A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sziasztok,

Nyunyival teljesítettük a küldetést! :D:D:D:D Juditék életben is annyira aranyosak, mint ahogy azt sejettem :D Örültek mindennek!!! Juditon látni, hogy nagyon fáradt. Láttuk a lányok szobáját is, hát… meseszép! Reméljük, hamarosan már be is költöznek :wink:

Nyunyikám,
Nagyon örülök, hogy személyesen is megismertelek! Bebizonyosodott, hogy életben is ugyanolyan tündér vagy, mint ahogy írsz!!! Köszönöm, hogy együtt mentünk! :wink:

Puszi mindenkinek, és aki beleadott annak extra köszönet, úgy érzem, nagy dolgot tettünk!!! :oops:

Kép

Kép
zsókuci

Hurrá-hurrá, örülök, hogy sikerült a meglepetés :D
elan

Sziasztok!

Nagyon aranyosak vagytok lányok, hogy elmentetek Juciékhoz! Annyira örülök, hogy sikerült a meglepi :D :D :D
nikó

Sziasztok csajszikák!!!

Nyunyika és Zsókuci!!!!Örülök,hogy sikerrel jártatok!! Olyan jo örömet szerezni másnak4 Én ugy szeretem. Szerintem van olyan jo érzés adni mint kapni!!

Tulvagyok a vasárnapi ebéd készitésen jóllakattam a családot most még mosogatok egyett aztán pihi ezerrel. Most olvasom a Havasnak a Kelemen Annás könyvét! Hát csajok nem semmi!!! Ha valaki szeretné majd elovasni szóljon nyugodtan. Ja még van egy könyvem a cime a vVÁRVA VÁRT BABÁK szerintem nagyon jo sok erőt és kitartást ad. Ha valaki szeretné elovasni irjon nyugodtan szivesen elküldöm. Kellemes vasárnap délutánt mindenkinek majd este még jövök puszika.

Kép
fiona66

Sziasztok!
Hát lányok nem lett nyugis hétvégém! Apás hétvége lett volna, de tegnap az exem, mikor jött volna Sáráért totálra törte az autóját. Neki nem lett baja, meg úgy néz ki, hogy nem is ő a hibás, de azért Sárám lelkét ápolgatni kellett. Úgyhogy végül is az ügyintézés után én vittem, és ma én hoztam Sárát az apázásból.

Most megyek, mert holnap olvasás felmérő és még gyakorolni kell.

Gabicsibe!

Pü-ben leírom a bénázásomat: :oops:

Kira!

Holnap találkozunk! Írok pü-t. :wink:

Kép

Nonóka
nonóka

Szijjasztok Drágáim!!!!

Kicsi Zsókucim!Én is nagyon örülök,hogy megismertelek személyesen!!!!Tündéri csajszi vagy!!! :P Puszantlak!

Lányok!Nagyon Köszike nektek is a segítséget!!!!!!örülök,hogy ilyen fantasztikus embereket ismerhetek mint ti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Hatalmas ölelés nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jucikáék nagyon örültek a meglepinek!!!!!!Ahogy Zsókucival mondtuk!!!!!KÜLDETÉS TELJESÍTVE!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kicsi Sehikém!

Sajnálom ,mamikádat,remélem hamarosan jobban lesz!!!!!Kitartás Kicsikém!!!!! :roll: Kép BOLDOG HÁZZASÁGI ÉVFORDULÓT!!!!!!!!!!!

Ugy elfáradtam!!Megyek tusizni aztán pihi!!!Ördike még kirándul!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok,

Na, túl vagyunk az ebéden is, fincsi túrógombócot csináltam :D:D Még tegnap este bekevertem, és ma csak főzni kellett :wink:

Sehike,
Mennek a petikenövesztők: ++++++++++++++++++++++++++ :D
Nem hiszem, hogy a progiszurinak ártott a hűtő.
A honlapkészítés tényleg nem nehéz azon az oldalon. Szerintem pikk-pakk megvan :wink:
Sajnálom, hogy rosszabbul van a Mamikád! :cry: :cry:
És azért: nagyon boldog házassági évfordulót kívánok! :D (Nekünk is szeptemberben volt a 7. :D:D)

Kép

Fiona,
Nem kellene ennyit járkálnod, amikor a doki fekvésre ítélt! Ne játssz ezzel, mert akár nagyon nagy baj is lehet belőle :roll: Szóval tartsd be a doki utasítását! Fekvés, fekvés és fekvés!! Irgum-burgum!! :evil:

Kira,
Bízz benne, hátha! :D Én azért még drukkolok!!!

