A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Cukipofa
na mesélj, miket mondott a védőnéni??!!!Kíváncsi vagyok :lol:
Nekünk úgy néz ki,hogy szájpenészünk van,de majd holnap kiderül ,mert megyünk a doktornénihez!
Remélem mindenkinek jól telt a 7vgje
szép estét

emano/Andi
KépKép
emano

Cukipofa, szóval jó az intimtorna, Én dvd.t vettem, remélem, az is bválik. A vadasparkkal jó ötletet adtál jövő hétvégére. Mindjárt meg is bezsélem urammal :)

mtunde

Sziasztok!

Mostanában nem tudom mikor tudok benézni hozzátok,de igyekezni fogok. 8)
Teszek fel pár képet Viktorrol,ha nem baj. :shock:

Kép a keresztelés után
Kép
Kép teli pocival a játék is jobb.

Most csak ennyi majd még lesznek.
Jó éjt mindenkinek.
V

valentina

sziasztok,
fantasztikusan sikerült a szombat este. mozi nem lett, mert Tomi titokban meglepi partit szervezett és olyan jól csinálta, hogy tényleg meglepődtem. :)
több mint két év után aludtam vagy 9 órát is:)
de persze többször azon járt az agyunk, hogy vajon szüleim hogy boldogulnak a két gyerekkel és tudtak-e aludni. de ez a tipikus szülői aggódás volt, mert minden rendben volt.

Kép
Kép
Kép
manóka28

Jó reggelt!
Csak bekukkantottam elolvasni a hétvégi termést, de most egész gyorsan ment :)

Emano: Balázsnak Boldog Hófordulót!

Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Manóka! De jó!

Képzeljétek, mi meg végre veszünk autót!!!! Kicsit, és olcsót és öreget, de gurulni fog, és megbízható, mert a húgoméktól vesszük, ismerjük. És ez olyan jó. Eddig én Benével vígan bkv-ztam, és biztos fogok is, de 2 gyerekkel a bevásárlás, messzebbre utazás nagyon nehézkes lenne.

Ennek megfelelően - tudjátok, kitaláltam, hogy meglepem apjukot az 5 éves évfordulónkra egy kirándulással - mivel sehogyan sem találtam 40ezer alatt 2 éjszakát olyan ellátással, amire vágynánk, most eről lemondok, de úgy mint Manóka, én is odaadom Benét vigyázásra, és miénk a hétvége :) Végülis már az is wellness, ha itthon nem ugrál a fejünkön Bene, egy kis étterem, mozi, miegymás... Nem is kell ehhez elutazni. :)

mtunde

Sziasztok!
Manóka!
Örülök hogy ilyen jól sikerült a szombati szülinap, legalább kikapcsolódtatok egy kicsit! :D

Steffi!
Igen ő a párom, próbált szolidalítani pocakügyben :D Engem is érdekelne ez a rezgő nyár :D Hol lehet beszerezni?

Emano!
Balázsnak boldog hófordulót!

Valentína!
Nagyon édik a képek! Viktor milyen nagyfiú már! :D

Veronikusz!
Igen nekünk is furi hogy ilyen nagyok már, pont ezen szoktunk merengeni Gyuzsóval, nemrég amikor először találkoztunk még mindketten pocaklakók voltak, mostmeg :D:D:D
Dehat a Te gyönyörűségeid is most születtek nem? :D

Ma éjjel valami lehetett a levegőben mert Emma végig forgolódott nekem meg úgy fájt a fejem hogy azt hittem felrobban! Na nem baj már elindult a nap, estig valahogy kihúzzuk!
Meglátogatjuk a Gyuzsó családot de most apák is lesznek sz ő büszkeségeikkel :D:D:D

Mindenkinek nagyon szép napot!

Ja Memme! Nektek kitartást a fogacskákhoz!

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Kati!
Jó tudni hogy ilyen védő néni is van!

