A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Évi,

Nagyon szorítok, mikorra nem várod? Nagyon izgi! Egyébként merre laktok, ha nem titok? Olyan jó errõl a vidékrõl is hallani. Sikerült kiderítenetek, hogy miért vesztettétek el a babátokat? Hány hetes volt? Csak akkor válaszolj, ha szeretnél róla beszélni, s ha nem fáj.

Andi,

Köszi, próbálok nem túlzottan aggódni, de sajna ez már nem megy olyan könnyen, mint az elsõnél, de rajta vagyok erõsen, hogy ne aggodalmaskodjam. Minden rendben lesz tudom!!!

Pusz
Alma
Alma

Ancsi,
irtad, hogy az elsö babad gyogyszer mellett jött össze.
Mit ereztel akkor? Mar a ciklus közben is erezted? Megjött azert meg a menzid a ygogyszer miatt? Vagy csak kesöbb jöttel ra? Milyen tünetekkel?
Nagyon erdekel a valaszod, mert en is gyogyszeres vagyok, de meg mindig az az erzesem, hogy talan valami van, nem is tudom miert, egyszerüen csak igy erzem.

Elöre is köszi a valaszodat!
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Alma,

Én még alig vagyok túl közepén és ráadásul most olyan furcsa volt, nem ment fel úgy a hõm ahogy szokott. Elkezdtem szedni egy homeopátiás szert, ami "felszabadítja a fogamzás csakráit". Lehet, hogy ez kevert be.

Egyébként a párom gyõri, de én miskolci vagyok (jó kis párosítás, nem igaz?)és most pesten lakunk... Õk a K2-n laknak, bizos tudod hol van. És ti hová költöztetek?

A babát a 7. héten veszítettem el, és nem tudom, hogy miért. Valószínû, valami genetikai probléma volt, már a 6. héten sem akkora volt (UH), amekkorának kellett volna lennie.
Hát ennyi. Nektek kiderült, hogy mi volt a baj?
Remélem nekem is hamarosan sikerül újra, és több szerencsénk lesz vele.
Mérted a hõdet? Ha igen, hogy alakult?

Minden jót nektek, nem lesz semmi baj,
puszi

Évi
Névtelen

Éva,

Sajna a hõmet nem mértem, még azt sem tudom, hol a hõmérõ, egy kissé még felfordulás van nálunk. Szentivánra költöztünk, kb 1 hónapja, de a villanyszerelõ elõször is szétverte a házat, mert minden vezetéket átfûzött, mondván, hogy az elõzõ életveszélyes volt, majd a parkettás szedte fel a parkettát az egyik szobában, s azt még le kell betonozni, majd parkettázni, reméljük mire megszületik a baba, rend lesz. Egyébként többen is vigasztaltak mikor elvesztettük a babánkat, hogy mindennek megvan az oka, minden valamiért történik. Ha ez így van, akkor nekünk elõbb családi házat kellett vennünk. Babával már biztos nem vágtunk volna bele.
A 12. héten toxoplasma fertõzést kaptam, pedig akkor még panelban laktunk.

Pusz
Alma
Alma

Motiot,

Eleg hosszu a kisfiam fogantatasarolszolo tortenet, de csak
roviden. A tobit talan egyszer a "hogyan tudtam meg, hogyan mondtam el"-ben

Tri-regolt szedtem egy idoben, de mivel ezt kulfoldon nem lehet beszerezni, muszaly volt valami ittenire valtalni.
Szoval kiirt a dokim valamit, mar nem emlekszem a nevere,es elmagyarazta, hogy szedjem csak folytatolagosan.
En igy is csinaltam, csakhogy az en tuti 28 napos ciklusaimmal akkoriban egy kicsit meglepodtem, amikor a tabla befelyezese utan a szokasos idoben nem jott meg a m..
Mar nem emlekszem pontosan a tunetekre, hiszen a dragam mar negy eves lesz juliusban, de egyre nagyon is. Nagyon fajt a koldokomnel, allando huzo erzesem volt, amitol pisilni kellett mennem allandoan. Valamint fel voltam puffadva es nem volt egy csepp etvagyam sem. Ezert is hagytam abba, az elso tabla utan, ugy voltam vele visszamegyek a dokimhoz irjon ki mast, valamint mert mar ket hetet kesett.
Vissza is mentem, meg is allapitotta, hogy 4 hetes terhes vagyok, bar akkor meg csak a micsoda??? is, latszott.
Ez azert tortenhetett meg, mert a kiirt gyogyszer sokkal gyengebb volt mint Tri-Regol, es az elso honapban semmi vedelmet nem nyujtott.
Szerencsemre legyen mondva, igy van legalabb egy csodas kisfiam.

