Sziasztok,
Nonóka,
Küldtem privit
Aranyos vagy, de reméljük, többet nem lesz ilyenre szükség.
Nyunyi,
Végül mi aludtunk Zozóval

Majd’ 3 órát

Nagyon-nagyon jól esett

:D:D
Krisztamilli,
Üdv a csapatban!

:D:D
Remélem, a többiek már megnyugtattak a punkcióval kapcsolatosan. Bár, tudom, hogy ilyenkor már csak ha túl leszel rajta fogsz igazán megnyugodni. A lényeg, hogy tényleg nem fáj, és nagyon kedvesek is az anesztesek is. És az egész kb. 15 percet ha tart
Bocsi, ha nem jót kérdezek, de a császárodból neked már van egy gyerkőcöd? Sajnos nekem is volt csaszim, bár gyerekem nincs, illetve angyalka lett belőle

Hidd el ahhoz képest ez a punkció egy szúnyogcsípés…
Mielőbbi babásodást kívánok Neked is!
Süni,
Igen, aranyosak voltak, Judit kicsit el is sírta magát

Örülök, hogy megismerhettem Őket is!
Kira,
Ejnye te csajszi! Aztán remélem, holnap jó hírekkel jössz!
Nyunyika már megírta a jó cselekedetünket
Nika,
Hasonlóan érzek a hétfővel kapcsolatosan

Én is nagyon utálom…
Elan drága,
Mennyivel előre kell drága Wiegandt dokinkhoz a magánrendelésre bejelentkezni? Ugyanis már 121 napja

, hogy meg jött, nem ártana egy vizsgálat, hogy biztos rendben van-e odabent minden

Bár sosem voltam egy sűrűn mensiző (nincs peteérésem), de azért azt hiszem ez már nagyon-nagyon sok idő…
Sehike,
Aranyos vagy! De nélkületek nem sikerült volna!!!!
Törpe,
Puszi neked!

Szuper, hogy holnap már lesz haditerv!

:D Majd mesélj, hogy mi volt!!!
Nefke,
Hű… nem emlékszem, hogy nekem lett volna ilyenem. De azt mondják, hogy pár napig fájhat és pecsételhetsz is a leszívás után…
Gabicsibe,
Sajnos képet nem készítettünk.
Babatapik mennek: ++++++++++++++++++++++++++++++++++

:D
És végül, de nem utolsó sorban:
Kedves jó érzésű topiktársaim:
Ez a meglepi nélkületek nem jött volna össze!!! Szóval TI vagytok a fantasztikusak!!! Örülök, hogy sikerült ennyit összedobnunk, bár én bevallom őszintén, hogy akkor is nagyon büszke lettem volna „magunkra”, ha mindenki csak egy ezrest dob be, hiszen szerintem ennyi MINDENKInek van, és szerintem ennyit minden jó érzésű ember tud nélkülözni, bármilyen helyzetben is van. Így persze még jobb volt, hiszen bebizonyosodott, hogy mennyire remek emberek vagytok! HALLJÁTOK beleadók? Ez Nektek szól ám
Millió puszi!