A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sziasztok Lányok!

Hát nincsenek jó híreim. Ma délben elkezdett fájni iszonyatosan a fejem, na akkor már tudtam hogy gáz lesz, ez nálam a mensi első jele. Most hogy wc-n voltam észerevettem, hogy már barnázok egy kicsit.
Szóval------------------------------------------------------ :( :( :cry: :cry:
Sejtettem, hogy ez lesz. Kicsit magam alatt vagyok, de a hét elején már beletörődtem ebbe is, akkor rosszabb volt. Viszont ma reggel már fel se tettem az utrot. Már mindegy, nem ezen múlott. Viszont most vissza kellene mennem a BMCbe. Holnap még nem mert nem bizti, hogy holnap már piros lesz, lehet, hogy holnap is barnázni fogok. ugye jól tudom, az számít elős napnak, ha rendesen megjön a vérzés. Lefogadom, hogy reggelre elönt a niagara, tehát valószínüleg szerda reggel irány a BMC, remélem legalább cisztám nincs hogy újra kezdhessünk.

Nem akarom magam okolni, mert ez hülyeség, de hétvégén elfelejtettem feltenni az utrót egy napig, tegnap meg igen rendesen együtt voltunk apával. Bár nem hiszem, hogy ezen múlott volna. Mostmár mindegy.

különben ma már röhögtem a beletörődés közepette és azt mondtam a páromnak, hogy esküszöm egy tarajos sünnek előbb lesz gyereke, mint nekem.
vic12

Vic drága,
Kép

De ha holnap is csak barna lesz, azért szerintem menj be a BMC-be.
Nem lehet, hogy csak az együttlét miatt barnázol? :roll: Ne okold magad, az utro csak támogat, de egy napon nem múlik hidd el.

Ha ténylegesen nem sikerült, akkor fel a fejjel, és örülök, hogy máris az újrakezdésen gondolkozol.

Puszillak csajszika! Kitartás, leszünk mi még anyucik. :wink:

Kép

Kép
zsókuci

Kriszti!
A recept isteni! Tuti ki fogom próbálniKép

Rebe, Vic
Azért várjátok meg a holnapot!
Sokszor vérzés mellett is megmarad a terhesség! Egy kis barna még nem biztos, hogy rosszat jelent!

Kép

Törpe

Kép
törpehzs

Húúú, Krisztikém!! Igazad van, természetesen Mandát akartam írni. (Persze Madrint is várjuk!:) Most be kell vallanom, hogy ettől rettegtem mindig, hogy rossz nevet írok egyszer. Most már ezen is túl vagyok. Pedig azt hittem, ha arc is van a nevekhez könnyebb. Hiába ismerem mindkettőjüket, így is sikerült elszúrnom. Bocsi Lányok!

Nikó
Nehogy már Te törődj a munkatársad lelkével, ha Ő ekkora tapló. Ügyes vagy, hogy beszóltál. Rég jártál msn-en. A filmet meg tudtad nézni?
Vendég

Jó reggelt Kicsikéim!!!!

Nikó!

Jól tetted igaza van Lexikének,nehogy már még őt kelljen sajnálni!!! :? Pusza Drágaság :wink:

Drága Kicsi Vic-em!!!!!Kitartás és nagyon sajnálom :cry: :cry: ,igen ha rendes vérzés van az az első nap!!!!!És az hogy együtt voltatok apával az nem számít szerintem!!!Se hogy kihagytad az utrót,!!Örülök,hogy már a következöre gondolsz Kicsikém,csak igy tovább meg lesz az eredménye hidd el!!!!!!!!!!!!!! :wink: Nagy nagy Ölelés elküldve!!! Kép

Drága Kicsi Rebém!!!!!

Drukkolok hátha meglepi fog ma érni Kicsikém!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll:

Drága Gabikám!!!

