Sziasztok!!!!!!
Nyerkit! Nagyon sajnálom, hogy az ötletem csak olaj volt a tűzre, ne haragudj!
Anno én mikor picike voltam, és kaptam citromlevet, nagy fancsalgások közben lenyeltem, és megszűn t a csuklás.
Zsófinak úgy adtam, hogy kanálra tettem 3-4 cseppet (rendes citromból) és úgy adtam a szájába. Alig változott az arca, nagy hukk-olások és nyelések közepette legyűrte, majd abbamaradt szinte azonnal a csuklás. Apa, mikor ezt meghallotta, hogy tömény citrommal "etetem", rögtön rávágta, hogy ne szadizzam. De mikor a második alkalommal a szeme láttára hagyta abba a csuklást egy másodperc alatt miután lenyelte, a következő alkalommal már ő kiabált, hogy hozzak azonnal citromot.
Miután megette, adok neki teát, hogy leöblítse.
Viranka! KÉRÜNK SZÜLETÉSTÖRTÉNETET!!!!!!!!!!!!!!
Anitja! Nincs itten semmi hiba! Gyönyörűen gyarapodik a kis Noel!!!

Csak így tovább!
Gica1! Én nem értek hozzá, de köldöksérvet (miután még ki sem jött) miért kellene megelőzésképpen ragasztani? Vagy nagyon kidudorodik ha sír?
Heni! Köszi az ötletet, mindenképpen megnézem az oldalt, és közben várom majd Irina beszámolóját is a pihiszékről, bár az is megnyugtat, hogy Petykának nagyon bejött!
Ujjszopi! Akkor is szokták javasolni, hogy dugjuk be az ujjunkat a baba szájába, ha "bénázik" szopi közben, ha úgy viselkedik, mintha elfelejtett volna szopizni.
Ilyenkor bedugjuk az ujjunkat, és a nyelvén végighúzva, miközben csavarunk egyet az ujjunkon, végighúzzuk. Ilyenkor olyan kis öblös lesz a nyelve, mint amikor szopizik, és újra menni fog neki.
Timi26! Nagyon klassz családod van! Kár, hogy csak ennyi képet tettél fel. Rebus viszont csodaszép!
És jó a mozaikos kádatok!
Sense! Nálunk mellkason elalvás van, de én megvárom, hogy annyira aludjon, hogy le tudjam tenni.
Ha felületesen alszik, és miután letettem felébredt, hagyom kicsit bömbizni. Sokszor bealszik így, de ha nem, akkor vissza mellkasra, és másodszorra már le tudom tenni.
A lényeg, hogy jól bealudjon, úgy tedd le.