A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

és igen, még két dologról akartam írni, eszembe jutott, hogy sztem az nagyon fontos a gyermeknevelésben, hogy tanítsuk őket az általunk jónak talált dolgokra, meg hogy olvassanak sokat, meg művelődjenek. mert akkor hamar látják majd, hogy a világ milyen sokszínű és hogy nem a márkás ruha meg játék az egyetlen ami boldoggá teheti, meg hogy nem biztos, hogy akinek sok pénze van az lesz a legboldogabb, meg hogy sokszor hamis az a kép amit a reklámok sugallnak stb. Szerintem a széleslátókörűség a legfontosabb, ha széleslátókörű ember tudunk nevelni a gyerekünkből, akkor sztem nem fogják becsapni a vágyai és a hamis reklámok.

meg a bölcsődéről, valaki kérdezte, hogy miért nem írathatja be a gyerkőcöt előre a bölcsibe. Ez bölcsi függő, van ahol előre beírják, van ahol csak évente egyszer májusban van jelentkezés és akkor kell beíratni.

ruz
ruzicsky

Votiv,
visszajutottam a cikkig, és azt kell mondanom, meglepően szinte mindennel egyetértek :lol: Azzal is, hogy néha bizony egyszerűen NEM-et kell mondani, magyarázat nélkül. Ill. a nem-en kell, hogy legyen a hangsúly, és nem a magyarázaton. Pl. "NEM szabad a konnektorba nyúlni" azt Marci úgysem érti még (és nem várhatom el, hogy megértse!!!), hogy agyoncsapja az áram. Természetesen hozzámondom, hogy miért, de csak a NEM!!!! után :D
És igen, sok gyerekben generál szorongást, hogy túl sok helyzetben KELL döntést hozniuk (ez persze nem saját tapasztalat, mert nem értek hozzá, hanem pszichológus rokonom mondta). :D

Macs,
[quote]k írta:omolyzenei konccertekre fog járni és Tacitus összes művei lesnek a kedvenc olvasmánya.

szerintem elég beteg ember, akinek Tacitus a kedvence :mrgreen: ismerek ilyeneket... :mrgreen:

v
kisün

Ildi,
Jaj, szegény Timike :( Borzalmas dolog lehet ez a krupp :( Sok +++++ Nektek és bulást!!!

Vica,
Áh, csak a sajátomat, magamon szeretek kísérletezgetni :)

Barbi,
Dumáló Angid :D

Kérdés:
Tudom, h ez nem főzős topik :lol: de segítsetek lécci. Van egy adag sütőtököm (azon felül, amit Adél megeszik :lol: ). Azt hogyan kell megsütni? Addig eljutottam, h felszeleteltem, de hány fokon kb meddig és be kell takarni, kell hozzá vmi más? :?

Kép Kép
curse

Curse: én nem tudom, hány fokra kell tenni és kb. addig, amíg kész nincs (szúrj bele egy villát és ha puha, akkor kész) és nem kell lefedni, de tegyél alá alufóliát, mert kijön belőle egy kis lé. :)

Kép
Kép
tinu

Tinu,
Köszi :) Közben kértem telefonos segítséget is és most már ott figyel a konyhában, csak még meleg. Remélem jó lett :)

Kép Kép
curse

Curse,
Én stököt csak kettévágom, közepét kikaparom (a magos részét) és vhány fokon (pl 200 ) addig sütöm, ahogy Tinu írta. Én még fóliát se teszek rá, csak egy tepsiben sütőpapíron (vagy anélkül) sütöm. És bizony mindegyik tök más ízű. Van gesztenyés ízű is, érdemes kísérletezni. És bio tök nem sokkal drágább, mint nem-bio tök.

Den,
De JÓL néznek ki a srácok!!!

Ildi,
Krupp nálunk is volt, márc elején. A parám jó sokáig megmaradt, de nekünk nem jött ki újra. (Mi mondjuk együtt alszunk, de a mi lakásunkban a kruppos köhögést bárhol meg lehetne hallani.)

Neet,
(Én is víz alatti képnek hittem. Jó hülye vagyok? Eszti nagyon szép, és annyira klassz haja van!

Móni
Kép
Kép
monisa

Zsanci,
kozmetikushoz az jár, akinek a bőrének szüksége van rá. a tiéd nem tűnt zsírosnak, mitesszeresnek, így... én járkálok néha nap, ha Lencse enged, de szívem szerint havonta mennék. nem beszélve a pofamasszázsról, ami valami fantasztikus!

Neet,
én a MOM park Pirex Papírboltjában vettem puffadó hatású textilfilcet, azaz felfestettem a mintát, majd vasalóval kellett száradás után fixálni, puffasztani. nem drága, de jól kell tudni rajzolni hozzá (mondjuk előre lehet indigóval dolgozni).

Curse,
nem alapigazság. nekem sok márkás cuccom sokkal sokkal tovább bírta, mint az utángyártottak. az utángyártottak között van némely olyan hitvány, hogy rossz rájuk nézni. pl. anno exanyósom kb. 97 táján vett nekem egy Aréna papucsot, baromi drágán. mai napig azt hordom itthon, már kíváncsi leszek meddig bírja. (lehet, hogy most elkiabálom... :D) és hát sok márkás sportcipő is tovább bírja, mint márkátlan társaik. viszont van egy csomó minden, pl. ultra divatos rucik, amikből kár eredetit, vagy márkást venni. ilyen volt a rózsaszín bőrkabát, amiből nekem nagyon jó volt a műbőr, az emberek nagy részének az volt, nagyon nyerő volt, és 1 év alatt ki is ment a divatból. a bőr most ott állna a szekrényben, a műbőr meg már ki tudja hol van.
persze Lencsének nem veszek úgymond márkás cipőt, habár az Asso v. Siesta is annak mondható, ezeket anyósomtól megkapjuk sokszor, és nem bánom, hogy ilyeneket hord, mert szerintem az én rossz lábaimon (bokasüllyedés, lúdtalp stb.) sokat "segíthetett" anno a szar cipő. de Adidas v. ilyesmit még nem vettem neki, mert pazarlásnak tarom, hisz gombamód nő a tappancsa.
Sütőtök: nem musz szeletelni, nagy darabokra is jó vágni. jó nagy fokozaton (200 C pl.) süsd,és lehet, hogy órák kellenek neki. a teteje mély sárga és barnás lesz, és a villa könnyen belemegy, mert az állaga pempőbe megy át.:) isteni finom édeskés lesz!