Jerika,
Reméljük, hogy minden rendben lesz a melóhelyeden. Rossz, hogy így kell félni, hogy nehogy kitúrjanak :roll: Szívből kívánom, hogy hamarosan már csak a pocidat kelljen otthon növesztened 1-2 babókával :wink: :lol:

Nefke,
Hát a méhnyálkahártyás kérdésedre válaszolva: én úgy tudom, hogy csak a mensi ideje alatt csökken, mert akkor válik le a megvastagodott rész, hiszen addig fel van rá készülve, hogy beágyazódjon a babó. A 14-es eredmény nagyon szuper, abba tudnak majd kapaszkodni a kicsik :D:D

Arjudo,
Igen-igen, meg fog vizsgálni. Hát valamikor délelőtt menj, azért is érdemes szerintem korábban menni inkább, mert 9-től már beavatkozások vannak (ET, punkció, inszemek), és akkor sokat kell a dokikákra várni :D

Nonóka,
Ha kész a vonalzód, akkor az URL-lel kezdődő sort kell bemásolnod a profilodba az aláírásodhoz. Sok sikert! :D
Sajnálom a balesetet!! :(:(

Süni,
Hát, tudtok élni :lol: :lol: Jó bográcsozást! :D:D

Nyunyikám,
Jó pihit, puszillak! :D

Puszi mindenkinek, és további szép vasárnapot! :D

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci!!!

KÖSZÖNÖM :!: :!: :!:

Gondoltam, hogy ez megint valami egyszerű dolog, csak nekem sikerül túlbonyolítani :roll: .
Hát most megnéztem az előnézetet és úgy látom, hogy ismét hozom a formámat :oops: .

Azért köszönöm és ezt sem adom fel :!:

nonóka

Kép

Nonóka
nonóka

Kukk!

Zsókuci!

Mégsem pihiztem,tusitól felébredtem! :wink: De azért köszike!!!Holnap megcsinálom a pennés tésztát!!! :wink:

Nónoka!

A középsőt kell bemásolni,én is mindig rosszat másoltam,!!!!Mármint a 3 kodót!!!Asszem!? :roll: Próba cseresznye!! :lol:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nonóka,

Pontosítok, az [img]-vel kell kezdődnie, és az utolsó is ez legyen :wink: Boccs :oops: Régen csináltam már, de most én is csináltam egy szülinaposat, úgyhogy ez már tuti :D:D:D

Nyunyika,
Ha kell újra a recept, szólj, átdobom :wink:

Pussz!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókucim!

Elküldöd a bíztonság kedvéért!!! :wink: Pussszancs :P

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi,

átküldtem priviben :D

Pussz!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Szeretnék én is csatlakozni Hozzátok mint "hű" BMC - s.
Túl vagyok hat inszemen, az első lombiknál tartunk, a stimu elején./ a csüt.i állapot szerint 13 tüszőm van, rém büszke voltam magamra/
Írnátok valamit a punkcióról? Kissé félek az altatástól. Előre is köszi, ha bárkinek tudok segíteni írjatok, szép délutánt és estét mindenkinek!!

Kép
krisztamili77

Zsókuci-Nyunyi, nagyon köszönjük, hogy személyesen adtátok át a "csomagot". De jó lett volna látni az arcukat :D

Krisztamili, üdv közöttünk! Punkciótól nem kell tartanod. A legkellemetlenebb az infúzió bekötése volt. Utána én már csak arra emlékeztem, hogy megkérdeztek a gyógyszerallergiáról. :D Ezután édesdeden aludtam és csak az ágyban tértem magamhoz. Persze nem vagyunk egyformák... Valakinek fáj utána a hasa, van aki rosszabbul viseli az altatás utáni ébredést. Én csak a saját példámat tudtam leírni.
Remélem a 2. is hasonlóan fog lezajlani. Kiderül szerdán vagy csütörtökön :wink:

Sok sikert neked a továbbiakban!
süni76

Sünike!

Nagyon szívesen,és nagyon köszike nektek is!!!!Nagyon aranyosak Jucikáék!!! :P

Krisztamili!

Szie Kedves!Üdv itt nálunk!!Én inszemes vagyok,de a lányok tuti írnak neked!! :wink: Jó kis csapat van itt nálunk!!

Kicsi Gabicsibém!

Hogy van az én Kismamim!!!!Már csak 2 napocska!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!!!
Gabicsibe!
Hogy vagy? Fáj a hasad? Érzel valamit? Kedden mész a BMC-ba?
Izgulok ám érted!!!!
Zsókuci!
Én bízok! Annyira, hogy tegnap abbahagytam az Utrot! :lol: :lol: Gyagya vagyok, mi? De még nem jött meg! Na de holnap fényderül mindenre!!
Nyunyi Zsókuci!
Írjátokmár meg, hogy mit kommandóztatok légyszi! Nagyon kiváncsi vagyok! De ahogy olvasgatom, valami nagyon jót tettetek! :)
kira76

Sziasztok!

