Gyönyörűek a gyerekek!!!! Az óraláncos uriember igazi nőcsábász! Így nem csoda ha már külön Neki öltöztetik itt a csajokat!
Kissé megkésve boldog névnapot Orsinak, és Mindenkinek akinek volt és lesz. Bocsánat, de engem mindig figyelmeztetnek családon belül is, ha valami ünnep jön. Bocsi előre és utólag Mindenkitől.
Tücsi: már nem mérem Borsbácsit, néha elbizonytalanodom, akkor ráteszem a mérlegre, de mindig rá kell jöjjek, hogy eleget eszik (7,2kg). Átfordulás: izgi, a gyerekeiddel ellentétben Bors mindent a hasán csinál, hanyatt utál lenni. Akkor én hányszor fordítgatom vissza, ha a Tied átlag napi 30 volt????:shock:
Bori: grat az átforduláshoz, ideje megvenned a sarokvédőket és a gyerekzárat a fiókokra
Lynia: nyugi, tuti jelzi ha éhes. Borsnál a vígasztalhatatlan sírás az éhes sírás. Kutacs nálunk sem követi a jóllakottságot. Hol sima, hol horpadt, én már nem is nézem.
Babdorka: Bors se mozgolódik, ne aggódj, előbb utóbb utolérjük a többieket!...írtam ezt Neked, mikor még nem láttam a fotót Balázs felemelt lábairól! Hát... mi nem tudom mikor érünk utól Titeket....
Moni73: stipi-stopi mienk Blanka!!!! Az aprócska korkülönbség a Hölgy javára nem akadály!!!!!!!
Monccs: igen nyald meg a szőnyeget vásárláskor, de könyörgöm vigyél magaddal, ott a helyem mikor csinálod
Bocsi, ha kényes az ügy, de nem fotóznátok le a szájpenészt??? (nagyon perverz kérés?
Brigi:"Büdi van, megyek megkeresem melyikből jön" kész voltam tőle
Én is vasalok mindent, ezzel új esély nyílik a tisztasághoz. Ezen elv alapján a cumit is naponta fetőtlenítem. (a tejleadás miatt amúgy is soxor műxik a sterilizáló edény)
Lidikóka????
Talira mehetünk?
üdv.: ckat

Kata én is kiváncsi lennék egy erszényes képre