Sziasztok!
Timinek megy a drukk, hogy Bibi ne legyen beteg, Majának meg milöbbi gyógyulást!
Hát, igen, sztem Apukák örülnek egy-egy itthon töltött hét után, ha mehetnek dolgozni
Édesek a téliesített gyerekeid
Jutta: édesbogár Dorka! És üdv a nem jó alvó babák klubbjában
És miért kell szárazon fürdetni?
Jolka: milyen hosszú Ákos? 68-s cuccok!
Móni: Ádi a Milupa Milumil HA startot eszi. A Humana HA startal kezdtünk, de nagyon gázosak voltak a belei tőle, és nehéz volt beszerezni nálunk, ezért váltottunk. Nekem jobban bejön a mostani, sztem homogénebb és a pukiszagtól sem ájulok ki Ádi mellől
Tejci ügyben, meg nyugiiiii!!! Tudom, hogy személyes kudarcnak éli meg az ember(én is ezt éltem át). Valszeg Janka sem tud olyan hatékonyan szopni a nyelve miatt ami igazán beindíttaná a tejedet.
Ha kell pótlást adni,akkor kell. Vmit ennie kell a gyereknek és nem mindenkinek megy zökkenőmentesen a szoptatás. NE GÖRCSÖLJ RÁ! Mindenképpen tedd mellre minden étkezéskor! Én úgy csináltam, hogy lemértem kaja elött Ádit ruhába, tiszta pelenkástól, adtam neki cicit és cici után is lemértem. Aszerint adtam neki a tápszert, mennyi tejcit tudott szopizni. Nem tudom emlékszel-e rá, de Ádika 3 hetes koráig egyáltalán nem akart szopizin, full tápis volt . Apasztani is akartam, mert ha neki nem kell a tejci,nekem meg begyulad a mellem tőle örökösen, feleslegesnek gondoltam. Aztán rákapott és mostanra ha rajta múlna, jól tudna lakni ciciből. 70-80% -ban anyatej? Jó is lenne! Akinek meg kell dolgoznia azért,hogy legyen, azt ne frusztrálják ilyennel!!! Lesz, amennyi lesz! Amig van és annyit amennyi van,add Jankának, a többit pótold tápival!
Én kb 1 hónapja küzködök, és kb 60-70% tápi, 30-40% anyatej.
Andi: az egyenkardiban aranyos nagyon Huba
Ma, Ádika is meg van zakkanva. Ma még nem aludt 1 percet sem. Ölben is sírdogál, aztán meg nevet. Ha lerakom az ágyába, annyira dolgozik, hogy elkezd csuklani. Az orrszívót sem nagyon engedi szegénykém, meg kell küzdenem vele. Jó, megértem,hogy elege van belőle. Végülis a doki elmaradt. Este apuka megnézte a torkát,nem piros, nem lázas és este evett is rendesen.
Kertikiri: a dokidnak van gyereke??? csakmert szívesen várom a tanácsait, hogy alkalmazzam a gyakorlatban az ágyban tartást.
És hogy 6 hetes korig evéstől evésig aludnia kell, pláne, hogy ne legyen hason

. Sztem ez hülyeség! Mint ahogy mi sem vagyunk egyformák, a gyerekek sem! És a hasfájós babáknak pontosan a hason altatást ajánlják. Bocsi, nem ellened irányult a véleményem, csak nagyon nem jött be a dokid.
Kismackó a nagymackóval: