A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Emano!
ezt a bödönkét amit te raktál fel, Kata 2 évesen kapta a nagynénémtől. Még most is szokott vele játszani, ha hosszabb idő után kerül csak elő. :D Sajnos már nem emlékszem, hogy mi volt ráírva, hogy mikortól ajánlják. :roll:

Cukipofa!
nekünk is van egy fenekét riszáló, zenélő Mikink, de félnek tőle a gyerekek. :oops: :shock: Pedig még van egy kis égő lámpása is. Tök aranyos. :D
Kata különben nem fájlalja a punciját azóta. Tény hogy gyakran jár pisilni, de csak azért, mert többet iszik egy nap mint én. Nagy szlopás. :lol: A pisi amit gyűjtöttem, meg olyan világos mint a víz szinte. Gondoom, a sok folyadék miatt. Hát holnap kiderül. Remélem csak hülyéskedik, mint anno a köhögéssel. :? Ezek a gyerekek!!! még ilyenre is kell gondolni. :roll:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Lilluska, Snowwhite!
jaj de szépek vagytok!!!!

Kriszta!
hát ti mit csináltok azzal a szegény gyerekkel :lol: :lol: :lol: tök jó a kép. Ezek a mindent elmondó szemek!!!! :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz!
Panka is a múltkor köhögőset játszott, alig bírtam leállítani. Viszont amikor fülgyulladása volt, én is hantázásra gyanakodtam, mert nem tudtam, hogy ez ilyen sebességgel alakul ki, és előző nap én fájlaltam a fülemet és vattát raktam bele. Szerintem tök természetes, ha az ember egyből ugrik minden nyikkanásra. Legalábbis azóta én biztos. De hát ezek bírnak ilyen kis fityfirittyek lenni, és átvágni az embert. :roll:

Kép
Kép
kriszta36

Emano, nagyobb játékboltokban is van Lamaze azok inkább plüssök még 1 éves kor alatt. és a donbozukon van, melyik mikortól ajánlott.

mtunde

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 15:39-kor.
Vendég

elvileg a bödökét :lol: 6 hónapos kortól ajánlják

emano/Andi
KépKép
emano

Kriszta,
boldog szülinapot!!!!!!!!!

Veronikusz,
én már azt hittem, Mészi azért nem vállal jövőre szülést, mert nyugdíjba megy, nem azért, mert bezárják a szülészetet... :cry: :cry: :cry:

Készültek fotók, majd Borsa felrakja! :lol:

Jók a játéktippek, majd gyűjtöm én is az ötleteket karira :lol: :lol:
Megyek a fiam után, őrzöm az álmát.. :lol: :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Emano

Karácsony??? Most úgy érzem még fényévnyire van!!!

Veronikusz
Nekünk is kell holnap vizelet a kórházba. Párommal gyorsan vetettem is pisigyűjtőt. Most azt mondom szerencse, hogy fiam van, mert nem tudom, hogy egy kislányra hogyan "kötik" rá???

Cukipofa
Kár, hogy eddig nem jelentkeztél, szívesen megvettük volna, ha eladó, de már beszereztünk egyet! :(
Szeretném, ha néha a nappaliban is tudna aludni és ebbe le tudom, majd tenni. Ráadásul jó nagy is 120 x120-as!

Szorítsatok nekünk holnap, hogy gyorsan átessünk a vizsgálatokon! Biztosan nehéz nap lesz szegénykémnek! :(

Hanna

Kép
hanna09

Sziasztok!

Most megint magam alatt vagyok :evil: :evil:
Ma beszéltem sokadszorra a "klinikás"dokival,hogy deritse ki, mi volt az a malformatio?amit a szövettanra írtak nekem.
Erre mondja, hogy hát nem találatk rá igazán magyarázatot :evil: ugyhogy nem ártana mégiscsak elmenni majd genetikushoz.na???
És ha nem kérlelem hetek óta,hogy derítse ki akkor mi van??
akkor senki nem tanácsolja a genetikust? szóval ilyenkor mi van? én találjam ki magamtól,hogy mit kell(ene) tennem??? :evil:
holnap hívom Tóth dokit. Unom már ezt az egészet :evil:
bocsi, de kiakadtam. Valaminek mindig történnie kell,hogy elrontsa az ember amúgy sem rózsás kedvét. :evil:
Ancsa???
Vendég

Zill
Sajnos azt hiszem én nem láttalak benneteket, vagy igen?
Ki volt a dokid?
Az egyik csecsemősnővér mondta is " jé még egy Áron", akkor ezért!!! :D

Hanna

Kép
hanna09

Sziasztok!

