Sziasztok!
Jöttem panaszkodni, hátha így jobb lesz, akit ez nem érdekel kérem ugorjon
OFF
FELMONDOK:!: Egész éjszaka lázas voltam fája torkom, Petra is érzi ezt. Eléggé nyűgös ha ébren van szerencsére ma aludt egy nagyot, míg megvartam Grétinek az oviszsákot. A két nagy egész nap nyúzott, már semmi bajuk nem volt csak ma reggel kapták az utolsó AB-ot, így még nem mehettek oviba. Grétivel holnap kezdenénk a beszokást, erre este mikor vetkőzünk fürdéshez tiszta piros pötyös, mint a túrórudi FASZOMKARATE

De nem tudom hogy milyen kiütés, himlő lehet

mert elvileg ugyan az MMR-ben van rubeola ellen, tavaly ilyenkor meg kapott barihimlő ellenit is mind a két csaj, nem akartam hogy esetleg mi legyünk az 1% szövődményes. De akkor mi

Így ugrott a holnapi oviba beszokás

, Zsanit se merem vinni bár neki semmi baja, de ha már fertőz nem hiszem hogy örülnének nekünk.

Most belegondoltam hogy szerintem ez a hónap ugrott az oviból, ha ez nyavaja fertőző, de nagyon úgy néz ki mert már a lábán, a karján, a nyakán is van... És most az is a baj hogy én se vagyok a legjobban és még szörnyűbbnek látom a jövőt,pedig lehetne rosszabb is, hisz ezek csak gyerekbetegségek.
On
Manó
Durva hogy nem fűtenek az oviban, de nálatok ezt megtehetik? a hőközpont is monnyon le... Nagyon szépek a csajok, és tényleg Gréti hasonlít rád a legjobban. Csak neki barna a szeme? Náluk meg Petrának kék, mindenkinek barna
Bölcsikérdés: Elvileg a hivatalos beiratkozás az áprilisban van, de jó ha az ember felkrül előtte a várólistára. Itt Hajdúböszörményben míg meg nem épült az új bölcsi tényleg mikor az ember teherbe esett kellett jelentkezni. Most már szerencsére van bőven hely. Bár nem hiszem hogy Petrát beadnám 2 évesen, de nem tudharom mit hoz a jövő....
Nálunk a termosztát 22,5 fokra van beállítva este 6-tól éjfélig, után 21 fokon van, majd mikor a férjem kel előtte indul újra a kazán és megy egy órán át, majd mikor mi kelünk indul el megint. ja és ez elvileg másfél méter magasan van. Mikor panelban laktunk volt olyan hogy reggelre 27 fok volt (13. emelet előnyei meleg volt, meg szép kilátás és nem áztunk be) A konyhában mindig bukón volt az ablak télen, mert elviselhetetlen volt a meleg. A földszinten meg alig volt 20 fok....
Ckat
Én adtam le Grétivel tejcsit és minden hónap elején jött a számlámra a pénz. Ja és majd ha az adóbevallást csinálod (vagy amunkahelyed) nem kell bevallani nem emeli se az adóalapot és nem adóköteles jövedelem. Éjszakai ceremónia... na az nálunk mindig össze vissza van. épp mikor ki fürdik először, szegény Petra ilyenkor tényleg csak a harmadik, mert eszik olyan fél7-7 körül, utána neki játszani kell vagy az utazóágyban, vagy a bébihordozóban. Közben a nagyokat vacsiztatom, általában hazér a férjem is ekkora. 8 körül kezdődik meg a fürdés, és a nagyok 9-re ágyban vannak (aludni persze hogy nem alszanak el azonnal...) És akkro kerül sorra Petra, eszik egy kicsit majd fürcsi. De utána csak az övé vagyok míg el nem alszik ami van hogy 11 óra, mint ma is. De ez egébként annyira képlékeny nálunk, van hogy Petra már 7-kor fürdik, mert épp bekakált leizzadt... és utána jönnek a nagyok, nálunk az a rendszer hogy nincs rendszer... csak a saccperkábé
Gurgi
Mennyi játék

majd egyszer fotózok én is akkor, hogy mire szmíthatsz pár éven belül (én már nem veszek játékot egyik csajnak se, kapnak annyit, már előre félek a karácsonytól, mert szerintem kell egy külön szoba csak a játékoknak lassan)
Brigi
Én is pont ugyanezt kérdeztem, hogy honnan a fenéből szedte Gréti ezt a nyavaját, mikor múlt hét kedd óta nem mentünk csak a kertig meg a ház előtti járdáig. De míg meg nem szokják a bacikat, addig ez lesz. Tudom téged se vígasztal...

Járókát én nem vettem nem is fogok, a appalit beborítom megint habtapival, mint a nagyoknál, aztán lerakom a földreúgy 4 hónaposan. Addig elég az utazóágy neki, legalábbis Gréti is így volt anno. Majd az ajtóra az ajtórácsot visszateszem, hogy a konyhába ne tudjon kikúszni, bár az majd 6-7 hónapsona lesz aktuális, de a hideg járólapon ne grasszáljon. Így a nappalink lesz megint a játszótér. Ez csak akkor gáz ha váratlan látogató jön, de az meg nem érdekel, ha zavarja kezdjen el pakolni megnézem mikorra végez
Hencsi
Szájpenésznek semmi köze szerintema meleghez, egyelőre Petrán se jött ki pedig 2 napja én is szedem az AB-ot. Glicerines bóraxot a szájpenésznek (még jobb ha nisztatinos) Egyébként érdekes, Zsaninak is volt szájpenésze vele panelban laktunk, iszonyat melegben, még is simán elmúlt. Grétinek nem volt, Petrának meg tuti hogy az én AB szedésem hozza ki.
Kindernay
Látom neked is kijutott a jóból....
Karácsony-kérdés: nekük 3 éve volt az első közös karácsonyunk amikor már külön laktunk. (Igaz anyumék itt vanank egy telken) De 24-én csak mi voltunk, mondtam anyuméknak hogy én nem akarok veszekedést, hozzánk enni senki ne jöjjön, mi este vacsizunk amúgy, de csak mi 4-en anno (most már majd 5-en leszünk) Ajándékbontásra átjöttek, de tiszteleben tartották, hogy mi külön akarjuk, és hogy a férjem családja ne sértődjön meg hogy akkor ők miért nem lehet nálunk akkor egész nap (igaz csak plusz 6 ember, de alkalmazkodni kell és tuti nem úgy sikerül valami akkor megy a sértődés) így 24-én mi itthon , 25-én anyósomékhoz megyünk át, 26-án meg a keresztszüleimhez szoktunk elugrani. SZVSZ én a helyedben csak 3-asban lennék 24-én, mert ez a család ünnepe, és ti már egy külön család vagytok a szüleiteknek meg el kellene ezt fogadni sértődés nélkül. Utána meg lehet osztozkodni hogy melyik nap hova menjen meg ki menjen.
Na enyni voltam, uff kimorogtam magam visszaolvastam, és most jobb, na azért nem tökéletes. Megyek mert reggel fél8-kor hívom a dokinénit, hogy hányra is vigyem be a pöttyöskémet, mert csak úgy simán ilyenkor nem lehet menni. ha kis szerencsém lesz az egészséges rendelés utánra hív 13 órára és akkor még visszalahatok míg hagynak.