Krisztamili!

Üdv itt a mi kis "családunkban"! :) :)
A lehető legjobb helyre csöppentél! :D
A punkciótól nem kell tartanod, legkevésbé az altatástól.
Én is attól féltem a legjobban.....
Valóban az infúzió bekötése a legrosszabb, de az sem fáj, csak kellemetlen.
Én nagyon jól ébredtem, nem fájt semmim, és mindenre emlékszem.
Nagyon szorítok Neked! :D :D :D

Lányok holnap Kép
és én úgy, de úgy utálom ezt a napot!

A holnapi járatnak megy a drukk! Kép
nika28

Szia Süni76!

Köszönöm szépen az "élménybeszámolót", jót tett! Azt már én is hallottam hogy jól altatnak a BMC - ben. Valószínű azért rettegek mert egyszer már altattak /szültem császárral/ nem volt jó élmény, szerintem ezért.
Szorítok Neked nagyon, írd ám meg mi volt szerdán vagy csütörtökön! Tényleg, meddig tart kb. a stimu? Papíron 13+3 nap van. Csütörtökön kezdtem.Sok jó kis petécskét kívánok és nagyon köszi hogy írtál!!!

Nyunyi 82!

Köszi az üdvözlést, jól esett nagyon!
Sok sikert az inszemekhez!!!! Szorítok! Mikor lesz?

Kép
krisztamili77

Szia Nika!

Nagyon köszi!!! Tényleg a legjobb helyre csöppentem és nagyon- nagyon örülök neki!!! Így sokkal könnyebb. Annyira már nem is cidrizek.
Veled mi a helyzet? Hol tartassz most éppen?
Szép estét Neked! :lol:

Kép
krisztamili77

Kriszta!
Üdv itt!!
Remélem a lányok sok hasznos tanáccsal látnak majd el....

Aki még nincs a táblában, és szeretne bekerülni, küldje az adatait!!!! :wink: :lol:

Nonóka!
Annyira neveletlen vagyok, még nem is válaszoltam!
Igen, imádom House-t, bár mind a 2 évad megvan dvd-n, a tévében is mindig megnézem....Fanyar, de nagyon jó humora van! :lol: Nagyon jól gyógyít! :wink: :lol:
Vendég

Krisztamill!

Gyújtöttünk egy kis pénzecskét az egyik lánykánknak akinek iker lánykái a 31 hétre születtek,és sajna az egyik kincsel bajok voltak,de szerencsére már jobban van,és szépen fejlődik!És ma vittük le nekik!!!Megleptük öket!!! :P

Nekem majd a következő vérzésnél lesz a 3 inszemem!! :wink:

Lánykáim mára elkösz,mert jönnek vendégek!!!!Jóccakát!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Kriszti, én is odavagyok Housért, de én már a 4. évadnál tartok, ezen a héten mutatták be az első részét! Ahogy megjelenik az újabb epizód, muszáj rögtön megszereznem, függő vagyok :D Tudtad, hogy Hugh Laurienak holnap megjelenik egy könyve? Alig várom!
Amúgy emelett Grey's Anatomy (Grace Klinika), Vészhelyzet, és Scrubs-függő is vagyok, ez utóbbi szintén egy kórházsorozat, de itthol még nem vetítik :(
elan

Fiona
Írtam Neked privit valamelyik nap, megkaptad?
Ma én is a Kelemen Annás könyvet olvastam. :) Annyira nem tetszett. Hihetetlen, hogy idióta férfiak mennyi pénzt kifizetnek egy numeráért. Ehhez képest én meg ingyen se kellek senkinek. :( Igazság szerint meg is értem. A terhességből mindem, ami rossz megmaradt nekem. Lógó bőr hason, mellen. 16cm-es vágás a hasamon, ami frankón belemélyed a hájamba, így tulképpen úgy néz ki, mintha a hasamon is lenne egy fenék. Szóval a férjemnél jobban csak én undorodom magamtól.

Málna
Neked már vagy hármat írtam, de feladtam, ne aggódj

Nyunyi
Vmelyik nap kerestél. Majd írok privit Neked. lehet, hogy iwiw-en, mert az itteni priviről már nem tudom elmegy-e
Vendég

Nyunyi!
Én kérdeztem! :D Köszi a választ! Nagyon rendesek vagytok!!!!! Nahát, vannak még érző szívű emberek a világon!! :) Tök jó!!!!!
Holnap találkozunk ha minden igaz!!! Puszi!!!!
kira76

Nyunyi, Zsókuci!
Csuda emberek vagytok :!: :!: :!:
Remélem nem lesz rá szükség, de legközelebb nekem is szóljatok.

