A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 májusi babák

:D :D :D :D :D

Kép
niki30

Pici!

Vizes porszívó??? Én azzal izélem ki az ágyat kéthetente, havonta... szépen kihozza, és jó illata is lesz. :)

Zoknira megoldás , kéremszépen tessék a gyerekre rugdalozót adni!

Mi csak abban nyomjuk! :)

Niki: 20-235-7988

Hirtelen ennyi, túl vagyoknagy halom postázandó ruha becsomagolásán! Az uram reggelenként cipeli a postára őket :) Most könyvelek! :)

KépKépKép
bogyra

lehet, hogy hölyeséget kérdezek, de mi a p.cs az a névadó?

KépKépKép
bogyra

Bogyra, nekem olyanom volt! Ahelyett, hogy megkereszteltek volna, névadóm volt, kis hivatalos helyiség, "kersztszülők"...le vagyunk fotózva. Ettől többet nem tudok, majd kifaggatom Anyut. Még most is van ilyen????

Kép
ági_bp

Na elaludt végre a lurkó!
Én itthon mindig rugdalózót adok Ricsire, csak akkor öltztetem fel vagány kisfiús cuccba, ha megyünk valahova, de szerintem a rugi kényelmesebb...meg melegebb....vagy csak én fázom örökké? :) :)

Bogyra a névadót én sem tudom mi...az a keresztelő helyett volt régebben? Van még ilyen egyáltalán? Vagy nem a ceremóniára gondoltál?

Fenébe hogy holnap is munkanap..jó lett volna, ha emberke itthon van! :(

Kép

Kép
lorcika

én most nézem a vonalzómat, s nem bírom felfogni, hogy lassan fél éve lesz, hogy született Zita! Olyan, mintha tegnap lett volna!! Annnnyira gyorsan repül az idő!!

Doo, Viktória kevesebbet csimpizik mostmár, hogy ilyen nagylány lett? Zita most elég sokat szeretne...van is kézben. Mindig kibulizza magának a drága.

Tiszta nátha lettem :? Most aludtunk hármasban :) másfél órát, Ők még mindig húzzák, na pont felébredt.

Kép
ági_bp

Sziasztok!

Az en tunder lanykam mostanaban alig alszik napkozben - 1 orat talan.
Ejjel viszont meg mindig reggelig egy huzamban 12 orakat mar regota. Szoval kus a nevem tudom...

Niki, nekem nem fajt a tomes, meg az injekcio sem, megis ugy ulok mindig a szekben, hogy az egesz testem be van feszitve, es az ujjaimat tordelem.
Azt gondoltam szule utan, hogy en mar nem felhetek semmitol ezek utan, na hat a fogdoki az mas... :?

Lorcika nalunk 8-10ezer egy tomes, szoval igy olcsobb volt egy szurival. Hat igen brutal draga. :evil:

Kerdes: mennyi ido utan valtja ki a fozelek a teljes etkezest/ebedet? O meg nagyon igenyli a tapot utana, gondolom szojoltas miatt is. Ket hete kezdtuk, szoval meg siman jok vagyunk.
Van akinel mar kivaltotta???

En is rugit adok ra itthon, viszont van olyan aminek nincs laba, nem is ertem miert, es ahhoz meg harisnyat adok, mert mindig felcsuszik.

KépKép
horilda

Jesszus mennyi hiba :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: sorry!

KépKép
horilda

mi is harisnyázunk. én nagyon utálom ezeket a derekas nacikat, de hát ilyeneket gyártanak :evil: talpas rugi nekünk való méretben már nemigen van - a 74-esei már elég szűkösek rá, kantárosat kislánynak jmeg alig kapni. sztem a gyerekruhatervezőknek soha nem voltak gyerekeik!! :roll: riella, sztem ez egy hézagos piac - ugorj rá!! :wink: nemtom, miért gondolják h a babaruháknak a felnőttek kicsinyített másainak kellene lenniük. :shock:

hm, gyereknevelés ügyben az én nézeteim folyamatosan alakulnak. sztem az egyik legfontosabb anyai tulajdonság a rugalmasság. meglepődöm magamon h képes voltam alakítani a saját kőbe vésett elveimen - mit alakítani! számosat úgy ahogy van, kidobtam! :shock: és sztem nem szabad elfelejteni h ki honnan startol és milyen alapanyaggal dolgozik. nem hinném h vannak tuti nevelési receptek, ill h azok minden egyes gyereknél beválnak. (teszem hozzá h sajnos, mert ki ne szeretné a könnyű megoldásokat :wink: ) sztem a végcél a lényeg: kiegyensúlyozott, önmagával és a világgal viszonylag jóban lévő emberke jöjjön le a szalagról. ha ez megvan, akkor sztem már mindegy h milyen úton módon sikerült ezt elérni.

ági és stella sztem ti egyszerűen most raktatok fel először fotókat!!

na, ébredés van, megyek. folytatom majd a csimpizésről való értekezéssel :lol:
Vendég

Ha már az öltöztetésről van szó.
Én még itthon is ráadom a kis dzsesszes rucijait, hiszen úgyis mindjárt kinövi, akkor meg hordjuk is. Annyit nem megyünk, h. totál ki legyen használva, így mi sokszor itthon is csinibiniben nyomjuk. Jó, nyílván olyanban, ami kényelmes is. Nem sajnálom ráadni itthon sem.
Rugit én csak éjszaka adok rá.
Én viszont imádom ezeket a kis gumis derekú nacikat.

[quote]n írta:emtom, miért gondolják h a babaruháknak a felnőttek kicsinyített másainak kellene lenniük.

Nem tudom, én meg tök bírom ezeket a kollekciókat. Jó, ne olyanra gondoljatok, h. top, haspóló és társai. De bírom a kisfiúkon a kötött pulcsit, amilyenek nagyban is léteznek férfiaknak, és bírom a farmernacit, bársonynacikat, ruhácskákat kislányokon, amiket sokszor még én is felvennék.
Sőt, egyszer volt egy olyan gondolatunk tesómmal (aztán lehet, h. ezt valaki meg is csinálta), hm...ellőjem?
Ellövöm, úgysem lesz soha pénzünk, h. egy ilyen vállalkozásba belevágjunk. Szal, arra gondoltunk, milyen jó lenne csinálni egy olyan ruhaüzletet, ahol apa-fia és anya-lánya cuccok lennének, ugyanazok, csak kicsibe.

Kép
niki30

Bogyra, vizes porszívó... kéne bérelni egyet :roll: nem azért hogy siettetni akarom, de mi újság falvédő fronton, kíváncsi vagyok ám!!!minden nap megkérdezném ,de nem akarlak őrületbe kergetni :wink: :lol: így visszafogom inkább magam.. :)

Ilda 12 óra egyben??? Mákos! 8)

Én is inkáb rugizok, de sok olyan rugit örököltünk aminek nincs lába... szal kell a zokesz.. harisnyát meg nem adok alá, mert 23 fok van itt bent, megfőlne...

Ja azt nem is meséltem, hogy tegnap elkapott a gyerek, és apának kellett kimenekíteni... a vállamon volt, és az egyik praclijával tépte a hajam (alul ahol persze a legérzékenyebb...) a másikkal megtámasztotta az arcom a másik oldalon, és módszersen elkezdte rágni az állam.... mivel tépte a hajam, nem tudtam elfordítani a fejem, és csak csócsált csak csócsált... :roll: segítséget kellett kérnem, apa mentett ki... :shock: :lol:
pici76

Pici!

Vasárnap kezdődik élesben a falvédő projekt! Akkor már a varrógép is előkerül majd!

Én pl lábfej nélküli rugot egyaltalán nem használok, mi leginkább rugiban vagyunk, vagy olyan gumis naciban,ami lábfejes, azokat nagyon szeretem, csak nem nagyon lehet kapni. Turi szoktam találni néha.
Van egy pár kantáros cucconk, de az alé harisnyát adok, márha kimegyünk! Én a minden féle feliratos felsőkért örülök meg!

A legujabb:

My dad is cooler than your dad!

Ezt imádjuk. :)

Ezt nem is fogjuk eladni! :)

KépKépKép
bogyra

[quote]M írta:y dad is cooler than your dad!

Hát ez nagyon jó!

Ma voltunk auchan-ban és hazafelé a kocsiban Emma olyan de olyan hisztit nyomott le, mint még soha. Ezt a nem veszek levegőt stílusút tudjátok. Már köhögött. Nekem meg komolyan mondom bántotta a fülem. Már kivettem az ülésből is, de hiába.
Aztán felhoztuk, levetkőztettük és amint meztelen lett elkezdett vigyorogni....na mondom, Te kis kurva, mit hisztiztél.
Vettünk neki szép kis harisnyát meg egy tök jó kis zenélő rákot.

Kép
niki30

Jaj az annyira rossz, amikor sírnak a kocsiban és nem tudsz mit csinálni! :( Hát én is mesélhetnék sírásról kocsiban.Múltkor az M1-en Tatabányától Szigetszentmiklósig a sikítós, fuldoklós, hüppögőig, aztán beaévás!! Rettentő volt!! :? :(

Kép

Kép
lorcika

Jó reggelt!

Csajok nem tudjátok véletlenül, h. a homeos cuccokra lehet immunis a baba?
Azért kérdezem, mert Emmának mióta adom a chamomilla vulgarist a fogára, azóta nincs panasz, mintha nem fájna neki.
Adom neki reggel, délben, este. Ha nincs akkor is adjam neki, vagy hagyjam abba?

Köszi előre is!

Kép
niki30

velünk történt egy kis baleset,cseppem lenyelt egy legot,nem tudom,honnan szedte,kedden jövök,pusza mindenkinek.

bogy!megkaptam.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Niki nem hiszem, hogy homeosra lehet allergiás! Bár nem vagyok szakértő! 5 golyót adsz neki?

Gabi jézusom!!!!!! Minden rendben most már? Hogy történt??

Kép

Kép
lorcika

Sziasztok!

Bocs, hogy bepofátlankodok, de érdekelni, hogy Ti milyen Chamomilla vulgarist adtok a babáknak.
Nekem a homeopátiás tanácsadó 5 CH-at modott és azt, hogy napi 3x1 golyót adjak.
Ti meg 5 golyócskát szedtek?

