A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Na, most lelkifurim lett a tv-től...
Én tényleg nagyon sokat vagyok egyedül Ádámmal (hétköznap 8-10-től 9-11-ig, de akkor meg már alszik, hétgvégén 1-2-től 9-10-ig, vasárnap is). Ehhez képest örülök, ha 2-3 órát alszik nappal, aminek egy részét ált. vhova jutással töltjük. A többi időben ébren van, és szórakoztatni kell. Én már bekattanok ettől. Ezért rakom le a tévé elé. A legrosszabb, főleg egy pszichológus végzettségű anyától...
LEhet, veszek teletubbies dvd-t. Bár attól meg megkattanok.
Vendég

Sziasztok,

Beteg babaknak, mamáknak, gyerekeknek jobbúlást és gyógypuszit küldök!

Gurgi: majd mindjárt megmutizom nekünk milyen van, hiper gyorsan össze lehet csukni, gurulós és piros / kék meg cicás, mert ha esetleg lány lenne a következő, ne keljen újat venni.

Emma: ágy/szex téma... szegény barátnőmék gondban vannak, ők is sokat altatták a gyereket maguk mellett, aztán próbálgatták leszoktatni több-kevesebb sikerrel. Később elutaztak 2 hétre, gyerek köztük aludt és onnantól kezdve folyamatosan így volt. Most 3 éves a kiskölök. Nem tudják betenni az ágyába, mert kb. fél óra után visszamegy...Szex nincs, csak hébe-hóba, ha nagyi vigyáz a gyerekre, vagy titkos éjjeli találka a fürdőszobába. Hát nemtom.

Bori ne legyen lelkiismeret furdalásod, anyukád nem tud többet segíteni?

Andrea
Kép
kindernay

Mi sem kereszteltetjük meg Balázst, mert úgy gondoljuk, hogy erről ő döntsön. Ha meg akar keresztelkedni, meg tud később is. De ez legyen az ő akarata szerint!

Ckat beraktam az apgart a táblába.
Na most akkor kedves érintettek! Magyarázatot kérünk a tábla kijavítása céljából! Hogy is van, amiket Manó észrevett?

És akkor még egyszer a kérdésem: hány nap nyűgire számítsak a holnapi oltás után?

Gyerekek, ez a "steril" szemcsepp nem ugyanaz, mint a fluimare? Arra az van írva, hogy "steril, izotóniás tengervíz, megfelel 0,9%-os nátrium-klorid oldatnak."

kétfiús anyuka
babdorka

bORI ne legyen lelkifurid! lányom is nézi néha! ugyanis napközben én is nézem és többször odafordul és nézi, na nem órákat, de ez van! tényleg jó ha néha leköti!

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Bori: Tegnap Andris is nézte a Szellő Pityut a tv-ben! :lol: :lol: :lol:

Peti most ébredt nyamvadtan.:( Adtam neki egy fél algopyrint mert 38,2 a hője. :(
Vendég

Hélóó!
Félre értések elkerülése miatt, Samu akkor alszik francia ágyon mellettem amikor a szüleimnél vagyunk. stimt.
:lol: az gáz gyerek mellett szexelni, nekem úgysem menne ha a kiságyában lenne ébren.

Kinderke!
Na muti meg az utazóágyat!

Bori!!
Nemtom, néha tényleg jól jön-jönne egy kis TV nézés...de én úgy tudom nem szabad az idegrendszer miatt.
Meg kéne kérdezni szakértőt. Dokit.

Dorka!
Lehetséges, hogy ugyanolyan összetevőkből áll ez a szem-orrcsepp is.

Hu de éhes vagyok, nem ettem még, most gyorsan befaltam egy darab dédi féle kolbászt. :lol:

Petrának boldog névnapot!
torolve_20131003125716

Sziasztok!

Minden kis és nagy betegnek mielőbbi gyógyulást, mi még hál égnek nem kaptunk semmi bacit kop-kop-kop...