Köszönöm a segítségeteket, de úgy látszik, hogy vonalzótlan maradok :roll: .

Kriszti!

Neked, mint szakmabelinek különösen érdekes lehet a doki.

Elan!

Úgy látom te kórházsorozat-függő vagy :lol:

Lexi!

Olvastam a tragédiádat. 10 éve szültem, azóta volt 2 vetélésem. Amióta babát szeretnénk csak híztam és öregedtem. Teljesen igazad van, hogy undorító :shock: . De rájöttem :idea: a megoldásra: a babával még kövérebb leszek, aztán meg úgy lefogyok, hogy jól érezzem magam a bőrömben. Szerinted menni fog:?: :?: :?: Még egy kis megfelelés belefér, nem :?:

Jó éjt mindenkinek!

A holnapi BMC-s járatnak /köztük nekem is :lol: / csak jó híreket kívánok :!:

Kép

Nonóka
nonóka

Szép estét mindenkinek!

Köszönöm a mamis jókívánságokat Gabika,Zsókuci és Nyunyi drágák vagytok!Kell is most egy kis erő,próbálom hesegetni a rossz gondolatokat!

Apa 6-kor ért haza pizzával és colával,meg cipelte a kókuszpálmámat,amit a múltkor kinéztem!:)
Nagyon örültem,legalább az este a miénk!:)

Zsókuci
Hát igen túl vagyunk a 7-ik éven mi is,remélem sok-sok 7 évvel gazdagodunk még mindketten,szívből kívánom neked is!:)
Nagyon büszke vagyok ám rátok Nyunyival és örülök,hogy jól sikerült a meglepi!

Nyunyika
neked is külön köszönet a szervezésért és a fáradozásaitokért,angyalok vagytok!

Juci
Millió puszit küldök a kis családodnak mégegyszer és persze sok-sok örömet,boldogságot,igazán megérdemlitek!

Kriszta
Üdv nálunk,küldöm a petikenövesztőket++++++++++++++++++++++++++++++ :lol:
Ne izgulj minden jó lesz!!!!!!!!!!!!!!

Holnapi járatnak megy a drukk újra,már lehet egyszer ma írtam:)
Ügyesek legyetek,jó hírekkel gyertek!
Na megyek mert apa vár! :lol:
Szép álmokat mindenkinek!
sehike

Hahóóóó jó estét mindenkinek!

Nyunyi, Zsókuci köszönet mégegyszer! Angyalok vagytok! Olyan jó már jó híreket hallani a csöppségekről!

Nika!
Én is utálom Kép

Holnapi hétfőt viszont várom egy kicsit (nagyon). Megyek és megkapom a haditervet! Már megint egy lépéssel előrébb leszünk!
:lol:
Te jól vagy? Mikor kezdetek? Apa alakul? :wink:

Gabicsibe!
Egyre jobban izgulok!! Nagyon közel van már teszt napod! :lol:

Kép

Sehike,
Boldog évfordulózást :lol:

Elan Nonoka Kriszti,
csatlakozom a fanclubhoz:)
Alig várom, hogy a kezemben legyen az a könyv:) a bookonlinenon már lehetett rendelni a héten, ha jól tudom :wink:

Krisztamilli,
üdv itt! Én sajnos nem tudok segíteni, előttem az egész:) de látom már kaptál is segítséget :wink:

Mi ma voltunk Kezes-lábason, és nagyon jó volt! Kép

Törpe

Kép
törpehzs

Sziasztok Csajok!

Üdv az újaknak és holnapiaknak meg a drukk!
Az altatásról ha jól emlékszem Süni már mindent leirt, de ha kérdés van, írjatok nyugodtan, mert nálam még elég friss, pénteken altattak a BMC-ben. :roll:

Csajok! az a kérdésem, hogy mennyire normális, hogy a leszivás után fáj a hasam (két napja volt) és van egy kis barnázásom is. :cry: :cry: Gondolom a hasfájás normális, de most a barnázás miatt megijedtem. Volt már valakinek ilyen? ha megyek szerdán megkérdezem, de gondoltam hátha volt már másnak is, és akkor csak feleslegesen izgulok! Amúgy ülni elég kellemetlen, (szóval gyorsan irok) inkább a félig fekszem félig ülök állpot a jó. Ha rendesen ülök, olyan, mintha valamit felnyomának bennem belülről.

Benszi! mi van Veled, olyan régen irtál! Tiniről tudsz valamit?

Gabicsibe! Neked már nem sokat kell aludni, addig örizgesd a fiókban a bohócokat!

Zsókuci és Nyunyi! Köszönjük, hogy elvittétek az "ajándékot" Juciéknak és ezzel nagy örömet szereztetek Nekik!

