A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Nuk: megnéztem, elvileg csütörtökre melegebbet ír a net, de kicsi eső lehet, kedden meg 0 mm valószínű. Melyik a jobb? 20 vagy 22 fok.

Kép
Kép
tinu

Votiv,
Ez a porszívós dolog nagyon durva :shock: :evil: és hát párod kocsija, totál taccsot fogtam :shock: :roll:

Deni,
Ne írj ilyeneket, mert még :oops: –ba jövök :wink: Csak azért nem szóltam, mert nem fűztem hozzá nagy reményeket, ennek ellenére mégis lesz belőle vmi :? Nektek továbbra is +++++++++++++!!!!

Nuk,
Takonykór :( bulást!!! És nekünk mindegy, h mikor, bár ez most nem nagy segítség neked :mrgreen: szal mondjuk legyen a kedd és majd úgyis alkalmazkodunk a többiekhez :lol:

Ancsi,
Lencsi mutatványa nem semmi lehetett, én is tutira idegbajt kaptam volna.

És én nem értem DE MIÉRT NEM LESZ HOUSE :( :( :( :( ??????

Kép Kép
curse

Tinu:
Nekem mindegy, ha esik, van fedett terasz, meg van nappali is... 8) 8) 8) 8)

Írjátok le, kinek melyik nap lenne jobb és amikor többen tudnak jönni, akkor lesz!!!!!!!!

Gondolom, az sem baj, ha egy csipetnél többet adtam neki, ugye??? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Mondjuk két csipet? Vízben oldottam fel, szal nem is biztos, hogy mind belejutott... Túladagolni úgysem tudom... :oops: :oops: :oops: :oops:

Ancsi:
Én a Napkelte reklámai közt láttam, de megtetszett! Annyira én sem ismerem én is csak a neten kerestem rá!

Megyek, beverek egy Mézes Vilmost, egy kübli forró teát, meg amit még itthon találok és jó a náthára...
Meg a Frei is érdekes lesz ma, gyerekmodellekről lesz szó. Meg akarom nézni, milyennek NEM szeretném nevelni a gyerekem!

nukada

Curse:
House-szal én is nemrég szembesültem... :cry: :cry: :cry: :cry:
Akkor Ti ezennel bekerültetek a keddi csapatba! :lol:

Vica:
Kaptam pü-t, válaszoltam is, lehet, hogy az nem ment át... Átküldöm megint!

nukada

Sziasztok!
80ezer hsz, nem semmi! Nem is tudom (sosem olvastam vissza annyit), ti kezdtétek ezt a topikot? Mikor jött össze ez a társaság?

Ancsi, küldök adatokat. Popókrém szétknéses eksön nálunk is volt, P egy babáját (meg a fél szobát) kente be tetőtől talpig. Épp indulóban voltunk egy esküvőre. Apa hideg zsíroldóval pucolta le Beját, a babát. :mrgreen:
És hajrá hüvelyi szülés, de ha nem úgy jön össze, akkor is a bébi a lényeg! :)

Szia Kisün, jó ferdítést! :)

PGabi, Dorka és az ovi :) szuper!
Ma P is nagyon lelkesen ment, semmi nyavalygás nem volt, és hazafelé is nagyon lelkes volt. Barátnőm mondta, hogy az ő lány hétfőnként vernyogott, és fokozatosan múlt ela hét vége felé. Aztán megint klezdődött előről...

Nít, eszci meg a higiénikus wc-használat! Eszméletlen jófej ez a csaj! :) :)

Nuk, ha tudok, becsatlakozhatok eg ykis időre én is a partyba? Még annyi mindenkit nem ismerek személyesen!
rídonli#

Bocs :oops: Eszci!
rídonli#

Én inkább csütörtököt mondok... már ha innen a retekből valaha odaérünk Nukékhoz... Szóval ne ez döntsön 8)

Én egy fél Oscillot beadtam anno Iginek... még él, pedig lassan 3 hete volt :wink: Rékának mielőbbit!
leni

Rékának innen is gyógyulást! És neked is NUk!
Deni, ti hogy vagytok?
rídonli#

[quote="votiv"] írta:votivaztán van sebesség-maximalizáló tempomat.

vagyis cruise control? :lol: 8) :lol: 8)
mi imádjuk....
főleg mikor 50nél felrakod 130ra és magától felnyomja a sebességet...mi meg csak beszélgetünk a Levikével...