Ancsa

Kép

Kép
ancsa800418

Hála,igen,már minden ok.Tegnap előtt este neteztünk,Brendus meg Patrikkal az ágyon mellettünk játszott.Nem volt lego.Patrik is nagyon figyelmes,ötször megnéztük mi is,és még plédet is raktunk alá,talán azon akadhatott meg egy darab lego antenna.Elkezdett fulldokolni,de nem tudtuk,mi van,fejreforditottam,de nem lett jobb,sőt! aztán mivel nagyon fulladt,lenyúltam,éreztem van ott valami,de nem tudtam kiszedni,a gyerek már alig volt észnél,úgyhogy döntenem kellett,vagy megfullad,vagy lenyomom azt a valamit,ilyet nem szabad csinálni,de tényleg nem jött kimert kereszbeakadt,úgyhogy lenyomtam.Feltisztult a légzése,20perc után teljesen jól lett,ekkor már a kórházban voltunk,nyeletéses rtg-t csináltak,látták,hogy a nyelőcsőben nincs,a sima rtg meg a műanyagot nem látja,igy valószinűsitették,hogy a tüdőbe került.Rohantunk át a Jánosba,Brendon már teljesen nyugodt volt,aludt,de nagyon féltünk,mert azt mondták,ha a tüdőben az elmozdul,rövid idő alatt megfulladhat.Este 10volt,eközben a Patrik annyira sirt,hogy befulladt,megát okolta,hiába mondtam,hogy nyugi,biztos félrenyelt,nem hitt negem.A Jánosba 30 percig keresték a dokit,mert épp szunditott a köcsög,megvizsgálta a kicsit és közölte,mivel minket ide küldtek,neki meg kell győződnie,hogy mi van ott,műtét nélkül nem engedi el a kicsit.közölte,nem épp ekkorka gyermekhez vannak a műszereik,valószinű minimálisan roncsolni fog,műtét után 12-24órás nehézlégzés lesz,fájdalom,minden ami nem hiányzott.nem akartam felelőtlen lenni,nem tudtam dönteni.nem tudtam,mit tegyek,álltam és gondolkodtam,minden veszélyt és lehetőséget mérlegelve,ránéztem a fiamra,és mivel a doki azt mondta,ha van ott valami,belázasodik,igy úgy döntöttem,én éreztem hogy lement a pociba,én láttam,hogy nyelt,én ott voltam,nem teszem ki agyereket ennek.ajánlottam,megfigyelésre bentmaradunk,ha gáz van,műtét,de nem kellett maradni.hazajöttünk.Nem aludtunk,nem ettünk,csak lestük,lélegzik-e,nem köhög-e,délelőtt 10kor ébredt mosolyogva és köpködve,huncutkodott,éreztem jól döntöttem,minden rendben.Barackot adtam neki csak,hogy kakiljon mielőbb.És tegnap vacsi közben kakilt,úgy ahogy belül éreztem :legót is!!! :lol: :lol: :lol: most már minden opk.Holnap vidékre megyünk,ma estére pedig szülinapi tortát sütök.Aznap volt 5 hónapos,hiszem,hogy ha nincs annyi lélekjelenlétem,Ő már nem él.
Már nem érdekel,ha nem akar aludni,az se hogy még nem jött ki a foga,semmi sem,csak hogy itt van velünk,valahogy igy gondolkodik velem együtt mindenki nálunk.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Az emberek patkánysága szintén kikészitett,lilafejű gyerekkel soron kivül rohantuk,volt persze ki utánunk szóljon,hogy bezzeg ő fél órája itt ül,és ha nem kell rohannom,lerugom a fejét ott mindenki előtt.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Uristen Gabi itt konnyezem az egeszen!!!!!!! Fantasztikus vagy!!!!!
MOst viszont uvolt a kicsikem . Puszi nektek Brendussal!

Kép

Kép
lorcika

Gabi!

Jó voltál! Én meg mondom őszíntén tartok itthon egy baszott nagy anatómiás csipeszt! Akkora, ha benyulok a száján a popsiját is elérem... Reméelm nem lesz rá sosem szükség, de amióta a bnőm férje lenyelette a gyerekkel a cocakólás kupakot.... Hát ez a lego antenna.... nekem is pont ez a rémálmom, már jó rég óta szoktatom Getgőt, hoyg legoval, csak a saját szobájában, utána fel kell porszivózni.... egyelőre megy. De hát ilyenre nem lehet számítani. És még mi lesz később, amikor már odatotyog kiveszi megeszei, leszippantja!

Nos, Brendus védőangyala is topon volt! Viseljétek egészséggel a cuccokat és kérek fényképet, hogy áll Brendusnak a pulcsi! :)
Jah és remélem ő vette át a csomagot! :)

KépKépKép
bogyra

Basszus Gabi!!! itt bőgök, mint egy hülye.
NAGYON-NAGYON ügyes vagy!!!! Ügyesek vagytok mind a ketten!

Ne csinálj ilyet többet, kérlek!

Vanda

Az anatómiai csipesz jó ötlet!

