Sziasztok!
Szinte semmi időm

Máté még mindig szarul, Marciéknál az oviban csőtörés, így ma ő is itthon van, egész nap megy a nyafi valamiért. Még jó, hogy Samu egy kisangyal
A karácsony nálunk is mindig balhés

Anyós ragaszkodik hozzá, hogy hozzá menjünk, hiába mondom, hogy nem, csak kibalhézza

Mondjuk már 2 éve ők jöttek, de az nem volt igazi kari, Máté ugye kórházban volt, nem ez volt a fontos

Tavaj megint mi voltunk, de akkor meg nem bántam, semmi kedvem nem volt megint semmihez, még akkor nem tudtam mi lesz Samukám sorsa

De idén tuti már nem hagyom magam, csak mi leszünk és ezt meg is mondtam a férjemnek, senki és semmi nem érdekel!!!
Első gyereknél nekem is mindenki beleszólt mit hogy csináljak, miért nem jól csinálom, stb. Én meg kis naiv hittem is nekik, ugye ők már neveltek gyereket, meg akkoriban mág nem volt annyi infó mint most, a könyvek is őket igazolták, hát engedtem

Jól el is csesztem, de ez már így van. Mikor Marci megszületett akkor is próbálkozott anyu is és anyós is, de addigra már jól kitanulmányoztam mindent. Néztek is nagyot mikor elmondtam, hogy igenis van elég tejem akkor is, ha óránként szopik a gyerek, meg nem kell tea sem hozzátápi 4hósan meg hasonlók! Mivel anyu ugye messze ő nem is szólt nagyon bele, anyós néha próbálta, hogy nem kéne e teáztatni, meg 6hónaposan már adjak neki tejterméket, stb. Nem érdekelt, mostanra meg már beletörődött-elfogadta, hogy így csinálom, meg egyébbként is ő csak 2gyereket szült nekem meg 4van és még mind él, talán nem csinálom rosszul
Esztora! tuti ez a járóka, én is ilyet szeretnék

Megkérdezhetem, hogy mennyiért vettétek? Ez összecsukható?
Zsuzsi, sajnálom a tejcit
Körmöt én kb 2hetente vágok, mikor eszembejut. Lábáról eddig egyszer vágtam!
Rendes mensi még nekem sem volt. Miután feltettettem a spirált, kb 4napig véreztem, aztán 2héttel később megint volt pici, de szerintem nem mensi. Remélem még sokáig nem látom, nem hiányzik!
Naplót nem írok, arra már totál nincs időm, pedig olyan jó lenne nyomon követni mikor mit csinál

De erre már tényleg nincs kapacitásom
Mi így szopizzuk az ujjunkat

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája