Sziasztok!
Steffi!
Nagyon édesek a képek...és nagyon finomnak tűnik a torta
Fincsi volt????? (nyálcsorogmost

)
Képzeljétek mi történt tegnap
Reggel 9kor ébredt Dani...átmentem hozzá, hogy felöltöztessem és amikor már levettem róla a pizsit akkor elkezdett minden elsötétűlni elöttem... és éreztem, hogy mindjárt ájulok.
Felkaptam Danit, szorítottam magamhoz, kitapogattam az asztalon a telcsimet és beestem az ágyba. De nagyon kellett koncentrálnom, hogy össze ne essek Danival a kezemben.
A vérnyomásom persze a béka segge alatt volt a pulzusom 153
Férjem 10 perc alatt itthon volt..felhívta a háziorvosi rendelőt, hogy mi történt mire és hogy esetleg nézzék már meg a cukromat mire közölték, hogy nem fogadnak hívjuk ki az éjszakai ügyeletet
Na mindegy inkább feküdtem egész nap és délután elmentünk a kedvenc gyerekdokinkhoz...végülis arra jutott, hogy:
1: bújkál bennem valami vírus ami nem tud kitőrni
2: görcsöl a hasam, lassan meg akarna jönni és ez is zavart okoz
3: a melleim be vannak gyulladva, és Dani is 2 napja dupla annyit eszik mint eddig...na ez is betesz rendesen a szervezetemnek.
Megoldás: mivel lepedékes a nyelvem

ami azt jelenti, hogy nincs rendben az emésztésem sem....ezért sok cukor...sok csoki
Fekete tea vagy kávé....
És a férjemnek meg lett mondva, hogy teljes tehermentesítés...2-3 napig csak dögöljek és szoptassak...
Aztán vagy kitör a betegség vagy nem...de terheléses cukorakármire el kell mennem...meg valami kardiológiás dologra is...
Szóval szépen a frász jött rám tegnap reggel...
Memme!
Nagyon édesek lehetnek a gyerkőcök amikor így körbeudvarolják egymást.
Orsi kb másfél éves volt az első "szerelménél" és ők a játszótéren elmentek egy bokor mögé és cumit csréltek pár percre aztán szájonpuszílták egymást...
Ja egyébként van valami ötlet mellgyuszira????? Tök piros azon a ponton és rettentően fáj....
Danit szoptatom állandóan, fejem is masszíroozm is, borogatom is...ezek nem jöttek be...egyenlőre.
Valami más tipp???? Esetleg RITA nem vagy itt??????????
Na szép napot.....