A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Zsófi,
ne haragudj, aztán már nem voltam gépközelben... a számom: 30/9773774, ha legközelebb mennénk :-)

Györgyi,
részvétem, már csak a mai szép nap miatt :-) Amúgy most meg én dolgozom... ahelyett, hogy apához bújnék és aludnék na mindegy.

Veronikusz
ne is kérdezd, most leálltunk. Illetve a XI. kerületet a XIV-re cseréltük, ott talán nagyobb esélyünk van. Ami jó ki építkezésnek tűnt, azt pikkpakk elkapkodták. Mindegy, most van más projekt, tán jövőre.

Gabi,
nálunk sem jeleskedett a védőnő, mondjuk én nem bántam, hogy ilyen passzív. A lányoktól többet tanultam itt, mint a nőcitől.

Adri,
van egy nőci, nem jut eszembe a neve, de megkérdem neked. A barátnőm nála szült nemrég. Mondjuk szerződéses orvos, a Kútvölgyiben meg az Istvánban vállal szüléseket.

Steffi,
itt is nagyon boldog születésnapot Martinnak!!!

Masni
masni

Tünde! most leleplezlek :lol: : Boldog Születésnapot!!!

Gabi! Nálunka védőnő elég gyakran járt, mivel az anyósom. Szerintem egyébként nagyon lelkiismeretes, csak a saját unokájánál talán néha túl lelkiismeretes is volt :evil: . De kérdezd Ancsát, ő kivülállóként ismeri.

Hali Banyaadri!!!

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Adri!
Én is Tóth dokis vagyok, és csak jókat tudok mondani, szerintem nála biztonságban érezheted magad! Én már csak hozzá megyek ezután!

Steffi!
Utólag boldog szülcsinapot a nagylegénynek!!!! :D
A kedvenc képed az iwiw oldalamon fent van :D

Hanna!
Aranyos vagy hogy hiányoltál, azért nem voltam mert egy percem sem volt a napokban! De igen meggyógyultunk!
A tejci miatt ne aggódj csak szopizzatok sokat akkor minden rendben lesz!

Mikoltnak gratula a fogacskához!

Ancsa!
Köszönöm a Wellness tapasztalatokat! Mostanában akkor ti is mentek :D

Ja és a babaképek fantasztikusak!

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Ja és Gyuzsó!
Köszönjük a köszöntést mostmár ehet marha-pörit, de csak teával :D

Orsi

borsa

Kriszta, te ezt honnan tudod ???

mtunde

TÜNDE!!!
boldog születésnapot!!!! Kép

emano/Andi
KépKép
emano

Tünde!
Iwiw?? :lol:

Kép
Kép
kriszta36

Boldog szülcsinapot Tündének!!!

Orsi

borsa

Tünde!
Ugye nem haragszol?

Kép
Kép
kriszta36

Dehogyis, végülis még 30 alatt vagyok :)
és nagyon jól esik!

mtunde

Köszönöm lányok a fogadtatást! Nagyon kedvesek vagytok.....

Remélem maradok itt köztetek, remélem Mészi elvállal, de előtte azért még vannak kérdéseim is!

Cinicini! Privit írtam!

Szép napot mindenkinek

Mona

Ui.: Boldog születésnapot Tünde!
Vendég

Sziasztok!

Gabi
Tényleg alig lehet feljutni a babanetre!

Tünde Boldog, boldog szülinapot! /Úgy tűnik itt semmi sem marad titokban! :D /

Adri
A többiek már írták a véleményüket Tóth dokiról, csak helyeselni tudok, tényleg nagyon alapos és korrekt ember!
1 hónapja szültem nála és ha lenne következő csak nála szeretném Őt is!
Nagyon sokan vannak nála, de megéri várni, sőt a magánrendelésén sokkal gyorsabban megy minden!
Sok sikert!
Hanyadik hétben, hónapban vagy?

