Szasztok!
Na, csak ideértem. Délután már majdnem jöttem, de azttán telcsizett a sógornőm, hogy rosszul van, majdnem elejtette a kihugimat, így rongyoltam hozzá. Mire átértem, már volt nála doki is, és mondta, hogy a kiscsaj elszopizza minden erejét. Kapott kalciumot, és jobban lett. De ott voltunk ketten segíteni. MÁrti söpört, pakolt, mosogatott, én meg a kis prücsköt fürdettem. Isteni combocskákat, popeszt, hátat, meg mindent mostam ma. A csibe meg rötyögött. Aztán még a kezemben el is aludt. Jó kis este volt.
Hanyatka! Nekem inszemkor max 5 tüszőm szokott lenni. De az a 12 kicsit erős! Aztán majd péntekre kierül, mennyi bírja a növögetést rendesen... Lehet, hogy majd 4-5 kiugrik, a többi meg nem nő annyira nagyra. Nem?
Kriszta! Jó kis türelmed van. Irigyellek is érte. Nagyon drukkolok!
Bodza, Tatu! Háát remélem is, hogy a kis hármasfogatunk novemberre megint összeáll. Nekem ma megjött a mensikém. Már hiányzott..

Sajnos abban biztos voltam, hogy spontán baba nem lehet a késés oka. Bodza, neked is mostanában lesz?
Yami! a grillcsirke tutti reggeli. a tejeskávét én kakaóra cserélném. De nekem ehhez nem is kell stimu. Ha van egy kis csirkemaradék, simán azt reggelizem. Te is csak told ezerrel, nehogy stimugond legyen!
Zsembi! Jól van, akkor már minden okés ugye? Mi amikor ott voltunk, aug,-ban, mindig a lakótelepre mentünk be a gyogyitárba, volt ott minden, vagy a Déli gyogyitárba mentünk, ott is simán megkaptunk bármit. Ez a a progiszuri még ritkább, mint a stimusok? Azért kell rendelni?
Melánia! Én Puregont, meg Orgalutrant böktem. A puregon nem volt annyira veszélyes, mert 900 egységet vettünk30. Eft-ért, de az orgalutran húzósabb volt, annak 12 eft volt darabja, és abból 6-ot böktem, meg ovitrelle volt a tüszőrepim, abból 3-at kellett vegyünk, és 8 eft volt egyenként. Így a gogyikkal együtt, amit utána kell használni kb. 130.000 körül megálltunk.
puszika, jó éjt...
'aluggggyyyááá, mer álmoooos vagy!'