A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Szivvi: köszi! Hát budaörs az nekem a világ másik fele, oda tuti nem megyek :cry: Azért hátha lesz közelebb is! Van valakinek kedve talizni velem a jövő héten?:oops: :lol: Mehetnékem van :lol:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Jó reggelt,
Manó: Grétui nagyon okos kislány, megérzi a dolgokat, szerintem azért még ha kicsi tejcsi is van azért cicire teheted, bár azért én nem vagyok annyira tapasztalt ebben, te biztosan jobban tudod, de úgy szeretnék valahogy segíteni. Küldök poziítív energiákat, meg nagyon drukkolok+++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Gurgi: jó utat nektek, és nagyon szép hétvégét!

Enikő: tényleg klafa ez a kuszó szőnyeg!

Szivvikém: tengernyi időd van mi??? :lol: "mozgókazetták" hmm nekem nem válik be, ha nem vonszolom magam ki itthonról, tuti nincs itthoni ugri-bugri.

Nekem AVENT bevált.

Lidikóka: irigy vagyok a vékonyságod miatt, én is, én is! Egyébként meg gyermeked jó kondiba tart! Hüha 7,5 kg!!!!! Mi még "csak" 6200 grammok vagyunk, de már ekkora súlytól is leszakad a kezem!

Pillangó: mit dolgozol, hogy otthonra mennek? Nem tudsz dobni képet a kengruról? Kérek beszámolót, hogy mi volt, mert én is szeretnék kengurut, de nem tudom megéri -e? Irigykedést ismerem...

Bori?
Ckat?

Andrea
Kép
kindernay

manikürös vagyok.Sajnos képeket még mindíg nem tudok rakni mert nem is tudom ,hogy hogy kell meg hiányzott hozzá vmi,/nem értek hozzá/De már az a vmi megvan,úgyhogy remélem hamarosan vhogy képek is lesznek felrakva.
pillangó7

Szivvi: nagymosás mi :?: S ráadásul szívesen is csinálod :wink:

Grurgi. energiával feltöltődve térni vissza. Meg sok képpel.

Bori: a két Főnökről képet kérünk.

Pillangó: ha gondolod, s ide a listára még nem megy a képfelrakás, lökd át nekem, én szívesen vállalom a postás szerepet.

Andi: naná, hogy naná. Kapja azt a bármennyit.

Enikő: azért szoptanítozom, hogy mikor nincs elég tejcsi, abból jön a pótlás. Mikor van/volt, akkor természetesen a szekrényben lapult.

Brigi: találkozhatunk az állatkertben. Brassóban is van állatkert. :wink: :roll: Na jó, marha fekete humorom van ma.

Kati: találd ki a kicsi nyűg gyermekem milyen zenére alukált el? Amúgy milyen a márkája a cumisüveg melegítőtöknek?

Tegnap megkuksiztam a Brendon honlapján a tejpép és tápszer árakat. Hát padlót fogtam. S rögtön közöltem apával, hogy KÖTELES lesz egy Brendonos vizitát beiktatni a programjába. Itt írva s mondva a duplája minden. Hát nyílik ki a bicska a zsebembe. Ha itt veszek 5 Milumil2-t akkor a Brendonos árakkal számolva abból a pénzből ott még kapnék mellé 2 Mildibé2-t és 10 tejpépet a Milupa vagy Hipp-ből. Hát ahogy Wladek mondaná: péniszemküzdősport. Ugyi Gurgi mehet az átalakított változat is?

Karika a fűtőtest mögött próbál hatni, de nem sikerül neki. DVD csak egy van, Kata fitnessz a házban, az meg a nagyjányomé. A nagyanyjától kunyerálta ki.

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Manó! Nagyon szorítok nektek! Ha Grétus hagyja magát, a 2 óránkénti szopi tuti befutó. És sztem méricskélj, mert így bizonyosodhatsz meg róla a leginkább. Lehet, hogy feleslegesen aggódsz. És így legyen! :D

Brigi! Az állatkerti találkozóra a belépőjegy ára miatt nem került sor.

Avantes cumis üveg: Tényleg ereszt néha, ha a szelep nem felfelé van. Ezt én is tapasztaltam korábban többször. (És egy kis időbe tellett, mire rájöttem, hogy nem én vagyok a béna.)

