A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Sziasztok!

Máté Isten Éltessen sokáig!!!

Jázmin nagyon boldog hófordulót!!

Györgyi, Valentina, Ancsa: Nagyon jók a képek!!!

Tünde: Tetszik a pocakos kép. nagoyn csinos vagy!!

Gabi: Köszönöm a hiányolást. Megvagyunk, csak most küzdök a tejjel. Lenne tejem, de a fiatalúr úgy döntött, hogy nem igazán akar szopni. Ráadásul ha sikerül is rávennem, akkor is csak az egyik mellemből. Idáig nem volt ilyen gond. elfogadta mindkettőt... Szóval most kicsit el vagyok keseredve :( :( :(

Vica: Gratulálok a bilizéshez!!!

Nem érdekel esetleg valakit egy vadi új, bontatlan utazóágy 6000 Ft-ért?? Fekete színű.

KépKép

KépKép
cukorfalat

Sziasztok Lányok!

Cukorfalat!
Dani 3 napja döntött úgy, hogy istenért sem szopizizk...mindíg nekilát aztán elkezd bömbőlni. ráteszem a másikra abból is szopizik megint bömböl...mérem is alig szopik 60-70et két mellből...
Eddig 200akat szopott egy mellből...
Már az éjszakánk is szörnyű volt, pedig tej az VAN BŐVEN, főleg, hogy alig szopik...
Ma reggel már pótoltam tápszerrel, azt bezzeg bezabizta egy pillanat alatt :(
Nem tudom mi van, hisz eddig tök lelkesen szopizott... :cry:

Kinek van valami jó kis hozzátápis táblázata???? Úgy emlékszem valakinek van...csak mert szépen lassan csak aktuális lesz nálunk is :)

Jázminnak nagy gratula a hófordulóhoz....
Csak nem decemberi???? De jó...majdnem a jézuska hozta??????

Na megyek porszivózni....

Kép

Kép
cukipofa

Sziasztok!

Cukipofa
Igen dec.15-én született, bár 8-ra voltam kiírva. Azt hittem a Mikulás meghozza, de majdnem Jézuska lett belőle. :roll:
Szerintem próbáld szoptatni. Ez a probléma szinte mindenkinél előjön 3-4 hónap körül, nem akarnak szopitzni és ha cumisüvegből adsz neki akkor nem is nagyon akar, mert abbój jobban, egyenletesen jön. Na de nem okoskodom. jázminnal is ez volt nem jöttünk rá miért, de ő a cumisüveget sem akarta elfogadni. Én nem adtam neki tápszert fejtem féléves koráig. Isteni volt.... :?

Gabi
Hú jobbulást! A fogorvostól félek a világon a legjobban. Na jó mostmár azért a szülési fájdalom is ezek közé tartozik, de inkább bármi, mint fogorvos. TE szegény!!

Tényleg!!! HENI te hol vagy?Nagyon eltűntél.!!!

Kép
gyorgyi33

Sziasztok!!

mi takonykór 2. forduló.. :cry: Azért egészségügyi sétára átugrottunk Dunakeszire, Emmus -nézés, pizsama csencselés és főképp gyógyszertár, nem bíztam a falubeliben, sokféle gyógyteát kellett vennem teának, főzetnek, fürödni... próbáltunk nem fertőzni, remélem sikerült..

Mátét Isten éltesse sokáig, füle érjen bokáig!!!!!
Jázminnak, Viktornak boldog hófordulót!!

Meg Vica Rékájának, Cukorfalat Petijének és Vali Ádámjának is

Eni,
mi sem alszunk 4 napja, ha ez vígasztal :lol: :lol:
10-től éjfélig este 3-5x kelés+1,5 óránként kelés: pukikat tornázunk..
azért van nyűgös pillanatom.. :lol: :lol:
Ma éjszaka csak szokásos 1,5-2 óránként kelés.. Védőnő szerint normális, adunk pici gyümölcsöt neki, adaptálódik

Barbi,
mennek gyógypuszik!!

Györgyi,
Jázmin nagyon tündéri, azokkal a hatalmas szemeivel!

Gabi,
Gyors gyógyulást a fogász után!!!! Szegényke.. Nekem másodállásban szobrász a fogorvosom, nagyon finoman dolgozik
:lol: :lol:

Ancsa,
víz alatti kép szenzációs!!

Tünde,
mekkora Bene!!! Csini csíkos pocak!! :lol: :lol:

hahóó Vica, jó hogy jöttél!!!

Paklincs,
gratula Gergőhöz!! Milyen az idő a 2. művháznál? Itt az 1. közelében szép napos :lol: :lol:

Megfejtés: egy faluban lakunk :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Elfelejtettem írni: vasárnap hasról hátra fordult Miklós!!!
Hátról hasra még gyakorlatozik :lol: :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Veronikusz, Heni, Vali??????????