Borsa
Köszi a biztatást sajna nem nőtt a mennyiség... :(
A homeopátiás bogyóktól pedig felfújódtunk, úgyhogy ma nincs túl jó napunk. :(
Jó, hogy meggyógyultatok! :)

Memme
Picit írigykedem az alvás miatt, bár gondolom Neked sem jut túl sok mostanában...
Az elmúlt 3 nap napi 5 órát aludtam kb 8x-ra és ma sem fogok tudni, mert most ment el a védőnő most pedig mindjárt jönnek a festők lefesteni a kerti faházunkat! :(
Talán holnap, ha a doktor néni megint nem késik és nem kell egész nap várni Rá...

Steffi
Még mindíg ünnepeltek? Gratulálunk!!! Ne feledd, majd meg kell látogatnotok minket!!!

Gyuzso
Köszi az iwiwet! Annyira, de annyira az az érzésem, hogy mi már találkoztunk valahol. Tóth dokis vagy? Vagy lehet, hogy a kórházba futottunk össze?

Kép
hanna09

Gyuzsó

Végre sikerült feltenni képet!!! Kép Áron pár naposan

Kép Kép Végre nyitott szemmel! mindíg alszunk!

Hanna

Kép
hanna09

sziasztok!

bocis, hogy nem jöttem!

Tünde! Isten éltessen sokáig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Györgyi!
találkát megbeszéljük!

Hanna!
veled sincs elfelejtve!!!

Köszönjük mindenkinek a köszöntést, hárman votlunk tök jó volt, voltunk az árkádban, aztán itthon ünnepeltük egész nap a kicsinyünket! htévégén meg jönnek a nagyszülök meg húgomék.

martin mostanában napi 1x alszik dél körül egy órát, ha szerencsém van, egyébként 7kor ébred és olyan 8körül alszik el. nem értme miért alszik ilyen keveset, lehetséges, hogy fejlődési ugrása van? vagy ez hülyeség?

megyek főzni! szép napot! képet majd rakok fel este.

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

Hanna, nem akarok okoskodni, de milyen teát iszol? Itt a lányok közül többen megszenvedtek a Laktoherbtől, mert túl sokat ittak belőle, és felfújta őket is és a piciket is.

Csak egy tipp....

És akkor teszek most fel táblát... persze ha valaki még bele akar kerülni az újak közül...

és utána én is teszek fel nosztalgia fotókat

mtunde

de hülye vagyok!

oltári jók a képek! annyira édes az összes picike! kicsik-nagyok, fiúk-lányok! és persze a mamák! és réka köszi, hogy megemlékeztél rólam is végülis én is szülinapos vagyok, mint anya egy éve :lol: :lol:
te nem akarnál képet feltenni?! úgysem hagylak békén! :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Kép

Kép

Kép

mtunde

kórházi kedvenc képem:
Kép

és mostanság

Kép

mtunde

Tünde, BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK NEKED!
Benéd nagyon édes volt picinek (is)!

Steffi, dejó, örülök, h jól telt az ünneplés! Nagyszülőkkel amúgy ti egyeztettetek, h mit kér Martin vagy csak úgy vesznek, amit gondolnak? nálunk olyan jóóó, csak olyan dolgokat fognak venni, amiket együtt nézünk ki Daninak (persze minden Fisher price lesz:D), már előre dörzsölöm a kezemet :lol:

Masni, megint ment privi!

Hanna, nagyon ééédes a babókád a képeken!! Puffadás attól is lehet, amit eszel!!

Adri, üdv itt! Én is egy nőorvosról tudok, aki az Istvánban is rendel, tehát akiről Masni is beszél, de nem tudom a nevét, csak annyit, h anno a szobatársam volt aaz, aki nála szült...valamilyen Ágota!! de ő nagyon meg volt elégedve vele, szerinte nagyon jó volt vele szülni!

KépKép
barimami

tünde!
de drága!!!!

barbi!
anyuval tudtam egyeztetni, mondtam, hogy ezt és ezt így és így szeretném. anyósommal nem lehetett egyezkedni, mert ők már kinéztek valamit és martin azt kapja :roll: no comment. martin egyébként tőlünk fog fisher price cuccot kapni. ti mit vesztek neki?!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi, írok privit!