Neked megjott, mibol erzed, hogy terhes lennel?
Szia
Ancsi
Ancsi

Elnezest a hibakert, siettem es csak utana olvastam vegig, amikor mar elkuldtem.
Ancsi
ancsi

Alma,
Szeretnek gratulalni igy ismeretlenul is.
Sok boldogsagot, es konnyu terhesseget kivanok!
Ancsi
ancsi

Kitty! De, igazad van. Ezért nem engedte a Kaális doki hamarabb a vérvételt, mert a Profasi miatt hamis eredményt adhatott volna. Nekem ezt mondta. Az tuti, hogy nagyon fájtak a melleim.
Igen, igy irtam Gittanak, mert kimasoltam a profilbol. De most ellenoriztem. Elkuldom megint akkor.

Ritával találkoztam, minden rendben van vele, ma volt a sziv Uh, ott se volt semmi gond.

Alma! Gratulálok, nagyon szerencsés vagy, hogy ilyen hamar összejött, majd jelentkezz hogy vagytok.

Andi! Köszi, lehetne benne egy baba igazán.

Karmen
karmen

Sziasztok!

Már eddig is minden nap olvastam a topicot, de valahogy még sosem írtam. 2 hónapja mérem a hõmet, és ugyan 2 fázisú, de 37 alatt marad. Már nagyon aggódtam. Most találtam egy német oldalt, ahol kismamák görbéjét mutatják be abban a hónapban, amikor teherbe estek:www.9monate.de Itt olyanok is vannak, akiknek nagyon alacsony volt a hõ egész hónapban és mégis sikerült. Néha az élet rácáfol a szabályokra? mindenesetre biztató.
Még egy kérdés: Ti hány percig tartjátok bent a hõmérõt?Minden jót
Túrudi
Névtelen

Szia Túrudi Kép
Az innen onnan szerzett görbékrõl nem lehet tudni, hogy hogyan lett mérve. Pl. ha hüvelyben méred, akkor kb 1-2 tized fokkal alacsonyabb a hõ, mint ha popóban. Tehát ha nem éri el a hõd a 37 fokot és pl. hüvelyben méred és tüszõrepedéskor alacsony a hõd (valahol 36,5 alatt), akkor lehet, hogy nincs semmi gond, ez így teljesen normális. Ha popóban méred, és nem éri el, akkor lehet, hogy nem ártana egy hormonvizsgálat. Ha szájban méred, akkor dobd el a papírt, mert nem jó semmire. Ha feldobod a netre az értékeket, akkor többet tudunk róla mondani Kép.
Remélem kicsit tudtam segíteni: Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Nikie Kép kicsit népszerûsítem a görbéd, de olyan jól látszik a különbség Kép

Túrudi Kép itt látszik, különbség a hüvelyi és a popsi hõ között Kép [url=http://www.nexus.hu/nikie/" TARGET="_top]http://www.nexus.hu/nikie/[/url]

Orsi
KépKépKép
icsilya

Karmen
És meddig fáj? Gondolom amig a HCG magas.Itt azt írtátok, hogy kb. 10 nap míg kiürül a Profasi miatti HCG.
Ha utána is fáj, az már furcsa, nem?

Túrudi
Üdv itt köztünk, siess át a Friss-be!!!!

Kitty
kitty123

Sziasztok!
Szép jó reggelt mindenkinek!

Kicsit régen jelentkeztem, de ki sem látszottam a munkából. Kép

Kármen!
Küldöm a levelet! Bocsi, de így is 12 óráztam, és levegõt venni is alig volt idõm. Tegnap egyszerre 6 ügyfél akart szétszedni! Még jó, hogy nincs több kezem. Kép

Alma!
Hatalmas gratula! Vigyázz magatokra! Kép

Akkor a tablicsku utoljára tõlem:
Kép
Kép

Bocsi, ha valakit nem frissítettem, de nem volt idõm visszaolvasni!

Üdv:
Gitta
gitta

Karmen
Eddig valahogy átsiklottam a táblázaton, és most vettem csak észre, hogy Szegedi vagy. Elfogott a nosztalgia, csupa jó dolog történt Szegeden velem. Elõször is: ott volt az esküvõm,ott laktam több,mint 2 évig.A Lomnici utcában volt lakásunk, és nem utolósorban ott született a nagyobbik kislányom a klinikán.
Szóval csupa-csupa jó dolog jutott eszembe.
Reggelre ez egy jó kezdés.

Kitty
kitty123

Sziasztok
Adjatok légyszi tanácsot most olyan tanácstalan vagyok ezzel a hõ dologgal kapcsolatban
8. nap 36,5 20. nap 36,2
9. nap 36,5 21. nap 36,3
10. nap – 22. nap 36,3
11. nap 36,6 23. nap 36,3
12. nap 36,5 24. nap 36,3
13. nap 36,3 25. nap 36,3
14. nap 36,5 26. nap 36,5
15. nap 36,6 27. nap 36,3
16. nap 36,5 28. nap 36,6 ez a mai nap
17. nap –
18. nap –
19. nap –
A múlt hónapban szedtem a clostit nem tudom hogy most az kavart e be, de én a 8. napon és tegnap is észleltem nyákot de a hõm alapján nem úgy néz ki hogy a 8. napon lett volna pé-m. Szerintetek lehet még az hogy tényleg tegnap volt pé? A szurkálást is szinte minden nap éreztem de a 26. napon annyira szurkált hogy az ár fájt. Szerintetek bekavarhatott nekem ennyire ez a closti? Én azért kaptam hogy elõrébb hozzuk a pé-m mert a dokim szerint nagyon a hónap vége felé volt (meg a vetélésem miatt is kaptam) Szerintem egyáltalán nem hozta elõrébb sõt még jobban kitolta. Nektek mi a véleményetek a görbémrõl?
Köszi elõre is mindenkinek a válaszát.

Kép
cinci

Jaj ahova olyan hülyeséget írt a gép azt én kihúztam mert ott nem mértem.

Kép
cinci

Sziasztok!

Alma, hatalmas gratula, én tudtam, hogy babás vagyKépKépKép A pocakfájás miatt ne aggódj, 1-másfél hétig még eltarthat, de ne tojj be, nem fog megjönniKépKépKép

Cinci, szia! Eléggé alacsonyak az értékeid szerintemKép Ha holnapra (29. nap) 36.6-nál magasabb lesz, akkor tényleg tegnap lehetett a pé-d.

Én meg szerintem megint úgy jártam, ahogy az elmúlt ciklusban, szerintem nem volt pé-m, legalábbis hõ szerint nemKépKépKép Ki kéne találni vmit... menjek vissza a dokihoz, aki valszeg Closty-t ír, ahogyan azt 2 éve is tette? Aztán mondjuk meglett az eredménye... De én úgy félek a Closty-tól, annyi rosszat olvastam itt róla, bár mondjuk múltkor nem volt semmi mellékhatás... de pl. anno nem nézte UH-val a peteérést, amit szerintetek muszáj nézni... tanácstalan vagyok!!!

cupp,
Beja
beja

CinciKép
Bocs, hogy ezt kell mondjam, de ez nagyon rossz és lapos hõgörbe, szerintem nem is volt pé-d. El kellene UH-ra menned, mert lehet, hogy öreg tüszõd van mint KittynekKép volt. A múlt hónap az múlt ciklus Nálad ? Mert akkor már a Clostinak nincs hatása, ha az elõzõben szedted csak. Ez nem úgy van, hogy 1 dobozt beszedsz, és az hónapokig jó. Szerintem a Closti az jó ötlet lenne, 2x1 naponta 5 napig.

