Hali!
Köszi a művész úr nevében is a dicséreteket!
Emma: jók a fotók! Háttérben a büszke nagyi

!
Bors többek között azért nem lett megkeresztelve, mert Szent Bors sincs

(bár ez csak egy kifogás, hiszen a második neve - mint nálatok is Apu neve- István.)
Virrasztás sajna nem direkt van, én is beszédülök az ágyba, de nem jön az alvás. (én is annyira fáradt vagyok, hogy nuku "testmozgás"...

)
Nenoke: én olyankor ha bealszik esti szopi alatt, simogatom az arcocskáját. Még a gyerekágyon mutatták az egyik szobatársamnak a csecsemősök, hogy a szopo reflexet (vagy valami olyasmit) ingerelni lehet azzal, hogy simogatni kell az arcot ott, mintha tovább rajzolnád a száját. Ez a reflex mára elvileg már nincs meg, de Bors még mindig reagál rá. Lehet hogy csak finom ébresztgetés mára, de tovább szopoik éjjel. Mi 3 óránként kelünk.
Mano: Nenoknek írtad "lásd fent" melyik opuszra gondoltál? Kihagytam valami trükköt, hogy aludjanak éjjel???
Gurgula: Ati a játszószőnyegen

, ujjacska szopi

, gügyög már???
Tücsi: számíthatsz a szomszédokra?

Király, irigyellek érte. Nálunk mostanában értem el, hogy ne álljanak a házunk elé, vagy legalább úgy, hogy elférjen a mi verdánk is. Az a kérés már hab a tortán, hogy esetleg kiférjek babakocsival a kiskapun...
Más: én most nem értem: 260gr az 260ml??? Ennyit becuppant egyszerre???? Akkor mondjuk nem csoca, hogy 12 órákra "elájul". Ma kezdtem mérni hurka-gyúrkám, ő 120 ml-t burkolt ma átlagban -pontosat pár nap múlva írok-. Akkor most hogy van a mértékegység?
Hencsi: nincs mese: lányod az apjáé.
még nem jutottam tovább az olvasással, folyt.köv..