A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Sziasztok!

Van esetleg közületek valaki, aki a Sikovanyecz doktorhoz jár? 23-án kellene mennem hozzá a rendelőjébe, de nem tudom az ünnep miatt dolgozik-e, és sajnos nem is tudom, kitől kérdezhetném meg.

Előre is köszönöm ha tudtok segíteni.

Lujza
lujza 75

Anett,
próbáld ki a cumit esetleg!

a tej miatt pedig no para, de szvsz ne hagyd, hogy nyonyónak, cuclinak használjon, igaz egy pár hetes babánál még nem baj, ha egész nap rajtad lóg
Vendég

Sziasztok! :)

Anett :)
A gyarapodás tuti jó! tejci miatt ne aggódj, a véleményemet a többiek már leírták! :wink:

Bea :)
Nekünk Philips bébiőrünk van, én teljesen megvagyok vele elégedve! :wink: (..bár most néztem ki egy nagyon szuper videós bébiőrt, de az csak álommarad az ára miatt...)
Én nem vennék használtan ilyesmit, max megbízható helyről, ismerőstől.

Timi :)
Sajnos nem minden oviba működik, hogy amint betölti a 3 évet, beveszik. Ha betöltik a létszámot olyan gyerekekkel, akik szeptemberig betöltik a 3-at, akkor Botinak nincs esélye. (pl Fő fasori ovi)

Bibi :)
Jesszus!! Rokker lett a fiam?? :lol: Háát remélem, sose lesz neki vállig érő haja! 8)
Barni duma :lol: :lol: :lol:

Lujza :)
Miért nem hívod fel, és kérdezed meg?? :wink:
Én holnap megyek hozzá, ha nem felejtem el, akkor rákérdezek!

Dancsi :)
Mizu' Veletek????
Olyan régen írtál magatokról!!

Én ma voltam cukorterhelésen...
A múltkori vérvételkor egy hülye banyát fogtam ki, de ma nagyon kellemesen csalódtam! Egy nagyon kedves nő vette a vért, normálisan, tök kedvesen beszélt, és normálisan le tudta venni a véremet is! Ilyen is van! :)
Az eredményem érdekes, mert a két óra leteltével az alsóhatár alatt lett a cukrom. :shock: Csak azt nem tudom, hogy ez is baj, vagy csak ha magas????

Kép
Kép
zituska28

Zituska!

Jaj, azt nagyon megköszönném. Tudod még nagyon az elején járok a babavárásban, és az elmúlt héten többször is hívtam, mindíg valami "fontos" kérdéssel. Nincs már képem újra hívni, holott nagyon várom, hogy mehessek hozzá, mert tele vagyok parával kisbaby kapcsán. Még kiskönyvem sincs, pedig már nagyon várom.

Szóval még egyszer nagyon köszönöm, ha rákérdeznél.

Lujza
lujza 75

Zituska,
én használtan vettem mind2 bébiőrünket és minden rendben van velük, és nekem is Philips van

meg van egy Brevi a Balcsin, de az sokszor recseg kegyetlenül

velünk semmi különös, Jozsó ovizik, Boldi bölcsis

cukorkérdés passz
Vendég

Sziaszok!

Szszkinga: A lányok múlt héten javasolták a D2-t a tejdiszkontnál.
Ott volt 1000 ft alatt gatyó, de ha jól emlékszem már csak nagyobb méretbe. Azt mondták jövőhéten jön újabb szállítmány:)
Szerintem érdemes benézni, mert pl 1399-ért vannak 3 részes szabadidők is

Bibi: Jó a dumája Barninak :lol: Mióta tud így mondatokban beszélni?

Enikő: Bogiszáj :lol:
Tök jó a WC ülőke, még nem is láttam ilyet. Mennyi a praktikerben amit sokalltál?

Bea: Nekünk valami márkátlan bébiőrzőnk van, és bevált.
Ismeretlenül látatlanba én nem vennék ilyen dolgot.
Akkor inkább újat :wink:

Láttam az ovi is téma volt :D Na, nekem itt ilyen gondom nincs, mert csak 1 van :cry: Persze nekem nem tetszik, de ha még itt lakunk, akkor kénytelen leszek megszokni :? Már előre rettegek az egésztől :cry:

Hétvégén Szegeden csavarogtunk, pénteken eszembe jutott, hogy taliztok és elmentem volna, de nem tudtam melyik játszóról volt szó :oops: Így jártam :lol:
titti2

Titti: 11 ezer.... Milyen gyakran jártok be Szegedre?