BejaKép
Ha nincs pé-d, akkor szerintem tanácsos lenne orvoshoz fordulni. Magától sajnos nem szokott megoldódni. A Clostitól kevés embernek van baja, és nagyon hatásos tud lenni. A Bromotól sokkal többen rosszul vannak.

Cat

Cat
Kép
cateye

Beja,
Köszi, tegnap este nagyon beparáztam, mert annyira görcsöltem, hogy felállni sem tudtam. Nem tudom, hogy a Magne B6 segített-e amit bevettem, vagy csak áttértünk egy másik fázisba, ugyanis ma már eléggé hányingerem van, s fel vagyok puffadva, de a hasam az nem fáj. Hurrá!!!

Tegnap este volt nagy meglepetés, s örömködés. Találtam egy képet, amin egy kiskutya és egy kisbaba látható, s ráírtam "Kispapa, mit szólnál ehhez a társulathoz?" Beleraktam borítékba, amibe még a tesztet is belecsempésztem, s kiraktam az asztalra. Nagy sokára észrevette, s azt hitte képek vannak benne, de nagyon hamar rájött a turpisságra, amint kiesett a teszt a borítékból. Nagyon meglepõdött, csak annyit bírt mondogatni, hogy "Én tudtam." Végül azért bevallotta, hogy nagyon meglepõdött.
A képhez hozzátartozik, hogy nagyon szerettem volna egy kiskutyát, s a párom erre mindig azt mondta, hogy "Gyerek kell neked, nem kutya." Vasárnap el is mentünk kisállatvásárra, de sajna elmaradt, a hévégén lesz. Erre mondtam neki nagy szomorúan: se baba, se kutya! Azért ma felhívom a doki bácsit, s ha nem ellenzi, azért a hétvégén nem marad el a kutyavásár sem.

Pusz
Alma
Alma

Most bukkantam rá, bár nem ezt kerestem:

2004 tõl:
...A bébikötvénnyel az állam meghatározott összeget biztosítana minden újszülött magyar állampolgár számára, amelynek kamattal növelt összegét 18 éves korban lehetne felvenni. Elképzelhetõ, hogy ezt az összeget szülõi befizetésekkel is növelhetõvé teszik, és az is, hogy korábban is hozzá lehet majd jutni...

Itt találtam, ha valakit érdekel: [url=http://www.origo.hu/politika/20030605bebikotvenyt.html" TARGET="_top]http://www.origo.hu/politika/20030605bebikotvenyt.html[/url]

Üdv:
Gitta
gitta

Alma
GratulálokKépKép

Cat
Írtam neked magánban, ha tudod, légyszi olvasd el

Bea
Bea

AlmaKép

GratulálokKépKépKép vigyázz magatokra.

Lányok

Olyan szomorú vagyokKép mert ma vagyok a 29 napomon és tegnap még 37,2 volt a hõn állított hõm, ma reggelre meg csak 37 lett.
Igaz kb.egy órával a mérés elõtt kiszaladtam a wc re mert már nem birtam de utánna visszaaludtam még.
Szerintetek ez számít???????????????????????????

Alice
Alice

AliceKép

Szerintem számít, de még ne szomorkodj, a 37-es hõ is jó.
Mikor nem kéne megjönnie?

Egcsi
egcsi

KarmenKép

Sok sikert a táblicskuval és mindjárt megkérnélek javítsd át a 9cn-et 10-re.
Köszi:
Egcsi
egcsi

EgcsiKép

Köszi a választKép ma vagy holnap kellene megjönnie a hasam nem viszont a cickók eléggé fájnak.

Lányok szorítsatok nekem ma kiszedik a fogamat és úgy félek KépKépKép

Alice
Alice

AliceKép

Szegény Te ! Ne izgulj, biztosan ügyes lesz a doki és legalább ezen is túl leszel.

