Hali!
Most jöttünk haza a csavargásból
Reggel fejlesztő és adtunk egy "pofont" a neurológusnak, ugyanis Réka keveset nyöszörgött, de annál többet mosolygott. És röhögtünk mi is, mert a Kornél kifejtette, hogy olyan játék kéne a gyereknek, ami kicsit vastagabb, hogy ne átfogja, hanem ráfogjon, puhább gumi, vagy szilikon legyen és rücskös, hogy stimuláljon... Erre mondom, nekem lenne ötletem, hogy mi ez...

Erre a Kornél: Ha épp nem használod, oda adhatod a gyereknek
Aztán elmentünk abba az új játékboltba, ami a Tesconál nyílt kb fél éve és vastag/rücskös/puhagumi játékokat kerestünk

Meg a keresztfiamnak Megatron harcost (fingom nincs, hogy mi az), azt kért szülinapjára.
Aztán kaptam egy új telcsit, a boltban a csávó megkérdezte, hogy akarok-e tokot? Mondtam, nem kell, a gyerek úgy is megeszi/ledobja/egyéb, én meg csak a zsebemben tartom. Teljesen fel volt háborodva ezen, én meg mondtam, hogy ne má én legyek a telefonért, hanem fordsítva. Tök rosszul lett, hogy ez ilyen-olyan szoftveres, 3g-s, mms lóf-os... Erre én mondom, én úgy is csak telefonálok vele, arról nem tehetek, hogy tele van olyan dolgokkal, amit nem használok... Persze szupi telefon, de mivel lejárt a 2éves szerződésem, ezért "csak" 10e volt... Közben a Réka ott lógott rajtam és csorgatta a nyálát az asztalukra...

De amúgy nagyon kedves volt a srác, csak felhívta a figyelmem, ha agyerek összenyálazza a telefont és visszahozom, akkor a szervíz azt írja rá, hogy elázott és nem cserélik ki
Na, készülök a tanfolyásra, bár nem vagyok 100%, csak 92, de max nem smacizok senkivel! Hallod Tinu, semmi csókra ne számíts