Kép

Kép
precious
Budapest

még ma hozatok haza az urammal egy csipeszt....
pici76

Gabi le a kalappal előtted...
pici76

Csajok, elmeséltem az uramnak... csak ha netalántán még valakivel megtörténik, ne így legyen, de ha... azt mondta ő sem engedné hgoy felvágják a gyereket, endoscope-al meg lehet nézni ott van -e a gyomrában, sőt ki is lehet kapni vele... humánusabb mint szétrancsírozni a gyereket hogy megnézzük van -e ott valami...persze gonfolom ha letüdőzte volna és nem kapna levegőt az más tészta... akkor nincs ilyenre idő ...hát asszem nehéz lesz ezt most egy ideig kiverni a fejemeből...
pici76

Gabikám, én is megdöbbenve olvasom soraidat, totál kiütött.
Hát nem semmi. Jajj nagyon büszkék vagyunk ám rád.
És Brendonra is. Egyem a kicsi szivét.

Örülök, hogy túl vagytok rajta és ennyivel megúsztátok.

Ezt a csipeszt hol lehet beszerezni Bogyra?

Kép
niki30

Pici!

Mindjárt lesznek képek az anyagokról! Még nem kezdett neki anyu, reggel tízre megyünk egy kézműves vásárra, ötleteket gyűjteni, anyagokért, stb...

De addig is rakok képetket, hoyg tudj válogatni!

KépKépKép
bogyra

Na végre itt
reagálok egy kicsit aztán mesélek
Niki,köszönöm ,hogy gondoltál rám,nem volt időm írni,de olvastalak titeket,Emma királylány cuki bébi az uszis képeken,és milyen ügyesen tartja magát hason,egyre jobban hasonlít rád.

Doo,,Vikiről már tényleg rég nem láttam képeket,de megérte várni,(ügyes vagy)mert csuda helyes,és a nevelési elveiddel nagyon egyet értek,én is úgy indultam neki,hogy ezt meg azt soha,és következetesség a maxon.én magam rúgtam fel,és tettem tönkre a saját eredményeimet,pl.nálunk nincs ajtó a gyerekszobán,és kb.3 méterre van a háloszoba ágy a kiságytól,így ahogy haza hoztuk a kórházból,rögtön külön szoba kiságy,eleinte sokat rohangáltam,de most hogy átalussza az éjszakát nyugisabb,és megkímélem magam az átszoktatós herce-hurcától,ám de a fogacska gyötri és hajnalban 4 kor mikor apa elindul dolgozni,nem éppen csendben(eldől a felmosófa,potyog a pénz,serceg a tépőzár,wc,és nem sorolom)szóval amúgy is éberen alszik apa kontrájával tutira felébred,ilyenkor próbáltam ringatós visszaalatatós módszerrel,de nem alszik vissza csak akkor ha átviszem a nagy ágyba,befúrja a hónom alá magát és durmol fél 8ig,nincs szívem attól a négy óra alvástól megfosztani,és nesze pofon csapom az addig kemény elveket.De tudod,engem állandó lelkiismeret furdalás gyötör,míg ti (lányok a fórumon)folyamatos lelki és testi kontaktusban vagytok a babókkal,mert szoptatjátok,én 3 hétig éltem át ezt a csodás érzést,és azóta minden lehetséges módon próbálom "kárpótolni " a fiam....nagyon nehéz,hogy ne essek át a ló túloldalára,és ne kapassam el,mert itt a másik nagy szívfájdalmam,és gyötrelmem,hogy ha nagyon magamhoz szoktatom,és nem tudom letenni,akkor ez kizárja hogy dolgozzak,és azt már kifejtettem,hogy nincs mese ,kell!!!!!
Komoly lelki tusáim vannak,mert egy hülye lelkis vagyok,Doo azt hiszem felfekszem a képzeletbeli kanapédra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Igazság szerint vissza kéne olvasnom ,hogy kinek milyen fordulója volt,akkor még észben tartottam,de ne haragudjatok meg rám ha most egy kalap alatt kívánok minden szülinaposnak névnaposnak,hóhordulósnak nagyon sok boldogságot,akinek aktuális vegye magára!!!
Akik betegek,kicsik és nagyok azoknak küldök sok sok gyógypuszikát,tudjátok ezek az én varázs puszikáim,még terhesen is hatott mindenkire,(valószínű azért mert szeretettel küldöm)

Anido,annyit hiányoltalak,hogy végre írtál,tudod,mikor leírtad,hogy mik történtek,elsírtam magam,átéreztem minden sorodból a féltést,az aggodalmat,mert én is ugyanezt éltem át mikor a picurkámat becsövezve láttam,azt hittem ez majd elmúlik a idő múlásával,de ahágyszor eszembe jut könnybelábad a szemem,sokszor álmodok is vele,akár milyen brutál már azt is álmodtam,hogy az eredeti kórházban szültem,és meghalt a babucim-azt mondják akkor soká fog élni.
De annak nagyon örülök,hogy jól vagytok és Zsombornak egészséget,meglátod roham léptekben fog fejlődni.

KépKép
riella77

Ági gratula a jegyességhez!

Gabi nagyon büszke vagyok rátok,hála az égnek jól vagytok!