én citroen c4 GRAND picassora szavazok!!!!!!!!!!!
IMÁDNÁM!!!!

Puskás Peti az új sztár...

na jó, megyek hányni...

ja, ezt hallottam (nem komoly, de elmond mindent)
Jól nézel ki, hánytál????
(15 húgomék PONT olyanok, mint akiket a TVben láttok)
zsancikant

én is csüt.
zsancikant

Ríd,
nem is tudom, kik kezdték a topikot, de ők már sehol sincsenek. Amire emlékszem, h Eszci kb a 80. oldal tájékán született, és akkor már kb féléve írtam-unk. De akkoriban 7végén szinte senki nem írt, talán akkoriban még apjuk foglalkozott velünk és mi is velük. 8)
És emlékeztek a régi szmájlikra? Sárga mosoly, vigyor meg szomorjel és ennyi. :D És hogy fikáztuk az újat! És egy időben áttértünk valami másik topikra, mert untuk, h ez mindig fagy. És hányszor összevesztünk, kibékültünk, nem írtunk vagy 2 napig besértődve, és hány meg hány baba született azóta! :D

Gondoltam, h másnak is tetszeni fog a higiénikus wc-nk. :lol:

Votiv,
apjuk nem semmi, halálra röhögöm magam a szitun, főleg a babakocsi-csomagoláson. :D

A kenyér az kelttészta, tehát tejben futtatott élesztő van benne, tehát kell, h legyen benne tej, nem? Bár sztem egy veknibe ha jut fél deci, akkor sokat mondtam, nem? Majd megkérdem odabent, elvégre élelmiszeripariban tanítok. (tök jó pl, ha pótvizsga van, és a diákoknak mondjuk a feladat a kakaóscsiga vagy az ízes tekercs, betegre zabálja magát a tanári. 8) És mivel ezek még csak a pékséget tanulják, nem a haszonlesést, az általuk készített kifli igazi békebeli kifli (Barbi, azok a régi szép idők, amikoron értelmes kiflit lehetett kapni... :lol: ;) szóval beleharapsz és még aztán is kifli formája van, és nem ez a felfújt, szájpadlásra ragadó lufi...)
neet
neet

tegnap déli hsz-em óta nem olvastam. takony megtámadott engem is, de legalább a torkomat kikúráltam egy nap alatt. Kiscica hála egyre jobban. Bár az étkezése furi (szinte egész nap csak bulátázik). A lényeg hogy eszik :D

ami még eszembe jutott tegnaphoz :wink:

Votív! megvannak még a pöttyök? nem lehet kajaallergia?

Rylie! a zabtejet kifelejtettem a "listámról"

talán utóolvasok...

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Indim,
még neked akartam írni, h ne szomorkodj, ha nem úgy alakulnak a dolgok, azaz szomorkodj, de oszd meg velünk, hátha segít a boszitopik! ;) És lássunk Dominós képet, én már legalábbis régen láttam!

neet
neet

no lányok,
gyorsan meggyógyulni.

Neet,
rád meg totál irigy ezért a rengeteg kajáért!!!!!!!!!!!! (és ez most nem vicc!!!! :wink: )
zsancikant

Barbi, pöttyök megvannak, makacs dögök! Ha allergia akkor sztem elmúlt volna már. legalábbis korábban mikor volt, az nem tartott 3 napig...
most Rhus toxidendront (mérges szömörce) kap az ifiúr, hogy legalább ne vakarja. mert hogy már párat elvakart.
A csajon kicsit másak a pötyik, neki csak az arcán vannak, de mintha legéppuskázták volna. püff nekem, két érzkékeny bőrű gyerekem van... (és még csak most indul az ekcéma-szezon)