Neked is megy a drukk ,hogy végre mégnézhesd drága kicsi életed,akire annyira vágysz!!!!!!!!!!! :P

Kép Szerencse Brekusz!!!!!!!!!!!!Mára mindenkinek akinek kell!!!!!!!!!!!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Na Kisördim beteg,nem megyek dolgozni 38,5 a láza,király,megyünk dokiácsihoz!!!Meg szegénykém szédül!Majd jövök! :roll: :(

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi!

Nagyon gyors gyógyulást kívánok!!!!!! :wink:
Majd írd meg mit mondott a Doki.

Kép
krisztamili77

Anett!

Gratulálok a két picikéhez, vigyázz rájuk nagyon, mennek a drukkok!

Nonóka!

Nem gondoltam, hogy ekkora a baj, nagyon sajnálom és jobbulást kívánok!

Nyunyika!

Kisördi gyógyuljion meg gyorsan, legyen inkább nagyon ördi!!!!!

Gabicsibe és többiek! Nagyon szorítok, gyertek jó hírekkel.
estike66

Krisztamill!

Délután megyünk csak dokibánkhoz,és köszike megírom! :P

Estike!

Én is igy vagyok ezzel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Inkább Ördi ,mint kisbeteg!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Bonyám!!!!!!!!!!!!

Merre vagy Kicsikém???????????????????Mi volt tegnap?????? :roll: :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Rebe, én azért nagyon szorítok Neked ma!

Anett, örülök, hogy nálad vannak a mazsolák! Pihenj sokat!

Erika, látom, felpörögtek az esemémyek :) Hajrá!

Kira, jobb a kedved? Sajnálom, hogy pocsék napod volt :(

Krisztamilli, a jövő hét akkor Veled indul :) Szorítok Neked!

Zsókuci, gondolkodom a talin, remélem, én is tudok menni!

Nonóka, nagyon sajnálom a párod apukáját :( Kívánom, hogy hamarosan visszatérjen hozzátok.

Kriszti, te mindig beindítod a pavlovi reflexeimet ezekkel a kajaleírásokkal :) Nem ér :) Hanem hallod, Neked aztán annyi energiád van, be kéne építeni Paksba :)

Nikó, még ő sértődött meg? Hihetetlen, milyen tuskó emberek vannak :(

Vic, sajnálom :( Tényleg megjött éjjel? Vagy csak beijesztett?

Nyunyi, szegény Ördi, hiszen nemrég volt beteg! :( Jobbulást neki!

Gabicsibe, mindenem csuriban van érted, remélem, hamarosan jön az az sms ;)
elan

Elan Kicsikém!

Hát,ja ,ez az idő elég csalóka,na meg az óviba nem figyelnek ugy rá öltözködés terén,mindig ki van a kis dereka vagy épp pólóban rohangálnak 20 fokban! :x Már hisztikéztem ezért az óviban,Jó van anyuka oda figyelünk jobban!!!!Volt a válasz! :? Király!Jól vagy Kicsikém?Izgulsz ,már a holnap miatt!!! :P Kicsike mamim!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyikám, csak a szokásos, tudod: tele a gatyó, csíp a gatyó :D
elan

Sziasztok Lányok!

Lexi én is csodákoztam, de ha nem olyan messze lennétek nagyon elmennék a találkozóra :)
20-án megyünk Pécs környékére kirándulni majd a 6-os útról integetek:)

Zsókuci, nyugodtan írj fel a találkozóra, nagyon szívesen megyek, csak szóljon hozzám valaki :)

Nikó! Ezt a parasztot, sztem még durvábbat is mondhattál volna hátha soha többet nem szól hozzád.

Rebe, nagyon szorítok Neked, remélem jó hírekkel jössz...

Hu Gabicsibe, mik a hírek?:)

Nyunyi, kis ördi jobban van, hihetelen hoyg nem vigyáznak rájuk, itt az irodánkkal szemben van egy bölcsi, anniyra édesek a picurok, van hogy percekig nézem őket. Most jöttek az új bölcsisek, hu nagy a sírás rívás :( De itt nagyon szépen foglalkoznak velük.
madrin

Jó reggelt Nektek Csajok!

