Sziasztok!
Hát, hogy mi minden van a kenyérben...

mi hétvégén cora-ban szoktunk vásárolni és ott a legtöbb kenyér csomagolva van és rajta van, hogy mi van benne, majd hétvégén beírom egy címke tartalmát, de most nincs itthon...bár igaz, hogy ez a cora, de feltételezem, hogy más cégek is hasonlóan gyártják ezeket. Persze tisztelet a békebeli normális pékségeknek, de olyan lehet, hogy már csak a mesében van...
Votiv
A te pasid egy külön kategória.

babakocsi csomagolás

Tesószerelem meg édes lehet. Kérünk még fotókat.
Curse
Anyós autója

milyen jó fej a férjed, hogy magára vállalta, ez bárkivel előfordulhat, és új autó rulez!

Melóhoz meg drukk!
Nekem is sokan mondják, hogy minek nekem új autó, úgyis össze-vissza töröm majd

azért remélen nem, de a férjem meg inkább így nyugodt, hogy új, könnyen vezethető meg nagyobb, biztonságosabb kocsit fogok vezetni (már amennyire az anyagiak megengedik). Mert nem a kocsi a fontos, ha már baj van, de reméljük nem lesz. Mert mondjuk volt 40 ezer ft-os trabink is, amiért nem kár ha összetörik, de azért egyelőre a férjem úgy gondolja értem még kár lenne.
Szrek
IFA-t nekem is.
Neet
Micsoda egy csókos helyen tanítasz te...

Eszti meg, mint mindig imádnivaló.

És belegondoltam, hogy már kb. 3 éve írogatok ide. Az életem egy tizede.

nem semmi. Ne meg még egy kérdés, hogy akkor kiket szeretsz a BK-ban?
Ancsi
Lencsi

nálunk az ilyen mindennapos én már edzett vagyok, egykedvűen feltakarítom a romokat és továbbállok.

Főleg amikor a férjem olyanokat csinál, hogy odaadja Bendinek a kakaós dobozt és Bendi az egész tartalmát a tejbegrízre kanalazza, persze jut mellé és a földre meg a ruhájára is, mert hát ugye nekik mindegy, mert nem ők takarítják fel.

Néha úgy érzem, hogy az én pasijaimnál jobban senki sem tud koszolni és rendetlenséget csinálni, borzasztóak és ebben nagyon megértik egymást.

Nem beszélve, hogy pazarolnak is!! Talán azért is értik meg annyira egymást, mert a férjem ilyenekben olyan gyerekes.
Na megyek aludni, mert megint mindjárt 11 és különben is miért nem volt House??
ruz