Jó reggelt
hűűűű, hát nem állítom, hogy korrekten sikerült mindent visszaolvasni..., de igyekeztem!
Votivéknak, Lencsének, Memének, meg minden maródinak+++++++++++++++++++++++++!!!!!!!
Ábel, mint Pege, Lencsi a Konyhatündér, Ákos sofőr, Ééédesek!!!
Denizsa,
ööööööö...hogy' érted azt, hogy hogy áll a házunk? Hát beköltöztünk májusban, azóta itt lakozunk, már valami kertnek látszó dolog is van a ház körül, de jövőre lesz még feltöltés (oldalt), meg öntözőrendszer kibővítés (elöl), ami miatt fel kell túrni a gyepet...

meg a kerítés (elöl) is szintén next year projekt.
Monisa,
e pillanatban úgy föst, a Ded a veresi CsaNá-ba fog járni, ahl sok jó magyar forintokat köll fizetni, de legalább tudom, hogy ő jól érzi ott magát.... ovi nekünk még korai lenne, mert csak januárban leszen 2 éves a Terroristapalánta, a fóti ovi minicsoportjában meg 9-en vannak előttünk várólistán... (dógoznom menni meg muszáj..)
Autó: én imádok vezetni! Mindenféle terepen, városban és kátyúk között, térdig hóban és kanyargós hegyi ösvényen is. Egyedül ónos esőkor nem szeretem ha be köll ülnöm,( utasként sem), de fordult már elő, hogy autópályán mentem haza munkából, több centi vastag jégpáncélon, körülöttem árokban kocsik, kebelemben halálfélelem, de épségben hazaértem!
( busz és hév nem ment a jég miatt, haza kellett jutnom valahogy... Gödöllőről meg Bp-re jégen gyalogolni 28km-et nem vices)
Mentségemül szolgáljon, hogy bringát és lovat is szeretek vezetni, bár ez utóbbit nem szeretik a városban. Bp-n, ha a belvárosban van dolgom, csakis bkv,a gyorsasága miatt, na meg a parkolás miatt. Itt ahol most lakunk, nem is tudnám autó nélkül megoldani a nagybevásárlást pl.
Babakocsival, ha mentem, kivétel nélkül csak szívtam a bkv-n. Inkább az oldalhordozót használtam, de azzal meg összepréseltek, fellöktek babástul...
Márkás rucik: egy előnyük van, álalában sokkal jobb minőségűek, mint a társaik. Nem mindig, de többnyire igen. Pl. Füles 56 és 62-es Prince Oliver badijai 100 mosás után is olyanok, mint voltak, ellenben sok tesco-s ból lett törlőrongy.. nagyon szeretem a nextes cuccokat Fülinek, de sosem vettem újonnan, mindig 4-500 ft-kért vadászom turiban, teszveszen, meg ilyes helyeken. Nem adnék érte több ezret én sem. A legkedvencebb kantáros gatyója totál nóném darab, kék kord és szuper jó. Szóval lehet találni jó darabokat, jó áron, csak résen köll lenni. Babáknál használt ruha rulezz!!!!
Vera,
meglepő módon aludtunk. nem is értem....

boszi topik...
vajjon mi maradt ki......?
Lesz valamikor ZOO-s tali?
szépséges napot!
csók
Macs