Többiek, hol vagytok ?

Egcsi
egcsi

EgcsiKép

Köszike,áááá annyira nem izgulok csak tele van a gatya Kép
A többiek biztos babagyártásba kezdtekKépKépKép
Alice

AliceKép

Nagyon bizakodó vagy, szerintem lógó nyelvvel dolgoznak. SzegényekKép Na nem baj közeledik már a hosszú hétvégeKép
Szerény személyem a Balcsira megy, de strandolni nem fogok, mert nagyon nem szeretem, ráadásul még fürdõruhám sincs.

Egcsi
egcsi

Ancsi,
köszi a valaszt,hat en nem is tudom miböl gondolom, hogy gyogyszer mellett terhes vagyok, csak egyszerüen allandoan ott motoszkal a fejemben a gondolat, csak ugy spontan. Fajdogal a hasam, mint amikor meg akar jönni, a cicim is faj, es pisilek, pisilek, pisilek, a hasam is kellemetlen, alig tudok rafeküdni, olyan rossz erzes. De tegnap vettem tesztet, ma reggel megcsinaltam, es semmi. Szoval vaklarma.
Irtad, hogy külföldön vagy, pontosan hol? Mi is külföldön vagyunk, Nemetorszagban, Stuttgart mellett.
Nekem is at kellett allnom itt egy masik szerre, es a dokim mondta is, hogy lehet, hogy tul gyenge, mert szoktam barnazni, meg a mensi elött is neha verezgetek.

Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Alma,

Még azt szeretném kérdezni, hogy tudod, hogy mitõl kaptál anno toxoplazmózist? Valami kis állatkától vagy hústól?
Én nem tudom, hogy védett vagyok-e. Neked nézte elõtte az orvos vagy csak utólag derült ki? Lehet valamit csinálni, ha vki nem védett és babát akar?

Évi
Névtelen

Szia Cat,

Köszi, valszeg az lesz, hogy megyek dokihoz, mihelyst megjön, ill. utána. Nekem egyébként aszonta anno a dokim, hogy Closti-szedés után 1-2 hónapig még érezhetõ a hatása... A fiam is a két Clostis hónap utáni hónapban jött össze, talán pont az "utóhatás" miatt... vagy mégsem... ki tudja...Kép És az most gáz, hogy nem szokta UH-val nézni a tüszõrepedést? Legalábbis múltkor nem tette...

Cupp,
Beja
beja

Lányok
Ki tudna segíteni TB-s dolgokban? Én július végéig munkaviszonyban vagyok (de jelenleg itthon töltöm a felmondási idõmet)és utána kerülnék munkanélkülire. Ha addig sem sikerülne a babát összhozni, akkor, ha munkanélküli idõm alatt jönne össze, és táppénzre mennék, mi után kapnék táppénz ill.majd GYED-et? Amúgy eddif folyamatos munkaviszonyom volt.Ugye nem a munkanélüli segély után?
Köszi elõre is. Ez fontos nekem, mert ha lehet, normális ellátást szeretnék.

Alice
Szorítok Neked, de remélem már túl vagy a fogügyeden.Megértelek, a fogorvostól jobban félek,mint a két szüléstõl együttvéve.

Kitty
kitty123

Sziasztok,

Eltudnátok mondani, hogyan kell a János kórházba, illetve a BMC-be menni? (Jól tudom, hogy ez ugyanaz?)

Elõre is köszi, Eszter
Névtelen

Szia Eszter!

Honnan szeretnél a BMC-b e menni (=János kórház)?
Pl.: a Nyugati Pu.-tól a 4-6 villamossal kell a Moszkva térig menni (végállomás), aztán 22-es busszal 1 megálló.