Pici,a zoknis sztori ismerős,már mindent kipróbáltam,cérna,zsenilia,plüss,térd ,boka és nem folytatom,azon vagyok ,hogy szerzek egy postás gumit és rágumizom a bokájára,egyszerűen nem győzöm húzkodni a zoknit,a két propeller olyan gyorsan jár,hogy az egyiket felhúzom a másikat lerúgja,már próbáltam kiscipőt is ráadni,de az annyira szokatlan neki,hogy meg se mozdítja a lábát,és az amúgy cserfes gyerek néma Leventévé válik,inkább zokni :cry: :cry: :cry: :? :?
A zsír új zokni estére tiszta vucli,csomósra dörzsöli a sarkát,mikor lehúztam a lábáról fürdéskor majdnem sírva fakadtam,de cak nevetni tudtam rajta.
Valaki kérdezte a tejpépet,én minden uzsonnára azt adom,egy banánnal turbózva,úgy tátpg,mint egy harcsa,csak nyeli,nagyon szereti,szerintem a kaja toplistán az első háromban benne van.
Nincs rossz tapasztalatom vele,szerintem bátran adhatod.

Bogyra,nagyon helyesek az esküvős képek,végre felraktad....úgy veszem észre hatott,hogy csuriban volt az újjam,mert az a babarucis biznisz beindulóban van,nem???Én is néztem nagyon tutik a cuccosok!!!Csak igy tovább.
Mivel elég hosszú leszek több részletben küldöm, nehogy elszálljon,mert abba bele is őszülnék. :?

KépKép
riella77

Pici és akit még érdekel!

http://www.picasaweb.google.com/zs.szalai/textil

itt vannak a képek az anyagokról ésvannak minták is, még választhatsz!!!

KépKépKép
bogyra

Hát remélem nézed Pici, mert ha bármibe is bele akarsz szólni... hát azt tedd meg, mert anyuval már nagyon kavarognak az ötletek bennünk! :)

KépKépKép
bogyra

Bogyra, milyen szépek. Az a fehér alapon fekete virágok jön be nekem.
Ágytakarót is csinál anyukád vagy csak falvédőt?

Kép
niki30

Képeket nézve,
Zita szürke szem, barnás haj ,úgy néz ki ő lesz Martin női megfelelője,mert nálunk is ez a színösszeállítás a trendi most,és kb egyforma a hajszerkezetük is :D :D

Levike cumisüveges képén egy órát nevettem,nagyon ász!
Zsófi almalés képe annyira kifejező,hogy percekig néztem és már szinte éreztem az alma ízt.
Gabi- Brendon haját mivel növeszted,érdekelne,mert az én fiam elég érdekesen áll a kérdéshez,kezdek aggódni,hogy pánk marad,bár imádom a séróját,mert nagyon ő,kezdettől fogva így áll neki,csak már olyan hosszú,hogy elkonyul,mint a Gusztávnak a mesében.
Stella hason fekvős képén gyönyörűek a szemei.
Elina kukucskálós képe a tuti befutó,lányok esküszöm eny fórumon nincs ennyi válogatottan szép gyerek,legyen fiú vagy lány....gyönyörű mind.
Többiek is képet!!!Én is dobok újakat.
akit kihagytam elnézést,de már görcsöl a kezem,és még magunkról nem is írtam
Szóval voltunk a kórházban kontrolon és azt mondták hogy nem két hónap múlva,hanem egy évesen akarják látni,mert ez a gyerek egészséges,nem vérszegény,nincs szívzöreje,nincs köldök sérve,nincs baj a veséjével,72 cm és 8.68kg.
Majdnem be van nőve a kutacsa, és minden korának megfelelő feladatot végrehajt.
Olyan boldog voltam mikor eljöttünk repkedtem a parkolóig.
Szóval csibigrifi ,mostanában így hívom,mert már nem olyan kókuszgolyós,már férfiasodott,anyukám pacsirtának hívta ,mert kicsi volt és járt a szája folyton,aztán most hogy ekkorát nőtt mondtam,hogy egy griff madár,és mivel még fióka igy lett csibigrifi
(tiszta flúg vagyok,mi??)na ami a legklasszabb,hogy a két kis kezével nyúl az ember után ha meglát,vállból kinyújtja és tartja amíg oda nem hajolok,és meg nem érinti az arcom,na és ha a hajamat elkapja,én ordítok,ő nevet mert azt hiszi ez egy jó játék :D :D :D
Apa egyre többet foglalkozik vele,és egyre többször mondja,hogy mennyire szeret minket,és mennyire köszöni,hogy vagyok neki én,és hogy egy ilyen csodát élhet át naponta ,mint ez a kisfiú.
Bevallom minden rosszkedvem elszáll ha ilyeneket mond....mert mostanában voltak nehéz perceim.
Nagy a teher rajtam,és próbálok mindenkinek megfelelni,ami nem mindíg sikerül,estére elfáradok,és van hogy pont apával vagyok ingerült,és flegma és pokróc,pedig ő nem ezt érdemli.
Ez is egy lelkiismereti kérdés,egyszóval gyötör egy pár dolog,volt hogy írtam volna,de éppen egy vidám oldal közepébe belesuhintani az én nehezülő lelkem mozzanatait.Az túlzás ,hogy mélyponton vagyok,mert ez így nem igaz,csak egyszerűen elfáradok abban hogy jár az agyam keresem a megoldásokat,hogy jó legyen mindenkinek,és estére mikor időm lenne írni,eldőlök ülve a tv előtt.
Az üzlet egész jó lett,tetszik és mások is mondják,hogy jól néz ki,már jöttek is vevők,van is jópár megrendelésem,most újabb hirdetéseken dolgozom,és Niki nemsokára aktuális lesz a weblap is,rögtön kereslek ígérem.
Szóval ne haragudjatok,hogy eltűnök,én a fő hiány listás,aki folyton hőzöng ha valaki nem ír két napot,de most egy kicsit össze kell szedjem magam,meg kell békéljek helyzetekkel,fel kell dolgoznom,hogy attól,hogy délelőtt nem vagyok a babámmal,még szeret és jó anyukájának tart.....de ígérem ha csak távirati stílusban is,de mindíg jelzem,hogy mi van velem.
egy pár kép a frissekből ajánlom a fórum baba hölgyei figyelmébe
puszi és bocs a kisregényért

KépKép
riella77

Kép Füles mackó mond most néktek szép meséket gyerekek Kép látjátok,még egy fogam sincs Kép ez lesz a csajozós nézésem,nem lehet elég korán kezdeni Kép vetkőzöm is ha kell

KépKép
riella77

Kép Ezt a mosolyt az anyukáknak küldöm!!!

KépKép
riella77

Niki!

Anyu bármit megvarr, most az a lényeg, hogy gyakorolni szeretne... mondta hogy most is csiná két három falvédőt, és felteszem ide a fórumra is hátha kell valakinek. Ágytakarót is tud, csak az hosszabb idő... tudjátok ez a pecsvörk elég pepecs munka.... De ő most nagyon benne van. Jövőre meg nyugdíjas lesz, aztán beindul az a biznisz is! :)

KépKépKép
bogyra

Riella, jó, hogy írtál! Martin nagyon éédes, ahogy alszik, az tündéri.
Zitának is punk volt a haja anno, aztán Neki is lekonyult, most már papósan oldalra kell fésülni, mert belelóg a szemébe annyira hosszú. Mellette meg hullik is ezerrel, minden tiszta haj, de nő a kis tüsi :D
Szerintem biztos, hogy jó anyukája vagy attól, hogy délelőtt nem vagy Vele, s ahogy írtad a mamája vigyáz Rá, mégse bölcsiben van, vagy hasonló. És annyira lejön az írásaidból, hogy úgy szereted Őt, szerintem ezt Ő is érzi!!

Gabi, örülök, hogy jól vagytok!! Hát én nem tudom mit csinálnék hasonló szituban, félek nem lennék ennyire ügyes....ez olyan durva, hogy ennyin múlhat egy élet :cry: :cry:

Most én vagyok tiszta göthő, hőemelkedés (végem van 37-nél :) ), takony, torokfájás. Remélem én kaptam el Zitától amiben Ő volt 1 hete, s ez nem valami új vírus, s Ő még csak eztán jön... :? ugye nem? Csak azt nem értem, hogy létezne, hogy rajtam ennyivel később jön ki a kórság?

Kép
ági_bp

Sziasztok!

Na, itt vagyok, csak nem voltunk itthon a héten. A párom Németországban, én meg átmentem anyáékhoz, hadd unokázzon.
Így utólag belátom ez nem volt annyira jó döntés.
Anyum dolgozott, én meg otthon ültem egyedül. És nem tudom nálatok is így műxik -e, de én hiába abban a házban nőttem fel, most nem éreztem magam otthon benne. Szóval öltem a nappaliban a kanapén, próbáltam olvasni, tv-zni, régi barátokat látogatni, és alig vártam már hogy hazajöjjön valaki.

Rengeteget írtatok, nem is sikerült mindent végigolvasnom, amit akartam írni azt is elfelejtetem :oops:
A babák tényleg válogatottan szépek! Láttam most én is olyan csecsemőt, aki szegény borzasztóan csúnyácska volt, és nem tudtam azt mondabni rá, hogy milyen szép!

Riella, ezt már én is írtam egyszer, hogy annyira meghatóan írsz Martinról, és ezerrel átjön hogy elolvadsz érte. Nem hiszem hogy sérelmezné ezeket a délelöttöket. Gondolj arra, hogy itt sem a mennyiség számít, hanem a minőség :lol:

Gabi, te meg olyan horror történetekkel jössz mindíg! Nem is tudom mit csináltam volna ilyen helyzetben, szerintem én leblokkolnék! Eddig nem is gondoltam bele hogy milyen veszélyek fenyegetik ezeket a babákat, de nagyon oda fogok figyelni Milura!

Bogyra, jók az esküvői képek! Én még ennél is egyszerűbbet szeretnék, nem udom mi lesz belőle :)

És íme az én kis punk-om:
Kép

Kép

Csilla
Vendég

Cscsi, öltél a kanapén??? :lol: :lol: 8)
Most lesz az eskembeskem a keresztelővel együtt?? Mennyien lesztek? Lagzi is lesz, mármint táncos mulatság?