Nekem nem igazán jó. Reggelre megjött, mint a niagara, úgyhogy már biztos, hogy negatív.
Holnap reggel megyek a BMC-be, hogy megbeszéljük a dokival a kezdést. Drukkoljatok, hogy ne legyen cisztám. Csak az ne legyen legalább.
Figyeljetek, ilyenkor is kell vinni vizeletet? Merthát egyértelmű a helyzet......

Nyunyi szívem, jobbulást Kisördinek!!!!!

Rebe,

Sajnálom, tudom mit érzel....én is csak ezt tudom mondani..... :cry:

Elan, Gabi, Anette, Vikkata és akinek még kell nagy drukk, és népesítsétek léci az anyucik táborát....hajrá!!!!!!

Köszönöm mindenkinek aki drukkolt nekünk. De ez ahogy Rebe is mondta, hosszú út még, nem adják sem könnyen, sem ingyen........ez van.

Viszont jó hír, hogy már tervezik a házunkat, és képzeljétek 3 hete járok görög órára és nagyon tetszik. Ja és készülök a vizsgámra is, na többet kellene tanulni, mert megint baj lesz. De mostmár ezerrel kell koncentrálnom rá.
vic12

Zsókuci,

én is szeretnék menni a talira. Nem 100% még, de valószínűleg én is megyek. Már nagyon szeretnélek megismerni benneteket.
Szólsz Chestinek, vagy írjak én a másik topicba?
vic12

Ja csajok, amit még akartam mondani, hamár a taplóknál tartunk. Ma reggel bejöttem dolgozni, és a kedves mtársam megkérdezte, miután mondtam hogy sajna mennem kell holnap a BMC-be mert megjött?: vigyorogva!!!!! hogy na akkor nem vagy terhes????

No comment....
vic12

Sziasztok!!!!
Rebe, Gabicsibe nagyon-nagyon drukkolok Nekek!!!!
Rebe, remélem nagy meglepetésben lesz részed!

Vic, sajnálom :( Reméljük, hogy nem lesz cisztád, és újult erővel vághattok bele a következőbe!

Nikó, Vic, hát nem semmi kollégáitok vannak :( Hihetetlen, hogy lehetnek ennyire bunkók! Ez annyira elszomorító. :(

Elan, Te is ma mész dokihoz??? Várunk a hírekkel!

Nonóka, sajnálom ami apósoddal történt. Remélem minél hamarabb javul az állapota!

Nyunyi, jobbulást Ördinek!

Kriszti, köszi a menü leírást!!! :D

Anett, remélem bírod még a fekvést!!! Kitartás, nincs már sok hátra! :wink:

Erika, nemsokára Te következel. Klassz paraméterekkel rendelkeznek a tüszőid :D

Krisztamil, hogy vagy? Fáj még a hasad?

Madrin, veletek mi a helyzet? Januárban lesz folytatás?

Zsókuci, én is gondolkodom a talin. :wink:

Pusszantás mindenkinek!
süni76

Kira,

Köszi a "fejmosást" igazad van. Pozitívan kell hozzáállni. De ilyenkor mikor megjön olyan depis tudok lenne. De másnapra már másként látom a világot.
Nagyon drukkolok neked a péntekhez :P

Gabicsibe,

Bízom benne hogy benne leszek a %-ban. Neked én is nagyon szorítik és követem mi van veled. :D

Kép
bobcsike

Elan babám!

nyugi drágaság,minden rendben lesz,hidd el tudom!!!!!!!!!!! :P :wink:

Madrinkám!

Hát igen,sajna ilyenek itt nálunk! :roll: Már jól van ,megint Ördög mint állat! :lol:

Kicsikém!!!Vic!