Látom a tv a téma, Bogi és néha odafigyel rá, de őt igazán nem érdekli!
Mikor cipelem a kis popóját akkor rá kukkant, azt ennyi, de persze ami késik nem múlik...

Bori!
Szerintem sem gyötörd ezen magad, én is nagyon sokat vagyok egyedül Bogival, hétköznap 8-18-ig, szombaton meg 8-13ig, vasárnap van itthon apa, de van mikor hétköznap maszekol akkor olyan 8-9körül jön haza este, szal akkor a fürcsi is egyedül van.
Már én is lassan kifogyok a mesékből dalokból mondókákbol....
Nekem most megváltás volt ez a trapéz amit vettünk, szól a zene folyamatosan (le lehet halkítani halkra) Bogi imádja, és képzeljétek már elkezdett fogni, eddig csak ököllel fogta mostmár kinyitja a kezét és úgy próbálja megfogni, és mikor megmozdítja a lelógó figurákat akkor bevilágít az összes lámpa, meg más hangot is ad, szal még tanul is vele.
Nem bántam meg hogy megvettük, mert ha nagyobb lesz, akkor meg át lehet alakítani hintalóvá, szal én merem ajánlani, kicsit féltem, hogy nem fogja érdekelni, de tévedtem, imádja, tök jol el van alatta egyedül is, és át lehet állítani sima zongorának, szoktam neki zongorázni rajta neki meg énekelni.

Tök jó volt, ma megint nem volt apa dolgozni, elvitte Bogit babakocsizni, én meg takarítottam meg ablakot pucoltam stb...

Lépek Bogi éhes...
Vendég

Emma: csináltam tesztet tegnap, hála - lett :D Nem is tudom mit csináltam volna ha + :roll: :shock: És vettem a patikába 3 doboz 10-es csomagolású óvszert, bespájzoltam. :wink: 8) Biztos ami tuti...

Andi: hát igen ezért se nem célszerű magunk közé vagy mellé szoktatni a gyereket :lol:

Bori: Én is egész nap egyedül vokk a gyerekekkel, no segítségem napi szinten. De nem kapcsolok neki tévét, szvsz a képernyő vibrálása se tesz jót a babának (szemének se idegrendszerének se) nem beszélve a sugárzásról ami jön belőle....Én zenét,gyerekdalokat szoktam betenni cd-én, arra táncolunk, meg énekelek neki :oops: :lol:

Még Zalán sincs megkeresztelve 8) Majd októberbe ha tesóm haza tud jönni... kint Szabadkán lesz a keresztelő... :D

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Helló!
Betegek gyógyuljatok meg hamar!!
Nálunk semmi küli..kopp-kopp, alszik a teraszon a gyerik.

KépKép

KépKép
szivvi

Na, Edó lepakolva kirándulni. Adri itt amortizálja a nagyanyját, Grétu pedig alszik (sajna bent, mert Mama itt letette, s nincs szívem felkölteni, bár....).
Keresztelve meg lesz a kölök, ne mán ő lógjon ki a tesós sorból. Csak azt nem tom mikor. Edó 4,5 hósan, Adri kerek 1 évesen. Mindkét keresztelő itthon volt tartva, hát kissé enyhe kifejezés, hogy lestrapáltak az akciók. Edóé májusban lévén, még egy kis fenti arany (azaz a májusi eső) is ránkfigyelt, hát előételt sűrűn kapkodta be a vendégsereg, utána csak benti nyomorgás volt (vagy 26-an voltunk). Adrinál szerencsénkre max a napszúrás fenyegetett, de azt napsátrakkal kivédtük. Akkor (már nem emléxem pontosan) de voltunk vagy 30-an (ha nem több). Hát én ezt így nem tom tudom-e (s akarom-e) folytatni, főleg mert a régi ház tök kibuherolva, csak a csupasz téglafalak vannak, szal ott szállás kifújva. S lévén minden rokony városon kívül lakik, hát gondolhatjátok mekkora gondban lennék. Na, de majd meglátjuk. Feldobom majd apának is a labdát, lássuk mit lépik rá.
Most épp a haveri társaságunkból az egyik csajnak s nekem kéne valamikor megtartsuk a szülinapunkat, s arra keressük ezerrel a lokációt.
Bacca meg, hogy most Varságon nem szereztem telefonszámot a fogadóból.

