A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

http://www.hunza.hu/so2.php

Vigyázok az egészségetekre Csajok!:D
bodza2005

Most olvasom vissza és jövök.

Cseka! még szép!!!!!!!!!!! Hihi!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Yami! Mindjárt találkozunk (21ó), de jó!!!!! :D :D :D :D
bodza2005

Katóc!

Köszönöm a választ! Erre számítottam. Már nem igazán reménykedem... :( :(

Mindenkinek kitartást és babót kívánok!

Üdv:

Léna
léna33

Katóc, a Luverist nem mi választottunk, apánk alapból ezt írta fel, amikor mondtuk, hogy a legdrágább inciket kérjük. Azt mondta, hogy ez géntechnológiai eljárással készül (mint a Gonal is), tiszta LH-hormon, ettől drágább, de nem szükségszerűen jobb is... Vagyis, na, ezt nem mondta így konkrétan, csak sugallta, ahogy szokta a maga kis diplomatikus stílusával. :D Úgy voltunk vele a párommal, hogy kipróbáljuk, hátha pont ez jön be, ezen már ne múljon!

Léna, azért én szorítok neked! Még bármi lehet!
És persze neked is mennek a drukkok, Kriszta! :wink: Az én drukkjaim érnek el hozzád a leghamarabb, bibíbibí, Agostyán felől küldöm őket, OK?
noczi

Kriszta:
az Et utáni 21. nap telcsi nélkül kell megjelenni, mondjuk mi délután mentünk és nem szólt érte semmit.

Yamita:
a leszívás ált. a ciklus 14-16. napja körül van, előtte nap már nincs szuri, így kitudod számolni, hogy még hány napig kell bökni, leszívás előtt 2 nappal vérvétel lesz.

Melánia:
nekem xar volt megoldanom, kötött munkaidőben dolgozom, Uh-kor később értem be, leszívástól szabin voltam 2 hétig, kisebb műtétet hazudtam + előtte a vizsgálatok, legközelebb (kamu)táppénz lesz :D
én magamat szúrtam, kivéve az izomba adandókat és a Cetrot...ezeket a párom

Léna: nekem Duphaston volt csak, de vagy 45. napra jött meg a mensim....sztem mindenkinek máshogy

Katóc: mi aszontuk, hogy a leghatékonyabb gyógyszereket kérjük, így a legdrágábbak lettek....a cetrotid dobja meg nagyon az árat

Anikó
tatulány

Tatu, Cetrotidet én is kapok, csak a Luveris helyett Menopurt nyomatunk.

Amikor választani kellett, megkértem Apánkat adjon valami kapaszkodót. Ő azt mondta, hogy van a kispolski, van a honda és van a rolls. Mi meg azt mondtuk, hogy a honda egy nagyon jó autó. :D

Az Ovitrelle és a Choragon ugyanaz a hatóanyag, csak az utóbbi olcsóbb, és macerásabb, mert izomba kell adni. Én már kaptam mindkettőt.

A Cetrotide egyébként azét ilyen marha drága, mert állítólag a gyógyszergyártók elfelejtették betenni a támogatott lombikos gyogyók közé. Köszönjük! :?

Léna, még ne add fel, akármi lehet!! Szurkolunk neked! :D
katóc

Yamikám!
Jó volt látni Téged!! :D:D
Vigyázz Magadra nagyon+ ebben az időszakabn ne rohanj annyira!!!
Megígérted!!!;-)
bodza2005

Diszlexia gyanú... :lol: :lol: :lol:
szóval: időszakban
bodza2005

Zel! Hol bújkálsz?
Öcsi is nagyon édes kutyika!
Jót nevettem, elképZELtem, ahogy bemész a bociddal (Egér) Dévaihoz... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
bodza2005

Tatusom!
Köszönöm a bíztatást és a kedves üzeneteidet!!!!!!!!!!!!!:-)
Én is ezerrel drukkolok Neked, hogy még beférjen a tuti menetbe a mensid, meg minden, hogy újra együtt indulhasson a mester3as Zellel!!!!! Hihi!!!:D:D
Csak most zebracsorda legyen a vége!!!!!!!!!!!:-);-):D

Zelem!
Hahó!
Hiányzolzel!!!:D:D
Nézd meg a kakadus videót, amit küldtem!:D
Nagggyon vidám leszel tőle, ígérem!!!;-)
A lakás megoldódott novemberre???
Késik??? Hűha!!!
De baromira bírnám, ha jönne a Babátok spontán!!!!:D:D

LYÓ ÉJT!!!!!!!! ALUDJATOK szépen:D!!!
bodza2005

Sziasztok!

Hogy vagytok ma? HOl a napocska? Nélküle nem fog menni a jókedv ma... Nem akar elmúlni ez a vacak vírusom. Egész éjjel köhögtem, ha meg ettem egy kis lándzsás utifüvet szirupban az sem esett jól, igaz egy időre csend lett. Jóuram fel sem ébred rá, hogy ugatok kutymód, jó az alvókája, nem?

Csajok, már teljes izgiben vagyok! MÁr csak 2-t kell aludni. Ma ha jól leszek elsétálok a patikába tesztért és zebracsíkosat fogok kérni :lol:

Na menek, legyetek jók!
babaragik és tüszőnövesztők, na pozitív hangulat mindenkinek ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kriszta
dobsakriszta

Kriszta!
Ez a legnehezebb 2 nap, de megéri, mert majd lehet a zebrákat bámulni!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Süt a nap!!!:D
bodza2005

Hahóóóóó! Hanyat, Yami, Tatus, Zel, Zsembi, TÖBBIEK!
Február, Bébé, Albi! Hova tűntetek?????
HIÁNYOZTOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll: :roll: :roll: :roll:
bodza2005

:-)Dévisznél várakozóknak: kitartást és jó híreket kívánok!!!!!!!!!!!!!:D

Úgy látom, ez az én saját oldalam lesz ma... :-(
bodza2005

na azért én is itt vagyok ám! :-) Így a mi oldalunk lesz. Mit szólsz Bodza?
Bár kezdek végre éhes lenni, csak nincs semmi fogamra való. Itt még csak erőlködik a nap, tehát ha elmegyek a boltba jól fel kell öltöznöm.
Asszem sétálok egyet, hátha előkerülnek a többiek addig.
dobsakriszta

Sziasztok csajok!

Bodzikám már korán reggel is itt vagy meg késő este is?

Inditom a mai babaragikat akinek kell++++++++++++++++++++++++

Mégegyszer megkérdezem mert senki nem válaszolt megy ma valaki 5re Apánkhoz?

Andi
zsembi

SZiasztok! Köszi csajok el is várom, a látogatásokat! :-) Na jó csak vicc.

Kriszta kitartás, még 2 nap hajráááááááááá! :-)

Cyprus +++++++

A többiek meg bökjetek szépen, növögessenek azok a petikék! :-)

Na sziasztok holnap ismét benézek!

Ja ma nem rókáztam! (eddíg) :-)
Ági28

Halihóó,
bodzi annyira jó volt látni!!! :D:D:D:D
látom fel vagy pörögve ;)

tatukám, köszönöm az infókat, Te egy tünér vagy 8)

melania, én dolgozom.. annyit mint egy állat.. pont tegnap kapott le bodza a tíz körmömről, hogy ideje lenne kis seggemen megpihenni.. szóval most megígértem neki, és ügyes is vagyok..de dolgozom azért.. bent nem tudnak semmit a cégnél, ezt a két hetet
kibírom, (elaludtam-dugó volt, fáj a fejem, mittomén, sosem hiányzom tehát bevesznek mindent) utána meg nyomok egy hét betegszabit.. a szurikat magamnak nyomom.. a párom viráglelkű. :D
ha jön olyan amit izomba kell, azzal meg besasszézok majd a nyírőbe..vagy a péterfybe..

kriszta, léna kitartáááás :D

fúj, csajok grillcsirkét reggelizem tejeskávéval.. undorító....
yamita

Sziasztok.

Remélem emlékeztek rám, korábban már írtam nektek. Én inkább csak olvasgatok, ritkán írok.
Kriszti: Amúgy én is pénteken tesztelek, remélem lesz lelkierőm. Már én is nagyon izgulok, nekem már 3szor csalódásom volt, ezért még jobban félek. Te érzel valamit, tünetek, neked hanyadik?

Mindenkinek sok szerencsét kívánok!
barbi30

Sziasztok!

Itt vagyok már, csak eddig meló.......
Yamita:
ügyes vagy a szurikkal. grillcsirke reggelire.......boááááá, megsúgom én nem vittem annyira túlzásba a húst, csak délben-este nyomattam.....így megundorodsz hamar :shock: :roll: :roll:

Bodza:
látom itt éjszakáztál-:)) remélem is, hogy együtt lesz a mester3-asunk megint és együtt fogjuk tolni a babakocsit.

Reggel SMS- várt, megszületett az egyik unokahugom babája......tavaly volt az esküvőjük......elég rossz kedvem lett.....mármint attól, h mi miért szenvedünk évekig????

Kriszta: nagyon kitartó vagy!!!! meglesz az eredménye!!!!

Zsembikém: én pénteken megyek 3 órára, jön akkor valaki?

Anikó
tatulány

Tatukám olyan jót nevettem a pop kakadus emailodon. :D

Andi
zsembi

Kakadú tényleg édes, örülök, h teccett mindenkinek.

Zsembi: miért mész ma, megbeszélni a leleteket? továbbiakat?

Anikó
tatulány

Tatukám igen viszem a hepa+aids leleteket meg nála vannaka hormonok, tudod beszéltünk róla hogy jobb lenne ha felhivnám hát jol tettem igy ma megbeszéljük. Remélem nem rendetlenkednek a hormonjaim.

Andi
zsembi

Sziasztok.

Ismét köszönöm a válaszokat.
Még érdekelne az is hogy hogy van ez az olcsóbb meg drágább verzió? Dévai azért csak ajánl valamit,nem? Igaz hogy 3 árkategóriájú gyógyszercsomag közül lehet választani? Ha igen leírnátok az áraikat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tudjátok előre kell gondolkoznom hogy mennyit kell félreteni Pestre.Itt Szegeden eddig kb:80.000-120.000ft-ba került egy kezelésem.
melánia

Szia Melánia,

szerintem nem csomagok vannak, hanem különböző konbinációk és ez mind egyéntől függ. Nekem sem volt a kettő egyforma, mert nem is ugyanúgy indultak a tüszők. Doki a tv szerint KÖTELES a legolcsóbb gyogyit felírni neked. Tehát neked kell kérned, hogy inkább a jobb, de drágább variációt kéred. A szervezet nem egyformán reagál a szurikra. Én pl először kettesével kaptam Merionalt, most csak egyesével, de Gonal is volt mellette. Elsőnél meg Fostimon ami olcsó. A Gonal elég drága. a 80-120 reális, bár én még nem számoltam össze mennyi volt a második menet.

Ági, jó hogy benéztél! minden oké?

Megyek aludni... :lol:
dobsakriszta

Kriszta! Ok, a mienk!:D:D:D

Yamibébi! :lol: :lol: :lol:

Tatus! Így legyen!!! A babakocsis téma... :D :D :D :D

Ági! Filmeket nyomod??? :D

Melánia! Nekem is ennyi volt az első kör. 120-150e. Durva, ha ez többször ismétlődik... Remélem, a következő egyben az utolsó lesz...:D
Amúgy tök ingyenes, nem? Írtam ám priviben, hogy köszönöm az infókat! Nem kaptad meg?

Zsembi! Drukk a mai találkozódhoz!:-)

Zel nagyon el van havazva a bolttal, de majd jön ám! :-)

Hanyat???? :-)
bodza2005

Melánia:
dokibácsi mikor a gyógyszerfelírásra kerül sor, megkérdezi, hogy milyen árfekvést szeretnétek, mi a leghatékonyabbat kértük...ez a legdrágább, de persze egyénileg változhatnak az adagok.
Nekem mindkét stimumnál ugyanazokat adták, de a 2.-nál dupla Merionál volt. így 110 és 125 eFt-ból úsztuk meg.

Egy jobb babaszoba ára :cry: :cry: :shock: :shock:

Anikó
tatulány

Melyik dobja meg egyébként ennyire az árat?
A choregon (így írják?) a drága? (az az éjjeli izés?)
vagy amit beülti után kell szúrni?
yamita

A Choragon olcsó viszonylag, 2 db 5 eFt körül van.
A Cetrotide (9eFt/db) dobja meg az árat, ezt a végefelé kell adni, idő előtti tüszőrepedés-gátló vagy mi.

Beülti után én sem szúrtam.....csak Utró/+tabletta

Anikó
tatulány

Sziasztok csajocskák!

Jelentem,ma voltam apánknál és nagyon szép számmal elindultak a tüszőim.
Juj,el kell kezdenem a husievést,mert a héten csak ebédre ettem :)

Yami!Negyed 8ra értem oda és már 3an álltak az ajtóban, kb.3 percre rá apánk is meg a stáb is megérkezett:)
4 műtétes volt ma,így előttem összesen 6 csajszit kukkantott meg :) Fél 9kor végeztem.Így kalkulálj péntekre :)Én akkor is kb. 7- negyed 8 között megyek.