Pillangó! Jó Téged is olvasni. Domi most mennyi idős? :D

Ckat! Merre vagytok? "Csöpp"Borsunkkal mi a helyzet? :lol: Működik a tejcsileadás? Minden elismerésem a Tiéd és azoké az anyukáké, akik önzetlenül más kisbabáknak is adnak tejet. :wink: A Kismamában olvastam korábban egy anyuka hálálkodó levelét. Koraszülött volt a babája, sokáig kórházban volt és neki az izgalom miatt is talán, nagyon hamar elapadt a teje. Más anyukák tején nőtt fel a babája, aki így nagyon hamar utolérte a vele egy idős babákat. Öröm volt látnia az anyukának, ahogy szinte napról napra gyarapodot a babája. Amikor olvastam akkor is elérzékenyültem és most is, ahogy eszembe jutott a levél. :cry: Lehet, hogy most nekem lesz ilyen pityergős napom?

Lidikóka! Andrea után én is irígykedem a vékonyságodra. :wink: A hátfájásra pedig a torna és az úszás a legjobb. Tényleg! Vitaminokat eszel?

Andrea! Lábméret táján van előrehaladás? Sikerült a lábtornával valamit kezdened?
Móniról tudsz valamit? Rég volt már itt.

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Nyunyinak és a nehézsúlyú Boti Leventének gratula a negyed évhez.

Hú, kedden jön egy egész hadsereg negyedévezni. Lehetne már Dikóéknak is netjük. Odamenyek, s az asztalra csapok valahun. Hiányzik nekem Dikó.

Kép
kissmanó

grrrrrrrr nem vette be a kisbötűt. nem fogok minden hsz-t előnézni. :evil:

Kép
kissmanó

Tücsi - kössz a soraid, jól esnek. Mérleggel az a nagy helyzet, hogy ez amolyan régi, nem elektronyikus, s izgő-mozgó jányom nem bírom kínozni ezzel a múzeális tárggyal. Ma szerencsére SEMMIT NEM CSINÁLOK, így lányom rendelkezésére állok bármikor. Hát nem tom, egy fél rekesz sört bevágtam 24 óra alatt, lehet most a ló másik oldalára estem?

Aventes cumisüveg szelep felfele/lefele? Na, ezért most kimenyek és megnézem. Hátha felfedezem a tyúxarban az ikszet.

Kép
kissmanó

Mano köszi!

faszomkarate a szélnek Nyunyi 3/4 5 től kb 2 óránként üvöltött!!

akkor eddig ugynéz ki 25.-e a talicska időpont!!!

Nyunyinak már majdnem barna a szeme!!

(megyek dolgozni :evil: )

Bridzsi

Kép
esztora

Grétunak első perctől kezdve majdnem nélkül barna a szeme. Végre egy anya lánya.

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Manókám, én is szorítok Neked nagyon, még ha csak pici tejcsi fog maradni, az is több mint a semmi, az meg hogy megy mellé egy kis tápi vagy pépi, hát had menjen nincs abból baj, Grétu okos kislány tudni fogja ő, hogy mi a helyzet!
Nekem annó, mikor még nem akart szopizni Bogi (most is van néha...), akkor voltak olyan rémálmaim kétszer is, hogy az uncsitesó egyikszer, másik álmomban meg a sógornőm jött hozzánk, és beszéltük hogy Bogi nem akar szopizni, ők meg spontán előkapták a cicijüket, és megszoptatták Bogit.
ÁÁÁ, alig bőgtem álmomban, de szerencsére ezen is túltettem magam, megoldottam a bimbivédővel, nem volt egyszerú, még most is utálom, olyan macerás, de Bogi kedvéért mindent!
Szal én tudom Te is túl leszel ezen az időszakon, és meg fogod találni a megoldást, csak ne add fel!
Pár csepp tejcsiben van szerintem rengeteg olyan dolog ami Grétinek kell, aztán meg jöhet a pótlás, én is pótláson nőttem fel, egész szépen sikerült is összeszednem magam ezidőre... :oops:

Pillangó!
Én még nem mertem csak simán gyümit adni neki, így is fájdogál néha a pocak, szal félek hogy még jobban fájna tőle.
Én a tejpépet okos dolognak tartom, és abban is van gyümis, bár nem tudom van e köze gyümölcshöz, bízom benne hogy igen, talán azt szelídebbnek tartom még neki.
Viszont ma adtam neki egy picike kanál alma és burgony bébiételt tejcsivel hígítva, cuppogott rajta, meg vágta a pofákat, picit savanyú, de úgy láttam ez is jobban bejön neki mint a sárgarépa.
Ma többet nem adok neki, csak tejpépet, várom a hatást, hogy milyen lesz, majd Te is számolj ám be, hogy kicsifiad hogyan fogadta az almát!
Hány kiló volt 3 hónaposan, hogy ennyiket eszik?
Bogi 5290, de fogalmam nincs mennyit eszik naponta, nála ez változó, van mikor többet van mikor alig eszik.
Vendég

