Hát nincsenek jó híreim. Ma délben elkezdett fájni iszonyatosan a fejem, na akkor már tudtam hogy gáz lesz, ez nálam a mensi első jele. Most hogy wc-n voltam észerevettem, hogy már barnázok egy kicsit.
Szóval------------------------------------------------------
Sejtettem, hogy ez lesz. Kicsit magam alatt vagyok, de a hét elején már beletörődtem ebbe is, akkor rosszabb volt. Viszont ma reggel már fel se tettem az utrot. Már mindegy, nem ezen múlott. Viszont most vissza kellene mennem a BMCbe. Holnap még nem mert nem bizti, hogy holnap már piros lesz, lehet, hogy holnap is barnázni fogok. ugye jól tudom, az számít elős napnak, ha rendesen megjön a vérzés. Lefogadom, hogy reggelre elönt a niagara, tehát valószínüleg szerda reggel irány a BMC, remélem legalább cisztám nincs hogy újra kezdhessünk.
Nem akarom magam okolni, mert ez hülyeség, de hétvégén elfelejtettem feltenni az utrót egy napig, tegnap meg igen rendesen együtt voltunk apával. Bár nem hiszem, hogy ezen múlott volna. Mostmár mindegy.
különben ma már röhögtem a beletörődés közepette és azt mondtam a páromnak, hogy esküszöm egy tarajos sünnek előbb lesz gyereke, mint nekem.

Szerencse Brekusz!!!!!!!!!!!!Mára mindenkinek akinek kell!!!!!!!!!!!

-ot !