Ma viszont jó volt a kedve,aminek agyon örültem :wink:

Kriszta!Te egy hős vagy,nem semmi,hogy kibírtad!!!Gratula!!!Igazán megérdemled,hogy zebrásat tesztelj!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nóczi,Yami!növesztgetés!!!!!!!!

Tatu,Zsembi!Nagyon jók amiket küldtetek!Köszike.

Bodzikám!Válaszoltam a mailedre :) Hiányzol!

Ágica!Jó légy!!!

Katóc,Cyprus,!Miújság,Jól vagytok???
Cseka,Február!Boldogságos pocaknövesztgetést!!!

Akit kihagytam,ezer bocsi!
Pusszanat :wink:
hanyatka

Nem agyon örültem,hanem Nagyon örültem :)
Bocsika,csak annyira gyorsan gépelek,hogy nem tudja követni ez kütyű :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
hanyatka

Szia Hanyatooom! :D

na, szuper, nagyon örülök a híreknek!!!! :D
okés, vettem az adást, csüt este odafekszem a küszöbre ;)
dejóó akkor találkozunk reggel!!! :D (péntek)

tatu köszi az infókat!
yamita

Igen,igen,feküdj csak oda és foglalj nekem is egy kis helyet :)Én leszek a 2. :lol: :lol: :lol: Juhééé!!
Toljad befele a husikát!!!Nektek több kell,mert a szuri is nagyobb adag,mint az enyém.
hanyatka

jaja, ügyesen eszem.. apánk mondta, hogy alkatilag is hajlamos vagyok a hyperstimura, vegyem komolyan..
Szóval eszem.. :) (te mennyit kapsz miből? már írtad? )
az innivel nincs gond, egyébként is megiszom 3 másfeles vizet minden nap..
de azért remélem nem tart majd sokáig.. ez a húsmánia..
yamita

helló csajok, de ügyesek és vidámak vagytok, ezt már szeretem!

Kriszta, egy kicsit sem csalsz? légyszi! :lol:

Hanyatka - elfelejtettelek a zalin kikérdezni, hogy hány tüsző a szokásos inszemnél? vagyis hányat szeret érlelni Apánk? az inszem itt önköltséges, vagy sem?

Melánia - így van, ahogy a csajok írják, mindenki mást kap, két ciklusban is. én puregon+merional+clostylbegit+cetrotide+ovitrelle+utrogestan+duphaston+folsavat
kaptam, elég kevés adagokat, bár pont a drágából (cetritide) 4x, de így is kijött 110 körül. viszont attól is függ, hogy reagálsz a bogyókra, lehet, h 3x annyi kell mint másnak, a akkor az árak is elszállhatnak. (pl. merinalból 1/3 adagot kaptam, mgí egy másik lány 3 egész ampullát) hol tartasz? ez lesz az első?
szépem

Tatuka - a papagályos méled nagyon vicces volt!! a párom 3x nézte meg egymás után!

Katóc - bár eléggé kiosoítottuk már itt magunkat, de nem vagyok azzal tisztában, hogy a ciszták azonosak-e a pco-val? asszem nem. csak akkor mi a különbség??

van köztetek pco-s? mert nekem aszonta dokibá, hogy enyhe van. erre akarok kiokoskodni vmit köv. alkalomra. diéta, torna, mittomén. :?: :?:
szépem

sziasztok
Nem tudjátok véletlenül, hogy a nyirőbe szombaton vesznek-e le vért, 2-3-4. napira gondolok?! Ha igen mettől meddig lehet menni.
Képzeljétek el hívtam apánkat és elfelejtettem megkérdezni, hogy holnap ha kezd megjönni lesz-e vagy kórházos napja van?!

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Yamika!
Én csak napi 1 ampulla Merionalt kapok+a Folsav.
3*1,5 liter??????Jézus....,én örülök ha lemegy a napi 1 liter :(
Ezt hogy csinálod?