Orsi

borsa

Tünde!
Egyik ismerősöm is dvd-vel tornázott és bevált neki, úgyhogy biztos neked is segíteni fog!

Orsi

borsa

Sziasztok,

biztos, hogy volt valami a levegőben, Máté 3 napig tbbször ébredt éjjel és keservesen sírt. Mások is mondták, hogy nyugtalanok a gyerekek.

Tünde,
gratula a kocsihoz :-)

Ha valaki szeretne kis városi rohangálós autót, akkor jó szívvel ajánlom az anyukámét, Suzuki Swift 1.3, 10 éves, 1. tulaj és gyarantáltan 70e km van benne, garázsban áll folyton :-)
Még nem árulja, de már vágyakozik egy VW Polora.

Masni
masni

Sziasztok,
köszönjük a hófordulós köszöntést!Hihetettlen,hogy már 5 hónapos!Még most született!!!

Balázsnak szájpenésze van,kaptunk rá ecsetelő!És mellé még köhög is szegény, arra kaptunk köptetőt és c-vitamint!
Ám a védőnőnk megint alakított!Felhívtuk reggel,hogy köhög a gyerek stb,stb,hova menjünk egészséges rendelés vagy beteg!Mondta,hogy 3/410-10 körül menjünk a betegrendelésre (10ig volt rendelés)odamentünk 3/4re mikor közölték,hogy már fél 10kor behívtak, mert akkorra írt be a védőnő!!!Úgyhogy 1 órát vártunk az egészséges rendelésen mire bejutottunk!!!!

Holnap elkezdjük a főzelékeket,sárgarépa-krumplival próbálkozunk!Mert a doktornéni szerint megint nem hízott eleget, 147 g-ot 2 hét alatt!
Viszon lemérték 6470 és 67 cm!!!!!

Remélem mindenki jól van
szép napot mindenkinek

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Hát azt hiszem meg sem kísérlem visszaolvasni azt a sokat amit írtatok! :D Velünk minden ok. Nem is tudok semmi újat írni. Bár Jázmin szinte minden nap meglap valami újdonsággal. :)

Emano
Ne aggódj, szerintem az nagyon jó. Jázmin tutira nem volt ennyi kg. mégsincs semmi baja. A védőnő engem is paráztatott, meg a doki is, hogy nem hízik eleget. :roll:

Masni
Hát kocsi most nem kell, most adtuk el az enyémet. :lol: A másikat meg a héten szervízbe kell vinni. :twisted: Csak nem tudom mikor jön meg az alkatrész. Tök, jó, véletlen sem tudok semmit tervezni.
Jövő héten valamelyik délután nem jó séta? A kedd nem jó nekem. Hátha jó idő lesz. :roll: Régen láttalak titeket. Ja és ne hétfő legyen mert Tünde szegény sosem tud jönni. :roll:

Kép
gyorgyi33

Sziasztok!

Valentina,nagyon szép ez a kismanó. Látszik, hogy jól van. :) Kitől örökölte ezt az álmodozó tekintetet? Nagyon tetszik.

Tünde, Cukipofa, megcsináltam én is az intimtorna tanfolyamot és edzegetek rendszeresen, csak a hányás az olyan erős, hogy nem bírok vele. És tényleg én is ajánlom mindenkinek.

Tünde, , nagyon klassz ha az embernek van autója. Még jobb, ha jogosítvány is van hozzá - nekem meg az nincs - de ez a kisebb baj, alig várom én is, hogy tudjak vezetni. Két gyerekkel másképp nem fog menni.

Emano, tényleg ne parázz ezeken a hízás dolgokon. Van néha egy kis stagnálás, de sztem nem gáz. Viszont jobbulást szájpenész ügyben.

Steffi,
, egy kép Martinról? Vagy kettő?

Ja, valaki még múltkor kérdezte, hogy Melinda miért "Süni". Hm, tutáliber-máliber - csak.

Nem tudtok olyan gyerekorvost aki otthon van köldöksérvileg?

További szép napot mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
memme

Sziasztok!!!

Vírusos volt a szám.gépem :evil: :evil: :evil: most lett kész, ezért nem tudtam jönni.....

De most meg rohanok vacsizni, ugyhogy majd holnap jövök bővebben!!!

puszi mindenkinek :D
Vendég

Sziasztok!
Délután már írtam, de elszállt...
Emano, ne aggódj, és ne hagyd magad, ha valamennyit hízik, és jó a kedve, nincs gond. Nem 2 hetes hízásokat kell nézni, hanem hónapokat.
a krumpli-sárgarépa tuti tetszeni fog neki.

Memme, holnap kipróbálom a dvd-t :)

mtunde

Sziasztok Lányok!
DE nem lesz valamikor séta???? nekünk csak az jó, legkésőbb 11-ig. :oops:

Képzeljétek! Szofinak már megint sebes a szája. :oops: :cry: Ma kapta volna az elkésett 18 hós oltást, de így nem fogja. Nem aludtunk semmit. Viszont tegnap még evett. Nem is értem. Most megint kapott éjjel Cataflamot és fújkálom a száját szájfertőtlenítővel. :oops:

Na mentem. Szép napot!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Jó reggelt!
Veronikusz nagyon sajnálom!
Mi a szájpenésszel küzdünk, 2óráként fenn volt Balázs, mindig szopizott kicsit aztán aludt!De hulla vagyok és nagyon-nagyon fáradt!
Majd egyszer kialszom magam!
Nem merek gyümölcsöt sem adni,nehogy kimarja a száját!
Mtunde
ha jól számoltam 1 hónap alatt 900g-ot hízott, sztem teljesen jó,jó súlyba van!Megvannak ezek az orvosok őrűlve,nem szumóbirkozókat kell nevelni:)Amúgy 6470g és 67 cm!
Fú ma nagyon nyűgös-depis vagyok!!!
úgyhogy inkább majd csak olvasgatlak Titeket!!
szép napot

emano/Andi
KépKép
emano

sztem nem úgy néz ki,mint aki éhezik és sovány:lol:
Kép

emano/Andi
KépKép
emano

Ja,Veronikusz már akartam neked írni
nem ilyet keresel?
http://babyoutlet.hu/ProductBrowser.asp ... 4&mainid=8

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Emano!
Ez a hízás teljesen jó! Ha túl sokat hízik az a baj ha keveset akkor az! Mik ezek a babák gépek? Ha elégedett és jó kedvű akkor valószínű hjogy nem éhes... Te ismered, Te tudod mi a jó neki! Hallgass az ösztöneidre!

Veronikusz!
Szegénykém! Jobbulást nektek! Nem igaz hogy mindíg van valami!

Tünde!
Szerintem ez az intim torna tök jó bánom hogy én nem csináltam!

Memme!
Mi újság a fogacskákkal?

Mi tegnap Gyuzsóéknál voltunk, nagyon jó volt! Elvileg Apás napot tartottunk, de legálisan lepattantak moci alkatrészért :D

Mindenkinek nagyon szép napot kívánunk!

Orsi

borsa

Emano! 900 gram 1 hónap alatt? Hát az szuper. Bene kb 400-at hízott. és az is elég volt!
Őrület...

mtunde

Mondom én szumóbírkozókat akarnak az orvosok és védőnők látni!
Intézem a gyedemet,nem egyszerű!!Ráadásul a cégnél annyira sötétek,hogy nem tudják értelmesen elmondani,mit hogy :twisted:

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok,
Emano: teljesen jó Balázs súlya, szerintem szuper, hogy ennyit hízik. A dokik és védőnők, meg külön kategória. Tényleg ha van sapka akkor az, ha nincs akkor az a baj.
Ha sikerül intézni a gyededet, akkor majd leírod nekem, hogy mit kellett? Én most a tgyást kapom és nem is tudtam, hogy majd kell újból inétzkedni, ha az lejár. Naívan arra gonoltam, hogy akkor majd indul a gyed. De akkor ez nem így lesz?

