Sziasztok!
Gyoers bekukk, aztán megyek is a dógomra, annyi sok van mostanában! De látom, ti sem pörögtök itt ezerrel!
Gabi, huurrrááá!!!!!!!!!!!!!!!! Hatalmas gratula a KISÖCSIHEZ!!!!!!!!
Zsanci, nagggyon kakául hangzik, amiben benne vagytok, még a neve is ijesztő, nemhogy a tünetek! Szegény fiúk!! Meg te is. Gyógyuljatok meg minél hamarabb!! Sok+++++++++++++++++++++++++!!!!!!!!!!!!!
4 hós ügyi babához meg gratula!!!
Akata, ovis ügy gáz, itt tényleg az ővőnél lehet a bibi... annyi rossz tapasztalatot hallok, hálás lehetek, hog ymi 2 nagyon aranyos óvónénit fogtunk ki, P mind2t szereti, szívesen megy ovib, és vidáman (de fáradtan) jön haza.
Nuk, fej-deformáció sztem még imán lehet ebben a korban, p pl.kicsit bandzsa volt fél éves kora körül/után, és a doki mondta, hogy nem a szemével van a baj, hanem most ilyen formájú a feje. De ha megnyugtat, akkor inkább konzultálj a dokitokkal vagy a védőbanyával.
Sapkát ne adj rá bent, mert a babák a fejbőrükön hűtik magukat (az a legnagyobb felület a testükön!), és könnyen túlmelegszik úgy. azt , hogy fázik -e a nyakánál benyúlva tudod a legjobban leellenőrizni, a végtagok csalókák (bár ha nagyon hidegek az nem lehet jó neki, még ha a nyaka meleg is). Séta sztem láztalan gyerekkel, szép időben ok, sőt jó.
Deni, Kisün, nekem is van egy képem, amin P 1 évesen az etetőszékben zöldhagymát majszol!

De azóta már nem szereti. Kissé változó az ízlésük. Bár P már hosszú ideje a tészta korszakát éli, és mostanában elég válogatós, aminek nem nagyon örülök. Az óviban sztem nem eszi meg, amit nem szeret, mert van, amikor éhesen jön haza. Nem tudom, mit lehetne tenni ez ellen. (Kaját sosem erőltettem bele, és nem is fogok, és szerencsére az oviban sem teszik.)
Kisün, szuper, hogy nektek is enniyre bejön az ovi!!!
Deni, forgás miatt ne aggódj, a csajok megmondták már a tutit. De Bencus szép nagy baba, és a nagy babák lustibbak szoktak lenni. Majd rákap a ficánkolásra, és akkor nem lesz megállás!

Bálint beszédéhez pedig gratula!
Vica, nektek pedig a 2lábazáshoz gratula!
Indi, én is megnéztem a blogodat, jókat írz nagyon, a videók meg egyenesen csúcsak! teregető Dominót tegnap apának is megmutattam, nagyon drága!

És hihetelen, hogy milyen kitartó, pedig még csak másfél éves!
Lindi, Bajni dumájához is gratula! B is ezt mondja: Apa, Paaa, baba, pápá
Ancsi, ilyen hiszti nálunk is van néha, és KIZÁRT, hogy lenne olyan gyerek, aki soha nem csinálna ilyet. Csak az anyukák hajlamosak elfelejteni, hogy az ő gyerekük is szokott, ha ilyet látnak...
Rájli, kikapcsolódás

, kicsit irígy is vagyok...
Van vmi hír Fibiékről? És Másáékról?
Macs, meggyógyultál?
Curse, merre vagy?
Vot, túl vagy rajta?
Rólunk: már írtam, hogy B miket dumál, és totál következetesen használja, és rengeteg mindent megért. Én meg őt értem meg sokkal jobban, mint Pt, amikor enniy idős volt. Lehet, hogy már írtam azt is, hogy aug-óta 7kg, nem hízott, de sztem az emúlt 1 hétben behozhatott ebből valamennyit, rengeteget kajál, és rákapott a kenyérhéjra, imádja rágcsálni. Kezdi unni a pépeset, 2 ujjal csipegeti a morzsákat, puhára főttt zöldséget, annyira édesen csinálja!
P azóta is sereti az ovit, rohamléptekben szocializálódik, bár a gyerekekkel még eléggé visszahúzódó. Ma reggeli dumája:
"Jaj de jó, Apa, már nem vagy szúrós mert válkoztál borot!"
Na, ez jó hosszú lett, mostmár télleg L a dógomra!