Barbi, gyógyulást :D

Neet :D

Zsanci, igen, az az a Tom Cruise-os! :D
who the f... is Puskás P.? :lol:

Nuk, nekünk is inkább csüt :)

Isti rájött, hogy pusziltatja magát Józsival, mert az vicces :) odadugja hozzá közel az arcát, a csaj meg rácuppan a kis szívókájával az orrára/arcára/fülére és cuppog ezerrel, Isti meg vihog :lol:
Istinek arany szíve van, még a koszlott szeme- és fülesincs kis alvósmacikáját is megosztja a tesókával, pedig a maci az szent :D
ma is felkínált belőle egy darabot Józsinak, és együtt rágódtak rajta :D viszont tegnap meg Józsi egy képeskönyvet rágcsált és Istók elvette, mire aaaakkkora ordítás lett, még igazi könnyek is potyogtak! aztán megint csend, mikor visszakapta :lol: már látom, kivel lesznek a "gondok" :wink:
jó éjt én is kidőlök

votiv 8)
votiv

Votív! Isti puszilatatása :lol: Nagyon tündérik lehetnek! :lol: :lol: :lol:
pötty: de lehet, hogy folyamatosan eszitek , s azért tart még? :idea:

Rylie! attól mert régen nem szerette most lehet, hogy már bejönne Kamillának a régi cucc (egyszer erről olyan okosat írt Zuzi, s nagyon megjegyeztem. mindennek megvan az ideje, s időnként felkínálja az ember, akkor éri meglepetés. már én is tapasztaltam :D ).
no cici. wow!!! és gratula! :D s most hogy alszik el napközben?
gödibarbi

Nuk,
Hála a jó égnek, lesz House jövő héten :D :D :D És közben változott nálam is a dátum :mrgreen: anyósék bejelentkeztek keddre a leamoritzált autóért, szal marad csüt.

Ha ebben az országban PP sztár lehet.... :roll: (hányós szmájli miért nincsen?)

Viszont érdekes volt Frei műsorában a Tini Top 10. Még, h a Timberlake az első, ezek nem tudják ki a jó pasi :lol:

Barbi,
Szupi, h jobban :D

Votiv,
Olyan zabálnivaló Istid :D puszilgatás :D

Kép Kép
curse

Azt nem is meséltem, h tegnap volt nálunk az új védőnő, természetesen ebédidőben jött :twisted: viszont ilyen közvetlen nőcivel még nem találkoztam. Frankóra megmondta mennyi kap, mint pályakezdő. 92e Ft-ot és hogy elő van nekik írva 100 család/hónap látogatásra, ezért nem tud hozzánk pl. sűrűbben kijárni, persze nem mintha bánnám a dolgot :lol: Összesen 212 család van nála. És a legviccesebb, h Érden dolgozik, de 18. kerből jár és másfél órát utazik, nagyon durva :shock: én meg voltam győződve, h a védőnők helyiek.

Kép Kép
curse

Sziasztok!

Hát, hogy mi minden van a kenyérben... :roll: :roll: mi hétvégén cora-ban szoktunk vásárolni és ott a legtöbb kenyér csomagolva van és rajta van, hogy mi van benne, majd hétvégén beírom egy címke tartalmát, de most nincs itthon...bár igaz, hogy ez a cora, de feltételezem, hogy más cégek is hasonlóan gyártják ezeket. Persze tisztelet a békebeli normális pékségeknek, de olyan lehet, hogy már csak a mesében van...

Votiv

A te pasid egy külön kategória. :lol: :lol: babakocsi csomagolás :lol: Tesószerelem meg édes lehet. Kérünk még fotókat. :)

Curse

Anyós autója :( milyen jó fej a férjed, hogy magára vállalta, ez bárkivel előfordulhat, és új autó rulez! :) Melóhoz meg drukk!

Nekem is sokan mondják, hogy minek nekem új autó, úgyis össze-vissza töröm majd :oops: azért remélen nem, de a férjem meg inkább így nyugodt, hogy új, könnyen vezethető meg nagyobb, biztonságosabb kocsit fogok vezetni (már amennyire az anyagiak megengedik). Mert nem a kocsi a fontos, ha már baj van, de reméljük nem lesz. Mert mondjuk volt 40 ezer ft-os trabink is, amiért nem kár ha összetörik, de azért egyelőre a férjem úgy gondolja értem még kár lenne. :lol:

Szrek

IFA-t nekem is. :lol:

Neet

Micsoda egy csókos helyen tanítasz te... :D Eszti meg, mint mindig imádnivaló. :) És belegondoltam, hogy már kb. 3 éve írogatok ide. Az életem egy tizede. :D nem semmi. Ne meg még egy kérdés, hogy akkor kiket szeretsz a BK-ban?

Ancsi

Lencsi :) nálunk az ilyen mindennapos én már edzett vagyok, egykedvűen feltakarítom a romokat és továbbállok. :lol: Főleg amikor a férjem olyanokat csinál, hogy odaadja Bendinek a kakaós dobozt és Bendi az egész tartalmát a tejbegrízre kanalazza, persze jut mellé és a földre meg a ruhájára is, mert hát ugye nekik mindegy, mert nem ők takarítják fel. :twisted: Néha úgy érzem, hogy az én pasijaimnál jobban senki sem tud koszolni és rendetlenséget csinálni, borzasztóak és ebben nagyon megértik egymást. :twisted: Nem beszélve, hogy pazarolnak is!! Talán azért is értik meg annyira egymást, mert a férjem ilyenekben olyan gyerekes.

Na megyek aludni, mert megint mindjárt 11 és különben is miért nem volt House??

ruz
ruzicsky

Curse és többiek - Köszi aki válaszolt, és próbált segíteni!
Gondolkozom a kérdésen ..
Faludi dokiról egyre több pozitív vélemény jön .. :)
Kitalálom, hogy legyen .. elvégre még nem vagyok elkésve!

Kép
szösszenet

Puskás Peti a Pázmány Péter Kat. Egyetem diszdoktora. (lesz, majd egyszer)
8) jessz, pliiiz.
még az is lehet, h volt olyan, h olyan széken ült, amin előtte én...vagy Rid.
:lol: :lol: :lol: :lol:
zsancikant

Egy kicsit visszaolvastam:

Zsan! Éljenek az egészséges fijjúk (Igi lúdtalpát meg majd meggyógyítja önmaga) Egyébként Igi szeret lábujjhegyen járkálni vagy ti hívjátok fel a figyelmét hogy tegye?

Nuk! Fejlesztős sírásokhoz +++++++++++++

Deni! Azt hiszem inkább az előző folytatása ez a takonykór. S nálunk is beindult a közöstakonyproject :mrgreen: (Apának elkezdett fájni a feje)

Monisa! Akkor képzeld magad elé anyud, s máris megvan a megváltó transzod. :idea:
Érzékenység: mire vagy kiváncsi? Röviden : baromira magamra vettem mindent. S mindent szerettem volna én megoldani. S mindenért magamat is okoltam.

Leni! Köszi a főzőkönyv címet. Majd ha szembejön belekukkantok

Vica! Éééééééééljen a szopinélküli el és visszaalvások. :lol:

Holnap may be folyt köv
gödibarbi

Barbi,
Igi magától megy lábujjhegyen. Ezt az "öngyógyitást" már anno B-n is felfedeztem, igy szerettette meg magával a vizet (úszás céljából) és igy szoktatta le magát a kakaóról...
szal, én TUDOM, h a gyerekek hihetetlen TUDÁS birtokában vannak, amit szép lassan elveszünk tőlük.
(ja, és uigy volt anno, mikor B 7 hónaposan nem volt hajlandó kinyitni a száját, mikor antibigyót akartam bele tömni. Egyszerűen nem ment. Aztán 3 nappal később kiderült, h virusos fertőzése van...akkor tanultam tőle először)

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Jajajj, elfelejtettem, JANKA, itt vagy még?
Kismama-jóga a XI.ker.-ben: www.gyongy-fitness.hu!!!!!!!!!