Tünde baba jól van, 11 órákat alszik éjjel minimum, így nem panaszkodhatom. Délután meg mindig nagyot sétálunk - most hegyre költöztünk, így jó kis torna nekem is - amikor is az elején alszik, de utána imádja a fákat nézegetni. Remélem még maradnak sokáig levelek, mert utána mehetünk fenyvest keresni :)
Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Emano, ha kell segítek Gyed ügyben, én már túl vagyok rjta, a munkahelyem nem kifizetőhely, így nekem kellett intézni

mtunde

Tünde,megköszönöm,ha segítesz,mert csak töketlenkedek....

emano/Andi
KépKép
emano

Emano!
tökéletes ahogy hízik/nő. "Nem értenek" ők hozzá. :lol: Ügyesek vagytok. :D :wink:
igen, ezt az ülésvédőt már megtaláltam. Köszi. :D Ha más nincs ez se rossz, bár nálunk mindent 2-vel kell megszorozni és hát 5000Ft*2 az már nem kevés. Főleg háttámlavédőt kellene ZSEBEKKEL és nem túl flancos.

Most jöttünk meg a dokitól. Úgy néz ki bár van egy seb a szájában de az csak harapás, így megkapta a 18 hónapos oltást. :oops: Ez a kínzó fájdalom meg talán attól van, hogy most jön egyszerre a 11-12. foga, azaz a két kisebbik rágófoga jobb oldalon. Szóval öröm az ürömben ... :oops:

Na rohanok tovább :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz,
Szegény Szofi.. De legalább nem szájpenész!
Esetleg varrni/varratni kéne zsebes tartót az ülésre? nálunk van egy munka nélküli varrógép :)

Emano,
boldog hófordulót Balázsnak!!
ne foglalkozz a "segítségeiddel"! Nem fogy el láthatólag Balázs.. :D
a mi gyerekeink nem olvasták még a szakirodalmat, na... egyébként tudnák, mennyi idősen milyen súlyúnak kéne lenniük :lol: :lol:

Dóri,
Tündérnek is boldog hófordulót!!

Tünde,
gratula a paripához!!! Sok balesetmentes km-t kívánunk!!!

Valentina,
szép Viktor!!

Manóka,
örülünk, hogy a babamentes estétek ilyen jól sikerült!!!

Nálunk nagyi megérkezett, így legálisan netezhetek egy kicsit (miközben főzöm a husilevest.. :) ). Meg persze ki kell vasalnom 2 hétre inget az emberemnek, takarítás, egyéb nyalánkságok :lol:

Voltak hétvégén anyósék, hoztak ajcsi-bodyt, 68-ast.. Ki kellett hozni a szennyesből egy most hordottat, hogy elhiggyék, már (rég) kinőttük... ezek a felesleges körök azért tudnak idegesíteni.
Újabb kedvenc mondataim (a kap levegőt a kendőben és a van elég tejed után): nem fáj a háta a hordozóban alvástól? mikor tanítom meg aludni a gyereket (velem alszik)? brrrrrrrrrrrr

Eni??
Steffi, én speciel várom a szülinapos képeket!! :lol:
Jövő heti talit támogatom!!

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!

Emano, az egyik fórumon a védőnénik egy fajtájára egyenesena támadónéni kifejezést találta ki valaki. :) BÍZZÁL BALÁZSBAN ÉS MAGADBAN!

Veronikusz, ő maga kiharapta magának? jobbulást!

Borsa, már nem is tudom hanyadik jön, annyira folyik a szájából a nyál, hogy kiskendőt kötöttem elé. De mostmár a kedélye jó.

