Zsanci,
kozmetikushoz az jár, akinek a bőrének szüksége van rá. a tiéd nem tűnt zsírosnak, mitesszeresnek, így... én járkálok néha nap, ha Lencse enged, de szívem szerint havonta mennék. nem beszélve a pofamasszázsról, ami valami fantasztikus!
Neet,
én a MOM park Pirex Papírboltjában vettem puffadó hatású textilfilcet, azaz felfestettem a mintát, majd vasalóval kellett száradás után fixálni, puffasztani. nem drága, de jól kell tudni rajzolni hozzá (mondjuk előre lehet indigóval dolgozni).
Curse,
nem alapigazság. nekem sok márkás cuccom sokkal sokkal tovább bírta, mint az utángyártottak. az utángyártottak között van némely olyan hitvány, hogy rossz rájuk nézni. pl. anno exanyósom kb. 97 táján vett nekem egy Aréna papucsot, baromi drágán. mai napig azt hordom itthon, már kíváncsi leszek meddig bírja. (lehet, hogy most elkiabálom...

) és hát sok márkás sportcipő is tovább bírja, mint márkátlan társaik. viszont van egy csomó minden, pl. ultra divatos rucik, amikből kár eredetit, vagy márkást venni. ilyen volt a rózsaszín bőrkabát, amiből nekem nagyon jó volt a műbőr, az emberek nagy részének az volt, nagyon nyerő volt, és 1 év alatt ki is ment a divatból. a bőr most ott állna a szekrényben, a műbőr meg már ki tudja hol van.
persze Lencsének nem veszek úgymond márkás cipőt, habár az Asso v. Siesta is annak mondható, ezeket anyósomtól megkapjuk sokszor, és nem bánom, hogy ilyeneket hord, mert szerintem az én rossz lábaimon (bokasüllyedés, lúdtalp stb.) sokat "segíthetett" anno a szar cipő. de Adidas v. ilyesmit még nem vettem neki, mert pazarlásnak tarom, hisz gombamód nő a tappancsa.
Sütőtök: nem musz szeletelni, nagy darabokra is jó vágni. jó nagy fokozaton (200 C pl.) süsd,és lehet, hogy órák kellenek neki. a teteje mély sárga és barnás lesz, és a villa könnyen belemegy, mert az állaga pempőbe megy át.

isteni finom édeskés lesz!
Pocak!
én lenné az első, aki kipróbálja a férjedet, de terhesen nem lehet kovácsoltatni. úgyhogy majd szülés után, ha befutott kovács lesz...
NŐCISSÉG:
anyukám nem a nőcisség megtestesítője, soha nem festette magát, magassarkúja is azóta van, mióta húgom ráerőltette, mondjuk folyton szoknyában jár, de ezt talán még az anyja nevelhette bele, a lényeg, hogy a tesóm ennek ellentettje lett, az sehova ki nem lép, míg nem csinált magának frizurát, miegymást. csakis belülről jöhet!
NŐIESSÉG:
nőiességnek nem sok köze van az öltözködéshez, legalábbis valójában nem. egy nő farmerban is tud nőies maradni, meztelen is tud az lenni, csúnyán is szépen tud ezerszeres nő maradni. legalábbis egy régi pasim szerint, és hiszem szavait.
pl. ott vannak a transzkók, vagy a vén dívák. hát ők nőiesek, csak mert kiló festék, paróka, és női ruha fedi el irdatlan porhüvelyüket?
Neet,
Eszci továbbra is tüneményes, fotók kissé zöldek, szerintem éretlenek.

a bringás képen nagyon menő, képzelem hány hódolója van az oviban.
és irigyellek, nem a Karácsony miatt, hanem a testalkatod miatt. süti, chips, bor:D, sovány nő.
Yessica bőrök a C&A-ban leárazás idején is k. olcsók, főleg a te méretedben szokott több lenni.
Szrek,
a mai ingatlanpiacon nem is csinálhattad volna helyesebben! hiszen hiába kezded el árulni a lakásod, mikor találsz egy megfelelőt, ha nem veszik meg a tiédet, lecsúszol róla. mi is eladtuk, fél év albérlet (mert ennyit kiköveteltek) és addigra fel is épült az újépítésűnk. sajnos veszteséggel jár, de legalább elmondhatod, hogy el van adva a lakás, jó áron. most pedig keresd a kedvezőt.
milyen kellene? akár priviben is jöhet. (ugyanis a cég megint épít két projektet is. érdekeltségem nincs,de segíteni tudok.)
én a rengeteg holmit kb. 1 teljes hét alatt pakoltam össze egyedül, mert férjem éppen külfödön volt. fogytam is rendesen
Deni,
olyan, mintha ikreid lennének, csak az egyik pár évvel fiatalabb:D
Vica!
emlékszel a játékra, amit L-nek adtál szülinapján? na, eddig az alját kisszéknek használta, a részeit pedig betettem a fajátékos dobozba, mert nem érdekelte. aztán minap arra megyek be a szobába, hogy egy csomót elővett és magától rájött, hogy hova kell dugdosni. igaz nem kép szerint, de betette ügyesen. úgy látszik most ért meg rá. mintha 3+ éves lenne a dobozán.
Plusz fogak: nekem és tesómnak is nőttek fogaink a szájpadlásunkon, a másik sor mellett. ki kellett húzgosni őket.