Manó: oké, majd egyszer ha arra járok :lol:

Tücsi: Értem, de a játszóhát 6hónapos korig ingyenes Nem kell bemenni az állatkertbe, azt én sem válalnám még be. Mellette van a játszóház! Na így valaki esetleg? Csak nekem kerülne pénzbe. hogy a Máté játszhasson, de megéri, hogy talizhassak veletek :lol:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Ja, és Manó, nekem is folyik az avent...
Most én is megnyugodtam, azt hittem én vok béna, hogy nem tudom rátekerni normálisan...
Mi is NUK-ot használunk, abból is 2-es sárga etetőcumit, neki az 1-es nem kell, nem találja a szájában, és ordít, az avent meg egyáltalán nem kell neki.
Most csak attól félek, ha már mégnagyobb lesz a szája és már a 2-es cumit sem találja a szájában akkor mi a fenét adok neki, minden cumisüveghez a cumi olyan kis picike, ennek azok szóba sem jöhetnek, neki csakis kizárólag olyan kell, ami kitőlti az egész száját, és néha még ezzel is csatázni kell...
Péniszemküzdösport egy leányom van, de imádom... :lol: :lol: :lol:
Vendég

Brigi! Látod, ezt nem tudtuk! Igy már más a dolog megítélése. És 6 hónapos kor felett mennyi a belépő?

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Én az aventot csak arra használom, hogy a tápi nagyon faja összekeverni benne, hogy olyan széles szája van, a többinek olyan kis keskeny, hogy mindíg mellémegy az adagolókanálal a tápi, szal én használok aventet is meg nukot is. :lol:
Vendég

Na jó. Akkor nem én lennék az Aventtel az extra béna. pedig apa szerint lehetséges. De eccer a kezébe adom, szot majd lássuk.

Brigi: középső lánykám kecskeméti keresztanyája (sajna nem tudtak eljönni anno a keresztelőre, így csak papíron lett betéve) is addig "fenyegetőzött", míg mire elvált a férjétől, sikerült meglátogasson a 6 (hat!!!) gyermekével. Szal várlak ám titeket is.

Kép
kissmanó

Tücsi: megnéztem, de nem értem ezt a szelepes dolgot. Mi kell álljon s hova? (na jó, gyerekkészítésnél más, ott azért télleg álljon a micsoda, na de ez itt???????? ááá, nekem nem megy)

Kép
kissmanó

Ha jól emléxem 1200/óra. De ha nem mész be a játszós részre csak a büfébe nem kell fizetni :wink:

Manó: drukkolok, hogy azért még kihuzza a tejci. Aventos üveg néha nekem is folyt :twisted:

brigi73

Sziasztok!

Szép napot mindenkinek én végre ki vasaltam.Most tök büszke vagyok magamra.Beni meg apával sétálni vannak a hegyekbe 14:00 órakor jönnek.Olyan furi hogy nincs itthon Beni most vannak először kettesbe távol egész délelőtt de már úgy hiányzik Beni ja meg apa is! :lol:

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Manó: igen, bármennyi is de azért jó, hogy van még... legyen így! Hatalmas drukk hegyek!

Pillangó:. ááá értem... de jó lenne nekem is, ha valaki megpuceválná a körmeimet... Nem akarok okostojás lenni, de én is úgy hallottam, hogy a rendes gyümölccsel még várni kell legalább féléves korig (ismerősöm már 3 hónapos kortól adta a gyümölcsleveket, meg gyümölcsöket a gyerek 2 éves és hasfájós brutálul.. na lehet, hogy nektek ez nem így lesz, meg minek is pofázok bele, de hátha jól jön ez a tanács is... én is ha már kell Hencsivel értek egyet, tejpép, tápi stb.)

Hemej: tessék kihasználni a szabadidőt!

Esztora: Nyunyinak hatalmas dörrentéseket kívánok!

Tücsi: lábtornát csinálom, de eléggé fáj a lábfejem, meg a talpam főleg reggel.. remélem helyrejön.

