Sziasztok!
Na, nem voltunk két napig, erre nem győztem visszaolvasni, nagyon beindultatok!
Kriszta, boldog szülinapot kívánunk Neked, ez a kép nagyon édes, de nem értem, hol készült? ez valami zsák a falon?
Cukipofa, babaszoba, babaapró, ha van türelmed ehhez a licitálóshoz, akkor meg vatera, teszvesz...
Gabi, hát ez nem jó hír, sajnos manapság ez tényleg így működik, az ember nem számíthat az orvosokra, hanem magának kell utánajárnia, hogy mi a baja és mi a teendő, de ügyes vagy, h nem hagytad magadat, így kell csinálni! (nagymamámnak pl. volt egy medencetörése, sztem lassan féléve, már rég jól kellene járnia, de az orvos nem hangsúlyozta a rehabot, plusz nem is mondta, h járjon gyógytornászhoz, így még mindig csak nagyon lassan és mankóval tud járni, szóval most kezdi majd el rendesen a tornát

)
Memme, ahová mi járunk Ringatóra, ott mondták, h ha a baba nem akar az ölünkbe lenni, akkor hagyjuk, hadd menjen és csinálja, amit akar, az a lényeg, h gyerekek között van és hallja az éneket, meg mondókákat! Egyébként mi is csak azért járunk, h jó sok dalt, mondókát megtanuljunk, aztán itthon kamatoztatjuk! Plusz zenebölcsi is van ebben a játszóházban, ahol van a Ringató, majd azt is megnézzük, h milyen! Nálunk Dani egyelőre pont Melinda ellentéte, teljesen elalél, ha meghallja a tanár hangját, kb. lemegy alfába és úgy hallgatja, persze közbe le nem venné a szemét a tanárnőről
Emano, Brendonban most kuponnal lehet venni egy Symba készségfejlesztő activity asztalkát, amit később járássegítővé lehet átalakítani, mi már meg is vettük, nagyon tetszik, baba magazinban van hozzá a kupon, 5000valamennyi...(így most kb egy tizest megspóroltam, mert akartam venni egy fisher price activity asztalkát és egy járássegítőt is)
Györgyi, ez neked is szól, mert te is mondtad, h szóljak, ha látok jó játékot! Voilá!
Mi most nagy autósülés lázban égünk (Masni, még egyszer köszi a sok hasznos tanácsot), végül Römert fogunk venni valszeg, de hihetetlen, h milyen különbségek vannak kiszolgálás és kiszolgálás között, Brendonban 3 öltönyös úriember sietett a segítségünkre, akik kb. olyan szakmai kérdéseket kezdtek el megvitatni, amik nincsenek is benne az útmutatóban, csak ők már tapasztalatból tudják, miközben a nemrég megnyílt Babyplanetben a Csillagvárban a nő azt se tudta megmutatni, h hogyan kell bekötni az ülést!!! a használati útmutatót tanulmányozta, nagyokat sóhajtozott, majd kb. feladta!! hihetetlen volt!

Eddig kicsit lehúzásnak éreztem a brendont és tényleg drága, de legalább szakértelmet kapsz a pénzedért (ja, és a babyplanet még brendonnál is drágább), plusz a kuponos akciók egy része tényleg nem rossz!
Ancsa? Úszásra mikor mentek? Mi most nem megyünk, Dani picit taknyos, meg ma köhécselt is, majd inkább jövő héten...