Tatu! Az olyan kombinált jóságszuri-féle,amit kellett volna kapni Egérnek. De Zsuzsi, az állatorvosunk mondta, hogy a múltkor kapott már

és ha ezek szerint nem használt, akkor már felesleges.
Így maradt estig a teraszon van egy cserép virágföld, egy csomó szerterágott karácsonyi kaktusz, és elrettentő példaként Egeret azzal fenyegettem, hogy így fogom én is őt szétcincálni, ha rossz lesz. Majd kisebb küzdelem árán (természetesen Egérrel ) feltakarítottam. Ő még abban a korszakban van, amikor se söpörni, se felmosni nem lehet nélküle. Csak vele, ami annyit takar, hogy kis fogacskáival erősen tartja az épp használt eszközt, és húzom vele mindenen végig. Na elég vizuális vagy?
Szorítok, hogy befészkelődős pecsétke legyen. Hallottad már? Egy gyerekhez egy sperma kell!!!!
Szia Barbi! Volt jó kis tarhonya is a pörihez? A nagybátyám szokta rá mondani, hogy jó kaja, csak ha kevesen vannak akkor nyomkodni kell őket. És ez már nálunk minden tarhonyázáskor elhangzik.... Ez a hülye endometriózis. Kezdem azt hinni, népbetegség lesz. Nekem is volt. Fél év klimaxszal eltűnt. De félek, nehogy visszajöjjön.
Szépem! Hát én meg sem próbáltam tampont használni lombik után. Csak dugóként funkcionálhatott volna. Azt, ami akkor volt még a betét sem nagyon szívta.. bocsika.
Sőt, amióta az endometriózis kiderült, kikezelték stb, stb, nem is nagyon merek tamponozni. Biztos valami pszichés hülyeségem, de csak ha úgy kell mennem valahova, akkor használok azt, máskor inkább betétet. Nehogy azért menjen a hasüreg felé, mert be vagyok dugaszolva.
Zsembi! Hát vágjatok lyukat. Közepébe! ( Tudom, milyen az a maszk, én sem szerettem, mert fuldokoltam benne. És ahogy fújtam ki a levegőt a védőszemüveg is bepárásodott. Na nesze, polírozz így fogsort! Vakon...)
Holnapra jó csokizást kívánok már előre is. Biztosan nagyon jó lesz. De novemberben én is ott leszek, és majd akkor is talizunk!!!!!!