Andrea
Kép
kindernay

Móninak írok, hogy mi a helyzet?!

Andrea
Kép
kindernay

Csá!

Vagyok, de inkább olvasó üzemmódban. Lehet, hogy a 25-i talit bevállaljuk Királykisasszonnyal.... még nem tom.

Mindenkinek köszönöm a hiányolást és azt is, hogy tejcsi ügyben drukkoltok. Én nem parázok rajta, mert akkor még jobban elmegy. Inkább tápi.... van kaki rendesen (ma eddig 2x)

Szivvi: Hatott a kamillatea? :D :D :lol:

Kép
zsuzsi**

Kindenay:Ja ja ki használom lakás kész most van időm legalább netezni.

Ez a hozzá táplálás érdekes ki ezt mond ki azt mond.Nekem a doki azt mondta,hogy fél éves koráig tejcsi vagy tápi.De akkor minek vannak olyan dolgok amik négy hónapos kortol lehet adni?!Anyu meg azt mesélte hogy nekik 25 évvel ezelőtt azt mondták hogy három hónapos kortól jöhet a répa,alma,krumpli..stb.Valahol meg azt olvastam hogy a babák onnantól érettek a hozzá tápira ha már van foguk és maguktól ülni tudnak.Hát nem tudom...Szerintem minden anya érzi,hogy mikor érett az ö babája a hozzá táplálásra.

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Hemej: Hát igen, régen minden máshogy volt, anyu is mondta, hogy már egész korán kezdtek hozzátáplálni dolgokat. Én úgy vagyok vele, hogy az anyatejhez is nehezen szokott hozzá a pocak, ezért szerintem jobb várni, amíg kicsit nagyobbak lesznek, de persze ez az én véleményem...

Kép
zsuzsi**

Zsuzsi: kérhetem a vonalzón levő képet nagyobba?
köszi

Kép
kissmanó

Tücsi: most veszem észre a talis képen a Gabó kardigánját.
Így nektek könnyű :wink: Gyerek azonosul egy bocival. Csak épp ő nem leadja, hanem felveszi a tejecskét. :D

Kép
kissmanó

Manó: Kérésed parancs :D

Kép

Kép
zsuzsi**

Hű, de nagy lett.. bocsi :oops: :?

Kép
zsuzsi**

Sziasztok!

Zsuzsi! Panka milyen edi! Mintha azt gondolna, hogy most jol megkapaszkodom. :D

Melinda! Ti minden hetvegen igy oldjatok meg a takaritast? Azert pihenj is!
Ja! Tegnap akartam a dokival feliratni Sab-ot, de az aszisztensno mondta, hogy azt csak egyszer irjak fel, utanna mar meg kell venni. Nektek is? Aztan a dokit nem is kerdeztem, lehet hogy kellett volna.
Es nekunk fel irta azt a D IE valamit, de K vitamint nem. Vagy abban az is van? Ezt is elfelejtettem. Na majd az oltasnal. 25.-iere kaptunk idopontot. Ugy latszik, itt nem hivnak, ezt is nekem kellett kerni.

Pillango! Szep idot holnapra a kiruccanashoz!!!

Gurgi! Kepeket!

Szilvi! Jo mosoast! Hozzank nem josz? :lol:

Brigi! Vegre itt!!!!

Andi! Hogy te milyen szorgalmas vagy!!! :wink: En meg nem tornazok semmit. :oops:

Hencsi! Lehet, en vagyok hulye, de ezt nem ertem: Péniszemküzdösport egy leányom van, de imádom...
Kis orokmozgo Bogika.

Itt most gyerekruha es jatek bazar van, de Egon alszik, nem hiszem, hogy eljutunk, mert 4-kor vege.

Igy alszik:

Kép

Mano! Petra electric- ezt irja rajta, de dobok kepet is. Mi kaptuk, nem tom, hol lehet kapni. Gondolom bababoltban.

Kép

Tucsi! Mar akartam irni, hogy Gaborka olyan kis huncutkan tud nezni, amolyan "a szeme sem all jol" fiatalemberke. Nagyon szeeeeeeeeep!!!! :wink:

Esztora! Kicsit nyugodtabb delutant!