Kép
kissmanó

Sziasztok! Exra nyugos volt Egon kb fel orat, amig nem tudott elaludni. Szegenykem, annyira almos volt, de csak nezelodott volna, aztan egyre rosszabb lett neki. Most alszik :D

Emi! Majd beszamolok, milyen az erszeny. Telen, ugy gondoltam, hogy rahuzom a kabatom es akkor az mindkettonket melegit, csak a buksija lesz kint, hogy tudjon nezelodni. Persze, akkor egy jo bo kabatba is be kell ruhazni, ami meg jo meleg is. Na, majd meglatjuk.

Teve! Az egyik videon, ami az alairasomban van, Egon eppen tevezik. :oops: Na, ez nem jellemzo. Azota nem is nezte. Mondjuk, ugy szoktam pakkolni, hogy ne lassa. Akkor eppen enekeltek benne es azt nagyon szereti. :D Sztem, azert sem jo, mert tul hamar raszokik, kesobb meg nehezebb lesz ezt-azt letiltani rola.

Mano! Orulok, hogy nincs komolyabb baj. En sem tudtam, hogy nem elg a homlokat megnezni. Jo, hogy irod.

Annee! Az ilyen tanaroktol falhoz tudnek menni....

Egon egesz jol megszokta a kisagyat. Ejjel abban alszik, csak neha hajnalban kereszkedik hozzank. Napkozben, viszont mellettem tud elaludni.
molkata

Eladtam az utazóágyat most a babaszobán :lol:

Mi most beruházunk egy trapézra. Sztem nagyon jó.
Kellenek ezek a készségfejlesztő játékok.

Mákos tésztát eszem. Nyami.

Szivvi!
Nektek nagy kertetek van??

A szüleimnél a kiscsákó kb. 8 éves koráig aludt az anyjával vagy közöttük durva..és hozzáteszem elég gátlásos a gyerkőc. Nem is köszön. Már 11-12 éves..jó tanuló,stb..de anyuka szoknyája mögé bújós
torolve_20131003125716

Miert van az, hogy amikor az ember legjobban igyekszik csendben lenni, akkor csapja a legnagyobb zajt. Az elobb kiboritottam a kavet es levertem egy poharat. :twisted: Szerencsere, nem ebredt fel. :D Utalom, hogy a konyha egybe van a szobaval :twisted:
Most lett kesz az ebed. Kis dragam, mar megszokta ezeket a zajokat.

Marcius vegen tudunk koltozni, de ugy nez ki az uj lakast meg is vesszuk. Ugyanaze, akinel most berlunk, egy torok es nagyon jo kamattal jutunk hozza egy torok banktol. Apa szerint, beepulunk a torok maffiaba. :lol:
molkata

Kata!
Nálunk Samu még sosem aludt el az ágyában csak vállon vagy cicin...elalvás után tesszük be.
Ecce majd elfog..remélem :roll:

Nálunk keresztelő nem lesz, pogány madonna vagyok...meg egyébként sem lenne max. buddhista :lol:
torolve_20131003125716

Gurgi
Cca 1000 nm :lol:
Én most úgy vagyok Lilkóval, hogy igyekszem pl a játszószőnyegre új kütyüket felaggatni, vagy kapott most egy új bömbirongyot, szal most ezekkel elvan délelőtt-délután 1-1 órát..Tegnap késő du itt a lakásban tologattam a bébkocsiban és képzeljétek elaludt!! Pont tegnap az udvaron is aludt majd 4 órát...Na majd bizti visszakapom :?