Voltunk anyósoméknál és Dani elé raktam a bödönt...hát vigyorgott neki meg repdesett kezével lábával :-)
Szóval 7 hónaposan már biztos élvezi, hogy zenél, beszél és villog, de azt amire konkrétan való azt csak késöbb fogja csinálni :D

MI vettünk Orsinak anno a brendonban egy banános játékot...az volt a sláger nagyon sokáig. Most Daninak az...már most. Bárhol, bármikor az a tuti kedvenc.
Megpróbálok róla képet felrakni....

Kép

Kép

Kép
cukipofa

Azt akartam kérdezni, hogy el szeretnék adni pár cuccot (babkocsi, járóka, testvérfellépő), hogy ezeket hol érdemes hirdetni, nem tudjátok?????

Hanna!
Csak óvatosan az altatással....ha megszokja, hogy kiságyban alszik akkor majd már sehol sem lesz jó neki, ha a járóka is alvásra szolgál...
Én ezt nagyon megszívtam Orsival...másfél éves koráig szívtunk emiatt...
Dani már úgy van "nevelve", hogy tudja, hogy ha ágyikóba lerakom akkor alvás van, ha a járókába akkor játék van...

Na lelövöm magam...

Jó éjt...

Kép

Kép
cukipofa

Cukipofa
babaszoba.hu-ra érdemes
a járóka mekkora? :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

NAAAGYYYYY!!!!!!
120*120
görgös és magassága állítható....
Most hogy elköltöztünk már nem nagyon fér el, főleg ha megjön a szekrénysor...pedig Dani csípi, de majd lesz kis helye a földön ilyen habszivacsokkal és legalább Orsi is könnyebben hozzáfér...
Most ugye állandóan bemászik, de kimászni nem sikerűl és rohanok, hogy ki ne essen....
Szóval inkább eladjuk :(

Kép

Kép
cukipofa

Kriszta, Tünde, Eni!

SZÜLINAPOSOKNAK SOK BOLDOGSÁGOT!

Csak beugrottam, megyek is tovább.

Kép

Kép

Kép
memme

Eni,
neked nem november 4...??????? :oops:

Gabi,
:evil: :evil: hihetetlen sztori..
mostmár dr. hájszra van itt szükség!!!!!! :lol:

Kinthagytuk a babakocsit éjszaka, tiszta pára lett.. :lol:
most bent szárad, így ismét kendőzünk :lol: :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

SZÜLINAPOSOK!!!!!
Boldog szülinapot!!

Áron 1 hónapos!!!!Éljen :!: :!: :!:
mi lehet vele?hogy bírja a vizsgálatokat :?: Hanna jelentkezz,ha hazaértetek!!!!
cukipofa
hát az a járóka nekünk nagyon nagy :cry:
szép napot!!!

emano/Andi
KépKép
emano

Ja még azt szerettem volna kérdezni,hogy a Lamaze játékok kb.mennyibe kerülnek?csak nagyjából
köccce

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Cukipofa, én is babaszobán szoktam vásárolni és eladni, vgy tesz-veszen, de oda várni kell egy regisztrációt megerősítő postai levéllel, hogy el is tudjál adni.
amúgy az is jó.

mtunde

Emano, hát nem olcsók... de nem tudok pontosabbat, régen csorgattam rájuk a nyálam :)

mtunde

gondolom a fisher price-vel egy ár?

emano/Andi
KépKép
emano

cukipofa: én is ezeket használom, a www.teszvesz.hu - t, meg a www.vatera.hu -t.

Kép

Kép
zill

Cukipofa,
én a babaszobát és a teszveszt nézem, ha kell valami.. :lol:

Zénónak és Áronnak is boldog hófordulót!!!!!!!

Én is találtam fotókat..

Kép szülni megyünk..

Kép Micu első rucija :)

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!
Na, nem voltunk két napig, erre nem győztem visszaolvasni, nagyon beindultatok! :wink:

Kriszta, boldog szülinapot kívánunk Neked, ez a kép nagyon édes, de nem értem, hol készült? ez valami zsák a falon? :oops: :lol:

Cukipofa, babaszoba, babaapró, ha van türelmed ehhez a licitálóshoz, akkor meg vatera, teszvesz...

