A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok lányok!
Csak egy gyors bekukk,mert most jövök angolról és rohanok melóba,csak közben kaptam Bodzikánktól egy sms-t,hogy közvetítsek,mert ő nagyon el van havazva,hogy Ágicánknak szigorúan feküdnie kell,így a holnapi talira sem tud eljönni :(
Bodza majd később beszél vele és este mindent leír,hogy mi is van.
Reméljük minden a legnagyobb rendben.

Délután majd jövök.
Pusszzz
hanyatka

Ágica!Pihizz csak,mi veled vagyunk és drukkolunk!!!!
hanyatka

Yamita, nálam sincs semmi... Pedig látod, küldték a lányok nekünk rendesen ( Kép érte mindenkinek!)
Egyre határozottabban úgy gondolom, hogy a menszimanók körében is elterjedt az info a gólyaverésről, és most azt hiszik, hogy hozzánk sem szabad jönniük. Más logikus magyarázatot egyszerűen nem találok arra, hogy mindketten hétfő óta várjuk, és még mindig semmi... :D
noczi

Ági! Remélem, minden rendben van, és csak elővigyázatosság az ágynyugalom! Nagyon szorítok!!!
noczi

Kriszta, nem vagy gyáva, hogy nem éled bele magad. A jelek szerintem nagyon biztatóak. Nagyon drukkolok!!!!

Remélem Ágival nincs semmi gond!!!!!!!!

Bea
beus77

Sziasztok! Én nem dévai-s vagyok, csak így ide tévedtem. Remélem nem gond.
Régóta olvasgatok hasonló oldalakat de ezen tegnap este leragadtam. Bevallom főleg Ági története hatott meg (könnyekig). Ő add nekem erőt..meg persze ti, hogy segítitek egymást, jóban rosszban. Magamról röviden: 30 éves sok mindent megjárt vagyok- inszem, lombik, laporoszkóp..-. Jelenleg 4. lombikkal otthon. Eredmény jövő hét végén, jelenleg semmi tünettel.
Kriszti: irigylem, hogy neked legalább étvágyad van. Nagyon szurkolok!!

Ági: nekem is 3 at tettek vissza, bárcsak nekem is megmaradnának. Nehéz lehet a döntés, de bárhogy is döntesz te már nyertes vagy, ebben a hatalmas versenyben ..

Miért emlegetitek a hús evést ennyire, tényleg ilyen sokat számít? én csak keveset eszek évek óta.

Mindenkinek üdv., és sok szerencsét!
barbi30

Na itt vagyok újra!

Yamita,Nóczi!Még mindig sehol semmi???
Kriszta,Kata!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Barbi!Üdv.köztünk!Babaragik neked is mennek :)+++++++++++++
hanyatka

Barbi, drukkolok, hogy sikerüljön, meríts a babaragacsokból! :D A húsevés tényleg sokat számít a stimuláció és a beültetés után. Szállítja a hormont, és segít abban, hogy ne legyen hyperstimulásió. Leglábbis a Dévai doki mindig ezt mondja. Egyszer azt mondta, hogy a hús az egyetlen komplex fehérje, és nem lehet tudni, hogy a fehérje melyik része hat a hormonokra, ezért kell a husit enni.

Szerintem attól, hogy nem a Dévai Intézetbe jársz, mindenki fog Neked segíteni. Egyébként hova jársz? És mi a gond nálatok?

Bea
beus77

Zsembi!Teccet nagyon a szerelős huncutkodásod :)
No meg a viccecskék is :wink:
hanyatka

CSAJOK!AKKOR HOLNAP 4 KOR A PIZZ HUT ELŐTT!!!!!!!!!!!!!!!!
hanyatka

A kimaradt :(
hanyatka

Sziasztok!