KépKép

KépKép
szivvi

Kata!!
Hehe, maffia.
Nyú lakás? Az kafa!
Én is nagyon várom már..hjajj de nagyon.
Na ja, ez nálam tuti így van, hogy pont akkor fogom a legnagyobb zajt csapni, kiesik a kezemből stb...ez az én formám.
Belémbeszélték a szüleim anno. Természetesen rohadtul figyelek,hogy nehogy összetörjek x dolgot, naná, hogy pont akkor esik ki a kezemből..kiskori beidegződés.. :cry:

Szivvi!
Az állat, hm...na majd megyünk focizni hozzátok a topikkal :lol:
torolve_20131003125716

Kati - ha sokáig foktok ott lakni, lehet ott is meglátogatunk.

Kép
kissmanó

Én ezt a párásítót/légtisztítót néztem most ki:

http://www.bonair.hu/index.php?keret=te ... 0c78f3ace5

ceniko
Szeged

ja, akkor iszom arra, hogy költözzetek tavasszal. Enikőék szintén.
jó kis alkeszmentes Stella Artois-t

Kép
kissmanó

Enikő- ez jó, ezzel én is szemeztem, csak há az ára ..... bár lehet bevetem apának, hogy szüli- + névnapomra és karácsonyra kérem. úgy meg nem állhat ellen.

Kép
kissmanó

Most ment el apa. Itthon volt ebedelni. Egon meg mindig alszik, pedig mar kajaido.

Gurgi! Egon is csak olben alszik el, vagy ugy ha osszebujunk. Ez van. Miutan elalszik (este) beteszem a kisagyaba. Napkozben maradhat a mi agyunkban. Nem tud egyedul elaludni. Igaz, ha hivogat, egybol megyek hozza.

Szilvi! Jo kis taktika! Nekunk is kene uj jatekokat venni, mert regieket egyre hamarabb unja meg.

Nekunk van 2 utazo agyunk, mindkettot kaptuk. Es az egyik tiszta uj. Lehet, majd mi is elaljandekozzuk. Most az egyiket Veszpremben van, hogy oda ne kelljen majd vigyunk, a masik itt, de meg nem kellett hasznalni.
molkata

Manó! Ok. Eleg sokaig. Legalabb 3 evet meg biztos. Ugyanebben az epuletben van. Ti mar tudjatok az utat. :wink:
molkata

ezt muszáj megmutatnom, az előbb készült :lol:

Kép

ceniko
Szeged

Hja és Zalánom is elkezdte hullatni gyönyörű veleszületett hajkoronáját, de már nőlnek a pici babahajak helyette :wink: Jön az utánpótlás :lol:

ceniko
Szeged

Sziasztok!

köszönjük a névanpi köszöntéseket :D Átadtam Petrusnak :D

TV: Nálunk a nagyok általában csak DVD-t néznek, Thomas, Bambi 1-2, Vallace és Gromit, Shaun a bárány, Noddy, amúgy a minimaxot szokták még néha nézni, de főleg csak nyáron a nagy melegben, meg télen mikor nagon hideg van meg az esős időben, egyébként kint vagyunk a kertben. Bent se lehet tartin őket mert zizzentek amúgy.

Keresztelő: Nálunk mindenki meg van keresztelve én anno konfirmáltam is. Azért nem vagyunk annyira vallásosak hogy minden vasárnap menjünk a templomba, de Zsani és most már lassan Gréti is a refomrátus oviba jár, az összes alkalomkor megyünk. Majd elvileg a református általános iskolába mennek tanulni, mert hiába van 50 méterre tőlünk a körzetes suli oda nem engedem (hiáb tanultam én is ott, azóta sokat változott) Sajnos az etnikai összetétel nagyonmegváltozott és szerintem Hajdúböszörmény összes roma gyereke ide jár, és sajnos nem a kúltúrált fajtából való. (Nem vagyok fajgyűlölő, sőt a férjem egyik munkatársa is roma, de nem ez a "retkes-mocskos" fajta aki szembeköpi a tanárnőt ha az egyest ad neki...) De engem ez a keresztelő nagyon lefárasztott, szombaton sokáig voltunk fent, készültünk még éjjel 1-kor vasaltam fél 10 előtt meg már megjöttek az első vendégek. Szerenécsre a fáradtság meg az ideg nem ment a tejcsi kárára.