Jóéjt, mennem kell aludni!
rídonli#

jó reggeltet all girls!

Nuk,
csak irj nekem is egy itinert és ha meg tudom oldani, elmegyünk :)

Zsan,
és hánytál? ki a rák az a Puskás Péter???
:shock: tisztára mint ha bluvársajtót (is) olvasgatnék.. :lol: mindig tanulok vmi újat.... hiába, így jár aki elvétve tv-zik...

Rájli,
leszokáshoz gratula! :)

Curse,
csak most, csak neked.... Kép
Kép
Kép

Mivel az állatkertes talira tuti megyünk, így ha valakit érdekel, sütök neki igazi, általam dagasztott, sütött zsemlét, hagymásat, mertmivel én itthon szoktam olyat csinálni....

Neet,
Eszci a higiénia védelmezője :lol: :lol: :lol: nués a nosztalgiázás.. jószagú marinéni én is már 2005 óta írogatok ide....

Votiv,
no comment, a többiek már mindent leírtak.. Istiéknek ++++ok, a tesószerelem meg annyira jóóóó :)

megyek, mert a csajom nem hagy semmi kikapcsolódásos dógot..

csók

Macsek
macskanyu

Votiv,
tesópusziltatás rulez! :D :D :D KÉÉPEKET!

Macska,
én se tudom, ki az a PP (másik topikon ez Puhapöcst jelent, alias Palika a BKból :lol:, csak már nem hangoztatom. Valami megasztáros fickó volt esetleg? :)

Szösszenet,
én is próbáltam volna segíteni, de nem ismerem ezeket a dokikat. ;)

Ruz,
igen, a Cora bevállalós kenyérügyben. :lol:

És apjuk vett egy kis veknit az Intersparban, tök finom, burgonyás, friss meg minden, no de a félkilós darabka volt 244 HUF. Azaz 5 kiló egy kiló. :shock:

Zsan,
kaja és a diákok: valamit valamiért. ;)

Ma még itthon, utókezelés, megyünk du a mamáékhoz jó levegőt szívni. Doki 3x kérdezett rá, h akkor jó-e, ha engem péntekre ír ki, de én annyira béna vagyok... nem mertem mondani, h írjon má ki hétfőre, ha lehet... nem is tudtam igazán, mit jelent az, h kiír, h aznaptól kell melózni vagy másnaptól... na mindegy, péntek meló, aztán hétvége. 8)
neet
neet

Jó reggelt!

Sajna Dorka határozottan taknyos,szóval ma nincs óvi :x
Elég jól fogadta,de csak azért mert megbeszéltük,hogy holnapra meggyógyul és mehet. :lol:
M.G. elvileg felírt a februári listájára,de még nem randiztunk.Kérte,hogy azért az nst-k elött még találkozzunk :lol:

Zsan:
igyekszem észbentartani a nov.-i randit :wink:,de hidd el semmiféle hátsó szándék nem volt benne,mikor küldtem :lol:

Indi:
tényleg jó lenne,ha írnál :!: Ez nem Te vagy :?

Neet:
Esztid :lol: :lol: :lol:

Ruz:
még fiatal házasok voltunk,mikor a férjem elcserélte a mobilját egy trabantra :lol: Fél év múlva ellopták :shock: ,mondjuk utólag nem bántuk,mert legalább megszabadultunk tőle :wink: Ekkor kezdtük gyűjteni a bogarakat :lol: ,na azokat nagyon szerettük.

Votiv:
pasid.... :shock:
Férjem szokott élvezkedni,mikor Németországba jár a főnökei csodakocsijaival/ML,GL mercik/.A tepomat még oké,de hozzá beállítja a követési távolságot és magától lassít a kocsi,ha közeledik valamihez és utána újra felgyorsít :shock: Ezeket tényleg csak kormányozni kell már.Nekem ez már nagyon,de nagyon... :roll:
Gyerekeidre meg legyél nyugodtan büszke! :D

petergabi

Megnéztem és a most aktívak közül Fibi volt az első. :D

Puskás Peti: igen, Megasztáros volt és nekem szimpi. De mivel azt a másik sorozatot nem nézem (sajna már a BK-t sem, mert akkor már alszom :oops: ), nem tudom, azóta mennyire lett puhapöcs. :)

Neet: én itthon élesztőporból csinálom a kenyeret és nem kell bele tej.