Nagyon sajnálom kincsem!!!Hajráá második inszem!!!!tuti nincs ciszta és mehetsz megint!!!!Munkatársad seggét szét :lol: :x fogom rugni!!!

Sünike!

Köszike drága!És te hogy vagy!? :wink:

Most mennem kell mert vár Ördi! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Jól, köszi, csak szeretnék 1 nappal idősebb lenni!
süni76

Sünike!

Mért is?! :wink:

Lányok,Ördi láza felment 40 re!!! :( Most kapott kúpot,ha nem viszi le mehet a hűtő fürdő!!!Vagy doki szuri!Jaj ,pedig kicsit jobban volt ! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Süni :shock:
egy nap eredményig?
Ennyire telik az idő??
Vagy másért szeretnél idősebb lenni?

Mindenkinek drukk mára!

Törpe

Kép
törpehzs

Szép Kép -ot !

Az enyém nagyon szép :D
Itt van velem a 2 mm-es picurkánk és láttuk pulzálni a szivcsövet.Na most 3 hét para jön a következő uh-ig :? De úgy gondolom eddig nem volt gond ezután sem lesz :D nagyon vigyázok magunkra!
Rebével sokat beszélgettünk,de fél 12 kor még nem volt eredménye szegénynek :( Azóta már biztosan megtudta a jó hírt :D

Süni
Megértem,hogy mit érzel!Én az utolsó este nagyon szenvedtem és hisztiztem,pedig nem szoktam :D Aztán a holnap reggel sem lesz egy irigylése méltó!Nagyon szorítok holnapra!!!!!!

Nyunyi
Esküszöm én szerettem volna sms-t küldeni,de rosszul írtam fel a számodat :( Ördinek viszont mielöbbi jobbulást kívánok!!!!!

Nonóka
Kívánom mielöbb felépüljön apósod és millió babatapi neked is!!!!

Böbe
Nem bízni, hinni kell benne!!!!Igenis benne vagy abban a százalékban!!!!!

Nikó
Megérdemelte a kollegád!!!Ügyes voltál!!!

Vic
Sajnálom,hogy nem sikerült,de majd a következő sikerülni fog!!!!!!!

Törpi
gabicsibe

Jobbulást Ördinek!
40 az borzalmasan magas :cry: orvos mit mond?

Kép

Törpe

Kép
törpehzs

Sziasztok!
Húúú, én tegnap kaja után beájultam.... :oops: Így most dobok táblát!

Rebe, Vic!
Nagyon sajnálom! :( :(

Gabi!
Gratulálok! Áttehetlek a babásokhoz? NO, itt is maradhatsz, de ez a következő lépés..... :roll: :lol:
Vendég

Gabicsibe!
Gratula itt is!
:lol:

Kép

Törpe

Kép
törpehzs

Kriszti

Na jó,úgysem ezen múlik!Köszönöm szépen!!És azt a fincsi kalóriabombát holnap megcsinálom :D
gabicsibe

Gabicsibe
elsírtam magam a vonalzódon :cry: :lol:
jajjjjj de jó is már ezt látni:) azért ne hagyd el teljesen ezt a topikot!
Te vagy az egyik jó példa :lol:

Törpe

Kép
törpehzs

Nem jön a pü
:(

Törpe

Kép
törpehzs

Gabikám!
Persze, hogy nem ezen múlik....És nem lesz semmi baj.....Tuti!!!! :lol: A kalóriabombához jó étvágyat!Majd ha kismami leszek, én is megkostolom...Addig nem! :roll: (remélem már jövő hónapban) :roll: :lol:
Vendég

Gabi, akkor itt is: nagyon-nagyon örülök neki, hogy végre láttad a picurt! És a vonalzód is gyönyörű :)

(Bizisten, ha én is látom, hogy dobog a szíve, csinálok egyet ;)
elan

Nyunyi!
Jobbulást Ördinek! Remélem nem leszKép
Bonya nem biztos, hoyg tegnap volt...Csak írt egyszer, hoyg 20 napíg szednie kell gyogyit, és utána nap visszamenni...Így a tegnapi napot számoltam ki, de lehet ma ment....Azóta nem jelentkezett.... :(

Régen járt topiklakók, tessék jelentkezni...Egyre többen lesztek a tábla alján! :(

Vic!
Én azért még nem írok be semmi negatívumot!:wink:

Anyukák,kismamák
Leendő anyukák,kismamák
Vendég

Gabicsibém!!