Manó
Hajdúszoboszlón mi sokat voltunk idén :D mondjuk ekünk innen egy nagyobbacsak köpés, jövőre is megyünk, csak mi nem alszunk ott egyszerűen nem éri meg. Drágább a szállás mint Debrecenben, amúgy is fél óra alatt itthon vagyunk mióta megépült a debreceni elkerülő nyugati oldala.

Csend: na az nálunk sosincs :D valaki folyamatosanszövegel, beszél, lomol. Vagy csak a kutya ugat. Szerintem Petra már akkor ébredne fel ha nem hallaná napközben a megszokott zajokat.

Oltás: Képzeljétek a hajdúböszörményi önkormányzat minden kicsinek finanszírozza a meningitec-c oltás, pontosabban 2 oltást. Anno a nagyokat is beoltattam csak ők 1 éves kor után kapták, akkor még ugye nem járt egyik se közösségbe. Kérdezzetek rá majd ti is a védőnőnél, mert én is véletlenül tudtam meg (Pedig a gyerekdokink nem is böszörményi hanem debreceni, mindenki hülyének néz mert másik városba viszem őket, de most már az ovinkban is volt anyuka aki érdeklődött hogy ő is inkább elhozná innen mert itt minden doki antibiotikum párti az első tüsszentésre, a mi dokinénink meg csak ha már tényleg kell, ne meg a rendelési ideje is jobb, mert itt már 4 órakkor a fű se nő az orvosi rendelőkben, Debrecenben meg 6 fél7-ig van rendelés, még ovi után is odaérünk ha van valami, sajonos volt olyan tavaly hogy lázasan ébredt alvásból, és így még aznap délután látta a gyerekdoki, nem kellett várni)

Na megyek Gréti még nem ebédelt, meg nekem is enni kéne valami normálisat a tiramisu reggeli nem az igazi

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok!Köszönöm még egyszer mindenkinek.Mi kezdünk jobban lenni Beni végre már nevet,meg játszik tegnap szinte egésznap csak aludt.Olyan rossz volt betegen látni most éppen a trapézzal játszik.Nekem tejcsimet nagyon megviselte ez a pár nap de ma megjött a more milk hát kíváncsi vagyok.

Keresztelés:Nálunk sem lesz Beni meg keresztelve.

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
hemej

Enikő!
Beszarás ez a kép Zalánról. Nagyon édes a kis pumuklitok..ahogy mosolyog és az a tüsike hajacskaaaa :lol:

Manóóó!
Kösziköszi..remélem összejön, a héten megnézzük..aztán majd tavasszal jöttök babazsúrozni, mulatozni.

Nadine!
Pont ma kérdeztem a védőnőtől az oltásokat..Köszi az infot.
Na ja inkább református ovi+isi, mint rumarómákkal együtt....
torolve_20131003125716

Gurgi!

Vegyél olyan trapézt mint a miénk, az árzuhanáson 7000ezer, biztosan tetszene Samudnak!
Bogi néha addig játszik vele, hogy elalszik alatta!
Vendég

Nadine!
Nagyon sok boldog névnapot kívánok kicsi Petrádnak!
Vendég

Húha Enikő. Nem vagyok spúr, de 82.000... :shock:

Manó, majd bemegyek a Brendonba és megnézem. :wink:

Marci ma egész nap nyaffi. Hol sír, hol nyüszög.

kispiskóta

Enikő!
Drága Zalán nagyon, és ez a séró!
Mennyi zselét használ hetente??? :wink:

Nálunk nem lesz keresztelő, Robi nem akar, nekem meg nem fontos, bár én meg vok, de ő nem.
Vendég

Hemej!
Örülök, hogy Beni jól van. Ölellek benneteket!
torolve_20131003125716

Eniko! Zalán egy kis cukor pofa, olyan zabálnivaló!!!! :D

Nadine! Ìgy ut´olag boldog névnapot Petrának :oops: és sok puszit neki!

