ceniko: Jakab Lajos-Gyöngytyúk sarok. Félóra alatt a felsővárosi ovikat is elérem, úgyhogy nem olyan szűk a választék! A belváros sincs messze, de oda én sem szeretném. Melyik a régi, és melyik a mostani ovitok? (Priviben is jöhet, ha ide nem szeretnéd.)
zozo: igen, stimmel, július 31, Dóri délután 2-kor.
szszkinga: teszvesz, rengeteg naci van, 1000 ft alatt is. Én lassan mindent onnan veszek.
tita: szerintem igazi bio nincs is, bio=a szomszéd permetez, vagy éjjel permeteznek, amikor senki se látja
petroanett: 2 hét alatt 600 g, az nagyon jó! Jégvirág tökéletesen leírta, nehogy pótolj! Ha ennél kevesebbet gyarapszik, akkor se! Szopi után én se tudtam/tudok fejni, pedig sokszor biztos voltam/vagyok benne, hogy van még tejecske.
bibi226: ez a „kinek van és kinek nincs kukija”-leltár nálunk is megy, tévesztés nem szokott lenni, de apát már felszólította, amikor tusolt, hogy alaposan megmosni!
zituska28: szerintem nem baj, van, akinek ilyen a vércukorszint-szabályozása. Ha nem szédelegsz, nem gáz szerintem, bár nem értek hozzá…
nyúlanyó: melyik ovi ez?
szilde: gratula! Ha az üzenetíráskor ráklikkelsz az „előnézet” gombra, láthatod, hogy fognak megjelenni a vonalzók, nem kell mindig elküldened ehhez.
jégvirág: nekünk Philips bébiőrünk van, bevált. Használtan vettem én is.
A 2 gyerekes lét nem könnyű, ezzel nem mondok nagy újdonságot, azt hiszem!

Vannak nehezebb és könnyebb napok, nagyon sok múlik azon, hogy mennyi segítség jut egy-egy napra. Na meg azon, hogy egymást hogy viselik. A legrosszabb, mikor egyszerre sírnak, vagy egymást felébresztik stb. Nekem az a legnehezebb, hogy sokszor Dóri miatt nem vagyok elég türelmes Marcsival (kapkodok, siettetem, vagy hangosabban szólok rá, pedig sokszor nem érdemli meg, aztán úgy megsajnálom), meg amikor Dórival nem tudok foglalkozni éppen, és végig kénytelen üvölteni (én meg hallgatni), amikor Marcsit pelenkázom pl. Egy nehéz nap dolgai este tisztulnak le, amikor csend van már, hogy mit nem kellett volna, vagy mit kellett volna másképp… Vagy hogy hova a fenébe akarok rohanni?