Évi
Névtelen

Kitty Kép

Sajna érintett vagyok a témában, hát leírom amit tudok:
Én április 1-tõl vagyok munkanélküli. Amennyiben az utolsó négy évben folyamatos volt a munkaviszonyod, 270 napig kapsz segélyt. Ezalatt táppénzre nem mehetsz (nekem úgy magyarázták, hogy nincs kiesõ jövedelem, amit a TB pótolhat). Amennyiben eközben leszel terhes, jogosult vagy GYED-re, GYES-re, de táppénz helyett a munkeszsegélyt kapod (ha elég magas volt a jövedelmed, max 34.000 Ft/hó). A GYED-et az elmúlt egy évi jövedelmed után számolják, tehát legjobb esetben is 9 hónap munkanélküli segély után + amit elõtte kaptál. Tehát ez nem sok Kép
Juli
Juli

Persze nem 4-6 villamossal kell oda menni (szerencsére), hanem a 4-6-os villamossal...

Évi
Névtelen

ÉviKép

KösziKép

Eszter
Névtelen

Alma! Nagyon nagy gratula a babához! Vigyázzatok magatokra!
A hasfájás természetes. Nekem az elsõ hetekben olyan volt, mint akinek meg akar jönni.

Nelli
nelli2

KittyKép
Eszembe jutott még valamiKép Ha már a felmondásod töltöd, tehát már felmondtak neked, akkor a munkaviszonyod akkor is megszûnik, ha közben terhes leszelKép
Kivétel, ha már a felmondás idején is terhes voltál, de még nem tudtad.
Juli
Juli

Szia Évi,

Sajnos azt mondta a doki, hogy bármitõl el lehet kapni, de a legvalószínûbb cicáktól, s kertészkedés közben. Nekem nem sikerült rájönnöm, mitõl is kaphattam el. Sajna erre nem lehet elõre készülni, de ha babás vagy is, s idõben rájönnek, van rá gyógyszer, s akkor semmi baja nem lesz a babának. TORCH tesztnek hívják itt a toxoplazmát a rubeolát és cythomegalo vírust szûrik, nem szívesen akarján elvégezni, ezt a vizsgálatot, mert állítólag nagyon drága. Ha sikerül kikönyörögnöd, megtudhatod, hogy védett vagy-e. Egyébként kellene szûrni, a kiskönyvben is benn van, s akinek negatív, annak rendszeresen szûrni kellene. Legalább is én így tudom. Egyébként nagyon sok ember már átesett rajta, csak nem is tud róla. Azért nem jó, ha az ember ilyenektõl fél, tenni ellene sajna nem sokat lehet, s nagyon pici esély van rá, hogy valaki babásan kapja el, s pont a veszélyes idõszakban, ez mondjuk nem vigasztal.

Ha még van ezzel kapcsolatban kérdésed, s tudok, szívesen válaszolok.

Pusz
Alma
Alma

Juli

Köszi. Az mit jelent, hogy a GYED-et az elmúlt 1 évi jöv. után számolják? Amikor szülök(tegyük fel, hogy 2004 közepén),akkor , az elmúlt naptári év jöv-ét nézik,tehát a 2003.évi jüvedelmemet?Az nekem nem lenne roszz, mert ugye július végéig még femondási idõn vagyok, amikor is jöv-t kapok.Vagy visszafele számolnak 1 évet, és 2003 közepétõl 2004 közepéig tartó idõszakot számítják?
A táppénz szempontjából pedig jobb lenne, ha nem mennék el munknélküli segélyre? Ha valahova bejelentkezek minimálbérre, és fizetem magam után,amit kell, akkor a táppénz az elõzõ évi átlagkeresetem x %-a ami pesze sokkal jobb, mint a mnélk.segély.
Én valahol azt hallottam, hogy mnélk. közben is elmehetsz táppénzre, és akkor a mnél. helyett az elõzõ évi átlagker. X %-a jár. Ez hülyeség?