Nefke

Nefke
nefke

Jajjjj! Most kezdődik a Love actually a TV2-n !
Imádom, ez a kedvenc filmünk apával:)
Igaz végig zokogom mindig:)
Utána majd benézek:)
most megyekKép

Törpe

Kép
törpehzs

Szép estét!

Zsókuci,Nyunyi
Köszönjük a közremüködést :D Képeket csináltatok?

Holnapi Bmc-s járatnak nagy kalappal és mindenki csak is jó hírekkel térjen haza!

Kriszta
Üdv minálünk,mielöbbi pocakosodást kívánok!
Nekem most volt két hete a punkcióm.Én is nagyon féltem az altatástól,de utólag beláttam,hogy egyáltalán nem kellett volna.Tényleg az infúzió az ami kellemetlen benne,mert az antibiotikum amit először adnak az nagyon hideg és érzed ahogy áramlik az ereidben.Aztán beadják az altató folyadékot ami egy kicsit csíp,amin nincs időd morfondirozni sem,mert már alszol is.15-20 perc és már az ágyikódban pihensz.Nekem egyáltalán nem fájt a hasam utána viszont itthon végig aludtam a napot félórás megszakításokkal :D

Törpi
Én is egyre jobban :D

Nyunyika
Köszi jól vagyok, egy kicsit sokat ücsörögtem délután így meg is fájdult egy picit a pocim.Ma hála annyira nem görcsölt mint tegnap na megyek is, ledőlök.

Mindenkinek Kép
gabicsibe

Sziasztok csajszik.

lexi!!!!!! Csak most olvastam az üzidet ahogy felhivtad a figyelmemet rá :oops: Irtam neked remélem sikerült elküldeni. Jo sokat irtam bocsika. :shock:

Csajszikák nem tudom mi van ma de egész délután feszülget a pocim. Pedig nem is csináltam szinte semmit délután. Remélem majd kialszom .nem mondom,hogy fáj csak olyan kellemetlen.

Krisztamilli!! Légy üdvözölve!! Hidd el jo helyen vagy.Az altatásról annyit,hogyha nem akarod nem altatnak. ezt nekem a Konc mondta. Mert én is nagyon féltem először de tényleg jol altattak nem ébredtem rosszul.

Nonóka.!!!!!!! Én is béna vagyok de nekem a Chesti és Zsókuci segitett. Tulajdonképpen nekik köszönhetem a vonalzómat. Örök hálám érte nekik.Szerintem fordulj hozzájuk bizalommal!

Mindenkinek nagyon szép álmokat kivánok Puszika

Kép
fiona66

Sziasztok,

Nonóka,
Küldtem privit :wink:
Aranyos vagy, de reméljük, többet nem lesz ilyenre szükség.

Nyunyi,
Végül mi aludtunk Zozóval :D Majd’ 3 órát :lol: :lol: Nagyon-nagyon jól esett :D:D:D

Krisztamilli,
Üdv a csapatban! :D:D:D
Remélem, a többiek már megnyugtattak a punkcióval kapcsolatosan. Bár, tudom, hogy ilyenkor már csak ha túl leszel rajta fogsz igazán megnyugodni. A lényeg, hogy tényleg nem fáj, és nagyon kedvesek is az anesztesek is. És az egész kb. 15 percet ha tart :D
Bocsi, ha nem jót kérdezek, de a császárodból neked már van egy gyerkőcöd? Sajnos nekem is volt csaszim, bár gyerekem nincs, illetve angyalka lett belőle :cry: :cry: Hidd el ahhoz képest ez a punkció egy szúnyogcsípés…
Mielőbbi babásodást kívánok Neked is! :D

Süni,
Igen, aranyosak voltak, Judit kicsit el is sírta magát :) Örülök, hogy megismerhettem Őket is!

Kira,
Ejnye te csajszi! Aztán remélem, holnap jó hírekkel jössz! :wink:
Nyunyika már megírta a jó cselekedetünket :oops:

Nika,
Hasonlóan érzek a hétfővel kapcsolatosan :roll: Én is nagyon utálom…

Elan drága,
Mennyivel előre kell drága Wiegandt dokinkhoz a magánrendelésre bejelentkezni? Ugyanis már 121 napja :shock:, hogy meg jött, nem ártana egy vizsgálat, hogy biztos rendben van-e odabent minden :roll: :roll: Bár sosem voltam egy sűrűn mensiző (nincs peteérésem), de azért azt hiszem ez már nagyon-nagyon sok idő…

Sehike,
Aranyos vagy! De nélkületek nem sikerült volna!!!!