Kép
Kép
tinu

Ja, és hogy kit bírok a BKból? Leginkább senkit, de a Balta Zsóti elég jófej, no meg színésznek, pasinak se rossz. ;)
Meg Laci is jól játssza az idiótát, bár a szerepe nagyon béna.

ERból mindenkit bírok. :lol:

Tinu,
élesztőpor az mi az?

Dorkának mielőbbi bulást és ovit! :)
neet
neet

Neet,
Tinu juttatta eszembe: a kenyértésztához én vízben futtatom az élesztőt, nincs benne tej...
macskanyu

Neet: kicsi zöld zacskó, és rája van írva, hogy élesztő. :D
Nekem meg az a bajom a BK-tel, hogy idegesít az (is), hogy az összes csajszi benne pálcika. Miért nem lehet egy normális testalkatú lányt, nőt futtatni? Miért kell mindegyiknek anorexiareklámnak lennie? (Költői kérdések. :mrgreen: )

Kép
Kép
tinu

Macs,
engem igen erősen érdekel minden házilag sütött Macs-féle zselme/zsemlye/zsölme/zsömlye.

Gabi,
tuuuuuudóóóóóm ám, csak úgy eszembe jutott... :wink:
akár októberi randi is lehet, ha már van ip-od.

Neet,
hááát igen, valamit valamiért. Ha van üresedés beugró angoltanárnak, akkor jussak eszedbe... :wink: (egyébként angolul beszélsz az órán???)

ERból minden pasi jó, Houseból a House és a barátja jóóók, de erőteljesen (imádom a kis bandzsát...egyre jobban... :wink: )

és a fiam felkelt 22 perces gyorsalvásából.... (ő sem tagadja meg gyökereit...tesói mind ezt csinálták ennyi idősen)

mi van még????

háááát seeeemmmmmiiiii....

ölelés ezen a szépségetes napon!!!!!!! (miket is beszélek...)

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

na, tegnap, aki kérdezte, Hun Huur Tu ez az együttes:

http://www.youtube.com/watch?v=RxK4pQgV ... ed&search=
http://www.youtube.com/watch?v=bVkJ1Bf-QzU

nagyon jó volt a koncert
ancsipancsi

Votiv!
íves a kádunk, és kizárt, hogy rendesen beépítették volna, sőt, nem is vállalták, hanem inkább kifizették (betudták) az előlap árának nagy részét.

Neet!
az élesztő langyos vízben is felfut! :)
nekem is Barta tetszik, csak néha nem bírom már a teszetoszaságát annak se :)

Ruzy!
esetleg vesd fel a pasidnak egyszer, hogy minden hónapban 1x takarítsa ki ő a lakást, hátha akkor jobban megbecsüli a rendet. (ezt is tedd hozzá)

Macs!
mivel nekünk felmentésünk van az állatkerti tali alól (messze van), ugye oda adod az általad készített zsemle receptjét? nekem is vannak beváltak, de nem akar olyan könnyed lenni, mint a bolti :). hagymát én is szoktam bele tenni néha, hol pirítottat, hol simát. különben kenyeret is úgy sütök, hogy összeszedem a maradékot :), volt, hogy káposztát sütöttem bele, és nagyon jó lett.

Tinu!
dehogy pálcika. ott van az András lánya (mittomén hogy hívják), és elég nagy a sejhaja.
ancsipancsi

minimum 10 oldalnyit írtatok az élet olyan lényeges kérdéseiről, mint régi autó, jelenlegi autó, újabb autó, autójavítás és bk. na ehhez én nem tudok hozzátenni, de az biztos, hogy rettenetes lehet otthon csücsülni hetekig, mert szervízben az autó.

neetem nincs rosszkedvem, de dolgom sok

csókolat
indianyo

Helló!