Hurrá gratulálok!!!!Nem baj,itt is jó a hír!!!!!!!!!

Ördikés Jókívánságokat továbbítom neki!!!!Köszike,már lejebb ment a láza!

Most megyek majd jövök! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Gaaaabiiiii, jajj de nagyon gratulálok!!! :D
süni76

Rebém, gyere már, mert tűkön ülök!!!
süni76

Gabicsibe!

Szupi-szupiiiii!!!!! a vonalzód!!!! És örülök a pulzáló szivecskekezdeménynek!!!!!!

Kriszti! Isteni lehet ez a kaja, de bármekkora is a kísértés, most én sem.

Nyunyi! Én minndíg frászt kaptam, ha a gyereknek fel ment a láza, mert szintén ilyen nagyra szökött és volt lázgörcse is(mentő, korház stb.) Sokszor volt ülőfürdő, éjszakai borogatás, bőgtünk mindketten. Aztán úgy kinőtte, hogy legnagyobb bánatára sosem hiányozna a suliból, ha én néha nem falaznék neki.
estike66

Gabicsibe

Úgy örülök..... hogy neked sikerült! :D :D
Olyan jó érzéssel tölt el hogy egyre többen mondhatják el hogy ők kismamik...

Szeretném a többiektől megkérdezni, hogy van e tapasztalatuk az Aviva gyakorlatokkal kapcsolatban. Megkaptam a könyvet és elég jónak tűnik. Valaki tornázik avivát?

ui.: csak 4-ig vagyok ma internet közelben

Kép
bobcsike

Szia Bobcsike!

Én tavaly márciusban voltam Aviva-torna tanfolyamon. Csináltam is, de eredménytelenül, aztán abbahagytam. Utána hallottam a Luna jogáról ami ötvözi az Aviva tornát a jógával. Nekem az nagyon tetszik. Ha van időm csinálom is. Könyvet is lehet erről kapni és vannak benne jótanácsok is.
Az Aviva egy kicsit dinamikusabb mozgás, ha érdekel van hozzá cd-m is hogy tudd milyen tempóban és meddig kell csinálni az egyes mozdulatsorokat.
vucuska

Elan!

Köszi hogy szorítasz, nagyon jól esik, nem vagyok túl optimista, sőt...már most úgy érzem mintha meg akarna jönni...

Gabicsibe!

Hát, kijöttek a könnyeim a jó hírtől!!!! Nagyon Gratula, nagyon örülök Nektek!!! :P

Süni!

Már nem fáj, tegnap már rendesen végigaludtam az éjszakát is, jól vagyok már, remélem így is marad...köszi!!!! Remélem, Te is jól Vagy!!!

Vic!

Sajnálom hogy megjött, gondolj arra hogy egyszer majd nem fog... :wink:
Vizeletet akkor is vinni kell . legalábbis nekem kellett.

Rebe!

Mizu????......várlak!

Nyunyi!

Negyven fok az nem semmi! Várom mit mondott a doki!