KépKép
Kép
gyuzso

Nekem van hozzátáplálásos listám, priviben kérek mailcímet hozzá :)

mtunde

Sziasztok!

A segítségeteket kérném. Nőgyógyászt keresek és Mészáros doktort ajánlották a Kútvölgyi Kórházban. Megosztaná velem a tapasztalatát, aki hozzá jár/járt (magánrendelése is érdekelne)?

Köszönöm előre is!

Angyal
1angyal

Gyuzso!
De ügyes Micu!! :D :D De jó,hogy szobrász a fogorvosod :D
Mondjuk a dokira én sem panaszkodom,jól dolgozik, csak miután kiment az injekció hatása, utána fájt itthon. De nem is a fogam,hanem az ínyem. :cry:
JAj,szegény Encim nem tud aludni,annyira kopácsolnak a tetőn most az emberek. Pedig már 2 napja itt dolgoznak és eddig el tudott aludni a zajban is. Most nem tudom mi van,hallom hogy sír szegény :cry: lehet azért mert taknyos már megint, és az is zavarja. Mindjárt megnézem....
Majd jövök...
Vendég

Györgyi!
Megette Jázmin este a kaját az új cumival?
És 6 hónapos kortól mit adtál neki?????

Veronikusz be van jelentkezve....

Heni Te tényleg nagyon eltüntél... :(

Kép

Kép
cukipofa

Sziasztok,
Mi is elhavazódtunk, mert kicsit sok mesterember jött hozzánk, párom meg elutazott, így gondolkodtam, hogy növeszthetnék még legalább két kezet és két lábat...

Bocsánat, hogy nem egyenként reagálok, de megint egy hetes lemaradást olvastam végig. Minden szülinaposnak és hófordulósnak sok puszit és boldogságot kívánok! Nagyon jók a fotók a Babókról és Pocakról is!

Nekünk is szopi gondok vannak, most már kb. egy hete, mert Tünde nem igazán hajlandó szopizni, amikor már nem jön annyi. Azért mindig próbálom még odaadni neki, meg elmondani, hogy szopizzon még, de ez kb. 5 perces huzavona, kisebb nagyobb evésekkel és utána jön a másik cici. A gond csak az, hogy estére már azon is megy a nyekergés, így előbb utóbb jön a cumisüveg. Igaz most szerintem kicsit kevesebb tejem is van, mert tényleg nagyon pörgős volt a múlt hét, most próbálok pihenni, meg elővettem a fejőt, hátha az is segít. Hozzátáplálási listát én is szereténk, küldtem a címem priviben és köszönöm előre is.

Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

jaj ne is emlegessétek a fogorvost. nekem is el kéne mennem már hozzá a terhesség és lényegében a szoptatás után. :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
manóka28

Sziasztok!

Na ezt már szeretem, amikor az oldal tetején édi baba mosolyog! Annyira szép!

Örülök, Györgyi hogy volt időd!
Mi pont tegnap vettünk Larának kabit. :wink:
Hát én overálosat akartam, de nem kaptunk, így megvettem a kedvenc helyemen a kabit, mert annyira szép, és olyan gyönyörű benne a lányom, és hát még volt 50% bonom a BAbabonuszból.

Gabi,
Igen köszönöm megkaptam.
Majd írok rá!
Szegénykém, én sem szeretem a fogorvost, de mi is nagyon jó dokihoz járunk, igaz hogy Telkibe kell utazni érte, de megéri :)

Jóbulást Encinek.
Mikor lesznek kész a munkások??

Cukorfalat jó hogy jöttél.
Minket sajnos nem érdekel, nekünk is van, és nagyon szeretjük, először ugyan nem tetszett az ágy, de Kehidán is abba aludt és most az első éjszakát is végig aludt :)

Cukipofa,
Sok sok erőt a szopihoz!és küldök sok ++++++++++ energiát!!!

Gyuzsó,
Jóbulást nektek is!
Közös képek??? :roll:
Melyik faluban laktok?
Gratula a forduláshoz!!! :lol:

Szia Angyal,
Üdv köreinkben.
Sok Mészis fun club tag van, és majd jönnek és írnak Neked!

Veronikusz,
Reggel írt, hogy jól vannak, csak rohannak folyamatosan, remélem majd jön ha tud! :wink:

Heni
Hol vagy?
Remélem csak azért nem vagy itt, mert szép az idő és kint vagytok a telken.

Vali?

GAbbó?
Kriszta?

Dóri
Neked is megy a drukk a tejciért,
És hidd el mi is sokat küszködtünk! És még most is szopizunk reggel és este, nem is hittem volna. Bár most már főként csak a kedvenc ciciből. :wink:

Steffi?

Masni?
Kérjük a képeket!!!!