Szépem!Juj,ezer bocsika,az előbb kihagytalak téged a sorból :(
Ne hari.
Igazából nemtom hány tüsző szokásos Inszemnél,mert a múlt hónapban 4 szép egyenletes volt és apánk megkérdezte,hogy folytatjuk-e,vagyis,hogy kell-e a 4 gyerek :)
Ehez képest most indulásként legalább 6-6 van mindkét oldalon :)
Na de ebből tutti maradnak le péntekig.
Nekem a bal petefészkem kisebb,mert ott volt a cisztám és abban alig szokott nőni valamennyi,most meglepő,hogy ott is 6 db. van.Na majd pénteken okosabb leszek,de jövő hétfőn még annál is :wink:
hanyatka

Ja és igen,önköltséges :( Kb. 90 ezer :(
hanyatka

hanyat - 90e+szurik?? bár a szuri nem sok. 6-6db, az kissé durva, nem?? ha túl sok van, pl. 4nél több, nem állít le??

kagyló, igen, szombaton is vannak a nyírőbe, de max 12h-ig asszem. a csüt-i rendelésről pedig hívd fel, de szerintem ráérsz holnap is telcsizni, ha ott van, mehetsz, ha nincs majd péntek marad. nem gond, Yami is 3 naposan volt.

Yami - minnyá írok neked pü-t.
szépem

Nem, 90 ezerbe benne van minden,szuri,UH-ok,meg az inszem.
Remélem nem marad meg mind a 6-6 :)
hanyatka

szépem
Köszönöm
Már sikerült felhívnom a labort, és letudják venni, csak hütőbe tárolják hétfőn lesz eredmény. Akkor apánk fel is hívhatja őket!
8-11-ig lehet menni.

kagyló

Muzsikával az újszülöttekért
- jótékonysági gálakoncert a Gólyahír Egyesület javára -

Időpontja: 2007. november 03. szombat - 16h
Helyszíne: Otthon Művelődési Ház – Soroksár
Bp. XXIII. Ker. Szitás u. 112
(a Hősök terei Templomtól egy percre)

Műsorunkban felejthetetlen dallamok hangzanak fel
egyebek mellett Puccini - A bohémélet, Gounod - Faust, Donizetti - A szerelmi bájital
és Donizetti - Don Pasquale című operáiból!

Fellépnek a Magyar Állami Operaház művészei:

Cecília Loyd, Boross Csilla, Csák József, Szvétek László, Vághelyi Gábor, Ghillány Márta
Németh Mónika, Szentidai Szilvia, Töreky Katalin, Angyal Enikő, Czira Judit, Réder Katalin
Zongorán közreműködnek: Katona Anikó és Köteles Géza
„Szívből reméljük, e nemes cél érdekében sokan döntenek majd úgy, hogy részesei kívánnak lenni e remek szórakozást ígérő koncertnek, és adomány-tartalmú jegyeik megvásárlásával segítik a Gólyahír Egyesület munkáját!”
Jegyek 2007. október 1-től válthatók 2000 Ft-os áron az Operaház jegypénztáraiban, vagy elővételben a Gólyahír Egyesületnél, számlára befizetve a jegy árát 2000 Ft/fő
név megjelöléssel, (a jegyek a koncert előtt a helyszínen vehetők majd át).
Érd és Vidéke Takarékszövetkezet: 64800073 - 10705005

KépKép
KépKép
kelimoni

Na megjöttem csajok Apánknak nagyon jo kedve volt és tudott velem foglalkozni mert elöttem voltak 3-an de utánam senki és jókat röhögtünk a kis poén gomboc hozta a formáját.
Na de én is kiboritottam a kérdéseimmel és fogta a fejét a röhögéstől.

Irt fel nekem progeszteron szurit. Azt mikor kell megrendelnem ezektöl a pharmafutárosoktól? Hány nap alatt hozzák?

Hanyatkám ezek tök jo hirek.
Yami hogy a fenébe tudsz annyi vizet inni?

Kagyló tuti lessz holnap mert hivta valaki este 6kor akit leis cseszett mert az illetönek fájt a hasa és mondta neki Apánk hogy miért most jut eszébe telózni ha egész nap fájt.

Ja amugy minden rendben van a hormonjaimmal.

Andi
zsembi

szia Zsembi - örülök, h jó híreket kaptál! én is szívesen mennék már apánkhoz ismét!! a progi szurit rendeld meg már holnap, mert ugyan én még nem rendeltem, de vki mondta, h elég sok idő, mire megkapod, talán 2 hét is...(?)
szépem

Zsembi
Hogy érted, hogy lesz holnap?Be is hívta holnapra? Vagy akkor miől gondolod?! :shock: :roll:
A progeszteron szuriról annyit tudok mondani, hogy nem 2 hét. Ha jól emlékszem nekem 2-3 nap alatt meg is lett. :lol:

kagyló

Sziasztok Lányok!

Hanyatka, vagyok, csak ma olyan semmilyen napom van.
Egész nap közüzemi számlákhoz passzítottam a befizetett csekkeket, ezzel passziánszoztam. :roll: Jó sok volt, mert egy lusta malac vagyok, és nem teszem le azonnal. És még nincs vége, mert rendbe akarom tenni a korábbiakat is.

Szépem, egy hét legalább, mire megjön a progi szuri, szerintem add le mihamarabb a Pharmafutárnak. Nekem még sosem hozták be 2-3 nap alatt.
Nekem nem pco-m van, hanem endometriózisom, ami szintén egyfajta ciszta, ill. van még sima cisztám is egy-kettő. Jó, mi? :?

Kagyló, ha még nem voltán szombaton vérvételen, akkor készülj, hogy egy ezrest le fognak gombolni rólad, mert elvileg ez a vérvétel sűrgősséginek számít.

Yami, reggelire grillcsirke, részvétem. Én rántott husit nyomattam, na az sem semmi. :wink:
Most azért egy kicsit élvezem, hogy nem kell husit zabálnom. :D

Tsaóóó
katóc

katóc
Én Januárban rendeltem meg a pharma futárnál, és nem kellett több mint 2-3 nap. De, hogy most milyen hamar lesz meg, azt nem tudom, talán változtattak rajta. :roll:
Nem baj ha elkérik, nagyon nehezen jön meg, és szombatra már 2-3 napos leszek, vagy ki tudja. A lényeg, hogy levegyék. Talán hétfőn kezdhetnék is!!! :lol:

kagyló

Szasztok!

Na, csak ideértem. Délután már majdnem jöttem, de azttán telcsizett a sógornőm, hogy rosszul van, majdnem elejtette a kihugimat, így rongyoltam hozzá. Mire átértem, már volt nála doki is, és mondta, hogy a kiscsaj elszopizza minden erejét. Kapott kalciumot, és jobban lett. De ott voltunk ketten segíteni. MÁrti söpört, pakolt, mosogatott, én meg a kis prücsköt fürdettem. Isteni combocskákat, popeszt, hátat, meg mindent mostam ma. A csibe meg rötyögött. Aztán még a kezemben el is aludt. Jó kis este volt.

Hanyatka! Nekem inszemkor max 5 tüszőm szokott lenni. De az a 12 kicsit erős! Aztán majd péntekre kierül, mennyi bírja a növögetést rendesen... Lehet, hogy majd 4-5 kiugrik, a többi meg nem nő annyira nagyra. Nem?

Kriszta! Jó kis türelmed van. Irigyellek is érte. Nagyon drukkolok!

Bodza, Tatu! Háát remélem is, hogy a kis hármasfogatunk novemberre megint összeáll. Nekem ma megjött a mensikém. Már hiányzott.. :lol: :shock: Sajnos abban biztos voltam, hogy spontán baba nem lehet a késés oka. Bodza, neked is mostanában lesz?

Yami! a grillcsirke tutti reggeli. a tejeskávét én kakaóra cserélném. De nekem ehhez nem is kell stimu. Ha van egy kis csirkemaradék, simán azt reggelizem. Te is csak told ezerrel, nehogy stimugond legyen!

Zsembi! Jól van, akkor már minden okés ugye? Mi amikor ott voltunk, aug,-ban, mindig a lakótelepre mentünk be a gyogyitárba, volt ott minden, vagy a Déli gyogyitárba mentünk, ott is simán megkaptunk bármit. Ez a a progiszuri még ritkább, mint a stimusok? Azért kell rendelni?

Melánia! Én Puregont, meg Orgalutrant böktem. A puregon nem volt annyira veszélyes, mert 900 egységet vettünk30. Eft-ért, de az orgalutran húzósabb volt, annak 12 eft volt darabja, és abból 6-ot böktem, meg ovitrelle volt a tüszőrepim, abból 3-at kellett vegyünk, és 8 eft volt egyenként. Így a gogyikkal együtt, amit utána kell használni kb. 130.000 körül megálltunk.

puszika, jó éjt...

'aluggggyyyááá, mer álmoooos vagy!'

Kép
Kép
Kép
zel

Sziasztok,
Megjöttem a táncóráról,jó kis este volt,sokat cha-cha-cha-ztunk,imádom!
Van itt még ilyenkor valaki???

Igen Zel,szerintem már péntekre pár tüszőcske lemarad.Remélem 3-4 azé szépen megindul :)
Neked is szép estét volt,babafürdetés.....de jóóó :wink:

Aszem holnap veszek én is egy grillcsirkét,annyira megkívántam :)

Na jó,akkor majd holnap...
Jó éjt mindenkinek!
Puszka
hanyatka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?