Melinda! Örülök, hogy jobban van Beni! Te is a Boldogmama oldalról rendeltel?

Gurgi! Megyünk zsurozni hozzad! :D

Hencsi! Akkor nektek nagyon bejott. Edi lehet Bogi, ahogyan jatszik alatta.

Egon meg mindig alszik, pedig mar 4 oraja nem evett, en meg nem merek semmit sem csinalni, mert lesem, mikor ebred. :?
molkata

Zsú: Mivel mindahányan felső léguti problémákkal küszködünk (allergia, asztma, krupp), ezért nekünk megéri, mert ennyit elköltünk gyógyszerre is fél évente... :( :evil: :x Bogim most is kruppos, egész héten nem megy oviba, nem beszélve arról, hogy mennyire szenved az éjszakai hányós köhögésektől... :cry: :roll:
Amúgy télleg kurvadrága, szétnézek majd még hátha találok ilyesmit olcsóbban...

ceniko
Szeged

De édi Zalán. És az a mosoly. :lol:

Petrának, Boldog Névnapot!!!

Hemej, de jó, hogy Beni jobban van már.

Nálunk jövőre lesz keresztelő, a templomi esküvőnkkel egybekötve.

kispiskóta

Enikő, akkor az más!

kispiskóta

Kata:nem Jannak egy napjába került nagy nehezen talált rá valami angol oldalon.Nekem van csepp is meghát a kapszula.Hatására kiváncsi vagyok.Az a gond hogy angol nyelvü tájékoztató van hozzá.Jan meg dolgozik de megyek az abacho.de oldalra ott lelehet angolról németre forditatni.Most akkor Egon Baby hanyadik lett?

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
hemej

Kata!
OKé :lol:
Én egyébként nagyon szeretek vendégesdit játszani..főzni, várni a vendégeket, stb..tevékenykedni..díszíteni a lakást, stb. :lol:

Hencsi!
No megnézem de én már kinéztem egyet.
http://www.brendon.hu/ProductSearch/viewer.aspx?mainmenu=jatek&submenu=bebijatek&category=jatszoszonyeg&empty=1&productid=99046&pageno=1&whid=25
torolve_20131003125716

Enikő igazat beszél. Télleg jó az ilyen cula ott ahun hajlamos a felső léguti megbetegedésre a ház népe.
Nálunk Adria a csúcs, ő ha eccer náthás, akkor mindent dob vissza, kezdődik a hányós köhögés, s a száraz levegő ennek jó táptalaja. Tisztítani meg nem árt a levegőt, hisz nekem papírosom van az allergiáról, s nagyobb gyerekeimen is látom, még ha dokumentumot nem is bírok felmutatni róla.
Szal télleg drága, de ha ecce hasznos.....

Gurgi - akkó menyünk, s ha tavasszal lesz, akkó egybekötjük egy hosszabb hepajozással, pl. a tejapasztó bulival. Van itthon csomó házi almabor, fini, csak egy pohárnál több már fejfájást okoz, mett almabort nem tudunk készíteni csak cukorral.