Ma megkaptam az erszenyt, de meg nem igen tudtam kiprobalni. Ugy tunik, mintha kicsi lenne, de majd ha Egon eberebb lesz
:D , probalkozunk meg vele.
molkata

Fú, Egcsi! Hát az amcsi iskola rendszerről megvan a véleményem. Igaz, csak pletykákból ismerem, de jót még nem nagyon hallottam… Bár, vannak csoportos feladatok, az nagyon-nagyon jó jelen társadalmunkban! Milánóban éltem együtt egy csajjal pár hétig, akkor készült az érettségire, asszem Miamiban lakott. Az összes könyv címe „American..”-nel kezdődött. Beszéltünk pár szót Olaszországról, azt se tudta, hogy csizma alakja van, és hogy nem Milánó a főváros. OK, én se tudnám ugyanezt mondjuk Wisconsinról, de csak megnézem már, ha odaköltözöm 2 hónapra…

Brigi! Én benne vagyok az állatkertes taliban. Egyébként a belépő miatt lett leszavazva. Játszóház nekem is jobban tetszene, mert Ádám, még ha nem is játszik úgy, de imádja a többi gyereket nézni. Meg gondolom, ott le lehet rakni a földre is, ugye?

Manó! Brendon a legdrágább! Bár nemtom, ez igaz-e a tápszerre is. Megkérdezzem patikában, hogy ott mennyibe kerülnek recept nélkül? Melyik termékeket? (szerencsére számomra tök ismeretlenek ezek, szóval betűről, betűre kérem megadni!)
Vendég

Kössz Bori az ajánlatot.
DE: apácskának igencsak kevés ideje lesz még patika után is nézni. Tudom, hogy a Brendon drága, de ha pl. a Milupa termékcsaládot nézem, akkor a Brendonban 1899 (vagy akciósan 1699) a Milumil 2-es tápszer, míg nálunk ha megveszem s forintban kifejezem akkor 3460-3500 Ft között mozog az ára. A tejpépeknél ugyanez. Namármost ha apa még patika után is kellene nézzen (bár előző gyermek hozzátáplálásból tudom ilyenek DM-ben, Tescoba, Coraban is kaphatók), akkor inkább el sem vállalja. S nekem nem éri meg a további különbség.
Ja, meg nézem a www.pirulapatika.hu honlapon, ott a Milumil2 2052 Ft. Szal drágább.
Téma túltárgyalva, de amúgy kössz aranyos vagy, hogy szóltál a Brendon magas áraira hívatkozva.

Kép
kissmanó

Kata: kössz a melegítős infót. Hát ilyent nem láttam a neten.
Asszem végül aventesre szavazok be, az tud végszükség esetén leggyorsabban melegíteni. Remélem azért müxik majd a normál méretű cumisüveggel is, mert mi majd a NUK-ra fogunk szavazni az tuti. Meg az Aventnek is állítható a hőmérséklete

Kép
kissmanó

Kata: Köszi a dicséretet. Itt Panna még kicsike, most már sokkal nagyobb és ducibb is. Teszek majd fel friss képeket...

Kép
zsuzsi**

Zsuzsi: én specc nem bánom, hogy ilyen nagy felbontásban küldted a képet. sőőőőt: kössz. Írtó cukker, nem tom emléxel-e még, ecceris tettem fel Gréturól is hasonlót, azzal a címmel, hogy "kapaszkodj az életedért". Királylány is olyan aranyosan csüngg, kapaszkodik.

Kép
kissmanó

KinderAndi köszi de szerencsére jól működik az emésztése (5 kaki volt ma már) kint fúj a szél és mindig nyügös ilyenkor de ma extra volt hajnalban.

Bridzsi

Kép
esztora

Manó: Nem emlékszem Grétu ezen képére :( Kihagy az agyam! Nem tennéd fel még egyszer? Köszi a dicséretet!!! :lol:

Kép
zsuzsi**

Kata: egon nagyon édi! Olyan nagy már :) Hány kiló most?

Kép
zsuzsi**

egon= Egon természetesen! :? :oops:

Kép
zsuzsi**

há lássuk: bár lehet mán archíváltam a régi képeket, mett ugyi a masina újra vala telepítve.
de ha kérted, előkötöröm

Kép
kissmanó

Manó! Nagyon jó megfigyelő vagy. Igen, a kabátka jobb zsebén egy boci feje van, a bal zsebén pedig egy kiskacsafej. :D
Amúgy "tejhozam" tekintetében beállt a kereslet-kínálat egyensúly. Nincsen nagyon sok tejem, nem fejek. Annyi van amennyi neki kell. Majd az oltás után fogok ismét fejni, ha pár napig nem lesz étvágya. Nálatok mi újság tejcsi terén?