Képzeljétek, a zenebölcsiben ahogy megérkeztünk és letettem Melindát, az a kissrác, aki múltkor úgy bukott rá, most, ahogy megpillantotta, egyből ott termett és bezézgette, simogatta. :oops: :roll:

Megyek, főzök emberemnek, itthon van, megfázott ő is és a sír szélén tántorog. :roll:

ZSUZSÓCI?

További szép napot mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
memme

Memme!
Húha! Vigyázz a kisasszonyra, mire körül nézel már férjhez is ment! :D Örülök hogy nem viselik már meg a fogacskák! Te meg pihenj is egy kicsit azzal a nagy pocakkal!

Dóri!
Tündér Tündének boldog hófordulót :D

Veronikusz!
Örülünk a félig jó hírnek, szóval fogak jönnek, szájpenésznek esélye nincs :D Remélem hamar átvészelitek, sok puszi a kis fogzó manónak!

Mi megyünk a tesómékhoz, meg kell látogatni őket mert a srácoknak már hiányzik a kis unokahugi! Mindig mondogatják Emma, Emma!!! :D

Orsi

borsa

Emano, írj privit, hogy mi a gond

mtunde

Gyuzso!
brrrrr ne is mond!!!! ez a van elég tejed? még akkor is idegesít ha most nem is szoptatok. :twisted:

Memme!
nem kiharapta, hanem VALAKI :? segített neki "elesni"!!! Vagy mondjam úgy hogy fellökték??? :oops: Egyet tippelhetsz hogy ki! :? :wink:
TÁMADÓNÉNI!!!! ez szuper. Találó. Nálunk is volt az ideiglenes védőnő, de ő nagyon szimpi. Szofi rögtön oda is bújt hozzá. :D Ha ezt a nevelőmamám látná! hozzá nem szokott. :shock:
Uradnak jobbulást! :oops: és készítse a puskát a fiuk ellen! :lol: :lol: :lol:

Borsa!
köszi-köszi :D 14-14.30-tól 17.50-ig aludt ma DU. Én ébresztettem, hogy még ma le tudjam fektetni. :oops: :shock:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok Lányok!

Kicsit ki vagyok akadva a dokinkra. :evil:
Azt mondta nekem hogy alul táplált a Viktor mert 1hónap alatt 110grammot hizot.
Ez még mind semmi olyan popsi krémet írt fel amire alergiásak lettünk/ a vanilliás/. :cry: :cry: :cry:

Kép
Szerintetek így néz ki egy alultáplált gyermek.
Mint ha tehetnék róla hogy lemozogja amit eszik.

Jó éjt mindenkinek
V

valentina

Veronikusz,
drága lehetett, amint Szofi odabújt a védőnénihez!! :lol: :lol: megérzik a törpék...

Valentina,
ne törődj a véleményekkel!! És igen, így néz ki egy alultáplált, lelkisivár gyerek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ezerrel mászik, ez van :lol:
Gyönyörűséges!!!

Borsa,
mi volt az eresszük-össze-simi-barni-emmus partin?? :lol: :lol:

Memme,
édesek lehettek a kis barátjával!! :lol: Figyelni kell, nehogy együtt eltűnjenek :lol: :lol: :lol: :lol:

Eni, Steffi, Györgyi, Masni...???

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!

De szépek a babák!
Valentina, Emano! Szép,jókedélyű,kiegyensúlyozott babák!! :D :D :D
Szerintem nagyanyáink,-dédanyáink idejében nem méregették a babákat, ránéztek és látták,hogy milyen "kerek"egészséges..stb. Nem riogatták az anyukákat az "elvárt teljesítménnyel".És mégis felnőttek. SZóval ha úgy érezzük,hogy minden rendben van babucival (és ki érezné jobban az ANYUKÁNÁL?)akkor mondhatnak amit akarnak. Szerintem.
Holnap megint megyünk MAzsolajátszóba Encivel, nagyon várom. Úgy élvezte múltkor is. Ha nem felejtem el ,viszem a foto-masinát is.

Ancsa? merre vagy? 1000 éve nem voltál???

