A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

ikeás papucs???????,,,,,
szőke lettem, nem tom mi az

Kép
kissmanó

Kép
Mano ez az imádom őket mindig veszek ha megyünk az Ikeába

Bridzsi

Kép
esztora

Ikejás papucs:
http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/80118519

Monccs! Bocs, nem letolni akartalak a ringatós mondattal!!!!
Sztem nagyon-nagyon jó. Mondjuk egy picit még hangos a néni, majd távolabb ülünk tőle holnap.
Ide járok hozzánk, a Fonóba (Etele után az első utca, kb 15p gyalog, nyugis tempóban).
Ádám nagyon szereti az embereket és főleg a gyerekeket. Ott szőnyeg van, amire le lehet rakni, és körülötte ugrálnak a nagyobb gyerekek, énekel mindenki. Minden dalra mást csinálunk. Hol ölben, hol lábra ültetve.
Vigyorgott sokat. Majd aludt utána 2+1 órát, ami nála nappal sok.
Egyetlen bajom az volt, hogy én még nem ismerem azokat a dalokat. ;)
Vendég

Sziasztok!

Kérdés: A Börsi IKEA-hoz vonattal is lehet menni??? Mert úgy tudom hogy jár arra vonat is. :?
Vendég

Lemaradtam, mesekvíz???

Köszi a sok +++++++++++++++++++, aludtam egyet, és már tiszta jól vagyok! Kár hogy most nincs kölcsönautóm, mert akkor mehetnénk mi is a talira! :(

Emi, ajtó is megtöri, nem számít, csak bátran!!!!

Manó, hajrá tejcsi!!! :lol:

KépKépKép
dikó1

Hali!

Köszi a művész úr nevében is a dicséreteket!

Emma: jók a fotók! Háttérben a büszke nagyi :D !
Bors többek között azért nem lett megkeresztelve, mert Szent Bors sincs :D (bár ez csak egy kifogás, hiszen a második neve - mint nálatok is Apu neve- István.)
Virrasztás sajna nem direkt van, én is beszédülök az ágyba, de nem jön az alvás. (én is annyira fáradt vagyok, hogy nuku "testmozgás"... :? )

Nenoke: én olyankor ha bealszik esti szopi alatt, simogatom az arcocskáját. Még a gyerekágyon mutatták az egyik szobatársamnak a csecsemősök, hogy a szopo reflexet (vagy valami olyasmit) ingerelni lehet azzal, hogy simogatni kell az arcot ott, mintha tovább rajzolnád a száját. Ez a reflex mára elvileg már nincs meg, de Bors még mindig reagál rá. Lehet hogy csak finom ébresztgetés mára, de tovább szopoik éjjel. Mi 3 óránként kelünk.

Mano: Nenoknek írtad "lásd fent" melyik opuszra gondoltál? Kihagytam valami trükköt, hogy aludjanak éjjel???

Gurgula: Ati a játszószőnyegen :lol: , ujjacska szopi :lol: , gügyög már??? :lol:

Tücsi: számíthatsz a szomszédokra? :shock: Király, irigyellek érte. Nálunk mostanában értem el, hogy ne álljanak a házunk elé, vagy legalább úgy, hogy elférjen a mi verdánk is. Az a kérés már hab a tortán, hogy esetleg kiférjek babakocsival a kiskapun...
Más: én most nem értem: 260gr az 260ml??? Ennyit becuppant egyszerre???? Akkor mondjuk nem csoca, hogy 12 órákra "elájul". Ma kezdtem mérni hurka-gyúrkám, ő 120 ml-t burkolt ma átlagban -pontosat pár nap múlva írok-. Akkor most hogy van a mértékegység?