Törpe,
Puszi neked! :) Szuper, hogy holnap már lesz haditerv! :D:D Majd mesélj, hogy mi volt!!! :D

Nefke,
Hű… nem emlékszem, hogy nekem lett volna ilyenem. De azt mondják, hogy pár napig fájhat és pecsételhetsz is a leszívás után…

Gabicsibe,
Sajnos képet nem készítettünk.
Babatapik mennek: ++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D:D

És végül, de nem utolsó sorban:

Kedves jó érzésű topiktársaim:
Ez a meglepi nélkületek nem jött volna össze!!! Szóval TI vagytok a fantasztikusak!!! Örülök, hogy sikerült ennyit összedobnunk, bár én bevallom őszintén, hogy akkor is nagyon büszke lettem volna „magunkra”, ha mindenki csak egy ezrest dob be, hiszen szerintem ennyi MINDENKInek van, és szerintem ennyit minden jó érzésű ember tud nélkülözni, bármilyen helyzetben is van. Így persze még jobb volt, hiszen bebizonyosodott, hogy mennyire remek emberek vagytok! HALLJÁTOK beleadók? Ez Nektek szól ám :wink: :lol: :lol:

Millió puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci, nekem eddig elegendő volt hétfőn bejelentkezni a szerdai rendelésre... néha rögtön sorra kerültem a megbeszélt időpontja, néha viszont vártam 1 órát. De a BMC-s edzések után ez már semmiség volt :lol:
elan

Elan drága,
Köszönöm szépen! :D Aranyos vagy, hogy máris válaszoltál. Tehát, jól értem, hogy csak szerdán rendel, ugye? Szerdán hánytól rendel?
Köszönöm!

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Lukrécia, Süni, Gabi köszi az infót a szurikról! Én is így gondoltam! Elolvastam a tájékoztatókat, és én is erre jutottam! :wink:

Arjudo: A többiek már válaszoltak is. Az, hogy mikor menj reggel tényleg változó. Voltam már 1/2 8-ra ott és későn végeztem, de érkeztem már 10-re is, és hamar jöttem el. Attól is függ milyen nap. A hétfő és a péntek gáz egy kicsit.

Süni: Jó bográcsozást, bár már valószínűleg hazaértetek! Nekem is úgy feszít már a hasam, meg szurkál, gondolom ez a normális!

Sehike: Annyira sajnálom a mamid !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Még ne adjátok fel, hátha jobban lesz!
Boldog házassági évfordulót nektek! Kép

Fiona: Szerintem is kérjék ki a barátnődék más orvos véleményét!

Erika: Nem irigyellek a "pióca" miatt!

Zsókuci, Nyunyi: Mégegyszer ezer köszönet nektek a szervezésért, és nagyon örülök hogy jól sikerült a meglepi! :D

Nonóka: Sajnálom a törést! :(

Krisztamili: Kép a fórumon! Mielőbbi pocakosodást! Petikenövesztők neked: +++++++++++++++++++++++

Törpe: Imádom ezt a filmet! Láttam vagy 4-szer! :wink:

Jó éjt!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Nyunyi!

Hát ez nagyon- nagyon szép dolog volt Tőletek!!!!!!!Kár hogy nem jöttem előbb, tudtam volna én is segíteni.
Olyan jó tudni hogy vannak még ilyen rendes emberek mint Ti, és nagyon örülök hogy én is megtaláltalak Benneteket!
Ha bármiben tudok segíteni szólj!
Holnap megyek Pestre, este majd írok.
Jó éjt!!!

Kép
krisztamili77

Zsókuci, nézem én is az Igazából szerelmet (én a számítógépen TV-zek), és amikor reklám van, idekukkantok :)

W. kapitány szerdánként, 5-7-ig rendel, de van több a várakozó, tovább marad ;)
elan

Szia Sehike!

Köszönöm a petikenövesztőket és a bíztatást,azt hiszem rámférnek!
Szurkolok Neked is nagyon, majd írd meg hol tartassz.
Nagyon szép estét / bár azt hiszem ezzel már elkéstem/és jó éjt!
:lol:

Kép
krisztamili77

Fiona
Sajnos semmi nem jött. Megpróbálnád ismét? Köszi
Vendég

Nyunyi, Zsókuci!!!!

Ti vagytok a nap nagy hősei!!!!! Köszönjük!!! És örülök, hogy Juciék jól vannak!!!!

Süni, Nyunyi, Anett, Jerika, Törpe
Sok sikert holnapra!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Remélem, senkit nem hagytam ki!)

Nefke
Remélem, a barnázás nem vmi probléma, és minden rendben nálad!

Gabcsi!!!!!
Fiók?????? Ezt már nem vakarod le magadról, ahogy látom!!! Nagyon izgulok értetek!!

Szia Lexi!
Gondoltam rád, mi lehet veled, nem jössz mostanában. Sajnos úgy látom, még nem jöttél teljesen rendbe! Remélem, hamarosan megtalálod a lelki békéd!