Neet, Barta Zsolt, Laci rulezek, tegnapi rész után úgy röhögtem a Lacin, amilyen arcot vágott, a végén. :lol: :lol: Én még a Gézát bírom benne, meg a Magdi nénit. :) Ja és most az új fiú a Botond :wink: a felhajtott gallérjával, hm, nem rossz. ER-t már alig várom, a férjem mindig kiakad, hogy tudom nézni ezt a hülyeséget, de én imádom! :)

Gabi

Hát igen, trabi, mi azért vettük, mert építkeztünk és valami nagyon kellett és az építkezésre kellett a pénz, így nem akartunk sokat költeni, de nagyon vicces volt, mondom a bicajom többe került. :lol: És elég halálfélelmem volt benne, főleg, hogy az anyósülés már lötyögött benne és ugye én általában ott ültem. Dorkának jobbulást!++++

És élesztő futtatáshoz valóban nem kell tej, valamilyen langyos folyadék és egy kis cukor kell az élesztőnek.

Puskás Peti boáá, nem bírom, főleg a stílusát és még ronda is.

ruz
ruzicsky

mindenkinek a maga problémája fontos, és ez így van jól.
én a minap egy 6 kilós gyümölcscentrifugát cipeltem úgy haza bkv-n, hogy a hátizsákomban volt az alapgép, a babakocsira aggatva a tartozékok (+ gyümölcsök), és bizony sűrűn szidtam a tömegközlekedést, meg az embereket, mikor majd széjjel nyomta a hátam a cucc. SENKI nem segített se le, se fel! ha lenne módom, azonnal szert tennék egy kocsira.
ancsipancsi

Zsan,
háát, ha negyon nemf igyelnek, bevetem magam angolul. 8) (Egyébként igyekszem, de maygarul is tudok újat mondani... :lol: )

Indim,
bocsi, sztem miattam indult be az ótókereskedés, amikor a jogsiról kezdtem mesélni. Bocsi az offolásért, és a BKt meg nézd, jókat lehet rajta röhögni, fikázni, ilyenek. ;)

Kristóf pedig jóó. :lol: (kivéve, amikor tökbéna) De a többit kifejtem a BKs topikban. :mrgreen:
neet
neet

Ancsi

Hát igen, nem lenne rossz, ha rá tudnám venni a takarításra, de nem oly egyszerű, mert mindig van kifogás, mert neki most dolgoznia kell, vagy megcsinálom holnap, eljön a másnap, mondom megígérted, jójó, majd nemsokára vagy megcsinálja de csak félig és ha mondom, hogy de így nem jó, akkor hát ő így tudja megcsinálni stb. stb. a végén általában feladom és inkább megcsinálom magam. :roll: :roll: :evil: :evil:

ruz
ruzicsky

Ha csüt lesz Nuk parti, akkor nekünk nincs esélyünk ott lenni :cry: kivéve, ha Kátyáék jönnek, és együtt mennénk.... (Sukoro-Gárdony miatt)
VALAKI átdobná Kátya mobilszámát priviben?

Öngyogyitás: B tegnap: a jeges szél után bejöttünk, és odaült a radiátor elé magátol, és kérte, hogy tekerjem fel. hüje anyjának nem jutott eszébe....

Tinu,
és ez miért is érdekes, meg mit is jelent (hogy aktivakbol elsö) ? :lol:

megyek, mert nem alszik ma rendesen, csak szenved vmitöl....