Kata! :D Igen, nagyon huncutul tud mosolyogni. Gáborom nyugodt kisbaba, ritkán balhézik és tényleg kis mosolyalbum. Szerencsénkre.

Bori! Solymáron van Waldorf iskola. Egy ismerős oda járatja a nagyobbik gyerekét. Már ott laknak a közelében, mert korábban a városon kellett átutazniuk reggel és délután. Ők nagyon komolyan gondolják, szerintük még ez a legjobb iskolatípus M.o.-on. Én más véleményen vagyok.

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Kép

Kép
kissmanó

Tücsi: Kérdésedre hadd ne nyilatkozzak most. Oké?
S mégis mi a te véleményed akkor a waldorfról? Vagy mire gondoltál? Fejtsd ki bővebben lécci.
Borinktól engedélyünk van nem kisbötűzni az ilyent, még ha nem is áll fenn egyenlőre még a mostani nyári babáknál a sulitéma.
Bár Edó is nemrég született, oszt most házifeladatokat "gyártunk".

Kép
kissmanó

Tücsi :)
Milyen szelepnek kell felfelé lenni?

Hemej :)
Leléceltek a fiúk? :lol: Élvezd ki a csendet és a nyugalmat. :wink:
Nekem egy ismerős-idősebb korosztály-mondta, hogy már adhatok Bencének tejbegrízt, mert nem lakik jól az anyatejtől. :shock: Hát mer biztos adok neki! :roll:

Zsuzsi :)
Édi! :D Bence is kapaszkodik ezerrel, úgy bírom. :D

Kata :)
Majd számolj be az erszényes tapasztalatokról. Kengurumama :D

Bori :)
Sajna ez van. Magyarországról se nagyon hallottak. :?

Most, hogy felszabadultam az iwiw-re, előkerült egy csomó régi ismerősöm. Azt mondják már kerestek. Nem is gondoltam, hogy ennyi embernek hiányzom. 8) :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

na, és ugyanaz a fotó hátulnézetből is immár

Kép
kissmanó

na jó, akkor most csatolom is 8)
Kép

Kép
kissmanó

na látod Egcsi. S ugyi milyen jó érzés, ha hiányolnak. :wink:

Kép
kissmanó

Csajok
Valaki írta itt vmelyik nap, hogy a béb kapott a köldökére tapaszt, mert kicsit kifordult. Engem érdekelne, hogy milyen!
kössssz

KépKép

KépKép
szivvi

Jaj, Manó: Ez a kiscsaj még mindig imádnivalóóóó :lol: :lol:

Kép
zsuzsi**

Egcsi! Megnéztem, hogy ezen az 1-es jelű cumin van-e, de nem találtam rajta. Lehet, hogy a 3-as jelűn van? Már nem tudom. Az a lényeg, hogy 3 pici kis lyuk van rajta egészen lent, a peremén. Megkérdeztem a páromat és ő is így emlékszik rá.

Manó! Ugyan én nem vagyok ebben szakember, gyerekem sem oda jár iskolába, tehát nem tapasztalatból beszélek. Én úgy gondolom -ahogyan Bori is írta-, hogy nem a mai társadalmat tükrözi. Sokkal nagyobb szabadságot adnak a gyerekeknek, akik kikerülve az iskolából nagyon nehezen szokják meg a szabályok szerinti életet. (Állítólag a nevesebb terroristák között is jó néhányan jómódú családból származtak és Waldorf-módszer szerint tanultak.) Waldorf- módszer szerint max. általános iskolában tanulnak a gyerekek. Középiskolában már a hagyományos, mindenki által ismert módszer szerintiek a követelmények. A középiskola és az álatalános iskola között amúgy is van egyfajta szakadék. A Waldorf iskolából jövők ezzel méginkább szembesülnek. Röviden ennyi.

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

sziasztok!

Jaj nagyon édesek a bébek!
Most nem tudok reagálni majd este visszaolvasok!

Hát mi napok óta szenvedünk az oltás óta alig eszik állandóan sír és éjszaka is felébred. Meddig fog ez tartani????????? Remélem hamar visszaáll a rend mert sajnálom is szegényként de nem tudok mit csinálni vele, enni nem akar és mindig sírva ébred :(

Szép hétvégét mindenkinek!
Emi

Kép Kép
emi_25

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?