Kép
kissmanó

Én megzabálom ezt a Zalán gyereket
torolve_20131003125716

Manóó!
Huu de jóóó lesz, rá fogok meditálni ahogy szoktam :lol:
Almabor jöhet :lol:
Zsuval múltkor ábrándoztunk..sálálá

Na asszem ledőlök picit, Samesz 11-től lóbőrt húz
torolve_20131003125716

Melinda: egy tanács a More Milkhez.
Első nekifutamodáskor nem figyeltem fel a neten ama infóra, hogy kapszula bevétele csak nagyon kevés folyadékkal, s utána minimum 20 percig ne igyunk. Másodszor úgy már hatásosabb volt.
De olvass utána a www.boldogmama.hu oldalon, hogy mi az alkalmazása.
Akkor ti Amerikából kellett rendeljetek, mert Európában Magyarországon kívül még csak Szlovákiában kapható. S Magyarországnak kizárólagos forgalmazási joga van egész Európára.

Kép
kissmanó

Enikő
Zalán cukipofa :D
Óvszer-hegyek :D tesómakt idézném a 3. születése után "ezután tripla-koton" :D

Keresztelő
Október 20.án lesz :!: :D :D

Bori
Te tényleg baromi sokat vagy egyedül!!!! Senki nem akar lelkiismeret-furdalást okozni!
Nekem megkönnyítik a műsor összeállítói a dolgomat: szinte semmi olyan nincs a tvben, ami érdekelne :) főleg napközben! Ha meg esetleg egy-egy jó film nagyritkán adódik, akkor azt felvesszük, és mikor a pici alszik reklámokat átpörhetve tudjuk megnézni. Vasárnap is felvettük az Igazából szerelem c. filmet, 2 estére megvan a program :) Meg ezért jó a számítógép! Ha netezek csendben, az nem zavarja úgy, mint a tv. Nálunk is vannak Halász Judit-ok, de igazából napi fél órá-óra sztem most még abból is elég neki.

Kép
Kép
emma1976

Ti este, meddig tudtok fenn lenni? Én fél 10 körül már olyan nyomi vagyok, hogy szörnyű.

kispiskóta

Gurgi!
Az sem rossz, csak én sokallom az árát, a miénket sokáig tudja majd használni, tehát 3 játék egyben, most a trapéz, később mikor már ül a zongodra meg zenélő része, majd utána meg a hintaló.
Azért szerintem 3 játékért 7000e nem sok, de ezt csak 6hónapos koráig tudja használni, bár utána ha leveszed a játékokat azokat még tudja utána is.

Na mindegy, nekünk ez bejött, nem bántam meg.

Kata!
Igen Bogi szereti nagyon bejön neki, kicsit féltem, hogy majd nem fog tetszeni neki, mi meg egy rakás lóvét kiadtunk rá, de szerencsére bejött...
Vendég

Zsú!
Én álltalában éjfélkor fekszem, mert Bogi még éjfélkor szopizik, így bírja mostanában 4-5-ig!

Éjfél előtt meg nem fekszem le, mert 9óra mire Bogi elalszik, én utána fürdök mosogatok, felmosok, cumisüveget mosok meg főzök, bár mostanában hanyagolom..., és mire lefeküdhetnék ott van 11óra, akkor meg már nincs értelme, olyankor tv-zek picit.
Én már hozzászoktam hogy keveset alszok, nagy ritkán tudok napközben is aludni, de nem mindíg.
Vendég

hát gyakori, hogy este 11 óra ébren talál, bár tegnap (hja, avagy az mán inkább ma volt) szinte 1 óra lett mire ágyba kerültem. Hisz szinte éjfél volt mire hazajöttünk az ügyeletről.

Kép
kissmanó

csakazértiselmegyekma s keresek hullahoppot.
feltéve ha a kicsinyke takkos jánykám hagyja.

Kép
kissmanó

No Samu most ébredezik velem együtt.

Zsu!
10-11 körül fexem le de inkább 11. Samu 9-10 között alszik el.
(sztem 5 körül megyünk le 1 órára)
torolve_20131003125716

Zsú
Mi is fél 10 - 10 között alszunk

Nekünk ilyen a trapézunk- zalán egyre jobban szereti :D
Kép

Kép
Kép
emma1976

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X