No, még egy bekukk, mert nem fejeztem be az előbb.
Eni, üdvözlet a kis Pakolósnak!

és hát mindezt 31nm-en....

Mi a dupláján élünk, de annyira tele vagyunk, nem tudom az alsó sorról elpakolnia könyveket,a komódokból a ruhákat... Bár ez csak bérelt lakás, az álmom a kertes ház, de most rögtön. Mert látom, hogy amikor kiviszem a közeli parkba legeltetni a Csöppkét, vagy úszunk, zezebölcsizünk, azaz mozog többet és máshol, sokkal jobbak még az éjszakák is. És az alvás is hasonló nálunk. Ha nem kavarnaka fogtündérek, viszonylag jól alszik, de én akkor is felkelek a szokott időkben, vagy ha ő kelt, utána nem megy a visszaalvás.
Tünde, kár, hogy a csíkos pocak-élményzetről lemaradt a fejed.

A tesó gondokkal én is úgy vagyok, hogy majd csak megoldódik valahogy. Végülis, örüljek, hogy nem kell dolgoznom, mint másoknak, (elég lesz jövő szeptembertől néhány táncórát adnom hetente, annyi meg akkor talán már hiányozni is fog, Eszter kilenc hónapos lesz már. ) Szo, próbálom azt mondogatni magamnak, hogy van ennél nehezebb kenyér is...
Cukipofa, az ilyen beszólós bunkóknak az lenne a válasz, hogy az erőltetett menet azt eredményezi, hogy borzasztó ürítési szokásai lesznek később a gyereknek, sőt felnőttként is. És hallottak már arról, hogy a gyerekek nem ugyanolyan ütemben fejlődnek? De a felnőttek sem, mint azt a mellékelt ábra mutatja. De nem tartozol senkinek magyarázattal. Vekerdy T. írta, hogy még a négyéves kor sem késő, és az óvodáknak kötelessége ezt tolerálni. A barátnőm férje pár nap alatt akarta a 3 éves kisfiukat a kaki terén is szobatisztaságra szoktatni. Kivette a pelust és ezzel elintézettnek tekintette az ügyet. Az eredmény: a kissrác már nemhogy az óvodában nem kakilt, de otthon sem, öt napig.(!) hashajtót kellett neki adni. Szóval nem tartozol magyarázattal, de én ahogy magamat ismerem, visszakérdeznék, hogy"Ez magát mért zavarja?"

Meg kéne tanulni magunkat jól uralni, nem pedig mások számára előírni folyton a normákat.
Bocsánat, hogy így kikeltem magamból, de az ilyenek mindig úgy feldühítenek. Az ilyen felnőttek termelik mindig újra társadalmi szinten a hülyeséget.
Teszek fel még egy képet, hogy vidáman fejezzem be.