Kinderke
Mellgyuszi...már megint!

Hogy vetted észre a peteérést?
Esztora
Lecsófesztivál

Nyamm-nyammm.

Nyunyi nagyon ügyes a gyertyaállással.
Kata
Akkor kb. úgy vagy az ottani magyarokkal, mint én az itteniekkel. Nem visszük túlzásba a kapcsolattartást.
Hencsi
Szerintem 3-4 percig már megtartja a fejét.

Bogi nagyon kis formás és tényleg hosszú.
Uxi
Ezen én is gondolkodtam, hogy egy lakatlan szigeten, hogy szülnék... A félnapos ovi is eszembe jutott. Lelkiismeretfurdalásom van sokszor, hogy Bercivel már nem foglalkozom annyit, mint szeretné és türelmem sincs elég...
Emi
Szegény Maja

Drukk, hogy jobb legyen a mai nap!
Pillangó
Bence hason alszik már régóta, pontosan azért, mert így jobban szeret. Írtam a régi védőnőmnek, azt válaszolta, semmi gond vele. Azért a bölcsőhalálhoz kell még egy két dolog, csak a hasonfekvés nem okozza.
Ne várd a mensit, nekem 8-9 hónap után jött meg Bercivel. Most se jöjjön hamarabb.
Emma
Nekem azt mondta a dokim, hogy statisztika szerint 4,5-5 hónappal a szülés után indul a peteérés, akkor is, ha nincs mensi.
Arik vagytok a fiaddal.
Nenoke
Teniszmeccs

Akkor majd a fiaddal tárgyalom meg a teniszvilág eseményeit, én is nagy szurkoló vagyok.
Bori
Nem vagy szívtelen anyuci. Ha szükséged van a kikapcsolódásra, hívd a bébicsőszt, semmi gond azzal.

A múltkori pár órás shopping után, nekem is több türelmem volt a gyerekekhez.
Köszi mindenkinek a gyerekdícséreteket.

Jó éjszakánk volt, de most jön a nehezebb dió, vásárlás.

Bence tegnap annyira ordított, hogy haza kellett jönni és nem tudtam befejezni. Még itthon is nyomta egy negyed órát, alig tudtam megvígasztalni, úgy felhergelte magát.

Rengeteget fogok spórolni, ha Bence nem enged vásárolni.
Egcsi