Vica
Örülök, hogy jöttél!
És gratulálok a bilizéshez! Hát igen kávé után jöhet a bilizés! ))
És igazad van, ebben a jóidőben jobb a szabadban, már úgysem sokáig mehetünk! Azért gyere ha tudsz! És kérünk szép őszi képeket!
Nem tudom ki írta, de én is nagyon élvezem az Anyaságot!!!egyetértek!

Barbi,
Hogy vagytok?
Remélem Danca fiú már jobban van!

Na rohanok mert össze kell pakolni, megyünk a dokinénihez 3,30-ra.

ancsaboszi

Sziasztok!
Gyuzso,
köszi a gratulációt Gergőhöz. Egyébként lányom született és Flóra, de elnézem neked, mert földiek vagyunk. :lol: Az idő egyébként itt is kiváló, úgyhogy mosok ezerrel.
Cukorfalat,
pont én osztom az észt szopi ügyben, amikor mi is kinlódunk, de Flórinál is volt olyan, hogy csak az egyik mellemet preferálta. Úgy próbáltam becsapni, hogy a hónom alá csaptam, úgy tartottam, mintha a másikból szopna. Lehet érteni, hogy mit akarok írni?
Képzeljétek, most úgy szoptatok, hogy bekeverek előre egy kis tápszert, és ha a szopás elején nem hajlandó bekapni a cickót, akkor megkínálom az üvegből, hagyom hogy szívjon egy kicsit, aztán kikapom az üveget és bejátszom a cickót a szájába. Így szopik egy darabig, aztán ha elunja, akkor kezdjük az egész mókát előről. De így legalább a fele mennyiség annak amit megeszik, tejecske.

Megkérdezhetem, hogy mi is ez a hozzátáplálási lista?

1Angyal,
küldenék neked privit, este megpróbálok ideülni a géphez.

Kisjankó alszik, Flóri azért se, ettől függetlenül kiszúrok vele és szaladok teregetni...

Kép
Kép
paklincs

jajj, Lányok.

Már régóta ki akartam próbálni, hogy Lara mit szól a bábokhoz, Kehidán nem sikerült, pedig ott volt a babakuckóban egy csomó, csak mindig zárva volt mikor mi arra mentünk.
Na tegnap végre kipróbáltam a Kenguruban.
Hát ne tudjátok meg imádta.
na jó gondoltam akkor megnézem mennyibe kerül
hát majdnem dobtam egy hátast
3660 Ft volt 1 db!!! :twisted:
Hát otthagytam!
madj nézek máshol!

Szerintetek?
hol lehet szép bábokat kapni?

köszike

na futok

puszi

ancsaboszi

Köszi szépen Paklincs, várom a prividet.
Ancsa :D legalább ilyen mosolyt csalt rám a Mészáros fun-club elnevezésed.
1angyal

Ancsaboszi :D!

Nézz szét itt:

www.aruhaz.handpets.hu
www.aruhaz.jatekpalota.hu
www.babu.hu

Remélem, h. találsz vmi szépet :wink:!

Márti
csmarti

Cukipofa
Hát elkezdtem a hozzátápit, csümi, főzelék. Három nap alatt kiváltott két szopit, illetve tejcit. Maradt három, arra meg Humana HA 1-et kapott és Sinlacot higítva. Fele-fele.
Ja és megette az egyikkel, a másikkal nem. De legalább mostmár megvan a megoldás. Bár szeritnem már csőrösből is meginná... Majd kipróbálom. Úgyis nagyrészt pohárból iszik már.

Gabi

Hú te szegény! Illetve szegény Enci! ISzonyat lehet az ilyen meló, gondolom mekkora a zaj. Nekünk iszonyú szomszédaink vannak alattunk. Én mindig felébredek rájuk. nyugdíjasok, nem tudnak aludni szegények, egész nap otthon vannak. Ajtó csapkodás, klumpa, székhúzogatás, isteni egész nap reggel 6-tól este 11-ig. :twisted: Még jó hogy Jázmin nem ébred fel rájuk.

Kép
gyorgyi33

Cukipofa,

az istenért! El ne kezdd a tápszert! Sztrájkol a legénykéd, a szoptatási oldalakon megtalálod a leírását, és ha nem boldogulsz, akkor hívj fel egy szopitanácsadót. Semmiképpen ne adj neki cumisüvegből semmit.
poharazz, ha nagyon muszáj, de vedd rá a szopira, különben egyre kevesebb lesz a visszatérésre a lehetőség. Mármint a szoptatáshoz.
Ne add fel! Ez nagyon sok babánál van így, kinek korábban, kinek későbben, de előfordul, csak szoptass tovább!
Szeretettel
nováky_rita

ha valaki cipőt keresne és még nem ismeri:

www.associpo.hu

Szerintem jók és más is meg van elégedve velük :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Köszi lányok, hogy hiányoltatok , itt vagyok, Ancsa nem telkezünk ( már betéliesítettünk, folyt. köv. jövőre) hanem építkezés ezerrel. Minden nap rohangálok, pörgök, mint a búgócsiga. Jövő hétfőn jönnek a burkolók és ma vettük meg az ucsó csempét, ezt eleve csak jövő pénteken szállítják. Választék az óriási van, csak mind rendelésre, hacsak nem a legolcsóbb és legegyszerűbbet veszi az ember, mi pedig nem azt vettük. De mázlink volt.

Ne haragudjatok, de nem olvastam vissza a bő másfél hetet ( vagy nem is tudom mióta nem írtam) sokszor benéztem és a képeket is végignéztem azért. Minden baba gyönyörű, Tündepocak nagyon csini és puszi minden hófordulósnak és szülinaposnak is így utólag! A szopisztrájkoló babáknak meg irgumburgum a mamiknak meg kitartás hozzá!

Beni áll stabilan ( egyedül) néha lépeget is párat, de még nagyon bizonytalan. Hiába, nem kapkodja el, én meg nem erőltetem. Viszont ha egy kezét fogom csak, szinte szalad. Biztosra megy a lelkem. Napközbeni alvás egyre kevesebb és próbálgatja a határait meg az idegeimet. :)

A ciklusom megint totál káosz, mos már negyedszerre van az hogy 16. nap körül megjön és 10-14 napig boldogít. Hol maszat, hol erősebb, de semmiesetre sem normális....... :twisted: Azt hiszem kérnem kéne egy hormonvizsgálatot...........nagyon elegem van. Nem akarok emiatt fogibogyót szedni.......

Ha esetleg terveztek játszóházas talit üzenjetek, ha nem volnék.......
Azért nem tűnök el, de most minden nap kész futam.

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok!

Na csak előkerül a csapat :)

Rita!
Isten ments én nem adom fel!!!!! Remélem Dani sem...
Az a baj, hogy nagyon vészesen szenved...aztán ma már (3. nap) besokaltam amikor Orsi is sírvafakadt, hogy "anya, sír Dani etesd meg légyszi!!!!!"
Szegénykém annyira odavolt...és nem érti miért nem adok neki enni...
Mondtam, hogy ő nem akar enni, erre hozott neki sültkrumplit és bedugta a szájába a lelkem :D Dani persze nyomta befelé, de mégsem hagyhattam, így nagy szenvedés után beadtam a derekam...végre láttam, hogy elégedett, jóllakott és békésen aludt utána 2 órát... :?
Nagyon rossz nekem lelkileg, de azért megpróbálunk kitartani...
A cumisüveg miatt nem aggódom, mert amikor beteg volt nem kapott levegőt akkor 2-3 napig szinte csak cumisüvegből tudott enni és nem okozott gondot utána...ennek már 4 hete...csak most valamiért egyszerüen nem akar...
De szopizunk, szopizunk, szopizunk...holnap nem lesz itthon Orsi akkor meg pláne...

Szép estét mindenkinek...

Kép

Kép
cukipofa

Angyal,
örülök, hogy örömet szereztem,
de ez így van, bár a Vidás fun club azért népesebb!
:lol:

Cukipofa,

Ez annyira megható, és olyan édes ez a történet!
Tündéri lehet a kislányod!
Mi is kb ennyi korkülönbséget szeretnénk!
Úgy látom ez jó!
Tényleg az?
Nem értem, mire adtad be a derekad?
Nagyon, nagyon drukkolok!

Paklincs

Nagyon cseles vagy! :wink:
Sok sikert!

Márti,
mi van veled?
hogy vagytok?
már rég jártál felénk.
Köszönöm a honlapokat,
már meg is néztem.

Veronikusz,
Ezek szerint ma cipővásárlás volt a progi?
tényleg jó?
ezt már nekem is ajánlották.
de hát mi még nem tartunk itt! :lol:
nekünk még csak melegítőnek kell.
íme egy kép:

Kép Ez meg mi?

Jó éjt!

ancsaboszi

Zsófi?
Remélem valahol pihentek, csak lemaradtam.. :oops:

ancsaboszi

Sziasztok!

Köszi a hiányolást, és bocs az eltűnésért!

Az történt, hogy miután múlt csütörtökön áradoztam, hogy milyen könnyű Lénával, péntek reggelre tök hisztis lett... Persze nem volt semmi komoly, valszeg csak éhes volt, én meg nagyon nyűgös. Merthogy csütörtök este elszállt a gépünk, és nem lehetett tudni, hogy nem veszett-e el minden, többek között az elmúlt 1 év fényképtermése...
De szerencsére a párom egy informatikai zseni, és megmentett mindent:)
Aztán dolgoznia kellett szombaton és vasárnap is, és egyedül voltam Lénával, egyedül vittem most először úszni, meg minden, meg az új gép is lassan jött működésbe, szóval ezért hiányoztam...

De most már vagyok.

Lesz pénteken séta?

Masni! Máténak utólag is boldog szülinapot!

Heni! Kitartást az építkezéshez! És gyertek pénteken sétálni!

Minden szopival kűzdőnek is kitartást, szerintem megéri!

Tünde! Nagyon csini pocid van!

Én is ismerem az asso cipőket, és jókat hallottam róla!

Na, megyek aludni, most már megpróbálok rendesen jönni, bár ezen a gépen eléggé akadozik a net...

Jóéjt mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Sziasztok, en is Meszarosrol erdeklodnek, nemreg tudtam meg, h babat varok, vegre, mert mafel eve probalkozunk, mar a meddosegibe is beiratkoztunk, csak szerencsere kozben teszteltem egy +-osat. :D
banana

Banana,

Nagyon gratulálunk!
Szép hónapok várnak rád!

Zsófi,
Jó, hogy itt vagy!
És megértelek, én is nagyon ki lennék ha azt hinném elvesznek a képek. Mindig készülök lemezt írni, de valahogy nem jutok oda. Örülök, hogy minden meg van!
Puszi a kis hisztisnek! :wink:
Lehet a levegőben van valami, vagy a foga. Hány foga van Lénának, már rég láttunk róla képet!
Lara megint felébredt, pedig nem szokott. :cry: Jön a 9. foga. Olyan rossz látni, hogy szenved, aludna de nem tud, mert fáj a foga! :cry:

ancsaboszi

Ancsa!
sajnos még nem jutottunk el a boltig :?
Nagyon édes Lara a csízmával :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Ancsaboszi!
Sajnos nincs minden nap időm jönni :(, de azért be-bekukkantok! Sára rohamot kap, ha leülök a gép elé, és biztos akkor jut eszébe, h. éhes, szomjas, kaka van, ... :lol:
Az én gépem nem nyitotta meg az első bábos honlapot :(, de próbálj egy keresővel rámenni arra az oldalra, mert nagyon cuki bábjaik vannak, és szerintem jó áron!
Nagyon szeretnénk kihasználni a bónuszunkat Tóth dokinál :lol:, úh. próbálkozunk, próbálkozunk, de még nem két csíkos a teszt! Közben buzgón fohászkodunk, h. ne zárják be a szülészetet; én nem akarok másik kórházat, orvost, stb. keresni. Nagyon megelégedetten távoztunk Eszterrel és Sáraval is anno, úh. nehogymááá :lol: :lol:
Sára ébredezik, úh. mennem kell, puszik:

Márti
csmarti

Sziasztok!

Voltam ám én tennap is, meg azelőtt is, de mindig elszállt az irományom és kiakadtam. :twisted:

Kezdek mindenen kiakadni.

Próbálom sorjában, hát a teljesség igénye nélkül..

PUSZI AZ EGYÉVES MÁTÉNAK! A nagyon huncutszeműnek. Mi újság veletek Masni?

Ancsa, látom, te leszel most a fórum finiselőse! :) Hogy vagytok? Hogy telnek az utolsó heteitek?

Nagyon klassz képeket raktatok fel lányok! és örültünk az újonnan felkerülő babáknak :) , Paklincs, Zsuzsóci, mega rég látottaknak Merci.

Gyuzsó, jobbultatok már?

Cukipofa, kitartás a szoptatáshoz!

Angyal és Banana, üdv nektek!

Ancsaboszi, te mindig mindent észben tudsz tartani?
Igen úszunk még, de szombaton már Ajával megyünk. Beviszem a Csöppkét a vízbe, csak az egyebeket nem én csinálom, mert elfáradok. De csináljuk, mert imádja, fejest ugrik és nem kell ejteni a vezényszó után, ugrik magától, meg vezényszó nélkül is, tempózgat. A hétvégén Kehidán jártunk, hát olyan volt mint egy kis béka, a pancsolóban meg lekopott a térde.

Ezt elküldöm ,mielőtt elszáll, meg Melinda felébred.

Kép

Kép

Kép
memme

Kép
"Holovác egy, Holovác kettő!"[/img]

Kép

Kép

Kép
memme

Sziasztok!

Ancsa!

Hát a tápszerre vettem rá magam...olyan nehéz volt megcsinálmi, de akkor így láttam jónak...
Egyébként tényleg nagyon aranyosak együtt, a korkülönbség sztem tök jó így csak egy gondom van vele, hogy Orsi most teljesen befejezte a szobatisztaság kérdést...mármint nyáron már próbálkoztunk, de akkor nem nagyon tudta vagy akarta még...mindíg elszégyelte magát és nem ment bilizni...inkább odabújt hozzám...de akkor már tudta, hogy nemsokára lesz "valami" (Dani május végén született)...akkor nem is erőltettem aztán amikor Dani megszületett 2-3 hónapig nem foglalkoztunk vele, mert Dani iszonyat sírós volt és amúgy is ki voltam purcanva...aztán a költözés is...mostmeg megint próbáljuk, de csak akkor szól ha már kijött a pisi...így naponta legalább 5x öltöztetem át...
Szóval még mindíg nem akar...
Januárban lesz 3 éves és még pelusos, kapok érte állandóan...hol a játszón szólnak be vagy éppen anyám...vagy ismerősök...
Az még nem is nagyon idegesít, de amikor a gyereknek mondják, hogy "Orsi még pelusba pisilsz...mint Danika a kisbaba?????" Na ezektől megőrülök...látom Orsina, hogy rosszul esik neki.