Kitty
kitty123

KittyKép
Táppénz: én is úgy tudtam, mint te, de a munkaügyi központos mondta, hogy nem kaphatokKép (lehet, hogy ennek alaposabban utánna kéne járni??KépKép)
GYED: úgy tudom, hogy visszaszámolnak egy évet (tehát a szüléstõl vissza 12 hónap), de ezt is jobb lenne, ha megkérdeznéd egy jogásztól, vagy munkaügyistõl. Én nem vagyok azKép
De szerintem az a legjobb, ha bejelenteted magad minimálbérre (ha erre van lehetõséged). Én is ezt terveztem, ha összejönne a baba, de most úgy néz ki, hogy júliustól újra lesz állásomKép
Juli
Juli

Kép
Névtelen

Juli

Körbejárom a témát, és jelentkezem, hogy mit tudtam meg.

Kitty
kitty123

Kitty! Igen, nekem utána a ciklus végére el is múlt a mellfeszülés. Igen, Szegeden lakok. Ti miért költöztetek olyan messzire? Mi a Cserepes sornál lakunk, nagyon szeretem azt az utcát, közel minden, mégis csendes. Rengeteg új ház épül most erre.

Évi! Én voltam már szürésen és megállapitották, hogy átestem rajta. De ettöl még elkaphatom, ill. rajtam csak gyenge lefolyásban menne át, de a babának árthat. Ezért kell terhesen majd szürni.

Karmen
karmen

Karmen
Igazából azért költöztünk ide, mert én idevalósi vagyok, szüleim itt laknak, és én ezt a vidéket is szeretem.A férjem is kapott itt állást,és ugye a gyerekekre is sokat tudnak Anyuék vigyázni,ami munkahely mellett nem mellékes. Szegeden meg senki rokon,senki segítség nem volt.
Szóval csak a ciklus végére fog elmúlni a cicifeszülés. Azt hittem, hogy max.10 nap, míg kiürül a Profasi miatti plusz HCG, így aztán reménykedtem, hogy hátha mégis baba, uis. nekem még mingig tart. Nem is igazán feszül, csak a vége fáj,ha hozzáérek, meg viszked.
Hát akkor már nem is reménykedek.Reggel megint csak 37 volt a hõm,és semmi egyebet nem érzek.

Kitty
kitty123

Szasztok, lányok!
Ritkán jövök erre, mert nem nagyon akarok csak ezzel a dologgal foglalkozni, remélem nem haragusztok.....
Mindenkinek nagyon szorítok, ti is drukkoljatok nekem, mert nem jött meg a RÉM, szerdán kellett volna, igaz a jeleket érzem, úgyhogy szerintem, max holnapra itt lesz, csak kicsit dühít is, hogy pont erre a hosszú hétvégére!
Lányok!Mindenkinek kellemes ünnepet, jó pihenést, menjetek szélnek, érezzétek jól magatokat, és aki nem babás, ebbe a három napba próbálja meg kikapcsolni az agyát, élvezni ezt a kis pihit, a nyarat, a Papa jelöltet, tessék nagyokat sexelni, úszni, napozni, vagy csak fetrengeni az ágyba, tévézni, vagy kajálni, sétálni, kirándulni, mert ez az ÉLET!
Puszi mindenkinek, és azért, mert nem jövök sûrûn, isten látja lelkem, mindennap eszembe juttok!!!!
Ilduci
Névtelen

Sziasztok,

Motiot,
En Franciaorszagban elek mar kilenc eve.
Szeretnel gyereket?
Ha igen inkabb allj le a tabival, mert megsporolhatod a sok felelmet, amit en eltem at a terhessegem elejen, mindig arra gondolva, vajon nem okozott-e valami bajt a gyogyszer a picurnak.

Kepzeljetek, en mar nem ertek semmit.
Tegnap reggel a hom 36.59-re csokkent, ma reggelre meg 36.89
lett. Ma vagyok a 25. napon. Ez normalis, elozo erteket nem tudok mert csak harom napja merem.
Udv,
Ancsi
ancsi

AncsiKép

Akár normális is lehet, de ebbõl a három adatból nem lehet messzemenõ következtetéseket levonni. Ha javasolhatom kezd mérni a ciklusod elsõ napjától, a "nagykönyvben" leírt módon
és akkor sok mindent elárulhat.

AliceKép

Van valami jó híred ?

Egcsi
egcsi

LányokKép

Merre, hol jártok ?

Egcsi
egcsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X