Vica? Merci?CAncan??
Vendég

sziasztok!
én itt vagyok ragyogok, dobok majd képeket, csak kicsit szét vagyok esve... martin is, apa is én is dögrováson, valami vírust sikerült banyalnunk :x

gabi!
ancsa kehidán van családostul!

szép estét mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

veronikusz!
nem igaz, hogy már megint beteg szofi! sok millió gyógypuszi!!!!!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

Steffi!
Jó hogy jöttél de kicsit jobb híreket is hozzhattál volna, jobbulást mindannyiótoknak! Ja és nagyon várom a képeket, imádom nézni a kislegényt, ill bocsi nagyfiút :D
Írnál arról a rezgő nyárról tök felcsigáztad a fantáziámat!
Gyuzsó!
Simon Laci fajéről lógott mint szokatt, Barni a nemalvások miatt nyügi. Most Emma is beszállt a nyügibe, mert nem aludt aznap még semmit, kis szopi után lehúzott viszont 12 órát a kendőben. Ja és nem is tudom hogy elmerjem e mondani hogy 4-et kakilt tegnap :oops: Micus barátunk hogy boldogul a Nagyival? :D

Veronikusz!
Ez egy maratoni alvás volt! Remélem este is sikerült letenni a kisasszonyt!

Gabi!
Nektek jó szórakozást kívánunk a mai játszihoz!

Valentína!
Már megint a kilók.... hihetetlen... pont úgy néz ki ez a mosolygós baba mint aki éhezik! Hiszen majd ki csattan az egészségtől! Szerintem egy alultáplált baba nem ilyen! Na mindegy
Ezeket a védőnőket, meg dokikat el kellene küldeni Etiópiába, na ott látnának alultáplált gyerekeket!

Szerencsére ma csak 2X kelltünk enni mert az utóbbi napokban állandóan éhes volt éjszaka a kisasszony, én meg hulla lettem, de reméljük végre visszaáll a rend és megint elég lesz 1X.
Mindenkinek szép napot kívánok!

Orsi

borsa

Borsa,
ugye nem 12 órát húzott le a kendőben??? :lol: :lol: :lol:
4 kaki.. fúj... :lol: :lol: :lol: örülök neki persze!!!

Gabi,
jó játszit Nektek!!

Steffi!!!!
végre!! gyógypuszik ezerrel!!!

Nagyi nagyon jól megvan Micával, mondjuk a Fiatalúrral könnyű mostanában, mosolyog ezerrel egész nap :lol:
fél órát sem sír egész nap mindent összeadva, tiszta harmónia
persze nagy a szerelem köztünk :lol:
szép napot Mindenkinek!!!

KépKép
Kép
gyuzso

Jó reggelt!

A kislányom ma reggel - és sajnos tegnap is - fél hatkor kelt... :twisted:

Értem már Veronikusz, hm ezek ördögfiókák.

Jaj ezek a súlygyarapodások meg az orvosok/védőnénik véleménye...
Akkor elmondom, hogy az egyik táncostársam kislánya csak anyatejcin él, és a védőnéni azt mondta az anyukájának, hogy ne adjon neki annyit, mert túltáplált. :shock:
Melindával megesett, hogy 25 dekákat hízott egy héten, olyan kis beles volt, pedig "csak" szopizott. Annyira nem érdekelt. Nem lóverseny ez. Ha baja lesz, meglátszik rajta úgyis, először szerintem nem az orvos venné észre. Hát Balázs is olyan kis édes.
NE PARÁZZATOK MÁSOK "TUDOMÁNYOS ALAPÚ" BAROMSÁGAI MIATT.

Jön ma a segítőm, tudok pihenni és járok egyet a városban.

Szép napot mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
memme

Steffi!
nem, nem beteg már Szofi, azért is kaphatott tegnap oltást. Fogzik ezerrel. :oops: :oops: A két alsó-felső 4-es jön most neki egyszerrel. :oops: Kapott éjszakára Amidaz..... kúpot és meg voltam elégedve az alvásával. Bár 5-kor evett, de végül 7.30-kor totyogott ki hozzám a nappaliba. Arra ébredtem. :D Kata meg 8.15-ig aludt. :D
Jobbulást nektek!!! Küldünk sok-sok gyógypuszit. :oops:

Borsa!
átalvósabb éjszakákat! :oops:
Nagy bömbi után sikerült elaltatni. Újabban fél ha nem vagyok ott, ezért üvölt. Majd csak túl leszünk ezen is. Meg kell tanulnia, hogy mese után villanyoltás és alvás van. Ha tehetné egész éjjel a karomban aludna. Hát ez ellen tiltakozik a hátam/derekam. Tegnap mérték a dokinál: 89cm és 10,48kg a kisasszony. :D :D :D

Szép napot mindenkinek!!!! 8)

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Memme!
mondtam én!!!! ördögfiókák angyali pofival :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Valentina, Bene is ilyen alkat volt, mozgékony, izmos. És VIDÁM.

Védőnőknek nem lehet felmondani??? :D

Memme, használd ki a segítséget, nekem 2 hét múlva lesz apjuk személyében, a ki őszi szabit vett ki, én megírom a szakdolimat, átalakítjuk a gyerekszobát, meg néhány dolgot még rendberakunk a lakásban, ami 1,5 éve hiányzik... mégiscsak egy lány jön a házhoz :)

Jövő héten egy tali? Csak ne hétfőn!!!

Mit akartam még? Na mindegy, kismamaagy kihagy.

mtunde

sziasztok!

úgy fáj a fejem, már így ébredtem. mostanában az algopyrin már állandó 'társam' :?

védőnénikkel tényleg nem kell foglalkozni, mit tudják ők :lol: :lol:

múltkor mi is voltunk a dokibácsinál martin 76 cm és 9800gramm.

ja képzeljétek nem jött meg a csoda babakocsim illetve van egy kis kavar, nagggyoooon be vagyok rágva :twisted:

barbi, eni, gabó, liluska???

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Martin 1 éves képek

Martin
Kép

Torta
Kép

mint az apja...
Kép

Én és ő
Kép

Kis családunk
Kép

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

Steffi!
Nagyon édesek a képek...és nagyon finomnak tűnik a torta :D
Fincsi volt????? (nyálcsorogmost :D )

Képzeljétek mi történt tegnap :(
Reggel 9kor ébredt Dani...átmentem hozzá, hogy felöltöztessem és amikor már levettem róla a pizsit akkor elkezdett minden elsötétűlni elöttem... és éreztem, hogy mindjárt ájulok.
Felkaptam Danit, szorítottam magamhoz, kitapogattam az asztalon a telcsimet és beestem az ágyba. De nagyon kellett koncentrálnom, hogy össze ne essek Danival a kezemben.
A vérnyomásom persze a béka segge alatt volt a pulzusom 153 :shock:
Férjem 10 perc alatt itthon volt..felhívta a háziorvosi rendelőt, hogy mi történt mire és hogy esetleg nézzék már meg a cukromat mire közölték, hogy nem fogadnak hívjuk ki az éjszakai ügyeletet :?
Na mindegy inkább feküdtem egész nap és délután elmentünk a kedvenc gyerekdokinkhoz...végülis arra jutott, hogy:
1: bújkál bennem valami vírus ami nem tud kitőrni
2: görcsöl a hasam, lassan meg akarna jönni és ez is zavart okoz
3: a melleim be vannak gyulladva, és Dani is 2 napja dupla annyit eszik mint eddig...na ez is betesz rendesen a szervezetemnek.

Megoldás: mivel lepedékes a nyelvem :? ami azt jelenti, hogy nincs rendben az emésztésem sem....ezért sok cukor...sok csoki :D
Fekete tea vagy kávé....
És a férjemnek meg lett mondva, hogy teljes tehermentesítés...2-3 napig csak dögöljek és szoptassak...
Aztán vagy kitör a betegség vagy nem...de terheléses cukorakármire el kell mennem...meg valami kardiológiás dologra is...