Na megyek, mert hív a főnök :D

Rakosgassátok a képeket a gyerekekről....Vali!!!! Szeretnénk már látni szőke herceget is, ne irigykedj :wink: :D

Kép

Kép
cukipofa

Szép jó reggelt!
Hú, hát nem volt semmi éjszakánk, tudom ne panaszkodjak, mert mi el vagyunk kényeztetve, és ez hogy most 2* kelt, ez megviselt, tegnap is felkelt, és éhes volt. Hát most kapott vacsira finit, a kedvencét és bőségesen, de most is felébredt és éhes volt :) tiszta pisi volt, aztán meg úgy döntött, hogy ha már fent van akkor enne is. De tegnap az evés után 9,30-ig aludt, hát most nem. De úgy sajnálom, szegénykémnek valószínű jön a 9. foga. Mert aludni sem jól aludt, sírt és látszott hogy aludna, de fáj a foga. A szívem majd megszakad. :cry:

Márti,
Igen aranyos vagy köszi.
Sikerült azt is megnéznem. :)
És ezek már azért elfogadható árban vannak.

Nem raksz fel vonalzót?

Drukkolunk ezerrel!!

Memme,
Csúdajó ez a kép!
És a szöveg hozzá, hát imádtam azt a filmet amiben ezt mondták! Tök jó!
Már jobban indult a nap!
Mindent nem tudok észben tartani, de azért igyekszem.

Hétvégén Kehidán voltatok? :roll:
Akkor pont elkerültük egymást.
Mi pénteken jöttünk haza.
Gabbóról tudsz valamit?

Veronikusz,
Köszönöm,
úgy imádom ezt a képet Szofiról, mindig felvidulok, ha ránézek.
Hogy vagytok? Mesélj,ha van időd!

Kriszta,

Gyere!!!!

Puszi

Ancsa

ancsaboszi

Cukipofa,

Beszólnak a játszótéren? :twisted:
Kik a többi szülő, akiket csak onna ismersz?
:twisted:

Szegénykém, elhiszem, hogy megvisel és Őt is, de tudja Ő hogy mi jó neki! És hát úgyis lesz.

Kérünk képeket!

ancsaboszi

Cukipofa, ne aggódj szerintem a védőnőm szeritn tök normális még, hogy 3 évesen kezdenek leszokni. Csak a sok hülye másik anyuka ne szólna be..

mtunde

Mármint szerintem is és a védőnő is ebben erősített meg. :)

mtunde

Kép Dani játszik

Kép Orsi vendégségben psezik

Kép

Kép
cukipofa

Cukipofa,
ebben a korban vagyunk mi is(Jankó februrban lesz 3), egyáltalán ne legyél elkeseredve és én azt javasolnám, hogy ne is erőltess semmit. Jankó már nagyon régen szólt a kaki miatt, de a pisi mindig bement a pelusba. Nyáron erőltettem a bugyi témát, de a pisi mindig becsurgott. Aztán hazahoztuk júliusban Flórát, eltelt kb. egy hónap és kb. két héten keresztül újra be is kakilt, de volt olyan, hogy egy nap többször is, pedig neki általában minden második nap van széklete. A kistesó érkezése megviseli őket lelkileg, és szerintem így nyilvánul meg. Aztán egyik napról a másikra elkezdett szólni, hogy pisi van. Először egy-két csepp becsurrant a bugyiba vagy a pelusba, aztán már az se. Úgyhogy mi most csak éjszakára adunk pelust. Semmiképp se legyél elkeseredve, meglátod szépen-lassan szólni fog majd. Gondolom még egyenlőre nem sürgős az ovi, hogy otthon vagy a kicsivel, van időtök. Én próbáltam Jankónál erőltetni(az egész lakásban kaki-pisi csoki lógtak a falról, hogy abból választhat, ha szól), mégis akkor kezdett szólni amikor ő akart, Orsi is fog, csak türelem. Nem akarok senkit sem minősíteni, de aki Neked vagy pláne a gyereknek ezért beszól... [/u]

Kép
Kép
paklincs

Sziasztok!
Bocsi de tegnap elszállt amit írtam mert ez a t-kábel katasztrófa, folyton emegy a tv meg a net. Tegnap bementünk reklamálni de azt mondták csak írásos bejelentésre vagyok jogosult és akkor talán valaki kijön megnézni. Múltkor péntek estétől hétfő reggelig se net se tv. A számlás kompenzáció persze "nem áll módukban". Jó mi?

