Sziasztok!
tegnap még elolvastam az utolsó két napot, most csak a legutolsó oldalat futotta, amire tudok, válaszolok.
Először is
Monácska, Nóra, Adri, sziasztok!
Monácska, nem ismerem Mészit, de sok jót írtak már itt róla. Van egy topic ami róla szól nem? És nagyon örülök, hogy idejöttél!
Adri, nézz szét itt a topicon, vagy a név szerintieken. Ha találsz rokonszenvest, itt az elérhetőségére is sikerül szert tenned valószínűleg. Én szívesen ajánlom azt akinél én szültem, de ezzel szinte mindenki így van itt a topicon, akárkinél volt. (Bár még jó régen olvastam valakiről negatív véleményt is.) És SZÜLÉSZNŐT is válassz. Jó böngészést!
Nóra, nem tudom, a listádon van-e mellbibmbó-ápoló krém. Persze, a saját tejed is jó lesz,a dott esetben, ha kell.
Hanna, most jut eszembe, kérdezted az uszit még régebben, hog yhova járunk. Nos, mi kecskemétiek vagyunk, az neked kissé messze volna. és ne parázz a tej-elapadáson, néha kicsit kevesebb, de tényleg tedd minél többször oda a kismanót.
Emano, jobban vagy már?
Tünde,
BOLDOG SZÜLINAPOT! Vérnyomás? Egyéb? Jaj, az a kórházas kép nagyon bejön.
De mindegyik!
Manóka, annyira édes az a süni! És hogy pont most tetted fell. Mert nálunk meg süni alakú volt a szülinapi torta, mivel az én csemetén beceneve most Süni. Így majd teszek fel én is sünis képet.
[b]Lányok! (Ha Rita olvassa, hát mindegy), szóval az jutott eszembe, hogy ez évben is meglephetné a fórumunk kedvenc szülészetünket valamivel karácsonyra. Hm? Ötletek?[/b]
Ezt most elküldöm, majd jövök B-képekkel.