Viranka!
Sense! Gratulálok! Sok boldogságot és tejcit Nektek!
Zsu! Megy a drukk!
Úgy tűnik, hogy nekünk is beválik az Infacol. Bár szerintem Szelina nem olyan vészesen hasfájós. Lekopogom!
Én nem méregetem a picit, mert nem is vettünk mérleget, de ma is volt kaki, úgyhogy szerintem van tejci rendesen. Nem is pótolok egyáltalán. Jövő hét elején megyünk a védőnőhöz súlymérésre. Kivi vagyok!!!
Ja! A bal mellem látványosan nagyobb

(ahogy Timi26 is írta). De durva!!!
Fleur! Engem meg most mindenki idegesít…

Ilyen „hagyjatok minket békén” hangulatom van. Még szerencse, hogy azt szeretem, amikor apa itt van velünk!
Anitja! Az én cicim se feszül, és nem is folyik, de a doki azt mondta, hogy ez semmit nem jelent, mert a szopi alatt is termelődik a tej. Nem kell feltétlenül tárolódnia.
Én egyébként édesköménytermés és ánizstermés teát szoktam lefőzni, és azt iszom. Nem tudom, hogy segített-e, de beindult a tejem. És nem szokott sírni, hogy éhes.
Kiskolbi! Nekem is úgy fájnak a mellbimbóim, mikor bekapja majd meg őrülök.

Aztán mikor beindul a szopi rendesen, akkor már nem fáj szerencsére. De néha már alig merem ráharaptatni…
Timi! Én bevallom őszintén, hogy kétnaponta fürdetek, míg le nem esik a köldökcsonk. Már alig tartja valami szerencsére! Utálom, hogy vigyázni kell rá fürdetésnél.