Kati!
Remélem hamar túl lesztek ezen az átmeneti nehézségen, mert hidd el hogy csak erről lesz sz, nagyon szorítunk!

Vica!
Gratula a bilihez!

Gyuzsó!
Hogy van Mica!

Zsófi!
Szerencse hogy megvannak a képk, mi pendrive-ra mentünk mindent így itt is ott is megvan!

Ancsa!
Köszi a mailt!

Emma tegnap 2x kapott almát és azóta tök jókat kakil végre! :D Nálunk ez nagy szó!
Hajnalban megint 4kor kelt és utána nagyon nyugtalanul alszik. Forgolódik, rugdalózik, de közben alszik....
Remélem hamarosan visszatértünk a régi kerékvágásba.

Ja és a barátnőm babát vár! Tegnap mondta meg és úgy örülök, kb akkor szül mint Én, persze 1 év különbséggel. :D

Séta lesz pénteken? Csak mert elég rossz időt mondtak, persze ez nem jelent semmit!

Ja és a képek nagyon cukik :D:D:D

Mindenkinek szép napot!

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

No, még egy bekukk, mert nem fejeztem be az előbb.

Eni, üdvözlet a kis Pakolósnak! :) és hát mindezt 31nm-en.... :roll: Mi a dupláján élünk, de annyira tele vagyunk, nem tudom az alsó sorról elpakolnia könyveket,a komódokból a ruhákat... Bár ez csak bérelt lakás, az álmom a kertes ház, de most rögtön. Mert látom, hogy amikor kiviszem a közeli parkba legeltetni a Csöppkét, vagy úszunk, zezebölcsizünk, azaz mozog többet és máshol, sokkal jobbak még az éjszakák is. És az alvás is hasonló nálunk. Ha nem kavarnaka fogtündérek, viszonylag jól alszik, de én akkor is felkelek a szokott időkben, vagy ha ő kelt, utána nem megy a visszaalvás. :(

Tünde, kár, hogy a csíkos pocak-élményzetről lemaradt a fejed. :) A tesó gondokkal én is úgy vagyok, hogy majd csak megoldódik valahogy. Végülis, örüljek, hogy nem kell dolgoznom, mint másoknak, (elég lesz jövő szeptembertől néhány táncórát adnom hetente, annyi meg akkor talán már hiányozni is fog, Eszter kilenc hónapos lesz már. ) Szo, próbálom azt mondogatni magamnak, hogy van ennél nehezebb kenyér is...

Cukipofa, az ilyen beszólós bunkóknak az lenne a válasz, hogy az erőltetett menet azt eredményezi, hogy borzasztó ürítési szokásai lesznek később a gyereknek, sőt felnőttként is. És hallottak már arról, hogy a gyerekek nem ugyanolyan ütemben fejlődnek? De a felnőttek sem, mint azt a mellékelt ábra mutatja. De nem tartozol senkinek magyarázattal. Vekerdy T. írta, hogy még a négyéves kor sem késő, és az óvodáknak kötelessége ezt tolerálni. A barátnőm férje pár nap alatt akarta a 3 éves kisfiukat a kaki terén is szobatisztaságra szoktatni. Kivette a pelust és ezzel elintézettnek tekintette az ügyet. Az eredmény: a kissrác már nemhogy az óvodában nem kakilt, de otthon sem, öt napig.(!) hashajtót kellett neki adni. Szóval nem tartozol magyarázattal, de én ahogy magamat ismerem, visszakérdeznék, hogy"Ez magát mért zavarja?" 8) Meg kéne tanulni magunkat jól uralni, nem pedig mások számára előírni folyton a normákat.

Bocsánat, hogy így kikeltem magamból, de az ilyenek mindig úgy feldühítenek. Az ilyen felnőttek termelik mindig újra társadalmi szinten a hülyeséget.

Teszek fel még egy képet, hogy vidáman fejezzem be.

Kép

Kép

Kép
memme

Kép
"Anya, segítek ágyazni...!"
"Nagyon örülök, neki Kicsim..."[/img]

Kép

Kép

Kép
memme

Memme,
de drága Melinda!!!!!!!!!!

Egyetértek, én is bepipultam a beszólós anyukáktól. Majd Ő fog szólni, amikor eljön az ideje! :twisted:

Borsa,
fenyegesd meg őket, hogy síró Emmussal mentek vissza, rögtön pörögni fognak a lábak, hogy kijöhessenek szerelni! :lol: :lol:
Fincsi az alma, Emmus?? :lol: :lol:

Tünde,
köszi a tápitáblát!!

