoló tej, nekem nagyon bejött, remélem Bálintnak is

jól aludt éjszaka, nem tudom hogy ezt a finom testápolónak tudjam -é be....tényleg nagyon finom illata van, Blankának is nagyon tetszett, őt is be kellett kenjem
Gurgi: Samesznak hogy van a kis szeme?! Remélem gyógyulgat, és nem kell menni a csúnya doktorbácsihoz/nénihez.
annee: jobbulást nektek/ neked !!!
enikő: gyógyuljatok ti is minél hamarabb!!!!
manó: köszi, még egy érv az utazás mellett!!!!

Ma kérek is árajánlatot, aztán majd meglátjuk!!!! ( egyébként nagyon jó áron szoktunk megszállni, félpanzióval....itthon sokkal drágább, ráadásul Ausztriában a Blankáért egy fillért nem kell fizetnünk

( persze nem emiatt megyünk oda, de azért ezt nagyon jó dolognak tartom, bezzeg itthon, nem igazán találtam még ilyen szállást

) Remélem nem romlik el addig az idő, és akkor irány-surány
Most lépek, szalad a lakás, én meg nem érem utol

próbálkozom egy kicsit, hogy legalább megközelítsem....
Sziasztok,
Móni