Kép
ági_bp

:D :lol: öltem az unalomtól :lol:
Igen, együt lesz az esküvővel a keresztelő, de kértük hogy csak egy nagyon egyszerű és rövid szertartást tartson. SZŰK család, 10-15 ember, és semmi táncika. Elmegyünk ebédelni utána, de egy 4 hónapos gyerekkel nem lehet komolyabb bulit csapni.
Na, nem mintha sajnálnám :)
Vendég

gabi, hőőőősnőőőő! :shock: :shock: remélem, a mi őrangyalaink tudják h nekem nincs egészségügyis képzettségem!!!! :roll:

niki, a rucikra visszatérve: a kicsinyített másak sztem is édesek és az ötleted sztem nagyon frankó - csak kimenősnek. nekem az megy az agyamra h bébi folyton kezemben és gatya lecsúszik (istenem, hát ropi baba az édesem :roll: ), a felső meg a nyakába, ahogy fogom. szal itthonra mindenképen vmi egyberészes a praktikus. nekünk, mert ő nincs el csak úgy fekve, de akié igen és még nem csúszkerál a földön, az is más eset lehet.

minket is utolért a nátha :cry: :cry: főleg az bánt h én vittem ki abban a rohadt hidegben és mivel elaludt rajtam, ha meg hazajövök felébred, ezért elég sokat is voltunk kint :oops: mint utólag kiderült, nem kellett volna. :cry: láza is volt, meg hát az orra úgy eldugult h éjjel csak úgy tudott aludni h a kanapén megtámasztottam a hátam félig ülő helyzetben és a mellkasomra vettem - így nyomtuk hajnali 2-től 6-ig. és ennél sokkal több alvás nem is volt :shock: csodálkoztam h hogy bírta :shock: ja és még egy "érdekesség", hátha vki hasonló cipőben jár: ő fekve szopizik ált., de így most nem ment a dugulás miatt és állva :!: tudtunk szopizni. kaptunk euforbium homeós orrcseppet, cebiont, kalciumot, meg adtam neki tegnap két germicidet. tegnap napközben és ma is láztalan szerencsére.
sztetek mikor szabad majd legközelebb kivinni? (most még nyilván nem, mert taknyi még van bőven, de ) meddig érdemes várni miután a tünetek elmúltak? ezt elfelejtettem doki nénitől megkérdezni :roll:

riella, sztem jól teszed h magadhoz öleled sokat a lurkódat- sztem ettől csak biztonságban fogja érezni magát és megalapozod a "jövőjét". ha meg de. jól elvan a mamával, akkor mi a gond? sztem is a minőség a lényeg - én is mennék kicsit dolgozni, ha az enyém hagyna. sztem az anya a legfontosabb, de ez nem jelenti azt h csakis az anyával lehet a baba. gondolj bele h a többgenerációs családokban is szépen, lelkileg egészségesen nőttek fel a gyerkők, pedig nem mindig az anyjuk volt velük, mert esetleg éppen az dolgoztt - de volt nagymama, dédmama, nagynéni, stb. sztem ennek marha sok előnye volt (és persze rengeteg hátránya is - de z más lapra tartozik).

leginek tudja vki a számát?
Vendég

Doo, én bevallom kivittem Zitát, mikor beteg volt. Mondjuk kényszerhelyzet volt, mert párom 24ezett, egyedül voltam, s le kellett mennia gyógyszertárba, orrcsepp, C-vit, stb...s meglepő módon jól elvolt a babkocsiban, mondom jó, akkor elszaladunk a pékségbe kenyérért,s elaludt, így sétáltam Vele. Mondjuk sütött a nap (bár hűvös volt), és jól be volt takarva, meg elég jó mély a babkocsink. Én úgy tudom ha nem lázas, akkor elvileg ki lehet vinni, jót is tesz a friss levegő. ha lázas, akkor 1 láztalan nap után vihető ki. Persze ne ebben a brutál szélben. Nem szívtátok le az orrát porszívóval?? Vagy az nem segített?
Állva? Te álltál, s Ő milyen helyzetben? Függőlegesen tartottad, vagy hogy?? :shock: :roll:
És még egy kérdés. Hogy alszik el a hordozóban kifelé? Hova teszi a kis fejét? Zita csak hajol előre, s néz ezerrel, eddig még nem jutott eszébe elaludni.

Cscsi, menyasszonyi ruhában leszel? Fodrok stb?

Kép
ági_bp

Az én nagy lányom ma újra produkálja a fordulást (utoljára 11 hetesen csinálta. szal, már elég rég).
Kidugja a popóját, ha hason van és van, h. csak oldalra gördül, van, h. hanyatt. Tök jó.
Már a kádban is billeg hason:)

Riella, tök jó, h. végre jelentkeztél. Nagyon fáradt lehetsz, elhiszem.
Az előttem szólókkal egyetértve, biztos vagyok benne, h. maximálisan megteszel mindent Martinért és ő ezt érzi is. Jó anya vagy nah!
És egyébként Martin egyre cukkancsabb. Hát az az alvós tényleg nagyon ütős kép.

Csilla, hjajj, Milán sérója tök jó. Emmának is hasonló, csak még nem ilyen hosszú. Olyan viccesek így, nem?

Kép
niki30

Csicsi!

Az esküvönkről nem is láttál képet, csak rólam meg a férjemről... ettől is egyszerűbbet akarsz? Nem lesz vőlegény vagy menyasszony??? :D :D
Mi is 10-en voltunk. Én szüleim, párom szülei, testéreink (2 fő) plussz a tanuk ketten. :)

M ais rakok fel cukorfalat lányka cuccokat! Niki neked kifejezetten ajánlom : egy 80-as tunika vagy ruha... nem tudom eldönteni, next és plüss bársony, és elöl húzott, valami csodás...., meg van egy szintén bársony kis ruha is! :)
Majd szólok ha nézhetitek... de ma csak tíz-20 cuncili darabot teszek fel! :) Ennyire telt tőlem pénteken a beszerzésnél...