A tegnapi napot kihagytuk, majd ma talán eszünk almát, de nem akarom mozgatni Micát, majd édesapja hoz hazafelé jövet :)

Cukipofa,
látom, Orsi lányos játékot játszik! :lol: :lol:
Édesek mindketten!!

Kehidásoktól még képet kérünk!!!!!

Ancsa,
cuki Lara!!

Zsófi,
fotó????????? :lol: :lol:

Heni,
remélem összekapja magát a ciklusod! sok erőt a felújításhoz!!

Mi továbbra is lázmentesek, jókedvűek, hurutos köhögés, slájm oldódik, orrszívás ezerrel. Remélem hétvégére jobban lesz..
ennyi időm volt, mica felébredt, már csak a suta bal kezem szabad..

KépKép
Kép
gyuzso

Ancsa Szavem, vagyok én, csak nem írtam, de olvaslak benneteket. Tiszta nátha vagyok, Panka is most lábal ki belőle, legalábbis remélem. És már 2x volt síelni, azt mondja a férjem, hogy élvezte, amíg el nem fáradt. Én sajnos nem érek oda időben, de majd szabin leszek egyszer és akkor megnézem én is.

Most is több részletben leszek a websense miatt. :evil:

Kép
Kép
kriszta36

A szavem=szívem

Kép
Kép
kriszta36

Bilizés: nálunk nyár óta neincs pelus, egy idő után már éjszaka sincs, de a kaki kizárólagpelusba megy. Szól a lány, én meg felajánlom a bilit, és ő választja a pelust. De nem akarom megzavarni, mert egyszer apukája addig szórakozott a biliajánlgatással, amíg nem lett aznap kaka. Már egyszer-kétszer kakilt bilibe is, teljesen önszántából. A pisilés is önkéntes volt, egyszer csak ráült a bilire, és nem nagyon adtunk rá pelust nyáron.

Viszont most éjszakánként néha becsurog, szerintem hideg van, és fázik a lány, csak kénytelen leszek beszerezni egy hálózsákot, bármennyire is utálja.

Én is olvastam Vekerdyt, és tök igaza van.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Heni szegény! Állandóan valami van ezzel a ciklussal, hihetetlen. nem lehet, hogy a stresszelés miatt (építkezés???)

Kép
Kép
kriszta36

Memme,

Nagyon édes Melinda!

Kirszta,

igen, igen gondolkoztam mire leesett, azt hittem még valakinek írtad, nem tudtam ki az a Szavem.
HIába nincs ma túl jó napom.
Így külön jól esett mikor kibogoztam, hogy az szívem!
:wink:

Hova nem érsz oda időben? :oops:

és mi az a websense? :oops:

hú, valamiről lemaradtam.

ancsaboszi

A websense az az izé, ami nem engedi, hogy 6 percnél tovább babanetezzek, és elszáll amit írtam. ugyanis még mindig nem fogadtam meg a tanácsodat, és nem wordben írok, hanem egyenesen itt. És rohanok, hogy le ne járjon az időm, és ebből lesz a szavem. :oops: Lara nagyon édi ám, főleg a hálózsákos tetszett nekem.

Meg minden bébi édi, csak pont a hülye websense miatt nem bírok mindenkiről megemlékezni. :oops:

Csajok! Itten körülöttem mindenki terhes... :cry:

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Egyenlőre most nem zargatom Orsit a bilitémával...jövő szeptemberben ugyan megy oviba, de addig még van idő.
Én úgy gondoltam, hogy jövő nyáron esetleg jobban ráfekszünk a dologra...addig meg bekaphatja mindenki akinek nem tetszik :evil:
Nem szoktam visszaszólni senkinek, de múltkor aki beszólt valamit, annak a szupigyereke aki 2 évesen már tökszobatiszta szegénykém viszont enni nem tud egyedűl, még etetni kell és inni is cumisüvegből iszik...láttam a csajon, hogy tök ciki neki, de én meg csak annyit mondtam, hogy ne aggódjon elöbb vagy utóbb biztos egyedűl fog enni és pohárból fog inni...mindenhez idő kell.

et találtam, tök jó cuccok vannak, anyukám el is ment a boltjukba, mert a közelben lakik...azt mondja nagyon jó...
www.jatekfutar.hu

Szép napot...megyek rucikat venni magamnak :D

Kép

Kép
cukipofa

Kriszta!

Igen hallottam Anyóstól!
De ne izgulj!
Tudod hogy jönni fog!
A lényeg, hogy próbáld meg magadat nem nagyon stresszelni!!!
Én nagyon, nagyon szorítok!!!

ja értem, már mi az a websense

akkor fogadd meg a tanácsom!

x vccccccccccccccc
ezt Lara üzeni neked, mert itt ül az ölemben, és írni akar folyamatosan.

Nekem is az a zsákos a kedvencem!

puszi

és
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

ancsaboszi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?