Szóval szépen a frász jött rám tegnap reggel...

Memme!
Nagyon édesek lehetnek a gyerkőcök amikor így körbeudvarolják egymást.
Orsi kb másfél éves volt az első "szerelménél" és ők a játszótéren elmentek egy bokor mögé és cumit csréltek pár percre aztán szájonpuszílták egymást... :D

Ja egyébként van valami ötlet mellgyuszira????? Tök piros azon a ponton és rettentően fáj....
Danit szoptatom állandóan, fejem is masszíroozm is, borogatom is...ezek nem jöttek be...egyenlőre.
Valami más tipp???? Esetleg RITA nem vagy itt?????????? :)

Na szép napot.....

Kép

Kép
cukipofa

Sziasztok!
Megnyugodtam, hogy csak a doki ilyan...
Kicsit felment a Viktor láza :( Mert hát jön a foga és olyan nyügi szegénykém :?

Enni se akar csak rázza a fejét.
Inni is csak a alig akar.
Megtömni még se lehet. Na mindegy.
Megyünk a kórházba látogatóba,majd még jövök.
V

valentina

Sziasztok!

Cukipofa, remélem 2-3 nap tényleg segít. Jó, hogy nem estél össze! Elég rémesen hangzott.

mtunde

Most jövünk mi is a gyerekorvostól, a heti 250 gramm hízásra ő is azt mondta, hogy elég-elég, de hamarosan nem lesz elég.. Mondjuk ő első látásra megmondta rólam, hogy nem fogom tudni szoptatni Zénót ("ezekből a mellekből az 50 gramm is csoda.."). Adott rögtön mérleget, írnom kell az elfogyasztott mennyiségeket, és referálni neki 2 hetente. Most is azzal jött, hogy nem nő a tejmennyiség, hamarosan elérjük azt a határt, amikor már nem lesz elég, amit termelek neki. Meg hogy higgyem el, az anyatej mellé tápszer adagolás az nem annyira gáz.

Erre hazajöttünk és 40 grammnál több nem jött belőlem. Zénó ordítot, elrohantam a patikába kiváltani a tápszert. Beparáztam.

Mondjuk 3000 gramm alatti súllyal hoztuk haza 4 hete és tegnap 4210-et mértünk. És szerintem tök rendben van a kisfiú.

Kép

Kép
zill

zill, dehát a tej mennyisége nő a kereslettel együtt, ha eddig eleget kapott, továbbra is ki fogja magától szívni, ami kell!

És heti 250 gramm nem elég??? Nekem 110-grammot mondtak, ha annál több, már jó! de azt is havi átlagban, vagyis 400 gr / hó, és csak az első hónapokra.
Marha jó, hogy még a dokik-védőnők is mind mást mondanak

mtunde

zill!!!!!!

Atya ég...add meg a dokid nevét, címét odamegyek LEVEREM!!!!!
Komolyan az ilyen praktizálhat?????
Milyen melleid vannak???? Rá vannak írva, hogy NO MILK????? Vagy mi????
Zénó 1 egész hónapos....mit várnak tőle???????
Na és méred??? Mennyiket eszik?????
Jól belédbeszélte a doki a tejtelenséget...pedig biztos lenne elég csak gondolj mindí arra, hogy minden okés, szépen hízik és van elég tejecske neki...
Ja, és a heti 150 az "elvárt" ilyenkor még...és tényleg lassan nem lesz neki elég a tejcsi, de akkor majd szopik többet és több fog termelődni...nem lesz gáz...
Egy mellből eszik???? Vagy mindíg mindkettőből...

Na most aztán jól felidegesítettem magam :x :twisted: :x :evil:

Kép

Kép
cukipofa

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?