Gabi, hát ez nem jó hír, sajnos manapság ez tényleg így működik, az ember nem számíthat az orvosokra, hanem magának kell utánajárnia, hogy mi a baja és mi a teendő, de ügyes vagy, h nem hagytad magadat, így kell csinálni! (nagymamámnak pl. volt egy medencetörése, sztem lassan féléve, már rég jól kellene járnia, de az orvos nem hangsúlyozta a rehabot, plusz nem is mondta, h járjon gyógytornászhoz, így még mindig csak nagyon lassan és mankóval tud járni, szóval most kezdi majd el rendesen a tornát :( :( )

Memme, ahová mi járunk Ringatóra, ott mondták, h ha a baba nem akar az ölünkbe lenni, akkor hagyjuk, hadd menjen és csinálja, amit akar, az a lényeg, h gyerekek között van és hallja az éneket, meg mondókákat! Egyébként mi is csak azért járunk, h jó sok dalt, mondókát megtanuljunk, aztán itthon kamatoztatjuk! Plusz zenebölcsi is van ebben a játszóházban, ahol van a Ringató, majd azt is megnézzük, h milyen! Nálunk Dani egyelőre pont Melinda ellentéte, teljesen elalél, ha meghallja a tanár hangját, kb. lemegy alfába és úgy hallgatja, persze közbe le nem venné a szemét a tanárnőről :lol: :lol:

Emano, Brendonban most kuponnal lehet venni egy Symba készségfejlesztő activity asztalkát, amit később járássegítővé lehet átalakítani, mi már meg is vettük, nagyon tetszik, baba magazinban van hozzá a kupon, 5000valamennyi...(így most kb egy tizest megspóroltam, mert akartam venni egy fisher price activity asztalkát és egy járássegítőt is)
Györgyi, ez neked is szól, mert te is mondtad, h szóljak, ha látok jó játékot! Voilá! :wink:

Mi most nagy autósülés lázban égünk (Masni, még egyszer köszi a sok hasznos tanácsot), végül Römert fogunk venni valszeg, de hihetetlen, h milyen különbségek vannak kiszolgálás és kiszolgálás között, Brendonban 3 öltönyös úriember sietett a segítségünkre, akik kb. olyan szakmai kérdéseket kezdtek el megvitatni, amik nincsenek is benne az útmutatóban, csak ők már tapasztalatból tudják, miközben a nemrég megnyílt Babyplanetben a Csillagvárban a nő azt se tudta megmutatni, h hogyan kell bekötni az ülést!!! a használati útmutatót tanulmányozta, nagyokat sóhajtozott, majd kb. feladta!! hihetetlen volt! :shock: :shock: Eddig kicsit lehúzásnak éreztem a brendont és tényleg drága, de legalább szakértelmet kapsz a pénzedért (ja, és a babyplanet még brendonnál is drágább), plusz a kuponos akciók egy része tényleg nem rossz!

Ancsa? Úszásra mikor mentek? Mi most nem megyünk, Dani picit taknyos, meg ma köhécselt is, majd inkább jövő héten...

KépKép
barimami

Na, most utánanéztem, h kik pontosan:
Eni, Emano, Memme, Snowwhite, Lilluska, Gyuzsó, nagyon édesek a képek!! Olyan jó, h raktatok fel!

KépKép
barimami

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk. Látom többen P játék lázban égtek.
ajánlom az arzuhanas.com és a jatszvelem.hu oldalakat.

Olcsóbb, mint a bababoltok és nagyobb a választék, az elsőnél ausztriából jönnek a cuccok, a másiknál nem tudom. Én most rendeltem egy tili-tolit 7000.- ért ami a brendonban 16000.-.

Monácska, igérem válaszolok, amit lesz kicsit több időm.
Zsúzsóci is jelentkezhetne, bár én már kilestem, hogy pénteken megszületett a legényke. Szép nagy lett.

Gratulálok az egész családnak!!!! Jó egészséget és szép hosszú életet!!!

Réka
Vendég

sziasztok!

Isten éltessen minden szülinapost utólag is! Cinicini Mátéjának is boldogságos 4. szülinapot!!!!!!

Barbi!
hát érdekes amit az autósüléssel kapcs-ban mondtál, nekünk az aradi utcai babyplanetben a csaj olyan szakértelemmel mondta el az infokat, hogy kb szájtátva néztük, hogy ez igeeen! végül mi ott is vettük, interneten rendeltem a cuccot két nap alatt ideért és még a 8%-os kedvezményem is érvényesítették! te melyik babyplanetben voltál? abban egyetértek, hogy a brendonban is szakszerű a segítség egyébként, csak onnan nem lehetett rendelni neten keresztül.

gabi!
ó ennyi minden nektek is! mi is várjuk már ennek az évnek a végét nagyon... már többször akartam írni, hogy a vmelyik kismama, baba, anyák lapja magazinban volt egy cikk immunbetegségről. majd leírom privibe, ha érdekel!

gyuzso!
tök jók a képek! szép voltál kismamának is! komolyan szülés előtt készült a kép?!

ja és mindenki aki felrakott édesek a babák, mamák olyan szívesen nézegetem őket!!!!

szép napot mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Máténak boldog szülinapot kívánunk!

Veronikusz :D

Igen druszák vagyunk!! :lol: :lol: :wink: Én nem szeretem ha Verát mondanak nekem :? ...nem tudom te hogy vagy vele...

Kép
tikó

Gyuzso!
szülni mentetek? és még ilyen kisimult volt az arcod? :D Nem értem. :shock:
ki mondta, hogy nem vállal Mészi jövőre szülkést??? Én voltam néla szűrésen és szó volt, hogy majd lesz Hármaska és nem mondta, hogy nem vállal!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Hanna!
nektek a tejérzékenység miatt kell a pisi? Nem irigyellek. Nekem Kata a bilibe pisilt. Ja! és a tegnapi után "beruházta" egy autóban tartandó bilibe, hogy többet ne legyen olyan mint tegnap. :x

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Cinicini!
Máténak nagyon-nagyon sok boldogságot és sok puszit küldünk szülinapja alkalmából!!!!
Te hogy lested ki hogy pénteken már megszületett??? Lemaradtam valamiről?

Tikó!!!!
látszik hogy (név)rokonok vagyunk!!! :lol: :lol: :lol: UUUUUTÁLOM a Verát. :twisted: :D :D :D

Ja! azt aki kitalálta a vizitdíjat és ezt a kórházi regisztrációt a .... micsodájánál akasztanám ki a sivatagba. Egy térítésmentes pisileadás, másfél óra volt. :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Steffi! Oké írjál nyugodtan,kiváncsi vagyok mit olvastál? mert én már teljesen padlón vagyok...de mostmár a végére járok ..
ma hívtam dokimat, Tóth-ot, azt mondta,majd a köv.terhességnél, odafigyelünk és ha kell, majd irányít genetikai tanácsadásra,és ha szükséges majd lesznek más vizsgálatok is, az eddigiek mellett.
Szóval nagyon várom,hogy újra terhes legyek, de be is vagyok sz..va,hogy minden rendben lesz-e? :cry:

Megőrülök, Enci üvölt az ágyban és nem akar alúdni!! :evil: eddig minden délután rendesen elaludt,1-2 órát. Nem értem most mi baja?Betettem és le sem ért a feje, felpattant az ágyban és üvölt. :evil: Remélem nem maradnak el a délutáni alvások! :oops:
Jaj na megyek ,benézek hozzá. Most egy kis csönd van,hátha elaludt... :?:
Vendég

MÁTÉ ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG,BOLDOG SZÜLINAPOT!
Kép
Vendég

gabi!
keresem a cikket persze nem találom :twisted: nem adom fel ahogy megvan küldöm!!!!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

na meg is találtam :lol: :roll:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

kriszta!
most komolyan hova raktátok pankát? de tök jóóó képecske! :lol: fél órát nevettem rajta!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

gabi!
legépeltem, elküldtem a privit!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi

Köszi megkaptam, írtam én is,

Kriszta! Szerintem utazóágy zsebébe raktátok Pankát,nem???
a hét találós kérdése: Hol van Panka?
Vendég

Most látom,hogy középhaladó felhasználó lettem... :D :D

Enci elaludt, már másfél órája nyomatja, hallelujah :D
Vendég

tündéri ez a kép Pankáról!! :) :)
szegény gyerekek, mi mindent el kell viselniük az évek folyamán a szülőktől :D

Kép
Kép
Kép
manóka28

Gabi a nyerő!! :lol: Igen, az utazóágy zsebébe raktuk.

Gabi! Ne parázz. Minden rendben lesz. Ha előszörre azt mondták, hogy a köldökzsinór volt a hibás, akkor most miért mondanak mást. nem értem. Enci meg biztos nem hagyja abba a délutáni alvásokat. Panka még most is 2-3 órát durmol délutánonként.

Hanna! Mi volt a dokinál???

Csajok! panka megint nem eszik a bölcsiben szinte semmit. A múlt héten minden nap evett az ebédből valamelyik részét. Most mivan??? :(

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Kriszta!
Panna cumizik még? csak azért kérdezem, mert Kata együtt jár bölcsibe egy török kisfiúval :D (anno meg öcsém járt együtt egy török kislánnyal :lol: ) szóval nekik a kinti doki mondta, hogy szoktassák le a gyereket a cumiról, mert azért nem eszik. Nos leszoktatták és azóta semmi baj nincs az evéssel. :idea: Szóval korábban mindig rosszul evett és most jóétvágyú. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Ha arra gondolsz, játszó cumi az nincs, meg nem is volt, viszont reggel-este van cumisüvegből "hamma", ami reggel tej vagy kakaó, este meg grízzel dúsított tej. Én tudom, hogy ezt már nem kellene, de olyan nehéz, amikor elég keveset eszik, hogy ne adjak neki, amikor kéri. :oops:

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Jaj, Máténak én is boldogboldogot!

Kép
Kép
kriszta36

Kriszta!
mért lenne baj ha kakaót vagy grízes tejet iszik????? Nálunk is van. Reggel is meg este is. Én a játszós/alvós cumit kérdeztem. Nálunk mind a két lány cumizik. Kata viszonylag rossz evő, Szofi meg jó. Olyan hullámzó az étvágyuk. Nem tudom, hogy szoktassam le Katát a cumiról, mert megőrül érte. :oops: :cry:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Réka, boldog szülinapot Máténak!!!

Steffi, amint írtam is, én a csillagvárban voltam, ami nemrég nyílt, nem a másikról beszéltem, azt tudom, h a másik profibb bolt, meg nagyobb a választék is, de azért akkor is hihetetlen, h elvileg ugyanaz és mégis ekkora a különbség!!!!
Egyébként a www.brendon.hu-n is lehet rendelni neten keresztül, lehet, h fogok is az autósülésünkbe szűkítőt, meg nyári huzatot!

Végül az outletben vettünk ülést (Römer King TS), kivételesen érdemes volt kibumlizni a Soroksárira, spóroltunk 17ezret ezzel!!

Ja, Steffi, és vettünk babakocsit is, ami sztem szupiii, 20ezerre van leértékelve outletben a Graco Citisport, 6 kiló, lapra csukható, nagyon picike és elég jól dönthető a háttámla is, viszont elöl van pánt...imádom a Pramettemet, csak akartunk venni egy kisebbet is, ami jobban befér a kocsiba, ha elutazunk, meg könyebb is jóval...

KépKép
barimami

Barimami
láttatok még valami jót az outletbe??
Én most járóka után kutatok,csak az a baj,hogy 80X80-as kéne.Nemtudom egyáltalán lehet-e ilyet kapni??

emano/Andi
KépKép
emano

barbi!
hát tényleg hihetetlen a két bolt :shock: nem is értem?! komolyan lehet a brendonnál rendelni interneten?? hurráááá! :lol: képet dobsz a kocsiról? kiváncsi vagyok. én most veszek egyet a vaterán 9-ért vacsi új, 5kg, esernyőre csukható én oda-vissza vagyok érte kép alapján, remélem nem koppanok! nincs harag a babyplanet miatt, ugye? csak olyan fura ez nekem, nem egy az értékesítési politikájuk?!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Cinicini!

Csak nyugodtan, én még nagyon ráérek, ma töltöttem a 15. hetet!!!! :):):):):)

A szülinaposoknak ezer millió gratuláció és puszi!
Vendég

Kriszta!
Hát nem is akarok parázni, mert ami már megtörtént az ellen már nem lehet tenni ugysem. :cry: A jövőben meg majd megpróbáljuk az eredmények alapján kiküszöbölni a negatív tényezőket. ha van ilyen.Nem tudom mi lesz az immun-vizsgálat eredménye is. Kiváncsi vagyok. Majd okt.24-én megyek a beutalóért.Aztán meg genetikai tanácsadásra is. Én elmegyek bárhová ha ezen múlik.
Az biztos.hogy minden létező vizsgálatra elmegyek, ha csak egy pici gondot is észlelek ,akár Uh-n,vagy bárhol. Ha kell 1 órát bent leszek majd UH.on,hogy megnézzék és megszámolják megvan-e minden ujja?stb. Az tuti ,ezek után minden részletre kifogok térni, ugyhogy türelmesnek kell majd lennie a dokinak :D :D mostmár nem hagyom magam megnyugtatni,hogy nincs semmi baj....mert nem látszik jól.....stb.Na ilyet nem akarok többet hallani, mint kifogást!
Sajnálom ha Panka nem eszik. Milyen kaja szokott lenni? elmeséli,hogy miért nem eszik...nem ízlik vagy ilyesmi?
otthon te mit szoktál főzni, mi az amit megeszik? főzelék?
gyümölcs?leves?tészta?mi a kedvence?
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?