KépKép
barimami

Tünde
A Lactoherbtől? Pedig ugye pont az volna a lényege a teának, hogy segítsen a puffadáson???!!!
De köszi, majd, csak mértékkel!
Egyébként csütörtökön megyünk vérvételre, mert valószínüleg laktóz érzékeny babóca! Most egyenlőre cseppeket kapunk minden szopi előtt és laktózmentes tápszert éjszaka a pótlásnál.
Remélem segít!

Hanna

Kép
hanna09

Tünde
A Lactoherbtől? Pedig ugye pont az volna a lényege a teának, hogy segítsen a puffadáson???!!!
De köszi, majd, csak mértékkel!
Egyébként csütörtökön megyünk vérvételre, mert valószínüleg laktóz érzékeny babóca! Most egyenlőre cseppeket kapunk minden szopi előtt és laktózmentes tápszert éjszaka a pótlásnál.
Remélem segít!

Hanna

Kép
hanna09

Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék, hogy ismeritek e Dr. Mészáros Gábort?

Kép
Kép
gabi82

Hanna, igen, az édeskömény nagyobb mennyiségben puffaszt.

mtunde

Gabika!
igen, én Mészis vagyok. Miben tudok segíteni?

Tünde!
még egyszer sok boldogságot! :D Isten éltessen sokáig! :D
Egyik kép szebb mint a másik! Az első kis vicces. :lol:

Hanna!
nagyon édes Áron baba. :D
Tény: mindenből jó a mértékletesség. Azért mondom, hogy én vedeltem és semmi bajunk nem volt. :D Szeritem ez gyereke válogatja. Kata hasfájós volt, Szofi nem.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

tegnap még elolvastam az utolsó két napot, most csak a legutolsó oldalat futotta, amire tudok, válaszolok.

Először is Monácska, Nóra, Adri, sziasztok!

Monácska, nem ismerem Mészit, de sok jót írtak már itt róla. Van egy topic ami róla szól nem? És nagyon örülök, hogy idejöttél! :)

Adri, nézz szét itt a topicon, vagy a név szerintieken. Ha találsz rokonszenvest, itt az elérhetőségére is sikerül szert tenned valószínűleg. Én szívesen ajánlom azt akinél én szültem, de ezzel szinte mindenki így van itt a topicon, akárkinél volt. (Bár még jó régen olvastam valakiről negatív véleményt is.) És SZÜLÉSZNŐT is válassz. Jó böngészést! :)

Nóra, nem tudom, a listádon van-e mellbibmbó-ápoló krém. Persze, a saját tejed is jó lesz,a dott esetben, ha kell.

Hanna, most jut eszembe, kérdezted az uszit még régebben, hog yhova járunk. Nos, mi kecskemétiek vagyunk, az neked kissé messze volna. és ne parázz a tej-elapadáson, néha kicsit kevesebb, de tényleg tedd minél többször oda a kismanót.

Emano, jobban vagy már?

Tünde, BOLDOG SZÜLINAPOT! Vérnyomás? Egyéb? Jaj, az a kórházas kép nagyon bejön. :)

De mindegyik! :)

Manóka, annyira édes az a süni! És hogy pont most tetted fell. Mert nálunk meg süni alakú volt a szülinapi torta, mivel az én csemetén beceneve most Süni. Így majd teszek fel én is sünis képet.

[b]Lányok!
(Ha Rita olvassa, hát mindegy), szóval az jutott eszembe, hogy ez évben is meglephetné a fórumunk kedvenc szülészetünket valamivel karácsonyra. Hm? Ötletek?[/b]

Ezt most elküldöm, majd jövök B-képekkel.

Kép

Kép

Kép
memme

Kép

Kép

Kép

Kép
memme

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1191330051.3721.jpg[/img]
"Mindentudás Egyeteme"[/img]

Kép

Kép

Kép
memme

Sziasztok!

Memme, jó ötlet!