KépKép
fibi

Indi

sztem beszéltünk más dolgokról is :wink:

ruz
ruzicsky

sztem nemcsak az autokrol irtunk az elmult napokban. én legalábbis max 2 sort irtam a témában, Szrek kérdésére válaszolván...
fibi

http://www.eloduna.hu/

és jut eszembe, hogy tegnap az okmányirodában erről láttam plakátot és csodálkoztam és meglepődtem, hogy ilyen is történik manapság, jó végül is Uniós irányelv stb. de végre csinálnak is valamit.

ruz
ruzicsky

Sziasztok! :D

Nuk,
partyhoz igazítjuk életünket :D most komoly, végülis mindegy, minél hamarabb eldől, annál jobb :D

Neet,
porélesztő ugyanaz a sorozat, mint sütőpor, van. cuk., szalalkáli ilyesmi :D
én csak egyszer sütöttem kimondott kenyérlisztből kenyeret, és rettentő kíváncsi vagyok Macs hagymás zsömijére :D

Macs,
hallod? :wink: :mrgreen: :lol:

Ancsi,
ez a kád-sztori
:? :(

Kép

Kép

:D
szrekuc

Fibi: semmi különös, csak Rídonli kérdezte, hogy ki nyitotta a topikot, meg hogy mennyi ideje van együtt ez a csapat. És én meg megnéztem, hogy tényleg. És láttam, hogy a mostaniak közül te vagy a legrégebbi. De nincs jelentősége, csak érdekességképpen. :wink:

Ancsi: na azért nekem a nagy sejhajokról más képem van. Az a lány szerintem még a normális testalkat soványabbikába simán beletartozik. Kicsit husibbak is elférnének. Pl. emlékszem, hogy Liptai Claudia a Szomszédokban is szerepelt és már akkor sem volt a nádszálság prototípusa. Ilyeneket miért nem válogatnak be mostanság? Miért kell mindenkinek modellalkatúnak, meg jóképűnek lenni csak azért, hogy egy mindennapi emberekről szóló sorozatba bekerüljönK? :roll:

Kép
Kép
tinu

Kenyér: abszolút kedvenc sváb pékségem http://www.jokenyer.hu/ Kaisers-boltokban lehet őket kapni, és a honlapjukon rajt vannak az egyes termékek alkotóelmei is! Néztem, hogy pl. az általam vett kenyerekben nincs tej :lol: A hagymás kenyerük felér egy orgazmussal :mrgreen:

Macs,
zsemlédre benvezek, és szerintem Marci is, ahogy ismerem :wink: :lol:

Zsan,
PP mint díszdoktor... most már hányok én is :lol:

Autók közt a toyotákat szeretem nagyon 8) Ugye Gabi? :lol: És éljen MG! :)

Curse,
anyós autója :( jó, hogy ilyen párod van!!! :D

Votiv,
új kocsi :shock: :shock: :lol: :lol: Isti nagyon jó testvér, és ezek szerint ezt már Józsi is tudja :mrgreen:

Indi,
hmmmm... no comment.

Ancsi,
popsikenőcsös figura nálunk is megvolt, szerencsére még a magárakenős fázisban elkaptuk Dócit :wink: Én sem épp halkan dícsértem érte :lol:

Barbi,
jobbulást!!! :D

Dóci óviban, ma ismét fél 9-kor ő volt a második, nagyon sokan lábadoznak otthon, igazi kiscsoportos foglalkozás lesz :lol: Tegnap délután nem aludt egy szemhunyásnyit sem, lehet, hogy mostanra ütköznek ki az anyai és apai gének :wink: De óvónénik szerint nem zavart senkit, éljen :D
Marci nagymamázik, én meg épp dolgozom... őőőő najó lebuktam :lol:
kisün

Egyszer használtam porélesztőt, de döglött volt, vagy én tehetségtelen, vagy mindkettő, ezért azóta is a hagyományosat veszem :lol:
kisün

nagy sutodekben bedaraljak a megmaradt zsemleket (vizes, tejes omlesztve! :shock:), es abbol (is) sutik a frisset... allitolag. de nem elkepzelhetetlen :evil:
sussetek otthon! mert az jo :D
egy sajat tapasztalat: amire leginkabb erdemes odafigyelni, az a liszt minosege! mert ha az nem jo, akkor hiaba minden igyekezet
hajra! uff ;)

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Rec,
szerintem abszolút nem elképzelhetetlen sajnos, sőt... és igen, otthon sütni jóóóóóó 8) :lol:
kisün

Akkor csütörtök!
Ki mikor tud jönni???? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

nukada

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?