Süni
Nem semmi hétvégéd volt! :lol: Mulatozunk? Kívánom ,hogy 9 hónapig ne kelljen már buliba járnod! :lol:

Vic
Köszi a kérdésed, sajnos semmi nincs velem. Olyan zűrös most az életünk, hogy nem tudunk most se kezdeni. Elég rossz passzban vagyunk, de remélem, talán novemberben, decemberben mehetünk. Remélem, az egyre hatékonyabb "kezelés" bejön végre! Munkahelyeden mi van? Jobb a helyzet?

Jó éjt mindenkinek!!!!!!!! Hétközben nem igen van időm jönni, de gondolok rátok!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Törpehzs!

Köszönöm, igen, kaptam segítséget, nagyon jól esett hogy írtatok!
Remélem, sokat nem zokogtál a filmen.. :wink: Jó éjt!!

Nefke!

Sajna nem tudok hozzászólni / még/ a leszívás - témához de remélem semmi komoly, elmúlik hamar és "mennek" a Babyk!
Pihenj sokat, remélem holnapra jobban leszel.

Gabicsibe!

Nagyon szépen köszönöm hogy leírtad, nyolcszor tuti elolvastam, kapaszkodok minden szavatokba ezerrel.
"Eredményhírdetésre" mikor mész? Szurkolok nagyon!!! Értesíts kérlek!Jó éjt!! :wink:

Fiona!

Köszi hogy írtál! Az utolsó inszemin remegve kérdeztem a műtősbácsit hogy muszály - e altatni, mondta hogy nem, a doki dönti el.De én összeolvastam mindenféle könyvet/ nem tagadom, "enyhén" hipochonder vagyok/ , leírták hogy mit böknek át hogyan stb., és azt a következtetést vontam le hogyha nem alszok és elmozdulok véletlenül picit is akár akkor abból nagyobb gáz lehet mint az altatásból. Lehet hogy rosszul gondolom, ez csak az én gondolatmenetem. De azért rákérdezek a dokinál. Örülök hogy Neked sem volt rossz az altatás, köszi a bíztató szavakat!

Zsókuci!

Igen, van egy fiam, nyolc éves volt egy hete. A második babust szeretnénk már több mint két éve de nem akar jönni. Igaz a fiam apukájától elváltam /barátságban szerencsére/ és a mostani párommal nem jön össze valamiért.
Sajnálom a Babádat, ha akarsz róla "beszélni" írd meg mi volt a baj.
Már alig várom a hírt a terhességedről! Miharabbi sikert kívánok Neked, ha bármiben a segítségedre lehetek írj. Van egy barátnőm ő is elvesztett egy babát, a 6.hónapban indult meg a szülés. Köszönöm hogy írtál, nagyon sokat segítettél! Jó éjt!

Rebe!

Nagyon köszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Neked is miharabbi pocakosodást kívánok!

Lányok!!
Mindenkinek mégegyszer köszönöm!! Nagyon örülök hogy megtaláltalak Benneteket és remélem hogy egyszer Ti is örülni fogtok hogy "megismertetek". Na megyek aludni mert hajnali háromkor kelek és irány a BMC.
Szép álmokat mindenkinek! :D

Kép
krisztamili77

Üdv Krisztamili! És neked is sok sikert holnapra!

gil

Arjudo
Ha nincs vérvétel, szerintem érdemesebb délután menni, egy-fél2 körül. Akkor már nincs sor!

gil

Újra jót zokogtam:)
Rebe ezt tényleg nem lehet megunni :wink: Hiába lapul a polcon, most sem hagytam volna ki :wink:

Gil,
köszönöm!Remélem Ti is kezdhettek majd novemberben!
Nekem ez a szeptember elrepült, pedig az elején még azt gondoltam, hogy szánalmasan hosszú lesz :wink:

Zsókuci, holnap beszámolok :wink:
Bár én csak este tudok menni, már egyetlen nap szabim sincs :cry: így már megint nem találkozom senkivel :cry: :cry: :cry:

Minenkinek holnapra
Kép

Gabicsibe!
Mennek a babatapik :wink:
Kép

Jó éjt!

Törpe

Kép
törpehzs

Jó reggelt Kicsikéim!!!!

Lexike Drága!!!!

Nem ér ilyeneket mondani!!!!Nem undorító!!!!!!Sajnos egy tragédia nyoma!!!! :cry: Kedves,nem gyötőrd magad,elhiszem ,hogy nehéz de ne tedd!!!!! :( :roll:

Drága Lányok!!!!!