Pocak!
én lenné az első, aki kipróbálja a férjedet, de terhesen nem lehet kovácsoltatni. úgyhogy majd szülés után, ha befutott kovács lesz...;-)

NŐCISSÉG:
anyukám nem a nőcisség megtestesítője, soha nem festette magát, magassarkúja is azóta van, mióta húgom ráerőltette, mondjuk folyton szoknyában jár, de ezt talán még az anyja nevelhette bele, a lényeg, hogy a tesóm ennek ellentettje lett, az sehova ki nem lép, míg nem csinált magának frizurát, miegymást. csakis belülről jöhet!

NŐIESSÉG:
nőiességnek nem sok köze van az öltözködéshez, legalábbis valójában nem. egy nő farmerban is tud nőies maradni, meztelen is tud az lenni, csúnyán is szépen tud ezerszeres nő maradni. legalábbis egy régi pasim szerint, és hiszem szavait.
pl. ott vannak a transzkók, vagy a vén dívák. hát ők nőiesek, csak mert kiló festék, paróka, és női ruha fedi el irdatlan porhüvelyüket?

Neet,
Eszci továbbra is tüneményes, fotók kissé zöldek, szerintem éretlenek.:) a bringás képen nagyon menő, képzelem hány hódolója van az oviban.
és irigyellek, nem a Karácsony miatt, hanem a testalkatod miatt. süti, chips, bor:D, sovány nő.
Yessica bőrök a C&A-ban leárazás idején is k. olcsók, főleg a te méretedben szokott több lenni.

Szrek,
a mai ingatlanpiacon nem is csinálhattad volna helyesebben! hiszen hiába kezded el árulni a lakásod, mikor találsz egy megfelelőt, ha nem veszik meg a tiédet, lecsúszol róla. mi is eladtuk, fél év albérlet (mert ennyit kiköveteltek) és addigra fel is épült az újépítésűnk. sajnos veszteséggel jár, de legalább elmondhatod, hogy el van adva a lakás, jó áron. most pedig keresd a kedvezőt.
milyen kellene? akár priviben is jöhet. (ugyanis a cég megint épít két projektet is. érdekeltségem nincs,de segíteni tudok.)
én a rengeteg holmit kb. 1 teljes hét alatt pakoltam össze egyedül, mert férjem éppen külfödön volt. fogytam is rendesen ;-)

Deni,
olyan, mintha ikreid lennének, csak az egyik pár évvel fiatalabb:D

Vica!
emlékszel a játékra, amit L-nek adtál szülinapján? na, eddig az alját kisszéknek használta, a részeit pedig betettem a fajátékos dobozba, mert nem érdekelte. aztán minap arra megyek be a szobába, hogy egy csomót elővett és magától rájött, hogy hova kell dugdosni. igaz nem kép szerint, de betette ügyesen. úgy látszik most ért meg rá. mintha 3+ éves lenne a dobozán.

Plusz fogak: nekem és tesómnak is nőttek fogaink a szájpadlásunkon, a másik sor mellett. ki kellett húzgosni őket.

ancsipancsi

Persze, igaza van mindenkinek, aki azt mondja, hogy a nőiesség nem a ruhákon múlik, de közben igenis szeretném, ha a lányom ápolt lenne majd, szeretné a nőies ruhákat és nem csak szakadt farmerban, meg kinyúlt pulcsiban érezné jól magát. :)
Én kozmetikushoz csak szőrteleníteni, meg szempilla-szemöldökfesteni járok. Illetve nem voltam már 2 hónapja, mert nincs ki vigyázzon a gyerekre...

Kép
Kép
tinu

Szrek: végül hol hirdetted meg a lakásodat? Mi is szeretnénk lassan eladni a miénket. Internetre tetted fel a hirdetést?

Kép
Kép
tinu

Neet :) rá se ránts, az enyém Skodri - mert hogy mi is így hívtuk :D - 89-es volt. Fahéjbarna szépség, nekem. Itt, ahol most lakunk is van egy telek, ahol sok-sok skoda áll, mindig nosztalgiázva és nyálcsorgatva nézem. Valahogy ez egy életforma, ha valaki Skodás :)
Felkelt végül időben Eszci?
A képekre egyébként azért kérdeztem rá, hogy teljesen víz alatt van-e Eszci képe, mert totál olyan hatása volt, talán a zöld szín miatt. :roll:

Curse :) sütőtök okés lett? Finom? Én úgy tudom, és ki is próbáltam, hogy nagyon édesek és finomak a "körte" alakú tökök.

Vera :) az utcsó hozzám intézett mondatod alapján olyan érzésem lett, hogy Te így nőttél fel, legalábbis a mondatból hiányzik egy "lehet", ha nem így van....
És köszi a segítséget :)

Pocak :) én is szívesen kipróbálnám :) Nem társulunk? :wink:

Ancsi :) azért annyira odafigyeltem, hogy a dobozon 1+ szerepelt, erre emlékszem, mert nagyon figyeltem, nehogy olyat válasszak, ami túl bonyi és ami korhatáros :P . Egyébként épp néhány nappal ezelőtt gondoltam Rátok, hogy vajon használjátok-e már :)

Ruz :) gratula magától aludni vonuló fiacskádhoz :) Nekem a kis csizmás kandúr tetszett a legjobban, de tejföl kenegetős is jó volt. Nem fázott a kis feneke? Vagy padlófűtés van Nálatok?

Vica
vica94

Ancsi,
mondtam már, hogy szeretlek? :D Meleg hájjal kenegetsz, de tényleg. Az meg nem baj, h nem igaz. ;) Azért a 60-62 kiló nem az a kimondottan vékony kategori. :lol:

Eszter tehát nem a víz alatt volt, csak odáig, h a füle még alatta, meg a fél arca, a többi kint (orr, száj, orcák elülső része) de reméltem, h tetszeni fog annyira, mint a lambadás anyja. :lol: Ja és Ancsi, köszi, de ha ehhez a vasalós izéhez nekem kell bármit is festeni/rajzolni rá, akkor felejtős. (Ez is annyira megy, mint anno a lambada. :mrgreen:)

Curse,
ez aztán a sok segítség: melegítsd, süssd, nem tom meddig, nem tom mekkora lángon... ;) na de ezt tényleg nem tudni, csak ahogy a csajok írták: addig amíg jó nem lesz. Ezt nem lehet elszúrni sütőajtó-nyitogatással meg szurkálással, ez a jó benne. :D
(Ennél már csak az jobb: "tégy hozzá annyi lisztet, amennyit felvesz" meg rokony nők nagy mondásai: "nem tudom a mennyiséget, azt érezni kell." :lol: )

Itthon a Skodri. :D :D :D Apa szerint állatul megy és már szinte sajnálja, h 800ért Alfit vett, mikor 50ért lehet Skodát is. :D Azt mondja, meleg volt benne és simán ment 100at és még egyesbe is be lehetett tenni gond nélkül. :D Na, abbahagyom, mielőtt Indi beszól, h untatom és vérig sértődünk, ahogy ezt szoktuk. ;)

Indi,
mi van veletek?

Ruz,
jókat írsz széles-látókörűségről.

Én is tudom, h nem főzős topik, de ma Eszterrel palacsintát sütöttünk, és amíg a szomszéd átjött elkérni a talicskát és picit dumáltunk, csaj beevett pár deka lisztet, natúr, imádja.
:roll: Itattam vele némi vizet rá, remélem, nem csirízt kakil reggel...
neet
neet

Szrekék eljöttek! :lol: :lol: :lol:

Ildi! s mi lenne ha légzésfigyelőt raknátok be az ágyba! a krupp - tudtommal - kezelhető, s kinőhető. +++++++ nektek (én is szétizgulnám magam)

Neet! :wink: 8) :lol:
skodri :D

Ruz! nagyon bölcset írtál ezzel a széleslátókörűséggel! ugyan nehéz megfogni, de szerintem is ez az egyik cél! :D

márkás cuccok: no akkor leszek én pics. részemről a középkategória híve vagyok. inkább kiadok vmire többet, de ne kelljen havonat újat venni ( s akkor anyagilag ugyanott leszel vagy még rosszabb :roll: ). DE nem szeretem az olyan cuccokat amelyikről virít melyik cég gyártotta. s divatot vagy trendeket nem követek.
s például gyerekcipőre hajlandó vagyok esetlegesen többet költeni, mert ilyenkor lehet nagyon elrontani a lábat, s azt már ne is elemezzük mi mindenre kihathat...

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Vica,
nem, szerencsére én szeretet- és törődésteljes légkörben nőttem fel (bár egy kis arroganciáért meg önsztárolásért nekem sem kell a szomszédba mennem :lol: ) :lol: A problémák máshol voltak, de nem zakkantottak meg úgy és annyira, ahogy a te leírásod alapján ez a kislány ki van zökkenve. A lehet-et csak lehagytam :lol:

Nőiesség:
Én pl. abszolút nem vagyok klasszikusan nőies (öltözködés, viselkedés stb.), és jó sok időbe telt, amíg ezt el is fogadtam (és azóta, mivel alapvetően rendben vagyok magammal, sokkal nőiesebb vagyok :shock: :wink: ). De pl. kozmetikushoz néha járok, mert szeretek 8) :lol:

Ruz,
éljen magától alvó Bendi 8) :lol: Dóci is magától elvonult, és még aludt is... sajna Marci délelőtt bealudt, így egy gyerek mindig ébren volt :lol:

Curse,
milyen lett a tök? :D

Én Marks&Spencer-rajongó vagyok :oops: :oops: :oops:

Másodszülött durmol, elsőszülött még az apjával harcol valahol, engem meg vár szerelmesen a vasalás!!!!

v
kisün

Köszi még egyszer a sütőtökös segítséget :) Végül 170 fokon sütöttem és kb. háromnegyed óra volt és Vica igen, nagyon fincsi lett :) Adél is jót kajolt belőle csak úgy nasiként :lol:

Tinu,
Teljesen megértelek, én is azt szeretném, ha csajom nőcis lenne, de ezt majd úgyis ő fogja idővel eldönteni, max csak próbálkozhatunk :wink:

Ancsi,
Persze én nem azt mondom, h a márkás cuccok nem jók. Ha vkinek van pénze 3x annyit kiadni egy márkás cuccért, gyakorlatilag ugyanazért a minőségért, mint egy névtelenért, szíve-jóga :wink: Én azt vallom, h a márka nem= a minőséggel, eztet akartam az előző hszben is kihozni, csak lehet, h hülyén fogalmaztam :?

Kép Kép
curse

Neet,
ÉLJEN a skoda! Sok örömöt hozzá, jó vezetést! 8) :D
kisün

Barbi,
én a műszaki dolgokkal vagyok így: mosógép, hűtő, szgép, stb legyen új és jó márkájú. Sajna a cipők, nadrágok becsapósak, mert mind Kínában teszik ugye össze, és pl az imádott Levi's-eim se bírták soha tovább, mint pl egy Thomas vagy Ping típusú abszolútli kínai vaczak. :( És ha van leárazva 501es, csak olyat veszek, ha 10 ezer alatt van, egyébként a 2000 ft-os márkátlan farmer is ugyanannyit tud. De Levi's csak egy van, mint Hugh Grant. :)
És sajnos az a kategori vagyok, akinek egyszerre sosincs annyi pénze, h drága cuccot vegyen magának, így a kínai (Vau-Vau, cactus clone (vagy ez magyar?)) cuccok maradnak sajna, amik hamar kikopnak, bolyhosodnak, nyúlnak, stb. De 100%osan igazad van: ha az embernek van pénze és bevált márkája, ahhoz okos dolog hűnek lenni.
Na megyek, megpaskolom a Skodrit, mégiscsak ez az első éjszakája idegenben, és olyan csúf az idő... ;)
neet
neet

nőiesség: már mindenki megírta a tutit: semmi köze ruhához, sminkhez, pénztárcához. csak egyet hiányolok az összegzésekből: MINDEN NŐBEN OTT VAN!!! az hogy meg tudod-e élni, no az a kérdés! persze van akinek nem 8)
gödibarbi

Barbi,
ez így van :lol:
kisün

Neet,
Wow, Skodri :D Egyébként nekünk is volt skodánk és teljesen jó volt, bár anyám a csomijába tett egy 50kilós cemetes zsákot, h ne röpködjön az eleje, mert h az farmotoros volt :mrgreen: Liszt evés, tyű, nem semmi a csajod :lol:

Barbi,
Fú milyen igazad van, a márka viritattásról :)

Kisün,
Ne is mondd, nekem is tornyosul a vasalás, de mára szabadnapot vettem ki :) Ez azt jelenti, h semmilyen házimunkát nem csinálok mielőtt még azt hinné vki, h elmentem egy kicsit csavarogni :lol:

Kép Kép
curse

Neet,
gyerekruhákban ezért szeretem a használtakat, mert úgy nagyon jó áron tudok nagyon jó márkájú, időtálló cuccokat venni (kedvencem a csónaknyakú body, ami tescos kivitelben használhatatlan, de érdekes mód a c&a-s valahogy megmarad a vállakon :? ).

v
kisün

Neet :) Autó jó dolog, használni de nem belehülyülni. Mig pici volt a fiacska, én is szivesen vettem, ha elfuvaroztak (igen ritkán kértem ere meg bárkit, de mindig hálás szivvel vettem, ha segitettek, mert egy picurkával tényleg nehéz ügyintézni) Nem ez autózás maitt szólok be, hanem, ha a tisztelt autótulajdonosok elkezdenek siránkozni, ha elromlik az illlető jármú és emiatt nem tudnak kimozdulni otthonról. Van élet az autó nélkül is ám, ezt uszkve 4 milliárd ember jól tudja :wink

Majd Reccával jól összekacsintunk, ha bárki emiatt megsértődik. Veled már csak azért nem tudok, mert ezennel csatlakoztál az ellenséghez :lol:

Minden nagy márka Kinában és környékén gyártat ma már, feleim.
indianyo

Neet! márka és pénz: hát mostanság én is csak a tesz-veszről kapok ezt-azt 8) .
gödibarbi

Neet :) mennyire igazad van. én akárhányszor kérdezem, hogy is kell csinálni a csigarétest, mindig az a válasz, hogy "ó, semmi különleges, csak ezt, meg azt összegyúrod és már kész is és...." szóval, nagyon használható tanácsok :D
Paskold is meg, nagyon hűséges jószágok. Engem össz-vissz egyszer hagyott ott a csepeli auchan-nál. Akkor is csak azért, mert nem sokkal előtte nem volt pénzem benzinre és már az utolsó cseppeket kortyolta és beszippantott némi koszt a tank aljáról. Tehát, jó tanács. Egy Skodát soha ne hagyj szomjazni, mert mástól is hallottam már ilyen problémát, mint az én esetemben volt.

Vera :) arrogancia néha itt is lakik, de az önsztároláshoz nem értek :roll: . Örülök, hogy csak hiányos volt a mondat :P
És tök érdekes, mert nekem a tescos csónaknyakú body-val pont, hogy jó tapasztalataim vannak. De a c&a-s tényleg érezhetően strammabb anyagú.

Én nem vagyok márkafüggő, sőt. Alig van néhány "normális" cuccom. Viszont amim van, az jórészt évek óta megvan és azért normális állapotúak. Cipőben nem ismerek pardont. Szintén nem dagad ki a szekrényből, de ami van, az mind bőrből van, illetve a sportcipő mindig márkás. Egy márka van, amit szeretek és ami bevált. De ez több évig is nyűhető, így olcsóbb, mintha noname cuccot vennék.

Curse :) ha jól tudom a skodát kb. 94-ig hozták farmotoros kivitelben, és szépen lassan felváltotta az orrmotoros kasztni.
Máté csak nagyon csínján szereti a sütőtököt :roll:

Barbi :) márka viríttatási elmélet itt is fekszik :) Mail ment :)

Vica
vica94

Milyen vicces így belegondolva, de itt beszélük a márkás cuccokról, holott minden terméknek van márkajelzése :lol: Szal, ha én márkáról beszélek, akkor olyanokra gondoljatok, ahol egy nyüves póló 10-15enél kezdődik :mrgreen:

És milyen igaz, minden Kínában készül 8)

Kép Kép
curse

Indi, Curse :) valóban, még mosolyogtunk is a párommal nem is olyan rég, hogy az xy nevű szponzor márkát is Ázsiában, Kínában készítik.
És Curse, igen, én is a 10-15 és csillagos ég árkategóriájú cuccokra gondoltam.

Vica
vica94

Köszönöm a köszöntéseket :D

Most csak ennyire futotta, de valamelyik éjjel visszaolvaslak benneteket :lol: :lol: :lol:

csók, szép éjjt mindenkinek, nekünk val.szeg nem lesz, mert Füles csak a hidegfrontban alszik bundaként, melegfrontkor nyűgi van....

Macsek
macskanyu

Vica,
Örülök, h egyetértünk :mrgreen: És tök furi, h Mátéd nem szereti a sütőtököt :o Adélnál ez volt az egyetlen kajcsi nagyon sokáig, amit hajlandó volt megenni. Nálatok az elején sem ment?

Macs,
++++++++++++++++++++++!!!!

Kép Kép
curse

Barbi :) Éljen a dumáló Angi! :D :D Tali hogy sikerült? van kép? és igazán klassz összegzést adtál a nőiesség témához :wink:

Vica :) Fogfehérítő patkánymosás :lol: (no akkor nemsokára a mienk is megismeri a mosógép belsejét :wink: ) Krupp-okozó vírus?! :shock: te jó ég! mi jöhet még?...

Ildi :) krupp :( :( Sok ++++ Nektek!! Remélem párod csak talál vmi jó melót végre! Derekad legalább jól van?

Zsan :) Éjszakátok milyen volt? bultok már?

Ríd :) És Ti javultok??

Ancsi :) Köszi :D tényleg hasonlítanak a srácok, anyósom meg is jegyezte, hogy biztos "bent felejtettük az indigót" :mrgreen: Pocakod fájogat még?

Curse :) Szuper, hogy a sütőtök finom lett :D

Neet :) Palacsinta nagyon finom lehetett, pláne ha még a liszt is így ízlett Esztinek :wink: :lol: És nem akarlak lelombozni, de a műszaki cuccok döntő többségét is Kínában teszik össze... :?

Ruz :) Szuper, hogy Bendi így nyúlik és nem nő a súlya! sztem is nagyon csinos! :D Már Bálint is majdnem 1méter (98cm) és nagyon használja a sámlit, lassan már semmi sincs biztonságban előle :lol: Bulást neki is! És mi az ágybaküldős recept? (sokat adnék érte :lol: )

Indi :) Dominó köhögése javult már? Lakásügyben van vmi?

Rylie :) Nálatok mi újság? Kamilla teljesen jól van már?

Votiv :) Merre??

Minden betegeskedőnek sok-sok +++++++++++++++ és bulást!!!!!!!!!!

Én vmiért azt hittem, hogy (legalább) ma nyugodt nap lesz és a tömegoszlatás meg hasonlók holnapra marad... :roll: :(
denizsa

Macs :) szia :) innen is mennek a +++++++++++++++. Aludjatok jól, amennyire csak lehetséges. :)

Curse :) az elején sem ment neki, sőt. Inkább a sárgarépa volt, ami lázba hozta, volt, hogy nem tudtam eleget tenni a tányérjára, mert annyit befalt belőle. Krumplival keverve volt a nagy kedvenc, de imádta a spenótot is - a mai napig is.
vica94

Vica,
Ezt tényleg tök érdekes, de hiába ízlések és pofonok :wink: Nálunk meg az elején nem ment a sárgarépa, csak akkor, amikor már vegyesen raktam vmibe vagy a húsilevesből adtam neki simán a sárgarépát :lol:

Deni,
Jaj, tényleg most h írtad, én nem is nézem a híreket, mert egyszerűen nem tudom elfogadni azt, h egy nemzeti ünnepen emberek képesek így viselkedni :( :(

na most mennek nézi a sőföröket a viasaton, ezzel erősítenem magamat, h igenis jól vezetek :lol:
jóccakát Mindenkinek!

Kép Kép
curse

Deni :) Dominó már meggyógyult, igen, olyannyira, hgoy az uncsik és szüleik rámragasztották a bacijukat és ded meg nem kapta el mertolyankis ügyes (én is csak baci-lájtban utazom, mert szippancsolunk és homeózunk, úghyogy nincs gáz). De ha mégis elkapná, akkor sincs gond, egyrészt, mert itt van nekünk a nagyszerú topikdoktornőnk, másrészt mert az én gyerekem annyira együttmúködő, szól, hogy szippantsuk az orrát és ellenőrzi, hogy én is jól csinálom-e magamnak, szó nélkül kanalazza a c-vitamint és az összes kanalas gyógyszert, keni a hasát illatos kenőcsökkel és igy tovább.

Egyébként pedig ő nálunk a cseléd és bébiszitter, én csak hátradőlök és filmezek :wink:

Mi jól vagyunk, lakáskérdés nincs megoldva.
indianyo

Sziasztok!

Macs, ezek szerint melegfront van, és azért aludtak el olyan nehezen a csajaim?
Ráadásul enyimek köhögnek, főleg a kicsi, este már majdnem belenyomtam az asztma gyógyszert, mert hörgött kicsit, én meg félek, hogy ez megint AZ. Most is köhög, csúnyán. Nekünk is szép éjszakánk lesz...

Ruzy, lábad között lyukas ruha :mrgreen: Bedi nagyon cuki, és nem is pufók! Kis vasgyúró,de az pasiban jóó!

Ildi, nektek tényleg rendesen kijut mostanában! És nehogymár ne írj magatokról! Arról nem tehetsz, hogy mostanában inkább a neheze jut nektek, és arról kell írnod... Csajod csudahelyes! :)
Nálunk asztma volt (remélem csak volt!), azt mondták a kh-ban, hogy a kettő hasonló, a kruppnál a belégzés, asztmánál a kilégzés a nehezített. Sok++++++++++!!

Barbi, dumáló Angi :)!

Neet, I LOVE SKODRI!!! Anyukámnak volt, gyakorlatilag azon tanultam meg vezetni. (2-3 éve vált meg tőle, asszem akkor 17 éves volt a drága). És lisztevés :shock:
rídonli#

Indi, mi gyógyította meg Dominót ilyen klasszul? Te írtad az Echinaceat immunerősítésre? Azt hittem, már mi is, de most megint... B túl kicsi még az ovis vírusokhoz, amiket P hord haza... :(

Márkák: mi már csak kínaiboltos (nem írok kínait, mert mind az), meg teszkós meg ilyesmi farmert veszünk, mert sztem ugyanannyi ideig tart, mint a márkás(abb). Ruhát néha c&a, h&m-akciókon, vagy a jeans clubban, néha dechatlon vagy cherokee. Gyerekeknek sokszor temi-börze, ahol sok márkás cuccot szereztem már (ált.otthon láttam csak,h márkás, nem arra utazom). Van, amiből jobba márkás, de sokszor a márka sem garancia a minőségre. Sztem azt is uott csinálják (Távol-Kelet), csak másik cimkét raknak rá.

Én sem néztem a híreket, nemrég hallottam csak. Elszomorító, és értelmetlen...
rídonli#

Indi :) jobbulást Neked :) igazán édes ellenőröd van :D és látom, nem kell félteni, tudja kényeztetni magát D :D

Ríd :) minden jót az éjszakához ++++++++++++++

Neet :) elfelejtettem írni, hogy én anno nyers tésztát kóstoltam mindig, ami a mai napig megmaradt. Különösen a linzer tésztát szeretem :) nyersen is :D
vica94

Ridonli :) echinacea csak immunerősités, ami használt neki végül, az a bryonia és antimonium tartaricum volt, előtte pedig thuja és nartrium sulfuricum volt, amit próbáltunk (ez lehet, hgoy nektek jó lenne, kifejezettten asztmatikus tünetekre, nedves, zárt, hideg hely érzésével párosul, szabad levegőre napközben javul, bent és este romlik

ha érdekel, adom az adagolást

Most pedig savanyúkáposztával erősitünk - hatásos ám mindenkinek!
indianyo

Azért az igazi hazafijak már az ünnep előestjén, szakadó esőben is kimennek beverni pár kirakatot, nem-e? :twisted:

Indim,
nyugi, ha 31 évet kibírtam kocsi nélkül, a kövi néhányban is elleszek, egyenlőre kizárólag a bölcsiből való hazautat szeretném csökkenteni, ami mifelénk kocsival max 20 perc, bkv-val közel 2 óra. (Pláne, mióta Eszter: "-máj nagylány vagyok, tudok sétálni, nem kejj babakocsi"). Szóval ott még nem tartunk, h a wc-re is azzal járjak, persze ami késik... ;) És tökjó, h Domicsek átvészelte a betegséget és el sem kap még tőled sem csak úgy bármit. :)

Igen, műszakis is legtöbbször kínaji, de hát ez van. Legalább a kocsim csehszlovák... :lol: :lol: :lol:

Kismacsek, aludj, sssssh....
KisZsanfijúk, dettó, sssssshhh......
neet
neet

Neet :) tudom ám, hogy mi nálatok az ábra, ne szabadkozz, neekd legalább be lehet szólni, legfeljeb elküldesz a fenébe aztán jót röhögünk a végén. Ha valaki megérti a gyalogos embert, az te vagy, d eoylan jó cikizni egy kicsit :wink:

alvás nálunk si problémás volt néhány napig, már végtelen családmeséket mesélek, benne van már az összes uncsi, állataink, már szomszéd kutyája is, de beste kölke csak alig akar napközben elaludni :lol: Túl sok a mondanivalója, mi lesz még később? hehe. Azért nem bánom ám nagyon, csak volt 2 órás altatás is, közben meg én kétszer elaludtam, egyszer arra ébredek majd fel, hgoy elment a gyerek vonatot nézni, mert unta kivárni azannyát :lol:

Köszi a jókiviket, nekem tényleg nem nagyon súlyos ez a baci, igaz, nem is hagyom, hgoy eldurvuljon. csókok!
indianyo

Indi, küldd el légyszi az adagolást! Köszi! :)
rídonli#

Köszi Vica!
Hajrá Indi, vesszetek bacik! :)

Jóéjt mindenkinek!
rídonli#

na még egy picit vissza, mert nem tudok aludni

Ríd,
Bulást Nektek továbbra is!!!!

Indi,
Hogy neked milyen édes fiad van :D Bulást Neked is!!!

Autós dolog, akit nem érdekel inkább ugorja át, mert elég hosszú lett :oops:
Autósok szídása engem sem zavar, mert sok igazság van benne. Persze nem gondolom, h minden autós rögtön rosszul van, ha az autója szervízben van és azt sem gondolom, h a fürdőbe is azzal járna.
Én kétéve járok autóval, előtte keményen tömegközlekedtem bpen akár több órás utakat, sőt amikor gimis voltam akkor még vonatoztam is nap, mint nap 120 kmt oda-vissza. Semmiyen időjárási viszony nem tántorított el, ha menni akartam. Még szakadó hóban is, amikor szóltak a mhelyemen, h nem kell bejönni. Szal nekem semmi bajom nem lenne a tömegközldéssel, ha kultúrált lenne. Biztos közrejátszik nálam az is, h antiszoc és tisztaságmániás vagyok, de nálam az vette el végleg a kedvem a tömegközltől, h nap, mint nap hányingert kaptam a bűztől. Biztos én vagyok csak ennyire peches de engem megtalálnak a tömegnyomorban tutira pl. a tapizos pasik, nem hiszitek el, de ott lent tapizott a pasi :shock: Akkor még elég fiatal voltam és fogalmam sem volt, h mit is kéne tenni, így csak arrébb álltam, ma már pofon vágnám érte :evil: Aztán meg amikor hátulról a pasik hozzád simulnak, na ebből is kijárt nekem a javából. Volt olyan is, amikor hazamentem és a bátyám döbbent szemekkel meredt rám, h hogyan néz ki a lábam. Vmi mocsokba beleültem és a combom hátulról kék trutyis lett. Nem szoknya volt rajtam, csak hát a 60 fokos melegben rövid gatyát öltöttem. Szóval engem nagyon borzaszt a tömegnyomor, a tapizó, simuló pasik, arról már nem is beszélve, h az ember nem tudhatja ki után ül le, vagy ki után fogja meg a kapaszkodot. A dögletes bűzről meg nem is beszélve, amit a hajléktalanok szolgáltatnak. Tudom, h nem ők tehetnek róla nagyrészt, de azért 4-5e ft-os bérletáron ezt hadd ne kelljen már szagolnom :roll: Egyszer még ahhoz is volt szerencsém, h épp akkor eresztette ki a hajléktalan a vizeletét a buszon :roll: Ja és a csúcs, egyszer egy nő megütött amiért nem úgy ültem a héven, ahogy ő akarta :shock: Szóval én ha tömegközlekedek, biztosan ki fogok vmi, nőhiányos pasit, vagy pedofilt vagy éppen egy elmebeteget.
Én emiatt elégeltem meg a dolgot és gyűjtöttem össze a pénzt a jogsira és a kocsira is. Németeknél pl. szónélkül tömegközlekedtem egy pár éve, mert ott annyira kultúráltak a buszok, a schnellbahnok és villamosok. Ha itt is hasonló viszonyok lennének, tutira letojnám az autót és inkább tömegközlnék, mert nagyon sok esetben sokkal gyorsabb is, az olcsóság mellett. Az olcsóságot az autó fenntartásához képest értem.

Kép Kép
curse

Macs,
remélem aludtatok!! :D Marcit is a hidegfront üti ki úgy istenigazából. A jó az, hogy én meg pörgök ilyenkor, így tudok pl. vasalni :lol:

Vica, Curse,
nálunk egyik gyerek sem szereti a sütőtököt, de bevallom, én sem :oops: Mindkettőnél a gyümölcs volt egyébként a sláger előszörre, a krumplit kiköpték, Marci főleg, és ismételten, de aztán szerencsére elmúlt :lol:

Rídonli,
+++++++++++, remélem, marad az asztma, ahonnan jött!

Indi,
jobbulást neked is, savanyúkáposztát én is csípem :lol: Echinacea adagolást tudsz nekem mondani (gyereknek, általános immunerősítésre, szerintem D-re ráférne őszi óvis korszakában)?

Neet,
ja :evil:

Curse,
DURVA tömegközlekedési élményeid vannak :shock: :shock: :shock: :shock: Velem a szagos hajléktalan bácsin-nénin kívül még semmilyen atrocitás nem ért.

egyébként az, hogy Kínában készül, még nem jelenti azt, hogy tré :wink: Viszont hallottam egy nagyon érdekes könyvről: amerikai háziasszony írta, a családjával hobbiból kipróbálták, hogy egy évig csak olyasmit esznek-hordanak-használnak, ami NEM készült Kínában. És nemcsak ruhában-műszakicikkben volt eszméletlen nehéz, hanem kajában is :shock:

Most ébred mindenki, ó szép reggel! :lol: :lol:

vera
kisün

és ha még magyarul is tudnék, be jó lenne :? szóval ENGEM semmilyen atrocitás nem ért :lol:
kisün

Jó reg! :D
Remlélem, mindenki (jól) aludt. Eszci számítózni akar, ezért lehet, h fél úton elküldi....
Curse jókat írsz azaz sajnos kakásat, de igazat a bkv-ről. Undorító, h ezeket a semmiháziakat nem szállítják le, hiába a 3-4 ellenőr. Bár a múltkor leszállított egy nagydarab nő (ellenőr) egy koldust (roma nő, hasán kötözött gyerekkel(a gyerek kb 5 éves lehetett)
A legszarabb az volt nekem eddig, amikor a babakocsival immobillá válva a busz közepén mellém hajlongott egy részeg, büdös, undorító valami (embernek nem nevezném), és ugye moccanni se tudtam a tömegben a kocsival, csak valahogy próbáltam a baba fölé hajolni, h ha elesik az ürge, inkább rám essen. :shock:
De ezeket mondjuk leküzdöm, de a napi 4-5 óra bkv már nekem is sokk-kategória.....
Ezt most lecsökkentem majd 2re és tökjó. :) (Az Andrássy-ra nem mennék be kocsival nem csak az autós morál miatt, hanem mert parkolni se lehet sehol és a kombínó, bár büdös és szűk, a körúton simán veri a merciket is. :lol:
neet
neet

Ja, és egy utolsó, nyitott kapu döntése:
Indinek 100%ban igaza van: az autósok sajnos lehetetlennék teszik a közlekedést MINDEN nagyvárosban. Ez Londonban sincs másképp. Ami a tube-bal 10 perc, az kocsival min.félóra. Szal belváros = hagyd otthon a kocsid. Viszont a külső területeken meg tökjó, ha van kocsi, és hazajutsz meg el a bótig és még cipekedni sem kell. :D
És a mi utcánk olyan, mint nagyon sok a városban: nincs járda, és még jó, h itt nagyjából célforgalom van, csak az jön be, aki itt lakik (kivéve az M0 beállásakor, azaz naponta 2x), de azért az idióták itt is megtalálhatóak és 70nel száguldoznak, mikor te ott sétálsz babakocsival, gyerekkel vagy csak natúrban. És ez nyaralóövezet. Még egy örök igazság: nagy autó=tahó sofőr. (Persze, persze, vannak kivételek, csak én nem taliztam még ilyenekkel.) Drága, csilivili autóban eddig MINDIG CSAK agyatlan, száguldozó, gátlástalan f..szokkal találkoztam, míg például a skodrisok... ;) :lol:
neet
neet

Használt ruha mániás vagyok!!!! Csodás és izgalmas és és és !!!!ruhákat lehet kapni pár száz ft-rt gyereknek.
M-nak annyi ruhája van, hogy nem győzöm ráadni és P-nek is alig férnek el. A lényeg, hogy nem azt kell megvenni, amit keresek, hanem amit találok :wink: . Akár 1-2 évre előre is. (És azért egy Next pulcsi az 3 évvel a vétele után is Next pulcsi, pedig P-nek nincs külön játszós ruhája. És használtan max. 1-2 e ft. Vagy kevesebb.) A Next-et azért mondtam, mert nem ismerek márkákat, én színre gyúrok. Bordóra, pirosra. Bármire, ami nem babakék. (Bazi nehéz nem babakék csecsemő ruhát beszerezni.)
Nos, ez volt a velős hozzászólásom egy ilyen szép reggelen...(P is megmondta, Anya te össze-vissza beszélsz...)

Macs,
Mi a helyzet az ovival?

Szrek,
Értem már. Csak eladtad és majd most nézel újat. Tök jól csináltad!!!!

Bkv,
Nekem is muszáj vezetnem nemsoká - két gyerekkel bkv nem megy!!! (Belvárosban menne - ott úgy is megyünk majd.) És igen, koszos, nem lehet felszállni gyerekkel, lassú.
De van.
Voltam olyan amerikai városban, ahol taxi se volt. Több milliós város volt (!!)és persze volt taxi, de a külvárosba nem jött ki mindig és az utcán kellett várni rá!!!! Nem ám a házadban és felcsönget. Ki kellett állni az utcára és 20-40 perceket várni!! És volt, hogy nem jött!!!!! A reptérre hajnalban nem találtunk taxist, ami kivitt volna (pedig előtte 24 órával elkezdtük a szervezést!). Úgyhogy én szerencsésnek érzem magam és békésen utálkozom a 7-es buszon...

Móni
Kép
Kép
monisa

Neet: na erről eszembe jutott a minapi élményem. Hátamon hátizsák, bevásárlásból hazafelé jövet, tolom a babakocsit. Megállok a pirosnál. Zebra közepéig behajt a két vagány csávót tartalmazó kocsi. Vártam, míg zöld lett, hátha esetleg közben leesik neki, hogy babakocsival kéne kikerülnöm a roncsát. Na nem esett le. Ahogy kerültem ki, azért odaszóltam, hogy esetleg nem zavarja-e, hogy a zebra közepén áll. Na erre azt lett a válasz, hogy ... (szerencsére, nem hallottam) és rámberregtette a kocsi motorját. A jólnevelt, jókislány magamnak, mi volt erre a válasza? "Hülyegyerek". :lol: Komolyan mint, mikor ált.isis első osztályos voltam. :oops: Pedig néha úgy szeretnék valami komoly sértést a fejükhöz vágni azoknak a baromarcúaknak. :twisted:

Kép
Kép
tinu

Neet,
hogy őszinte legyek, én a soványnál soványabbnak látlak, csak ezt nem akartam leírni, nehogy besértődj. amolyan rokker testalkat :). szóval irigyellek érte.

Vica,
lehet, hogy 1+ van rajta, az tudod a formabedobásra még állhat is, mert a tetején formákat kéne bedobni. (ezzel már nem bíbelődik L.) de hogy az oldalán lévő képet egy 2 éves nem rakja ki, szinte biztos. pedig L. már számol, pl. tegnap megszámolta a meggyúrt gombócokat 10-ig. (kb. 20 volt)

Curse,
de én meg azt mondom, hogy a márkás nem ugyanolyan minőség, hanem sokszor tényleg jobb és ezért éri meg kiadni érte a lét. a kínai cipőkről meg ne is beszéljünk. csak egy példa: férjemnek vettem egy Adidas utcai focicipőre hasonló cipőt, kb. 10eFt-ért, nem volt drága. de mivel focizni sajnálta, vett egy Lancast márkájút kb.fele ennyiért. igen ám, de a Lancast totál műbőr, randa, izzad benne a lába, nem is olyan kényelmes. akkor melyik is érte meg jobban? nyilván az adidas. vagy van Lencsének kínai piacos mackója és C&A-s. ez utóbbi 1,5x annyiba került, de olyan, mintha új lenne.a kínais 1 mosás után totál bolyhos és persze műszál is van benne. szóval jól meg kell nézni, hogy mire mennyit ad ki az ember.
én inkább olyan márkákért nem adnék ki egy fillért se, amelyekben nincs minőségbeli különbség, csak márkanév. mint a Versace, meg Gucci, meg ilyenek. ezek nem az én kategóriámat képviselik, nem tudok és nem is akarok 50eFt-ot adni egy szoknyáért mondjuk.

