Sziszike
Voltál tegnap, tudsz valamit? Ha nem, akkor hivogatom tovább.
Dincuska
Halihó, rég jártál felénk
Tündéri a kiscsaj. És nem sírt az oltásnál?! Csak nem fát lehet vágni a hátán, annyira nyugodt kis személyiség?
Ati most is itt szunyókál a járókában. Megvolt a reggeli, aztán visszatettem fent az ágyában, mert megbeszéltük, hogy egy kicsit ellesz ott, amíg fent gyors egy-két dolgot elpakolok. És kibírta a drága.
Aztán mire lejöttünk, elfáradt. Zsupsz, be a járókába, hasrafektetés, cumi a szájba, egy kis buksisimogatás, és már szunyókál is. Most gyors befejezem a reggelim, aztán kihasználom a szabadidőt
Ja, és jobbulást!!
Babauszás - na igen, nagyon kell majd vigyázni. Engem Sziszike okosított ki, hogy négy hónapos korra elmúlik a búvárreflex. Bár azt is beszéltük, hogy ahová visszük Atiékat, ott nincs víz alá nyomkodás. Persze ha le akar menni, akkor mehet....
Viki
Fanni nagyon édi, és tök csini a téli menetfelszerelés.
A sétálós kocsinkba már én is beleraktam a bundazsákot. Abban mondjuk tud rugdalózni

Amúgy meg nem emlékszem, hogy milyen volt annó a zsákban

De a sétát úgyis végigalusszák az esetek nagy részében, akkor meg nemigen mozognak.
Amikor hazaértek, és kicsomagolod, és nem izzadt, és a tarkója is ok, akkor eltaláltad a kellő rétegszámot
Sabine
Az egész család együtt Babanetezik
Csajok, segítsetek. Miért van nálunk este mindig cirkusz-maximusz? Elképesztő nagy üvöltés, vígasztalhatatlan........ valamit rosszul csinálunk? Össze-vissza evés.... pedig napközben beállt a rend, de az utolsó napi etetés körül mindig kavar van....
Tegnap fodrásznál voltam, apa meg ki volt akadva, hogy ő mindig csak ilyenkor találkozik Atival. Este, amikor üvölt. Kérdezte, hogy napközben is ilyen.....de nem ilyen.