Gira: Köszike, ez is tökjó, de én amolyat szeretnék :oops: Mikor talizunk?

Dancsi: örülök, hogy a pasik jól vannak. Hogy áll a házatok???

Zituska: Ez nem baj, azt jelenti, jól dolgozik a hasnyálmirigyed :wink: (hiszen terhelés volt :wink: )

Kajla: Elképzeltelek benneteket :lol: Nekem is nagyon bejöttek a Siestás cipők, csak sajna Bogárnak nem :? 8)

Megint lesz tali a játszón pénteken??? Délután nem lehet valamikor? Akkor mi is elmennénk. Nekünk a szerda és a péntek du a jó :oops: A többi napon fejlesztésen vagyunk Violával... Délelőtt meg dolgozóba vannak a csajszik.... Zalán meg még nem tudja értékelni a játszóteret :lol: :lol: meg én délelőtt szoktam főzni, mosni, takarítani...stb :roll:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Anett!
Én azért csak fejnék a helyedben. Ha 3 csepp jön, 3 csepp, nem baj, A lényeg, hogy totál kiürüljön a cici. Én már eléggé utálom ezt a macerát, így több mint fél év után, de egyrészt megéri, mert még mindig nem kell semmivel pótolni, másrészt pedig amikor elsunnyogom, tuti, hogy egyből kevesebb termelődik a következő szopiig. Igaz, én még mindig tejcsárda vagyok, szóval elég sok marad bent, főleg reggelente...
A Philips bébiőrről én is csak jókat tudok mondani. Mondjuk az első nap kicsit megijedtem, amikor bekapcsoltam, és egy másik család életét követhettem vele nyomon... :oops: De másnapra meggyógyult, és azóta is tök jól szuperál. Remélem, most nem mások hallgatnak bennünket. :)

Kép
tita80

Enikő: Upsz, akkor értem miéért sokallod :lol:
Elég sűrűn járunk Szegedre mert minden odaköt. Szerencsére Anyumék nem költöztek el, így nem gáz, ha bemegyek Dorcikával :D
titti2

Jóreggelt!!!

Most csak gyorsan....

Az ovinkba óvónénit keresnek, aki beszél magyarul és szerbül is. (babát vár az egyik óvónénik és helyére keresnek) ha tudtok valakit aki óvódapedagógus és beszél több nyelven (köztük szerbül, vagy horvátul, tök mindegy) akkor szóljatok légyszives :wink:
Kösziiii
Pusszi
E

ceniko
Szeged

Enikő,
köszi, haladunk, február, legkésőbb március körül költözünk, igazából az asztaloson fog múlni a dolog

a Karniososokkal nagyon összevesztem

árajánlatért pénzt kértek és ezért kaptam egy kézzel rajzolt tervet, amit oda sem adtak, miután kifizettem az árajánlatot....

aztán módosítottam a terven, hogy kicsit olcsóbb legyen, és ezért újabb tervezési pénztakartak kérni..... na akkor rúgták el a pöttyöst

ráadásul árat emeltek és piszok drágák lettek
3 éve a Karnis kb. fele volt egy kisebb asztalosnak, most egy árban vannak és minőségileg azért távol állnak a tökéletestől

tita,
bébiőrrel mi is így szoktunk járni, Balcsin a baráraink bébiőrével mindig összeakad, meg én is mindig befogom ott a szomszédokat, itthon még csak egyszer fordult elő, olyankor csatornát kell váltani rajta
Vendég

sziasztok!

Valakinek nem kell 21-es méretű Asso téli cipő?Jó állapotban van,alig használtuk,de ez a talpán látszik is.
Én 4000-re gondoltam.Új űára 8900.-Ft.

Kép

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Sziasztok.

Hát a talira mi sem jutottunk el. Nekünk a délelőtti játszózás valahogy nem jó...
A kérdőíveket mindenkinek köszönöm!

Kinga, most mi is hajnövesztős korszakban vagyunk, hogy télire legyen valami a fején Petinek. Majd csak tavasszal vagy nyáron vágunk, de akkor géppel úgy hatmillisre. :)
Figyi, ha még nem találtál nacit Kittire, akkor nézd meg az Ázsiai csillagban, ha jól láttam, van a lányod méretében és 890 meg 990 forint darabja.

Zituska, ha jól látom, beállt a vonalzód. Ügyi vérvevős dokit fogtál akkor ki. Érdekes, nekem is szerencsém volt, amilyen unszimpi volt a nő, annyira ügyesen találta el a vénámat, mondtam is neki, hogy ritkán fordul elő az ilyen. :)
Bébiőrrel kapcs. passz, de én vennék akár innen, akár a Vateráról. Azért ha valaki valami rossz minőségű izét sóz rád , ott keményen lehet negatív értékelést írni, és gondolom, senkinek sem érdeke az ilyen. (itt inkább a Vateráról beszélek)

Enikő, Bogiszáj haláli!

Zsuzsu, akkor jól sejtettem, hogy a dokid kisfia van a Délmagyarban, kis picúrka...
Figyi, valaki a 2006. nyári babásoktól nyitott egy mondókás topicot itt a babaneten, nézz be oda, nekem még nem volt rá időm, de szerintem már sokan tettek oda fel ezt-azt.

Gira, irigyellek, hogy bevállaltál egy hozzátok távol eső ovit. Én egyelőre ott tartok, hogy minél közelebb legyen, habár itt elég sok a választási lehetőség.

Bea, tavaly a szülésfelkészítő keretén belül volt klinikalátogatás is. Nem tudom, hogy Inciék mostanság indítanak-e tanfolyamot, esetleg kérdezz rá. :)

Bibi, ez a duma! Elküldöm a freemail-es címedre, OK?

Kriszta, jó ez a cipi, csak kár, hogy ránk már kicsi lenne. :(

Ági és
KépKép
exdeus

Ezek most készültek :)
Kép

Kép

ceniko
Szeged

Enikő!

Nagyon édi Zalán baba!!Meg kell zabálni.Hazahozhatom???? :lol:

Zituska!
Cukor no para nekem is kevesebb volt a terhelés után mint előtte :wink: :D

Én szentesen vettem Máténak asso cipőt ,magasszárú nagyon vagány de az ára :shock: :shock: 9000

Bibi!
Kicsit le vagyok maradva ki a tesód?A bölcsiben??Amúgy jó szerintem a Tündi nagyon aranyos.Törpike csoportban vannak és a Niki jele szivecske a Norbié meg létra.

Hát csajok kivagyok.Állás ügybe semmi.Járkálok ide oda és ha nem jön össze semmi akkor a csmmk által elvégzek valami tanfolyamot ami már sok helyre kell(számitógépkezelői) és egy nyelvvizsga a minimum.

tegnap felhívtam a szakoktató(kresz)ismerősöm és képzeljétek azt mondta hogy ő úgy tudja az egész oktatói képzés lakat alatt van mert sok az oktató stb.....Szóval valszeg nem is indul.csak akkor azt tudnám mi a fenének volt olyan sürgős befizetni a felvételi előkészitőre a pénzt??????Meg egyáltalán a pénzt ha nem is indul a képzés....
:twisted: :twisted: :twisted:
Ma este kell felhívnom újra az ismit és ha nem indul akkor megyek a .......suliba és kérem vissza a pénzt.
Csak igy épp az álmom hiusúlt meg :cry: Már akkor megbeszéltem az oktatómmal hogy én is erre a pályára lépek amikor még javában tanultam vezetni.
Most lépek kihasználom hogy a kicsik alszanak folytatom a tegnapi vasalást.
Ja holnap után kezdődik az úszás Mátémnak.Kiváncsi vagyok milyen lesz.

Kép
Kép
zitacicu2

Ceniko,
köszönöm, én is a Medicentert találtam csak meg a neten, más nincs. Akkor lehet, hogy majd azt megnézem.
Azért fontos az első babánál is a neme, mert én mindig is kislányt akartam, de ha fiú lesz, akkor sem fog összedőlni a világ, csak szeretném minél előbb tudni, hogy felkészüljek úgymond, mert én amikor elképzeltem, hogy lesz gyerekem mindig kislányt láttam, plusz még a rokonságban és a barátok közt sincs senkinek fia. Ezért fontos annyira, hogy minél előbb tudjam, hogy én leszek-e az első fiús anyuka. Lehet hülyeség, de én nem birnám kivárni, hogy 9 hónap múlva kiderül. Nem is értem hogy birják ki sokan.
sirkici

Sziasztok!

Nagy hírem van!
Én is babát várok!Pénteken töltöm a 10.hetet.:)
Csak akkor akartam mondani hamár biztos-biztos.:)
Ma voltam dokinál és minden OK.Juhé!!!!:):):):)

Edit

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Szilde!

Gratulálok!!!!! :lol:
Szép pocakos hónapokat neked!
Kép

Timika!
Köszi a választ!Sajnálom őt nagyon!
Mi még várunk tesó projekttel.Először visszamegyek kicsit dolgozni!

Enikő!
Zalánod nagyon édi, tiszta te vagy! :lol:

Kriszta!
Nagyon jó a cipő, csak nekünk sajna azt mondta a gyógytornász, hogy "használtat" nem szabad hordani,mert mi is kaptunk egyet és azt mondta max.majd motorozni elkoptathatja.Mennyire használt?

Exi!
Én még adós vagyok a kérdőívvel, de küldöm!!!!!!!

Ma van a 3. házassági évfordulónk és pont egy hét múlva baba 1. szülinapja!Már nagyon izgatott vagyok, hogy mit kapok! :wink: :oops:

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Képzeléjetek,ma megint hisztizett a Barni,nagyon pipa lettem rá!
Mondtam neki hogy mostmár elég volt,felemelt hangon,erre ő könnybe lábadt szemekkel odabújt,és mondta hogy :
-Anya szeretlek kettőre!!!!
Basszus mnden haragom ,pik-pak elszállt!
De most mondjátok meg,mennyi eszük van már!!!!

Edit,gratulálok!!!! :D
Rosszulét,ilyenek????

Exi,ok!!!! 8)

Igen ,én is olvastam, hogy a Sikónak született babája,és elég pici szegényeknek!

Enikő,Zalán annyia édi!!!
Össze-vissza tudnám puszilgatni!!!

Kriszta ,nekünk kicsi a cipő,24-es kell!

Titti,már ápr-máj. óta 2-3 szavas mondatokban beszél a Barni.........
Mondjuk volt kitől örökőlni!!!
:lol: :lol:

Zitacicu,örülök hogy szimpi a Tündi,a tesóm a másik szobában van,az Emesével.
Nem tudom mi a csoportjuk neve,de a tesóm az Szilvi!
S.barna válig érő haja van!

Kép
bibi226

Köszi Csibe!:)

E. :wink: :wink:

szilde
Szeged

Kép

szilde
Szeged

Kép

szilde
Szeged

:(

szilde
Szeged

Sziasztok!

Csak gyors....

Ha lesz megint tali remélem többet bírok veletek beszélni, Tomdit totál lekötötte egy kisautó és kb. 1 óra volt mire a közeletekbe kerültünk... :shock: Bea, a Zsuzsit ismered akivel beszélgettél?

Jah, amit akartam írni az az ovi. Karolinába jár pár ismim gyerkője és ők nincsenek elájulva tőle. Én a mi ovinkkal 1000% meg vagyok elégedve, mind az ovinénikkkel, mind a kispajtikkal :D Tele van programokkal és itt sem kötelező semmi, van hittan, van bábszinházozás, hajókirándulás, és majd lesz uszizás is. Nyáron volt pancsolás is. A heteik tökéletesen be vannak osztva, a gyerekekről naplót vezetnek külön-külön, van gyümölcs nap, hatalmas udvara van az ovinak, fel van osztva, minden csoportnak külön mászóka, homokozó, játékok, stb. Esőben is(na jó ha nem ömlik csak csepereg) is kimennek, vizsgálják a természetet és az állatokat, közben énekelnek, mondókáznak. A szülinapok, névnapok meg vannak tartva, ezenkívül van farsang, anyák napja, télapó. vannak családi programok is, mint például a karácsonyi előkészületek. Voltak tavaly fogászaton és ortopédián is. Mindez állami :D

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Kép

szilde
Szeged

Sziasztok!

Hát alig,de teszek fel képet,ezen látszik,hogy semmi baja a talpánk,annyit használtuk.
Nemértem a gyógytornász mire mondta,hogy használtat ne?

Kép

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Kép

szilde
Szeged

Hi!
Nem tudjátok véletlenül,hogy a régi vonalzót,hogy töröljem ki?

Köszi!
E.

szilde
Szeged

??? :oops:

szilde
Szeged

Sziasztok!

Szilde: Hatalmas gratula! Boldog babavárást :)

Nyúlanyó: Igen, ismerjük egymást, együtt jártunk Incihez szüléselőkészítőre :) 3 nap van a porontyok közt.
Miért? :)
Én is hasonló dolgokat tudok arról az oviról ahová mi szeretnénk beíratni majd Grétit mint amiket te írtál. Csak a vegyes csoporton vacillálok. De hát annak is megvan az előnye is meg a hátránya is mint mindennek.

Norus: Jó helyen laktok :) (mármint ovik szempontjából értem ezt most, ha sok közül választhatsz :))
Mesélhetnél milyen a 2 gyermekes lét, gyűjtöm az infókat ezerrel :)

Sirkici: Szia, nem zavarsz, csatlakozz hozzánk nyugodtan :)

Titti: Retek utcai Máltai játszótér. :) Gyertek legközelebb :)

Enikő: Puszihegyek a fiadnak :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Edit: Millió gratula Nektek :) Ez aztán a jó hír :) Ilyeneket szeretek itt olvsni :wink:
A régi vonalzó törlése: a profilobda kitörlöd és utána leOKézod.

Nyúlanyó: Az új ovink nekem is nagyon bejön :wink: Tegnap pl origami foglalkozás volt, meg voltak a rókus II általánosba iskolalátogatáson :shock: Minnyá iskolás lesz a lányom, el sem hiszem, hogy rohan az idő....

Bibi: éééédes a fiad :lol: :lol:

Zitacicu: nagyon sajnálom, hogy semmi munkalehetőség, az oktatóit pedig különösen. Sztem te jó lettél volna erre a fealadtra!! Tudom mennyire szeretsz vezetni, és jól is vezetsz :wink:
Angolozni nekem is kéne...nyelvvizsga.... :roll:

Csibe: gratula a 3. héf-hoz még vagy 20x ennyit :wink: :D

Zalán egész nap gügyög, énekel, olyan édes :D Meg ma először nyúlt egy játékért tudatosan, csak még ökölbe volt a keze :lol:

ceniko
Szeged

ceniko: Jakab Lajos-Gyöngytyúk sarok. Félóra alatt a felsővárosi ovikat is elérem, úgyhogy nem olyan szűk a választék! A belváros sincs messze, de oda én sem szeretném. Melyik a régi, és melyik a mostani ovitok? (Priviben is jöhet, ha ide nem szeretnéd.)

zozo: igen, stimmel, július 31, Dóri délután 2-kor.

szszkinga: teszvesz, rengeteg naci van, 1000 ft alatt is. Én lassan mindent onnan veszek.

tita: szerintem igazi bio nincs is, bio=a szomszéd permetez, vagy éjjel permeteznek, amikor senki se látja :lol:

petroanett: 2 hét alatt 600 g, az nagyon jó! Jégvirág tökéletesen leírta, nehogy pótolj! Ha ennél kevesebbet gyarapszik, akkor se! Szopi után én se tudtam/tudok fejni, pedig sokszor biztos voltam/vagyok benne, hogy van még tejecske.

bibi226: ez a „kinek van és kinek nincs kukija”-leltár nálunk is megy, tévesztés nem szokott lenni, de apát már felszólította, amikor tusolt, hogy alaposan megmosni! :lol:

zituska28: szerintem nem baj, van, akinek ilyen a vércukorszint-szabályozása. Ha nem szédelegsz, nem gáz szerintem, bár nem értek hozzá… :roll:

nyúlanyó: melyik ovi ez?

szilde: gratula! Ha az üzenetíráskor ráklikkelsz az „előnézet” gombra, láthatod, hogy fognak megjelenni a vonalzók, nem kell mindig elküldened ehhez.

jégvirág: nekünk Philips bébiőrünk van, bevált. Használtan vettem én is.
A 2 gyerekes lét nem könnyű, ezzel nem mondok nagy újdonságot, azt hiszem! :wink: Vannak nehezebb és könnyebb napok, nagyon sok múlik azon, hogy mennyi segítség jut egy-egy napra. Na meg azon, hogy egymást hogy viselik. A legrosszabb, mikor egyszerre sírnak, vagy egymást felébresztik stb. Nekem az a legnehezebb, hogy sokszor Dóri miatt nem vagyok elég türelmes Marcsival (kapkodok, siettetem, vagy hangosabban szólok rá, pedig sokszor nem érdemli meg, aztán úgy megsajnálom), meg amikor Dórival nem tudok foglalkozni éppen, és végig kénytelen üvölteni (én meg hallgatni), amikor Marcsit pelenkázom pl. Egy nehéz nap dolgai este tisztulnak le, amikor csend van már, hogy mit nem kellett volna, vagy mit kellett volna másképp… Vagy hogy hova a fenébe akarok rohanni? :lol:

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Hali.

Enikő, én is pályázok a pöcsösödre. Olyan édes! :) És ügyes is.

Zitacicu, nekem van számítógépkezelőim és nyelvvizsgám is. És mégis... :( Én most ott tartok, hogyha az elkövetkező szűk egy éven belül sem jön össze semmi minden igyekezetem ellenére, akkor lesz Petinek egy tesója. Mert még a GYES is több, mint a semmi. Rá kell jönnöm, hogy mi, kisgyerekes anyukák sehova se kellünk, hiába van ilyen vagy olyan kedvezmény. :o

Sirkici, régebben a Női Klinikán is volt 4D-s UH-ra lehetőség, nem tudom, most van-e. Egyébként a 16. hétig így is úgy is várnod kell, mert addigra látszódik már jól, hogy mi a helyzet, kivéve, ha megsejti a gyerek, hogy nagyon kíváncsiak vagytok, és eltakarja a lába közét. :)

Szilde, gratulálok!

Judit, megkaptam! Egyébként szerintem simán lehet használt cipőt venni, Peti egy ilyet kb. 1 hónapig használt, annyi idő alatt kinőtte, és semmi sem látszik rajta, nem kopott vagy ilyesmi, csak a talpánál piszkos, mert hiába dörzsöltem, nem jött le. Például... Szóval ezzel csak azt akartam mondani, hogy én nem vagyok benne biztos, hogy a használt cipő az árán kívül nagyon eltérne egy újtól, főleg, még ilyen kicsi korban.

Bibi, ezek szerint Barni már 16-17 hós kora óta dumál. Hát ehhez képest Peti még a béka feneke alatt van.

Nyúlanyó, ez melyik ovi?

Ági és
KépKép
exdeus

SZILDE!!!HATALMAS GRATULA NEKTEK, BOLDOG BABAVÁRÁST!!!!!!

Köszönöm mindenkinek a szopis tanácsot, mára annyi tejcsim lett,hogy csuda :D eszik is szépen a kisasszony!

Enikő!Csudaédes Zalánod!

Zitacicu!Sajnálom a melóhelyet,Szeged tényleg botrány állás ügyben, vagyis az egész ország!Én is 1 évig kerestem suli után!

Bibi!De édi lehetett Barni, elhiszem,hogy nem tudtál haragúdni rá!
20140113113746

Kriszta!

Küldtem privit!!! :lol: cipő ügyben.
Elfelejtettem beleírni :oops: , hogy természetesen elmegyünk érte, ha rám csörögsz.Szerintem ez a leggyorsabb módja! :lol:

Enikő!
Köszi!Még mindig várom a meglepit! :oops:

Exi!
Elküdtem a kérdőívet!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Exi!
Már olvasni sem tudok! :oops:
Most látom, hogy írtad, hogy megkaptad!
Bocsi!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Köszönjük szépen mindenkinek a gratulációkat!Nagyon kedvesek vagytok!:)

szilde
Szeged

Köszi a vonalzós segítséget is!Rossz helyen próbálkoztam.
Mostmár ok.
E.

szilde
Szeged

Csajok akinek Philips bébiőrje van mondja már meg léci hogy milyen tipusú.
Van SCD361 --->http://www.brendon.hu/ProductSearch/viewer.aspx?mainmenu=biztonsag&submenu=bebiorzo-legzesfigyelo&category=bebiorzo&empty=1&productid=83000&pageno=1&whid=9
SCD463 --->http://www.brendon.hu/ProductSearch/viewer.aspx?mainmenu=biztonsag&submenu=bebiorzo-legzesfigyelo&category=bebiorzo&empty=1&productid=13990&pageno=1&whid=9
SCD465 --->http://www.brendon.hu/ProductSearch/viewer.aspx?mainmenu=biztonsag&submenu=bebiorzo-legzesfigyelo&category=bebiorzo&empty=1&productid=13834&pageno=1&whid=9

ezek jöhetnek szóba nálunk

És hol a csudába van a Fekete Sas utcában a Siesta cipőbolt???? Egyik nap végigmentem ott és nem láttam.... :shock: :shock: :shock:

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

szilde: gratula és sok örömet az elkövetkezendő időkre!
Anett:én aztán kitapasztaltam a fejés és nem fejés módját és velejáróit, végül nekem az vált be, hogy csak akkor fejtem, amikor nagyon sok maradt benne és akkor sem csumára, csak,h ne legyen nagyon teli, így pár hét múlva már úgy beállt, h azóta sem fejtem.De amúgy is csak kb. 6 hétig , amíg be nem áll a tejmennyiség, addig mondják, h fejjen az ember!!

Kép
gyanixi

Sziasztok!

Sznanna!
Nem akarlak sürgetni, csak szertném tudni mit döntöttetek,mert holnap elvinném a kocsit egy boltba, de ha kell, természetesen NEM viszem!!!!!!!! :wink:

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Szilde a két kód között nyomj egy entert és akkor egymás alatt lesznek a vonalzóid :wink:

ceniko
Szeged

Jégvirág!
Nekem a második van - amelyiknél nincs éjszakai fény és nincs visszabeszélési lehetőség. Mindkettőt hülyeségnek tartottam. AZ éjszakai fényt úgy, ahogy van, azt, hogy vissza is szólhassak, meg azért, mert ha valami baja van a gyereknek, úgyis felmegyek hozzá. Max. felkiabálok neki, ha már nagyon nem bírja azt az időt se kivárni. Ezért felesleges plusz pénzt költeni - szerintem. Nekem az volt a fontos, hogy viszonylag nagy hatótávolsága legyen, mert kétszintes a ház.

Kép
tita80

Nyúlanyó!

Írnál valami konkrétumot is, hogy miért nincsenek az ismerőseid elájulva?

Enikő!

Most Kméten vagyok. Csüt vagy péntek?
Vendég

Zsuzsi: Dénes ma ünnepelte névnapját? Ha igen sok boldogságot neki :) Ha nem, akkor is :)

Tita: Köszi, én is arra pályázom, csak még felmérem a terepet :) Jó olvasni a véleményeket. Mindig tanul valamit az ember.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Zituska!
írtam privit.
Vendég

Exdeus,
kösz neked is.
sirkici

Exi!

Miért nem nézed meg a neten?tutira ott is van lehetőség.A heti déli apróban is volt egy két állás és ha bemégy a munkaügyi központba akkor ott is van állás.(szilánk pl...)
Ja és a munkaügyibe lehet saját ügyintéződ csak időpontot kell kérni .
Startkártyát hol kell kiváltani??????

Kép
Kép
zitacicu2

Hali.

Hát egyfeszt nézem a netet is, de mindenhol (így a Szilánknál is) a gyakorlatot szajkózzák! De honnan legyen, ha mindenhol kell??? :shock:
Startkártyát az APEH-nál kell kiváltani, de azt már biztos álláshely előtt célszerű, mert két évig jó, és ugye az onnantól számítják, amikor kiválottad.
A munkaügyi központot már tervezem egy ideje, de mikor szakközép után elmentem, akkor is csak egy tanfolyamot végezhettem el, meló akkor sem volt. :(

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!!

Voltunk Vilcsivel a Játékdzsungelben a "bukfenc" nevű foglalkozáson. Szuper volt, csajom nagyon élvezte :D Mondókáztunk, énekeltünk amiket többnyire mutogattunk is. Akkor kiraktak nagymozgásos fejlesztő játékokat is. Kb ugyanezt csináljuk a korai fejlesztőbe, csak ott egyénileg itt meg csoportosan. Hogy más gyerekek is vannak, ez nagyon motiválta Violámat :wink: Megyünk máskor is :)
Ajánlom Nektek is, akiknek 1 és 3 év közötti csemetéje van :D főleg ha pici "gond" van. Pl mozgás, vagy beszéd fejlődés elmaradása... De ha nincs semmi gond akkor is szuperjó :D

Pusza

ceniko
Szeged

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?