Sziasztok!
Manókám, én is szorítok Neked nagyon, még ha csak pici tejcsi fog maradni, az is több mint a semmi, az meg hogy megy mellé egy kis tápi vagy pépi, hát had menjen nincs abból baj, Grétu okos kislány tudni fogja ő, hogy mi a helyzet!
Nekem annó, mikor még nem akart szopizni Bogi (most is van néha...), akkor voltak olyan rémálmaim kétszer is, hogy az uncsitesó egyikszer, másik álmomban meg a sógornőm jött hozzánk, és beszéltük hogy Bogi nem akar szopizni, ők meg spontán előkapták a cicijüket, és megszoptatták Bogit.
ÁÁÁ, alig bőgtem álmomban, de szerencsére ezen is túltettem magam, megoldottam a bimbivédővel, nem volt egyszerú, még most is utálom, olyan macerás, de Bogi kedvéért mindent!
Szal én tudom Te is túl leszel ezen az időszakon, és meg fogod találni a megoldást, csak ne add fel!
Pár csepp tejcsiben van szerintem rengeteg olyan dolog ami Grétinek kell, aztán meg jöhet a pótlás, én is pótláson nőttem fel, egész szépen sikerült is összeszednem magam ezidőre...
Pillangó!
Én még nem mertem csak simán gyümit adni neki, így is fájdogál néha a pocak, szal félek hogy még jobban fájna tőle.
Én a tejpépet okos dolognak tartom, és abban is van gyümis, bár nem tudom van e köze gyümölcshöz, bízom benne hogy igen, talán azt szelídebbnek tartom még neki.
Viszont ma adtam neki egy picike kanál alma és burgony bébiételt tejcsivel hígítva, cuppogott rajta, meg vágta a pofákat, picit savanyú, de úgy láttam ez is jobban bejön neki mint a sárgarépa.
Ma többet nem adok neki, csak tejpépet, várom a hatást, hogy milyen lesz, majd Te is számolj ám be, hogy kicsifiad hogyan fogadta az almát!
Hány kiló volt 3 hónaposan, hogy ennyiket eszik?
Bogi 5290, de fogalmam nincs mennyit eszik naponta, nála ez változó, van mikor többet van mikor alig eszik.