Ági:
reméljük semmi komoly, csak a biztonság miatt kell feküdnöd, beszéltél vagy voltál Apánknál? Mindenesetre sok-sok pihenést és nyugit kívánok és baba-kapaszkodó-ragikat++++++++++++++

Kriszta: a fáradtság az jó jel lehet, főleg ha a múltkor nem volt

Zsembi:
2x is majdnem hangosan felröhögtem, elég érdekes lenne itt a munkahelyen, a macsekok ha vadásznak tényleg odahozzák a zsákmányt, a mi is találtunk már reggel a lábtörlőn döglött madarat, meztelen csigát, kukacot stb.....volt, h a kukacot eldobtam a fűbe ő meg nagy boldogan visszahozta :D :D A Te cicced ezek hiányában melltartóbetétet vadászott-:)) Dicsérd meg jóóóóll!!!

Nóczi, Yamita:
kitol ez a fránya mensimanó veletek, ellenben nálam -ma van a 17. nap- elkeztem barnásan pecsételgetni, ilyen sem volt még, remélem nem fog megjönni a mensim helyettetek :cry: :cry: bajban lennék, mert akkor lecsússzuk a novembert ......és január lenne belőle

Yamita:
Te még tartozol egy fényképpel, Bababa + mosómaci-:))
Légyszike :D

Anikó
tatulány

Barbi:
üdv. itt, remélem mostmár sikerrel jártok.
Mi a lombikok elején kapunk egy papírt a helyes életmódról, ilyenek vannak benne, hogy mit kell enni, sok folyadék, hús, csak zuhanyzás, 0 házasélet stb.....és Dévai Apánk nem mulasztja el egy UH-nál sem megkérdezni, hogy megvolt-e a 2 szelet húúúúús? Túró, sajt szerinte nem jó..bár sokan csalnak itt fehérjeporokkal.....valszeg én is fogok legközelebb.

Anikó
tatulány

Csajok, a talira én csak később tudok odaérni, mert 4-ig dolgozom. Kb. 1/2 5 körül érek oda.

Bea
beus77

Tatu, írtam privit. :)

Bea
beus77

Beus:
lényeg, hogy gyere :D biztos sokáig ott leszünk....ha más nem engem biztos megismersz :D :oops:

Anikó
tatulány

Beus: mailben válaszolok, a privim nem működik itt benn

Anikó
tatulány

Köszönöm válaszotokat. Elő is vettem egy adag marha pörköltöt a fagyasztóból, már évek óta nem ettem.mident a cél érdekében..
Legalább mostmár hányingerem van..

Az én orvosom vörösbort mondott, úgyhogy marha borral.

Egyébként a kaáliba járok fél éve, itt ez az első. Elötte bmc, jános kórház zeke doktor. ő róla csak rosszat tudok mondani!

Amúgy a történetemből még egy kis endometriozist is kihagytam, amit 3 hónapig kezeltünk a lombik elött.
barbi30

Sziasztok!

Ági! Te csak pihikézzél! Vigyázz magatokra!

Kriszta! nehogymá' féllábon! Féloldalt bírd ki azt a 8 napot. Az már semmi! a nagyján már túl vagy!

Zsembikém! Vinnyogok a röhögéstől! A festőmaszkra vágjatok lyukat, különben nem tudja a nyelvét.... :oops: :lol:
Nekem két perzsám van. melltartóbetétet még nem vadásztak. De a tied az tündéri lehet. Aztán lehet, hogy a kasztrálás is szerepet játszik melltartóban, olvasd vissza a fényképes viccet. Talán most hogy bogyókája nincs, cicit akar?!
Az én első cicám nyáron az ágy elé mindig tett reggelire valót. Giliszta, fél béka, fél madár, fél gyík.... Aztán raktunk fel szúnyoghálót. De nem ezért, hanem mert egy nyári éjjelen izé, ümm szexuálás, közben a macsek beugrott az ablakon, átrongyolt párom csupasz hátán és lefeküdt a párnámra. Röhögtünk :oops: helyette... Párom fogta a kis dögöt, kivágta az ajtón, mint macskát sz@rni, majd mire visszaért az ajtóból az ágyba, a macska is visszaért az ablakon.

Tatuka! Miért kell nektek lombikra járni? Nem lehet, hogy ügyikék vagytok, esetleg spontán sikerül és épp befészkeli magát a Kistatu, azért pecsételsz? Különben meg 17 napon nem fogsz nekem csak úgy mensizni!!!!! Együtt kell mennünk noemberben!!!! Csak babásodással vagy felmentve!

Reggel a bolt rácsait festettem. Azt hittem befagy a senekem. Pedig rendesen felöltöztem. Most pedig állatkínzásra készülök! A kutyikáimnak szurit kell kapni. Egér veszettség ellenit, jóságszurit, rágcsagátlót, virágnemkitépőtacserépből, Öcsi a tacsink meg emlékeztető kombináltat.

Kép
Kép
Kép
zel

Sziasztok!
Barbi! Üdv közöttünk!! Tudod ahány ház annyi szokás. Én rendszeresen olvasgatom az általad felsorolt intézetek fórumait, és tényleg mindenki mást ajánl, mármint fehérjeforrás gyanánt. Egy biztos APÁNK által javasolt husievés már bizonyított, tapasztalatból mondom tényleg van benne valami.

Lányok én is mennék a talira, de csak 6 körül érnék oda. Pontos címet is kérnék mert a pizza hutig eljutnék de utána merre :oops:
Ja igen és valaki (aki 6-kor még ott lesz) legyen szíves megadni a telcsi számát priviben , hogy el ne tévedjek. :)

pusz Nektek este még benézek mármint remélem

manoka
manoka71

Tatu, ott leszek! És jól becsokizunk mindannyian! :D :D

Manóka, írtam Neked privit!

Bea
beus77

Manóka, mire leküldtem az üzit, már látom, hogy válaszoltál is. :)

Bea
beus77

beus! látod milyen gyors vagyok!!
Megelőztelek he-he :)

manoka
manoka71

Ágica sajnálom hogy nem tudsz jönni a talira na de mindent a gyerköcökért mostmár pihengess sokat puszillak.

Tatukám megkaptam az emailod és nem tudom mit kell megnyitni mert nincs amit megnyissak. :D
Bizti igazatok van a vadászattal ugy elvadászta a betétet hogy nem találom na nem mintha szükségem lenne rá mert elvagyok látva rendessen mellesleg. Most meg szunyál mint aki jól végezte dolgát. :D

Zel ez marha jo lehetett a macsekkal. A miénk csak akkor jön közénk ha birkozunk és furcsán néz aztán megszoktuk fogni és öt is lebirkozzuk na az már annyira nem tetszik neki.

Barbi üdv közöttünk egyél sok husit és igyál nagyon sokat ez az aranyszabály a hányinger meg jo jel babaragacs megy neked is. +++++++++++++++++++++++

Hanyatkám neked tényleg megjött rendessen? Ugy sajnálom. :cry:

Andi
zsembi

Remélem megismerlek titeket a pizza hutnál ciki lenne ha máshoz mennék oda. :D

Holnap lessz Apa szülinapja elmentem vettem neki egy cipőt és tök jo mert amikor kinéztem majdnem 20e volt most meg levolt értékelve és 13e megvettem. :D

Andi
zsembi

Sziasztok Csajok!

Kiteszem a lábam fél napra, és tessék!

Kriszta, bruhahahaha! :lol: :lol: Már elmeséltem a Zuramnak is a viccet.

Zsembi, a tiéden is csak vinnyogok. :lol: :lol:

Zsembi édes, hogy is van ez: Apával álarcban hancúr? Cicu-micu cicipöcivel a szájában? Há' mi van nálatok? :lol: :lol: :lol:

Tudjátok, én eléggé vizuális tipus vagyok. :lol: :lol: :lol:

Ági, nem foglalkozz semmivel, csak pihenj. Mi majd izgulunk és szurkolunk. Esetleg Apa felolvahatna neked. :D

Hanyatka, akkor holnap 4-kor, Király utca, Pizza Hut.
Moncsóka nem jössz, akkor végre képbe kerülhetnél. :lol:

Mai ragacsok, kinek mi kell:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :)

Szia Barbi!

Neked is mennek a ragacsok ++++++++++++++ :D
Az endometriózis 17 éve hűséges barátom, hogy a fene vinné el. :roll: Reméljük, hogy tiéd nem lesz ilyen ragaszkodó.
Dévai doki egyébként egy tündérmackó (bár elég szigorú), senki máshoz nem mennék, ha újra is kellene kezdenem ezt az egészet. Csak azt sajnálom, hogy nem találtam rá néhány évvel előbb, valszeg nem szívtam volna ennyit.

Puszi Mindenkinek!
katóc

Én meg megtanulhatnék végre gépelni.
nem foglalkozz= ne foglalkozz
felolvahatna=felolvashatna :oops: :oops:

Ja, és Februárapunak jobbulást!! :)
katóc

Zsembikém!
Igen,megjött rendesen és este apánk sem momdott semmit,hogy bármi lenne ott :(

Manóka!6kor még tutti ott leszünk,gyere nyugodtan.
A cím: Paulay E.-Hegedű u. sarok :)
hanyatka

A menszire visszatérve,lányok az mitől lehet,hogy mostanság csak 1-2 napot tart???Tegnap volt rendesen,ma már alig volt valami a t......ban.
Nem értem.Ez nem lehet gond?
hanyatka

Eltüntek a kollegák, ügyfelek itt röhögök hangosan....Zel a Ti macskátok sem semmi Apa hátán :D :D :D :D Egérnek milyen az a jóságszuri, rágcsagátló???
Kidobod az ajtón bejön az ablakon, tényleg a mienk is ilyen.
Régi cickányom......még csak együttjártunk, tehát külön laktunk a párommal, a drágám ottaludt nálam, éjjel kiosontunk a WC-re....együtt....mire megyünk vissza a büdös macska suttyomban bemászott a párom helyére és odapisilt!!!!! Bosszúból, mert féltékeny volt :D :D :D :D

Zsembi: nemcsoda hogy kifáradt a nagy vadászat után Szandokán-:))

Mi elméletileg a kevés spermaszám miatt lombikozunk, de legutóbb a nagy közös akciókor Apa valami csodát produkált, jó is lenne ha beágyazódásos vérzés lenne!!!!!

Ági: pihikézzél szorgalmasan, de néha jelentkezzél, hogy minden OK

Anikó
tatulány

Hanyatka, gőzöm sincs, de már én is jártam így, pedig nekem átlag 5 napig tart + 1-2 nap barnázgatás. A fene sem érti ezt. :roll: Apánk mondott valamit, hogy milyen vastag a nyh-d?
Nekem például most úgy feszül a cicim, szúr a pocim, mintha lenne valami odabenn, pedig transzfer sem volt. :shock: Csak hétfőn kellene megjönnie. :?
katóc

Babóca, neked is szívesen elküldöm a kúra leírását, ha megírod priviben, hogy hova mehet. :)
katóc

Katoc :D

Na hova lettetek?

Andi
zsembi

Hu de becsokizok holnap bár most cseréltem a nyári ruhákat télire felprobálgattam párat és rákellett jönnöm hogy mennyit hiztam tavaly óta ez szörnyű.

Andi
zsembi

Katóc megvettem az álarcot de luk tényleg kéne rá de inkább a lihegés miatt. :D

Andi
zsembi

Juj,csajok...luk meg lihegés... :)
Kezd beindulni a fantáziám :)
hanyatka

Yami,Noczi manok megérkeztek már? Repcsivel küldtem öket.

Andi
zsembi

helló csajok!
mi ez a nagy virgonckodás itt, kérem?

Zsembi - tök jókat rötyögtem rajtatok! nekem csak kutyám van, ő viszont süniket meg vakondot szokott keríteni reggelre... mindig mondjuk neki, hogy : "halálra játszotta magát a kis rágcsáló"... :)

hanyatka - már indulsz is neki, ismét?? ezt az inszemes dolgot majd fejtsd ki a talin, tökre érdekel, h ilyenkor mennyi szuri jár, mennyi pete a cél, mennyivel jobb mint a házilagos mód stb...
meg pl. miért nem találnak ki olyat az inszemeseknél, hogy altatás nélkül a stimu alatt egy szem petét leszívni, s megvizsgálni a falát stb.. na jó, gondolom ez mind költség lenne, viszont még mindig olcsóbb, mint végigvinni a 6 inszemet, esetleg feleslegbe.
viszont tök jó, hogy nem kell várakoznotok!

viszont a rövid vérzéshez - semmi közöm hozzá, de szerintem stimu előtt-után ne tampont használjatok csajok, egyrészt a fertőzés-lehetőség miatt, másrészt meg szerintem akármilyen szupi nedvszívó, azért a direkt megvastagított méhnyh-a nem épp folyékony, sikertelen beült. után...

Ági - remélem nincs semmi baj!!! nagyon izgulunk értetek!!

Bodza - gyere a hírekkel!!
szépem

Csajocskák!

Én kb 5re érek oda, milyen névre van asztal foglalva, kit kereshetek?

Puszi

CseKa

Kép
cseka

Cseka! Az én nevemre van asztal foglalva.Ahogy lejössz a pincébe,jobbra leszünk :)
hanyatka

Szépem!
Igen már vasárnap kezdem is a szurikat :)
Holnap majd kivesézzük a témát!
Ez a tamponos dolog sem igazán tiszta számomra :(
Ma délután már nem is raktam be.
hanyatka

Tatu! Az olyan kombinált jóságszuri-féle,amit kellett volna kapni Egérnek. De Zsuzsi, az állatorvosunk mondta, hogy a múltkor kapott már :lol: és ha ezek szerint nem használt, akkor már felesleges.
Így maradt estig a teraszon van egy cserép virágföld, egy csomó szerterágott karácsonyi kaktusz, és elrettentő példaként Egeret azzal fenyegettem, hogy így fogom én is őt szétcincálni, ha rossz lesz. Majd kisebb küzdelem árán (természetesen Egérrel ) feltakarítottam. Ő még abban a korszakban van, amikor se söpörni, se felmosni nem lehet nélküle. Csak vele, ami annyit takar, hogy kis fogacskáival erősen tartja az épp használt eszközt, és húzom vele mindenen végig. Na elég vizuális vagy?
Szorítok, hogy befészkelődős pecsétke legyen. Hallottad már? Egy gyerekhez egy sperma kell!!!!

Szia Barbi! Volt jó kis tarhonya is a pörihez? A nagybátyám szokta rá mondani, hogy jó kaja, csak ha kevesen vannak akkor nyomkodni kell őket. És ez már nálunk minden tarhonyázáskor elhangzik.... Ez a hülye endometriózis. Kezdem azt hinni, népbetegség lesz. Nekem is volt. Fél év klimaxszal eltűnt. De félek, nehogy visszajöjjön.

Szépem! Hát én meg sem próbáltam tampont használni lombik után. Csak dugóként funkcionálhatott volna. Azt, ami akkor volt még a betét sem nagyon szívta.. bocsika.
Sőt, amióta az endometriózis kiderült, kikezelték stb, stb, nem is nagyon merek tamponozni. Biztos valami pszichés hülyeségem, de csak ha úgy kell mennem valahova, akkor használok azt, máskor inkább betétet. Nehogy azért menjen a hasüreg felé, mert be vagyok dugaszolva. :lol:

Zsembi! Hát vágjatok lyukat. Közepébe! ( Tudom, milyen az a maszk, én sem szerettem, mert fuldokoltam benne. És ahogy fújtam ki a levegőt a védőszemüveg is bepárásodott. Na nesze, polírozz így fogsort! Vakon...)

Holnapra jó csokizást kívánok már előre is. Biztosan nagyon jó lesz. De novemberben én is ott leszek, és majd akkor is talizunk!!!!!!

Kép
Kép
Kép
zel

szia Zel - hát igen, én is ezért írtam a tamponról.. nekem is volt némi darabos élményem legutóbb...
kutyaügy: arról hallottál, hogy Nomest est omen?? :lol: :lol: ugyanis ha Egérnek hívod őnagyságát, avagy kiskegyét (milyen nemű, s fajtájú?) szerintem számíthatsz rá, hogy nem egyhamar fog leszokni róla, tán sose... :lol: néhány példa: kis macsek született még anyuéknál jó néhány évvel ezelőtt. kancsal volt és szerencsétlen, mégis az Iván nevet kapta. gyönyörű kandúr lett belőle, önálló, méltóságteljes, s hősi halált halt: oldalbalőtték. A legutóbbi macsekunk neve Fasírt volt... mondanom se kell, hogy egy kutya szedte szét... a legkedvesebb barátunk pedig Hella (németjuhász -keverék), mint ahogy a neve is mutatja, (jel.: fény, boldogság) állandóan a fényt keresi, képes a legkisebb fénycsóvába odafeküdni bármely időben, s ha valaki boldog az életben, akkor biztos ő az. végtelenül kedves. azzal szoktunk hülyéskedni, hogy azt mondjuk neki, hogy megint azért született, hogy örömet okozzon önmagának, (beszarás, nem kamuzok, most, hogy ezt írom, nyögött egyet jólétében) :lol:

szóval jól válasszátok meg a gyereketek, s állatotok nevét!!! (már aki hisz ebben)
szépem

holnap tali!!!

addig is jó éjt mindenkinek!

aki nem tud jönni, annak küldünk majd képeket, s gondolunk rátok!
szépem

Sziasztok Csajocskák!
Bocsánat, hogy nem jövök mostanság, de iszonyat rohanásban vagyok hétfőig, onnan egy kicsit kevésbé.
A lényeg: Ágicánk egyik Babája előtt talált Apánk egy vérrögöt, ezért a szigorú fekvés. Vérzés is van. Amúgy minden rendben van a Babákkal és Ágival is! Megnyugtattam, hogy a barátnőm pont ebben a helyzetben volt (egy babával), de szépen felszívódott, csak tényleg szigorú fekvés szükségeltetik. Kapott pár gyogyót, magnéziumot, Rutascorbint. Az antibiotikumtól tegnap görcsös hányása volt szegénykémnek.
Beszélgettünk a Babákról is, mindketten úgy véljük, nem választanánk!:-) A Babák és a Jóistenke tudják ezt, hogy kell lennie.:-)
Úgy szeretem, hogy mindig olyan erős és reális Ági! Érzem, hogy minden jó lesz végül!!!:D Tök rendben van a lelke az izgalmak ellenére is!:D
Apánk szerette volna, ha befekszik a Jánosba, de aláírta, hogy saját felelősségre nem. Ha még ma este is vérezne, netán erősödne a vérzés, akkor persze igen, mert az a biztonságos, ha megfigyelés alatt lesz.
A Párjával együtt boldogan várják a Babucikat! Mind a 3at!!!!:-)
Remélem, minden eszembe jutott...
Puszik és ölelések Nektek+ drukkok, ragik, megtartó erők, pocisimik!!!!!!!!!!!!!:D
bodza2005

Bodza: mizu Ágival és Veled?