Gyógyuljatok kis betegek! Hálisten (lekopogom) minket nyáron látogatott meg a náthabanya, de azóta nem jött vissza!!!
orsszívás kegyetlen de hatásos módja: Gyereket leteszed az ágyszélére, úgy hogy a fejecskéje lelógjon egy kicsit, tehát ilyen hátrahajlott pózba kerüljön.. és úgy beleszippantani. EZt szoktátk csináléni a kórházban is, hogy az arcüreg is átszellőzzön!

KépKépKép
bogyra

Doo!

Szerintem, ha már nem lázas vidd ki.... hisz a tiszta levegőn is irtódnak a kórokozók, sőt ugye aki tanulta a szakmát, az tudja, hogy a fertőtlenítés legegyszerűbb mosja a szellőztetés. Tehá, ha nem akarod kivinni, akkor öltöztesd be, és nyisd ki az ablakot, levegő azért érje szegénykét! :)

KépKépKép
bogyra

Jaaaj Bogyra, otthon voltunk Győrben, nem jöttem előbb.... akkor már késő?
Na azért leírom... mind tetszik :oops: de az állatmintásak különösen, és az összes apró virág mintás is nagyon szép, és a kockásak is... jó színes legyen! :)

Riella, nagyon örülök hogy írtál, és hogy beindult az üzlet! Martin versenyezhet Milánnal, kinek nagyobb a taréja!

Áginak és a kis Vikinek jobbulást kívánok!

Doo, állva szopi? :shock:

Voltunk usziban :) hát ahogy vártam, mint a kacsa úgy lubickolt, nagyon élvezte. Tancsi néni azt mondta első 1-2 alkalommal lehet hogy majd sír... hát sikongatott annyira élvezte, volt hason sikás háton siklás, és fej leöntés, a jövő órán már lesz igazi merülés is, mert azt mondta a tancsi néni látszik, hogy nagyon élvezi :)
Na dobok is egy képet róla.

De a pláne az, hogy találkoztunk ismerősökkel tegnap, akiknek a gyereke 2 éve jár babauszira (2,5 éves) és ő már leúszik a víz alá, ahol 6 golyóból kiválasztja a medence alján hogy melyikekben van
ugyanolyan állatfigura és párosával hozza fel a golyókat...láttunk róla videót a kiscsaj teli szájjal nyitott szemmel vigyorgott a víz alatt... :shock:

Kép úszok
pici76

Sziasztok,

Nagyon jók a képek!! Azta micsoda sérók!!!! :D Hihetetlen milyen kiskacsák vannak ezen a fórumon! :)

SZia Riella, örülök, hogy jelentkeztél!

Pici de jó babauszi. Én még mindig nem szántam rá magam, de amikor ilyen golyó felhozásról írsz, teljesen beindulok!!! :)

Képzeljétek mindkét mellbimbóm be van pirosodva, kirepedve (ma még vérzett is fejésnél) és naon naon fáj ha szopizik Ricsike!!!!!!!! :( Mi a fenétől, nem tudom. Mondjuk úgy szivattyúzik mostanában, mint az őrült!! A cumisüvegből is pillanatok alatt kiüríti a mannát ha végre eszik. Ez lehet az oka?? Ilyen a legelején szokott lenni, nem? Vagy nem az lehet, hogy ugye most a szájacskájában van valami gombásodás, amit kezelek..és az átterjedt és így jött ki?? :shock: Hát nem egy kellemes dolog most a szoptatás! :(

Kép

Kép
lorcika

Lorci!

Ne mondták, hogy a cicidet is gombairtsad???? Nah szal kéne. A másik meg, hogy az egy glicerines valami, ami nagyon szárítj a bőrt + fűtés is beindult + fog. Kenjed alami hidratálóval a cickód és hagyd levegőzni, és ne áztasd sem kádban sem Ricsirics szájában! Szegény te, nekem egyszer volt ilyen vérzős a cicim, amikor anyukám kantáros farmert adott rám.... frankón lereszelte a mellbimbómat! :)

Pici még nemkéstél le semmiről, a hétvége miatt anyu időeltolódásban van, így holnap fog varrni... :) De akkor úgy csinálj, ahogy kigondoltuk, lesz a falvédőben három fehér kocka, amin az állatkák vannak és a többi meg szép tarka lesz! :)

Én is én is én is babauszizni akarok! Lorci nemmegyünk együtt??? Gondolom ti is valéahova ide járnátok be, nem? Van a Camponában fehér fóka... vag yrosszul emlékszem nem erre laktok?

KépKépKép
bogyra

Képzeljétek, pénteken hoztam egy nagyon szép kis felsőt a nagykerből, nézelődök a ruhák közt, mert most azt találtam ki, hogy párosítom őket, így hátha kapcsolt áruként megveszik... nah és megtaláltam annak a gyönyörű kis felsőnek a szoknyáját, márka, méret stimmel, szerintem ezt így lehetett nextéknél venni egyben, pedig teljesen máshonnan hoztam a két cuccot! Tök izgi nem? :)

KépKépKép
bogyra

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?