Nagyon köszike a dicséreteket!!!!!Nagyon megható amit írtok!!!!! :cry: Köszike,de nélkületek nem ment volna!!!! :P

Most lehet kapok a fejemre,de ma sem lesz bmc! :oops: Közbe jött valami,és Mártika ugy is mondta ,hogy akkor is jöhetek ha újra megjön,majd hívom!!!

A mai Bmc-járatkánknak nagyon drukkolok ,hogy jó hírekkel jöjjenek!!!!!!!!!!!!!!! :P

Új lánykáim!!!Köszike nagyon aranyosak vagytok,hogy segítetni akartok,remélem legközelebb nem ilyen dolog miatt gyűjtűnk!!!!Hanem mert valaki 3 as ikreket szült!!!! :lol: :lol: :lol: :wink:

Na medek majd jövök! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Lexikém Válaszóltam iwiwen!!!!Puszillak Drága

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok csajszikák!!! Szép jo reggelt mindenkinek!!!!
Képzeljétek most keltem fel!! :lol: :lol: :roll: Ez az én párocskám nagyon ki akar kimélni engem !Boltozik helyettem aztmondta majd inkább ő kel hajnalban mint én :lol: Teljesen megvagyok hatódva.

lexike!!!!!!!!!!!!Ugytünik nem tudom elküldeni a privit ezért leirom ide :oops: Ez a biztos :roll: Nekem először a Konc mondta hogy a méhlepény a hátsó felén mélyen tapad de nem éri el a méhszájat. Utána volta a Söpf-Méreibe méhlepénybiopszián.A vizsgálat után két héttel kellett mennem genetikai u.h.-ra.Ott én direkt rákérdeztem a Villányi dokira hogy mi a helyzet a lepénnyel??? Aztmondta a méhlepény hátul mélyen tapad részben a mészájon.Ezt irta a papirra.
Utána ide jöttem Kalocsára a dokimhoz a 2o hetes ultrahangra. Ö aztmondta a méhlepény fedi a méhszájat.Aztmondta semmit ne emeljek ,ne tornázzak,ne biciklizze, semmi megerőltetőt ne végezzek vagy olyat ami alhasi vérbőséget okoz. Ha elkezdenék vérezni vagy csak barnázni azonnal menjek.Irt egy gyogyszert duphaston a neve azt kell szednem meg a magne b6-ot. Kb 12 hetesen volt egy nap hogy volt egy kis barnás váladék.De tényleg annyira minimális volt és azota semmi.

szerinted mit csináljak?????? Megirnád nekem,hogy nálad hogyan kezdödött????És,hogy tulajdonképpen mi volt a baj???? Irhatod priviben is elolvasni eltudom :oops: :roll: Puszika![/url]

Kép
fiona66

Sziasztok! Nagyon sokat írtatok!! Nem is tudom követni az eseményeket 2 nap alatt oldalakat kell újraolvasni! :lol:

Lukrécia drága köszönöm a dicsit, :D hát úgy kell, hogy a Profilod alatt az Avatarba felmentesz egy gif formátumú pici méretű képet, lehet más formátumú is, csak azok nem mozognak. Én a keresőbe beíram, hogy gif, magyar nyelvű találatok. Kiadott egy oldalt, ahol millió mozgó képecske közül választottam..

Zsókuci, Nyunyi nagyon édesek vagytok! Zsókuci más ügyben írok privit.. :wink:
Majd még jövök, csak visszaolvasok! :shock:
torolve_20130114141731

Kata drága,

Ment a válasz.

Pussz!

Kép

Kép
zsókuci

Sehike, sajnálom a mamid, de higgyetek benne, hogy minden rendben lesz.. Boldog Évfordulót amúgy..Remélem jól sikerült :oops: :lol: :lol: A szuri lehet hűtőben nálunk az ügyeleten az ÁNTSZ betetette a nem hűtőseket is a meleg miatt nyáron..

Jerika, megértelek a meló miatt és sajnálom, hogy még ezzel is foglalkozni kell.. Mocsok egy világ van. Nem írattad alá még a papírt?

Gabicsibe, hogy vagy? Érzel valamit? :D

Nefke, elvileg a mnyh. nem vékonyodik, de szerintem minden mérés kicsit más, úgyhogy ha a beültinél más lesz, nem attól van, hogy elvékonyodott.. A 14 mm nagyon tuti.. :D Nekem a leszívás után fájt a hasam, még a beülti után is sokáig, sőt én véreztem mindkettő után eléggé.

Kriszti mi is House-fanok vagyunk.. :lol: :lol: :lol: bírjuk a pasi stílusát, de a mostani hangja nem nyerő.. :?

Süni milyen volt a bográcsoás?

Csatlakozom az utálom a hétfőt mozgalomhoz.. :lol: :lol: :lol:
torolve_20130114141731

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?