Zel:
Egér édes lehet, ahogy segít a házimunkában, adjatok neki egy papucsot.....azt rágcsálhatja kedvére :D
Nekem meg úgytűnik, hogy nem beágyazódós pecsételés, átváltott rendes pirossá...igaz kicsit van még, de mensisen fáj a hasam, derekam. 1x voltam már így......17 napra, utána meg 25 napos ciklusok jöttek :cry:
HELP .....tudtok valami ciklus-lerövidítő praktikákat, mertha a mai naphoz képesT áll be a mensim akkor épp kicsúszunk az idei évből, akkor én meg szétrobbanok :shock: :roll:

Yamita,. Nóczi: inkább átadnám Nektek az eltévedt mensimanókat

Cseka: mondd azt, hogy Hanyatka névre van foglalva az asztal :D :D :D

Szépem:
az inszemnek az az előnye, hogy a fiúkák útját lerövidítik, meg persze kellő időben, érett tüszőkhöz lövik fel őket, esélye nem több mintha egy "normál pár" otthon az ágyban hancúrozik.

Anikó
tatulány

Bodzi:
köszi az Ági-hiradót, reméljük minden a legnagyobb rendben lesz, ilyen hematóma sokaknál van és ált. felszívódik, csak ijesztgeti a mamikat. Meddig kell vajon szigorúan feküdni?
Jaj, szegény nem irigylem a sok izgalomért és a hányásért, sok virtuális puszik küldök neki!!!!!

Bodzi: rajtam meg kifogott a beigért zebrád beszerzése, égen-földön nem találtam, DEEEEE kapsz egy másik csíkoshátút :D :D :D

Anikó
tatulány

Bodza! Köszike a híreket Ágiékról. Ha beszéltek, és nem olvassa, mondd meg neki kérlek, hogy ölelem, puszilom! Aggódom értük, minden nap gondolok rájuk, és tudom, hogy minden rendben lesz!!!!
Veled mi van? Pár szót? Hiányzol ám! Úgy szeretem vidám írásaid.

Tatu! Egérnek van papucsa meg szandit is orozott már, és cipőt is... A sárga hajguminak csúfos vége lett. Most van egy fodros kutyakaki az udvaron. :lol:
Ciklusrövidítés? Amikor klimaxoltam és már várható volt, hogy kimenjen a szuri hatása, kaptam egy gyogyit, amitől megjött a mensim. De ezt doki adta, és a neve sem jut eszembe. Nem inkább hosszabbítani kéne a ciklust? Á ezekkel az a gáz, hogy csak hormonnal lehetne bármit tenni. Ahhoz meg doki kell.

Szépem! van benne valami... Nomen est omen: állandóan diót szedek ki a kutya szájából. Összeszedi a fa alatt és elrágja a héját. A teraszon. Ahol a Sanyi kiszórja a szotyit, meg egy adag zöldséget és gyümit is, amit Egér szintén felkajál. Olyan a terasz, mintha mókust tartanánk... ( Ja, Sanyi papagáj, aki ugat.)
Viszont egy okból gáz, ha a név kötelez: én Johanna vagyok....

Puszika! Aluszkáljatok!

Kép
Kép
Kép
zel

Zel, besz@rok rajtatok. :lol: :lol: :lol:
A Zuram nem érti, miért vinnyogok a fotelben. :lol: :lol: :lol:
katóc

Zel:
rövídíteni kellene a köv. ciklusokat, nekem ha nem 28 napos akkor kevesebb szokott inkább lenni, ha mai naphoz képest számítjuk a + 28 napokat akkor dec. 6 körül???? és az már későőőőőő :cry: , magyarul 1-el több mensimnek kellene lenni mint Nektek (Bodzával) addig, de rövideknek.
Mindegy, a konzin majd megbeszélem meg a köv. vérzéskor már okosabb leszek.

Kész állatsereglet van Nálatok-:))

Garfildkánk is itt manikűrözik a hátam mögött és cuppog :oops:

szép álmokat, beraktam tölteni a fényképezőőőt

Anikó
tatulány

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?