Vérnyomás minen délelőtt 90/60 alatt van, aztán 100-ra is felmegy délután :) Már nem ugrálok délelőtt, mindent szép lassan...

mtunde

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1191331885.7876.jpg[/img]
"Délután világgá is mehettem, de sajnos a vakondtúrásnál tovább nem engedtek"[/img]

Kép

Kép

Kép
memme

"Anyukámnak ez a kedvence:"
Kép
[/img]

Kép

Kép

Kép
memme

Ezt imádom, ahogy koncentrálni tudnak.

Kép
Kép
kriszta36

Memme!
nagyon édes Melinda. :D Miért hívjátok süninek???? :D
Szuper a torta. És megértem mért a KONCENTRIFUGÁLÓS kép a kedvenced. :lol: Kis Okoska. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Nem is "mondtam": elromlott a biovekker-terroristám (Szofi). Már napok óta reggel 5-kor kukorékol, ma DU üvöltött a kiságyban mint a fábaszorult .... letépte a hálózsákot .... Csak és kizárólag a karomban volt csendben, de ha le mertem vele ülni már üvöltött. Már rég aludt, csukva volt a szeme, de ha megérezte, hogy előre dőlök, hogy lerakram az ágyamba, akkor rögtön üvöltött. végül a 20. próbálkozás után sikerült hanyatt az ágyra feküdnöm, majd óvatosan legurítottam magamról. :lol: Tiszta vicc! (mégse tudtam nevetni :oops: 8) )

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz

Szerintem a levegőben lehet valami, mert mi is ezt "játszottuk 1,5 órán át!
Azt hittem leszakad a karom meg a derekam, pedig még 4 kg sincs!!! Rendesen be is rekedtem, mert közben micimackót énekeltem. Vagy ez vagy vuk vagy ez segít!
Szofi gondolom egy csöppet nehezebb, hány kiló?

Frontra érzékenyek vigyázat, mert jön a hidegfront!
Tegnap egész nap majdnem széthasadt a fejem!!!
(Jó csacsi megérzi!) :)

Memme
Köszi, valóban egy picit messze vagytok! Szabad kérdeznem miért jársz Pestre terhesgondozásra? Ennyire rossz az ellátás Kecskeméten, netalán rossz tapasztalat?
Kiscsajszi tündér!!! :D

Tünde
Vérnyomással vigyázz, ugye írtad is, hogy rosszul lettél a minap?
Kávét iszol?

Hanna

Kép
hanna09

Tünde

Boldog szülinapot!! :D Én is így voltam a vérnyomással, de jobb mintha magas lenne. :) Azért kávét ne igyál. A fotók nagyon jók! Nem is láttam Benéről ilyen kiskorit.

Steffi
Nem kevés az! Jázmin egy hónapja már csak egyszer alszik egy nap másfél órát, éjszaka viszont igen. Az a jó. :lol: Pedidg még csak 8 hónapos volt, amikor kihagyta a délelőtti szunyát.

Hanna
Gyönyörű ksifiad van!!!

Memme
Hű, de nagy lett Melinda! NAgyon aranyos és látom nemcsak szép, de okos is. Így is kell. :lol: :lol:

ENI
Minden ok???

Kép
gyorgyi33

Györgyi
Köszönöm! Már akartam írni, hogy nagyon vagány ez a kép!!!

Nekem is alacsony a vérnyomásom, de a terhesség alatt én sem ittam, nem is hiányzott, de most már innék egy finom mochiattot!!! (de ugye most sem túl ajánlott!)

hanna

Kép
hanna09

Hanna!
kb 11kiló lehet. Talán este nem felejtjük el megmérni! :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Én is csatlakozom a feltöltőkhöz: ennyit nőttünk 1 hónap alatt. Zénó üdvözöl minden kútvölgyis babát.

Kép Zénó 2 naposan a kórházban

Kép Zénó 4 hetesen, tegnap
zill

Itt mindenki nagyon aranyos komolyan nem i hiszem el.
Tegnap egész éjjel nem aludtam olyan rosszul voltam a pulzusom mindig 100 felett volt.
Holnap megyek még csak először hüvelyi ultrahangra egyenlre a saját dokimhoz, de kell dokit választanom, mert ő nem vállal már terhesgondozást. Elvileg ha tényleg babát várok az 5.héten járok(kis fiatal)
tehát ha holnap lesz eredmény akkor a ti segítségetekkel keresek egy dokit, nem feltétlen ragaszkodok nőihez csak jobban szeretem gyerek korom óta. Most 28 éves vagyok és ha minden rendben van első babát várjuk, kérlek drukkoljatok. A teszt pozitív lett a menzesz nem jött meg, és elég sok rosszullétem van.
köszi a sok sok segítséget,
MÉG EGY FONTOS: Tóth dokihoz a Kútvölgyibe is lehet járni rendelésre????vagy csak magánba

ő lenne az a a ői doki? Bábinszky Ágota akkor ezek szerint ő is jó doki???

előre is köszi a kedvességet
banyaadri

Na, jól feladtátok a leckét a nosztalgiafotókkal. Alig tudtam választani.

Kép pocak 20 nappal szülés előtt Kép Panka 10 percesen Kép 2 hetesen Kép első mosoly Kép a kedvenc képünk

Na, elég is lesz belőlünk.

Kép
Kép
kriszta36

Zill
Szia! Még nem ismerjük egymást! Csemetéink hasonló korúak, mi csütörtökön leszünk 4 hetesek!
Hogy birod? Nektek is nehéz az első hónap, vagy Zénó tündérien jó gyerkőc?

Adri
Lehet a Kútvölgyibe is járni hozzá, azt hiszem kedden és szerdán, vagy csütörtökön rendel, de nem vagyok biztos. Biztosan valaki tudja a lányok közül. Végül is már a Kútvölgyiben is időpontot kell kérni, így talán nem kell sokat várni.
Én 1x voltam ott, 5 órát vártunk, mert szülés volt és amikor én szültem az is rendelési időben volt és 2 órát tuti fent volt a szülészeten...

Veronikusz
Csak most tudtam letenni én is babócát, kis zsivány mindíg felébredt...Még sohasem csinált ilyet, reméle nem lesz rendszer...!!!
Veletek mi újság?

Hanna

Kép
hanna09

hanna, én emlékszem Rád a kórházból, szerintem Te csütörtökön szültél én meg pénteken jöttem haza. Az én fiam is Áron, azért tűnt fel, hogy van egy másik Áron is a mérleg melletti füzetben, amibe a próbaetetéseket írtuk.

Én egész jól bírom, köszönöm, nem nagyon sírós a fiam, csak akkor van gond, ha fáj a hasa, de most már kezdem kiismerni, hogy mit ehetek: mitől fáj a hasa és mitől nem.

A 3 óránkénti etetéstől mondjuk fáradt vagyok, de a férjem sokat segít, éjjel odahozza nekem a fiút, és etetés után vissza is viszi az kiságyba, felkelnem nem kell. Így tűrhető, egyébként nem bírnám. Ő afféle éjjeli bagoly, könnyen ébred és könnyen vissza is alszik, én nem.. :(

Egyébként egy dolog nekem bevált: este ha tudod, sűrítsd be az etetéseket, 'tömd meg' a kicsit, és akkor tovább alszik a szokásosnál. Mondjuk én nem direkt csinálom, magától kezdett el többet enni este, így már 6 órát is aludt egyben a szokásos 3 helyett. Igaz 18-24 óráig, tehát az időzítés még nem a legjobb, de remélem az az idő is hamar eljön, amikor 24-6ig fog aludni.

Na, ezt lehet, hogy privátban kellett volna.
szia
zill

veronikusz!
nálunk is nehezen jön össze a napközbeni alvás! 7kor ébred 10kor már KO, de az aludni nyista! tényleg van valami a levegőben.

hanna!
hidegfront?! :cry: ne máááár :cry: :cry: készítek algopyrint. vagy van erre valami jó homeos szer?!

memme!
jó ötlet az ajándék, nekem egyenlőre tippem sincs, töröm a fejem! melinda cukkancska!!!!

zill!
hát nagyon édeske! te hogy vagy minden rendben?

kriszta!
én emlékszem erre a képre bibibi! és nagyon drága panka!!!! milyen édeske kicsinek is!!!!! ja és szerdán találkoztam az anyósoddal! :D

györgyi!
tegnap néztelek! csini voltál! ja én azért keveslem, mert éjszaka is sokszor ébred és nappal is nagy nehezen alszik el! szerintem jön valamelyik foga, de nem bírom kinézni melyik! holnap úgyis viszem dokihoz.

szép estét, mennem kell

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Nem bírok magammal.
:oops:
Kép

Kép
Kép
kriszta36

sziasztok,

BOLDOG SZÜLINAPOT TÜNDÉNEK ÉS MARTINNAK IS!!!!!!!!!!!!! :D :D

gyuzso: tacsi komát, aki mellesleg leányzó, holnap viszem az orvoshoz megint. remélhetőleg megszűnhet a mozgáskorlátozás. már nagyon nehezen viseli, kivéve azt, hogy éjszakára bent alszik. :)

banyaadri: csak, hogy megnehezítsem a dolgod, bedobok még egy nevet a köztudatba. én Hegedűs dokihoz jártam. nekem bejött a stílusa, és mindig számíthattam rá, visszahívott, ha kerestem. ő nem az a barátkozós, haverkodós (és én nem is akartam ezt), de ha kérdez az ember, akkor kimerítően válaszol. és secc perc alatt futott be az éjszaka közepén, mikor elkezdődött a szülés.
szóval sok sikert a választáshoz. (anno nekem 2 szempontom volt: észak pesti kórház és női szülészorvos, na ez egyik sem jött be, de sebaj.)

csak kapkodom a fejem a sok szép képet látva. nem is olvasgattam nagyon vissza, csak nézegettem inkább a képeket. :)

Kép
Kép
Kép
manóka28

kriszta!
:lol: amikor a kép készítésének napján töltöttem a 23. életévemet :lol: :lol: nagyon jó fotó!!!! méééég!

manóka!
te is- te is!!!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

Hanna, reggel iszom egy nagyon gyenge kapucsínót, ennyit bír a gyomrom, de inkább a tej és a cukor, ami segíthet. Amúgy napi 2 kávét is ihatna az ember... ha bírna...

mindegy, csak oda kell figyelni. Amúgy is alacsony vérnyomású vagyok, de terhesenBenével is lejjebb ment.

Holnap megyek cukorterhelésre, és a mostani dokimnál cukros vizet kell inni, kiváltottam a 75 gramm szőlőcukrot, hát nem is tudom, hogy 2 deci vízzel hogy tudom majd feloldani azt a mennyiséget... elég émelyítő lesz :)

Altatás ügyben a mai 40 perccel akkor nem panaszkodok :D

Manóka, üdv! Hegedűs doki én úgy tudom, jövőre már nem vállal szülést. De ez nem biztos, csak korábban én is hozzá jártam, és nekem ezt mondta.

mtunde

Sziasztok!

Hanna!
Tényleg vigyázz a teával mert nem minden manó tolerálja!
Most hogy áll a tejci? Áron nagyon cukor :D

Memme!
Szerintem is jó az ötlet én benne vagyok, Melinda pedig egy kis tündérke!

Zill!
Üdv újra köztünk nagyon édes a kisfiad! És jó hogy nem sírós! A férjed pedig egy tündér!

Steffi!
Milyen érzés egy ilyen nagyfiú anyucijának lenni? :D

Györgyi!
Végre láttalak a tv-ben!

Mi tegnap meglátogattuk Micust és Gyuzsót, és nagyon jól éreztük magunkat, a két manó olyan édesen fürkészi egymást mint valami igazi szerelmes pár :D

Mindenkinek szép napot kívánonk!

Orsi

borsa

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?