Kép
krisztamili77

Vucuska

Hú... a cd az nagyon jó lenne nekem. Valahogy meg tudjuk oldani, hogy át tudjam venni? Nagyon érdekelne! :roll:

Kép
bobcsike

Én is részt vettem az Aviva tanfolyamon, és után 4 hónapig csináltam minden másnap, a hosszú gyakorlatsort. Nekem sajnos egyáltalán nem segített, nem lett tőle peteérésem. Valószínűleg csak nem voltam elég kitartó, Lívia mondta, hogy súlyos esetben lehet, hogy csak fél-1 év múlva eredményes. Hát nekem nem volt türelmem kivárni...
elan

Bobcsike!
Én szerintem a héten megyek a BMC-be. Hogy hogy tudsz még elérni megírom priviben.

Üdvözlöm a többieket is!
Én már alig bírom követni az eseményeket de gratulálok az ANYUKÁKNAK!!! Nagyon szapora lett ez a társaság! :D

Nekem most van a 28. napon. Mostanában kellene megjönnie. Remélem még a 4 napos ünnep előtt megjön hogy kezdessük a 3. inszemhez a stimut. (De az lenne e legjobb ha meg se jönne és most spontán összejött volna, de ezt csak zárójelben jegyzem meg. :) )
Ugye hétfő-kedd nem lesz nyitva a BMC?

Akik tesztre, UH-ra, stimura, beültetésre, inszemre, stb várnak minden jót kívánok és kitartást!!!!!
vucuska

Vucuska

Pü-t küldtem..

Kép
bobcsike

Kukk!

Ördi elkapott valami vírust!De nem kaptunk csak kúpot!Most megint Ördike!Láza 38!Köszike a drukkokat és az agódást!!!!!!!!! :roll: Aranyosak vagytok! :wink:

Rebécske!

Mizú Kincsem??!!!! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi!

Jobbulást kívánok Ördinek!!! Remélem minél előbb újra igazi "kisördi" lehet és nem gyengíti le nagyon a betegség!
vucuska

Sziasztok csajszik Kép

Először is mindenkinek nagyon köszönöm a drukkokat, a biztatást, sokat segített!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hát hogyan is kezdjem! Lányok hihetetlen, olyan boldog vagyok! SIKERÜLT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D 189 lett a HCG-m.

El sem hiszem, valahol a szívem mélyén reméltem, hogy így lesz, de nagyon megijedtem attól a kis pici világosbarna trutyitól. Még most is nehéz felfognom, és magamhoz térnem.
Akkor csillant meg egy kis reménysugár, amikor láttam hogy Szűcs doki egy mappával bement a laborba, utána kijött a biológusunkkal, és szólított minket. :D Azt mondta, ez nagyon szép magas HCG érték, könnyen lehet hogy ikrek. Annyira nem gondoltam, hogy amikor kimondta sikerült, úgy elbőgtem magam mint egy gyerek! Remegett kezem, lábam. És annyira aranyos volt, ő is, és a biológus is, mindketten annyira örültek. A párommal összeborulva pityeregtünk, mikor kijöttünk.
Megkérdeztem ezt a tegnapi pici barnás dolgot (ami egyébként mára megszűnt, és reggel is pozitív lett a tesztem), azt mondta nem kell vele foglalkozni!

Jövő hét csütörtökön kell mennem uh-ra, hogy megnézzük ott vannak-e, és hányan!
Kriszti még ne tegyél át engem se a babás táblába babonából, majd szólok, jó?!
Kérlek drukkoljatok nekünk továbbra is, hogy minden rendben legyen!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Gabicsibe drága,
Nagyon örülök, tudtam én, hogy ott lesz a kicsikétek! :D:D

Rebe,
HURÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Teljes szívből örülök Nektek! Fantasztikus eredmény, gratulálok! :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Kép

Kép
zsókuci

Rebe!!! Ez fantasztikus, döbbenetes, ekkora HcG!!! Készülhetsz a Nagy Pocaknövesztős Projektre :D Borzasztóan örülök Neked! :)
elan

REBE!
Erre a hírre érdemes volt várni!

Kép

Még egy jó példa a sikerül az első lombik projectemhez!

Millió gratula és drukk nektek!

Törpe

Kép
törpehzs

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?