Kisün,
van egy új Tescos márka, a Cherokee, amely bodyk, rugik, stb-k sokkal jobb minőségűek, mint elődjeik. persze a C&A-s vagy Mother Care-es bodykkal SOHA nem volt semmi baj, nem ment össze , nem nyúlt el széltében, stb.

Deni,
köszi, már nem fáj a hasam,csak a csípőm.

Autó:
nem mindegy, hogy az embernek milyen városban nincs autója. az 4 milliárd,akiknek nincs, jó része faluban, kis városban él, ahol gyalog minden elérhető. nyilván nem fog a budapesti ember kilométereket gyalogolni, csak hogy ehhez v. ahhoz hozzájusson, hazacipeljen, stb. a BKV nem alkalmas szállítmányozásra.
anyukáméknál, vidéken, meg (komolyan mondom!) fogtunk egy ún. háztáji kocsit, aminek két kereke és egy húzója van, elmentünk vele a vásárba és hazahúztuk a kismalacokat, vagy fotelt, vagy mit tudom én mit. ott minden elérhető gyalog vagy bicajjal, ott inkább nélkülözhető a kocsi. ha nem lenne férjemnek kocsija, meg lennénk lőve, nem hiszem, hogy sűrűn BKV-znánk el mamáékhoz, akik nem laknak olyan messze, de oda-vissza 4 óra az út, vagy nem vonatoznánk sűrűn vidékre mamiékhoz, nekem volt részem kb. 10 év vonatozásban, és átéltem sz...r ügyeket a vonatokon. de mi amolyan hétvégi autósok vagyunk, 1 km-ért nem ülünk be a kocsiba, de tény, ha kell 2 karton tej (mert Lencse issza, mint a güzü), nem én cipelem fel ide a hegyre babástól mindenestől. régen még megpakoltam a babakocsi alját 10-15 kilóval, de most a hegyre magam is képtelen vagyok felcipelni, nem hogy még Lencsét és + cuccokat.
BKV
pár hete egy büdi kötélfülű táskás faszi ott ült a busz lehajtható ülésén, ahova babakocsit lehet tolni, hát betoltam mellé. erre észre vett egy szemetet a földön, s elkezdett libikókázni, hogy majd ő felveszi. (azt hitte kincsre lelt) többször lehajolt ülve, hol a táskája borult el, hol az én elmém, legvégül elkezdte durván a fejét Lencséhez nyomni (!), mire megszóltaltam volna, rádőlt a babakocsira. annyit mondtam neki, hogy "legyenszíves szedje össze magát" persze még neki állt feljebb, mondván: fékezett a busz. felvilágosítottam, hogy egy szemét kedvéért nem kéne ráesni egy kisgyerekre és a babakocsijára. nem értem, hogy ült a fickó, az álló emberek nem inogtak annyit, összeszedhette volna magát.
ezen kívül nagyon durva saját élményeim is voltak, pl.amikor egy részeg csöves, aki inkább aludni akart, elkezdett üvölteni, hogy ne telefonáljak. mikor már anyámat, testalkatomat, s mindenemet baromi hangosan szidta, s jött felém , hogy majd ő megver, felálltam, s lenéztem rá minden tekintetben. (töpörödött kis senki volt) hűvösen csak annyit mondtam, hogyha nem kussol, lerúgom a buszról, így mindenki legnagyobb megelégedésére megszégyenülve leszállt. magamon is csodálkoztam. és még volt olyan számtalan!

KÍNA
nem mindegy, hogy egy jól bevált licence alapján, jó minőségű anyagból gyártatnak kínában, vagy egy sima gyártósoron mennek az előző év divatja alapján lemásolt, rossz minőségű cuccok.

ráadásul lehet ám még kapni made in Germany műszaki cuccot, nem is keveset. mi legalábbis találtunk magunknak. ilyen pl. az AEG márka.

ancsipancsi

Sziasztok!

Köszönöm a drukkokat meg a kedvességeteket!:) Akkor időnként majd jövök, ha lesz időm és panaszkodom nektek egy sort!:)

Krupp szerencsére nem jött elő ma éjjel sem újra, viszont volt láz, plusz begyulladt Timi szeme is. És kicsit megfagyunk éjszaka a nyitott teraszajtónál. Bár Timit jól bebugyolálom 3 takaróval is, de még álmában is képes azonnal lerúgni magáról, így egész éjjel éber vagyok és takargatom. Szóval sürgősen kell valami megoldást találnunk párásításra.
Most kiderült, hogy a Bionaire párásítónkba már nem gyártják a betétet, így azon gondolkodom, hogy nem érné-e meg jobban, ha vennénk egy másikat és akkor már ultrahangosat, mert ez a mostani elég zajos.
A pingvines hidegpárásítóra gondoltam. Van valakinek ilyen? És jól működik? És vajon mostanság hol lehet kapni? Megírjátok nekem, ha van róla infótok? Köszönöm.

Barbi!

Légzésfigyelő most Öcséméknél van. Kölcsönadtuk a „picibabának”. Timi hívja így.:)
Azthiszem majd dokinénit jól kikérdezem a témáról. Abban reménykedem, hogy a párásítóval is meg lehet majd előzni a bajt.

Monisa!

Kicsit reményt adtál, hogy ez a krupp talán nálunk sem fog olyan gyakran előjönni.
És nálatok hogy zajlott? Mit kaptatok rá? És hogy próbálod megelőzni?

Nőiesség témához…bár csak beleolvastam….
Kozmetikus szerintem sem a nőiesség mércéje. Sajnos nekem is járnom kell, mert hormonális bajok miatt állandóan tiszta ragya vagyok. 3 havonta minima megyek, mert akkor már nem tudom elviselni magamat. Meg ugye nem is olcsó mulatság.:)
Meg még valamit akartam ide írni, de még gondolkodom a megfogalmazáson, mert magam is belezavarodtam a saját magam gondolatmenetébe. :D

Beteg babáknak jobbulát!

ILdi
ildi76

lányok,
mennyi a türelmi idő fél órás parkolásnál????
minket megbüntettek 6 percre, de ha jól tudom, mivel nincs hitelesitve az órájuk, ezzel nem érvelhetnek a biróságon. Hogy van ez?
zsancikant

Ildi,
pingvinest pont tegnap láttam a kikában, de sztem neten is lehet rendelni, és igy olcsóbb.
jobbulást!!!!!!!!!!
nekünk egyéként volt pingvines, de eladtuk, és vettünk egy olyat (tefal) amiben vizkőszűrő van.

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?