Képeket nézve,
Zita szürke szem, barnás haj ,úgy néz ki ő lesz Martin női megfelelője,mert nálunk is ez a színösszeállítás a trendi most,és kb egyforma a hajszerkezetük is
Levike cumisüveges képén egy órát nevettem,nagyon ász!
Zsófi almalés képe annyira kifejező,hogy percekig néztem és már szinte éreztem az alma ízt.
Gabi- Brendon haját mivel növeszted,érdekelne,mert az én fiam elég érdekesen áll a kérdéshez,kezdek aggódni,hogy pánk marad,bár imádom a séróját,mert nagyon ő,kezdettől fogva így áll neki,csak már olyan hosszú,hogy elkonyul,mint a Gusztávnak a mesében.
Stella hason fekvős képén gyönyörűek a szemei.
Elina kukucskálós képe a tuti befutó,lányok esküszöm eny fórumon nincs ennyi válogatottan szép gyerek,legyen fiú vagy lány....gyönyörű mind.
Többiek is képet!!!Én is dobok újakat.
akit kihagytam elnézést,de már görcsöl a kezem,és még magunkról nem is írtam
Szóval voltunk a kórházban kontrolon és azt mondták hogy nem két hónap múlva,hanem egy évesen akarják látni,mert ez a gyerek egészséges,nem vérszegény,nincs szívzöreje,nincs köldök sérve,nincs baj a veséjével,72 cm és 8.68kg.
Majdnem be van nőve a kutacsa, és minden korának megfelelő feladatot végrehajt.
Olyan boldog voltam mikor eljöttünk repkedtem a parkolóig.
Szóval csibigrifi ,mostanában így hívom,mert már nem olyan kókuszgolyós,már férfiasodott,anyukám pacsirtának hívta ,mert kicsi volt és járt a szája folyton,aztán most hogy ekkorát nőtt mondtam,hogy egy griff madár,és mivel még fióka igy lett csibigrifi
(tiszta flúg vagyok,mi??)na ami a legklasszabb,hogy a két kis kezével nyúl az ember után ha meglát,vállból kinyújtja és tartja amíg oda nem hajolok,és meg nem érinti az arcom,na és ha a hajamat elkapja,én ordítok,ő nevet mert azt hiszi ez egy jó játék
Apa egyre többet foglalkozik vele,és egyre többször mondja,hogy mennyire szeret minket,és mennyire köszöni,hogy vagyok neki én,és hogy egy ilyen csodát élhet át naponta ,mint ez a kisfiú.
Bevallom minden rosszkedvem elszáll ha ilyeneket mond....mert mostanában voltak nehéz perceim.
Nagy a teher rajtam,és próbálok mindenkinek megfelelni,ami nem mindíg sikerül,estére elfáradok,és van hogy pont apával vagyok ingerült,és flegma és pokróc,pedig ő nem ezt érdemli.
Ez is egy lelkiismereti kérdés,egyszóval gyötör egy pár dolog,volt hogy írtam volna,de éppen egy vidám oldal közepébe belesuhintani az én nehezülő lelkem mozzanatait.Az túlzás ,hogy mélyponton vagyok,mert ez így nem igaz,csak egyszerűen elfáradok abban hogy jár az agyam keresem a megoldásokat,hogy jó legyen mindenkinek,és estére mikor időm lenne írni,eldőlök ülve a tv előtt.
Az üzlet egész jó lett,tetszik és mások is mondják,hogy jól néz ki,már jöttek is vevők,van is jópár megrendelésem,most újabb hirdetéseken dolgozom,és Niki nemsokára aktuális lesz a weblap is,rögtön kereslek ígérem.
Szóval ne haragudjatok,hogy eltűnök,én a fő hiány listás,aki folyton hőzöng ha valaki nem ír két napot,de most egy kicsit össze kell szedjem magam,meg kell békéljek helyzetekkel,fel kell dolgoznom,hogy attól,hogy délelőtt nem vagyok a babámmal,még szeret és jó anyukájának tart.....de ígérem ha csak távirati stílusban is,de mindíg jelzem,hogy mi van velem.
egy pár kép a frissekből ajánlom a fórum baba hölgyei figyelmébe
puszi és bocs a kisregényért