Hencsi: nincs mese: lányod az apjáé.

még nem jutottam tovább az olvasással, folyt.köv..
ckat

Esztora: IKEÁ-s papucsra én is benevezek, nálunk is fogyóeszköz! Akkor még tali után egy kis IKEA-s séta is lesz az áruházban???? :lol: Nekem át kell mennem majd a Brendonba mert vennem kell esővédőt a babakocsira... így nem tudok Döndivel sétálni, beesik az eső. :cry:

Andrea
Kép
kindernay

Dikó: Elküldtem.:)

Aki lemaradt a mesekvízről, dobjon egy emil címet és küldöm.:)
Vendég

Esztora
Jó hogy megpróbáljuk, mán kérdeztem az ura, azt mondta, ha lapra csukódik a tiétek, lehet, hogy befér. Mindenképpen megpróbáljuk!!

KépKép

KépKép
szivvi

nálunk ikejában nincs papucs. nem tok róla
vagy jól álcázzák.
de termékkódként is rákerestem, úccsincs

Ckat: há lásd fent... arra gondoltam amit előttem (mán vissza nem keresek ki volt) valaki írta, hogy ha csak pár korty s alszik is tovább, akkor nem is azért ébredt mert éhes. akkor egy próbát megér a cumi, feltéve ha cumizok a béb. ha meg nem, akkor marad a cici.

Kép
kissmanó

fogzásra szkennelek be cuccot, ha nem gond, válogatás nélkül minden címre elküldöm. későbbiekben aki ilyent nem akar kapni, az rikítson.
Bori: ilyen néked möhöt?

Kép
kissmanó

Zsuu!
Köszike, ari vagy!
Marcikádat mégecce puszilom.

No. Megnéztük a bébjárgányokat..hát, nem vettünk.
Kinderke! Néztük a Peg Peregot is ami jó is lenne viszont nincs hozzá esővédő+lábzsák, amihez van az már 80 rugó. szal az sok.
A Minimanóban néztem egy Chicco Enjoy-t, ami nagyon jónak tűnik, könnyű is, jól is néz ki. 55 ropi. Pont zárás előtt értünk oda, csak én mentem be, holnap visszamegyünk.
Ezt a típust egész sokáig tudjuk majd használni.
Egy a bibi vele, a lábtartója elég bénácska..gumiszalagszerű vmi.

Hello Moni!
Régen hallottam rólatok..puszka Bálintnak.

Ckat!
Ati, jaja gagyorászik vmit. talán azt mondhatja, hogy cicit nekem de gyorsan :lol: :lol: háháhá

Samu alszik a hordozójában. K.O a kisgyermek.
Bízom, hogy nem lesz hőemije.

Jaaa Zsuuuu, látom megtaláltad a tapaszt, tök jóóó :lol:

Emi+Hemej!
Nagyon édesek a babók. Maja nagyon szépen tartja a fejecskéjét.
Hemej, ahogy Zsu is írja, nálunk majdnem minden meztelenkedésnél pisil Samu..a fürcsivízbe is szokott olykor :lol:
torolve_20131003125716

Manóó!
Okéoké, küldjed a fogzás témát.
torolve_20131003125716

[url]http://elefanibababolt.echt.hu/babakocsi/chicco?cid=44888[/url]

ez lenne a járgány
torolve_20131003125716

torolve_20131003125716

Dr. hause-t ma csak erős idegzetűek nézzék!!!!!!!!!
ckat

há-há... mán el is ment.
Borinak is, max majd kapok a nyakam tövére

Kép
kissmanó

Annee - asszem dugult a postaládikód, démon gyütt tőled

Kép
kissmanó

Zsuzsi**-nak is csak a démon őrzi a postaládáját, így ő sem kapta meg

Kép
kissmanó

Köszi Annee!!!!

Csajok én mára elköszönök, kezdődik a pacsi és egyebek!

Jó éjt mindenkinek!!!

KépKépKép
dikó1

szájpenészre a boraxos ecsetelőn kívül borax homeós is adható, ha a baba nyelvén sárga lepedék látható, akkor Hydrastis a szer, ha pedig fokozott nyáltermés is kíséri a jelenséget, akkor Mercuriust ajánl a könyv.

ezt főleg Hencsi miatt írtam be, hátha...

Kép
kissmanó

Gurgi! Nekem az nem teccik ebben, hogy a "kosár"-hoz a gyereke lábai között kell turkálni, ha be akarsz rakni vmit, meg nem értem, fektetésnél hogy néz ki.
De nem lehurrogni akarlak, csak érvelni!!!

Manó! Ne izélj már!
Vendég

Gurgi: szupi ez a babakocsi, és ehhez alapból jár az esővédő meg a lábfene.? A lábfenét nemcsak nagyobb korban tudják használni, ülőhelyzetben????? :? Esővédő nekem is lemaradt, holnap megyek venni...

Dikó: meg sem dícsértem a kecót, tök jó! A fiúk szobáját -csatlakozva az előttem szólokhoz - meg csak magasztalni tudom!

Szivvi már hiányoltalak!

Andrea
Kép
kindernay

Rita, mi is ezt akartuk először venni, azt emelett döntöttünk, csak Trióban! Én imádom, és simán le lehet dönteni!!!

http://elefanibababolt.echt.hu/babakocs ... ?cid=40337

kispiskóta

Ckat
Mi szoktuk nézni, de most elgondolkodtam. Tényleg olyan dúrva lesz????

Kép
Kép
emma1976

csajok mondja már meg valaki plíz, hogy a lábzsák most mire jó???? köszike

ma vagyunk 3 hónaposak

Andrea
Kép
kindernay

Andi gratula a 3 hóhoz.
A lábzsák hideg esetén patentolható fel. Amit Rita belinkelt, azon a harmadik kép, első képén látható.

kispiskóta

Bori!
Sztem az nem zavaró, mármint, hogy onnan lehet betenni ezt-azt.

Kinderke!
Lábzsák? Sztem az a hűvösebb, télies időben ajánlatos. gondolom :roll: ja most nézem Zsu már leírta

Zsu+Kinderke!
Jaja, sztem ez lesz a nyerő de holnap kipróbálom tolás szempontjából.

Nemtom mi van velem de most nagyon fáradt és álmos vagyok pedig nem is én kaptam a szurit.
Samunak most mértem a popójában a hőt, 36.8 volt. az nudli egyelőre.
Majd iccaka ecce-kécce megnézem a homlokát de sztem nem lesz semmi.
Asszem ha Samu elaludt megyek veszek egy levendula olajos fürcsit.

Jó éjt gyermekek!
torolve_20131003125716

Kép
kissmanó

Szivvi a miénk lapra csukódik!
leporszívoztam a kerekeit meg össze is csuktam.de jó lenne ha beférne ha nem akkor megoldom majd :wink:
megyek füredetni!

Bridzsi

Kép
esztora

Manó! Köszi az infót.

Lábzsák: szél ellen is jó, ha fektetve van benne a baba. Én legalábbis olyankor is használtam és bevált. :wink:

Andrea! Gratula a 3 hóhoz !!! :D

Gurgi! Jó babakocsi vásárlást! És a legjobb valóban babástul kipróbálni. Gáborkám reggel 8 után pár perccel kelt és most este 19.08-kor már elaludt. Kíváncsi vagyok, hogy mikor ébred fel.
Most még a nagyokkal ténykedek utána teregetek és végül előkészítem magamat a tollasbálra. :lol:

Zsú! És ma is olyan jó étvágya volt Marcikánknak mint tegnap?

Még Bors napi "fogyasztására" vagyok kíváncsi.:D

Ha nem jönnék, nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek!

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Monccs: GRATULÁLOK AZ ÁTFORDULÁSHOZ!!!! Enyém a kocsi, köszi!

Emma: így kisbabával igen megrázó lesz :(

Tali: Hazafele van hely a kocsiban, el tudok hozni valakit, ha van babaülése!

(Hause=House :oops: )
ckat

banyk, írtam egy csomót és kilőttem a netet véletlen, ez a méreg, nem a cián! :twisted:

szal én is azt írtam, mint Tücsi, hogy én már pl szél ellen feltettem a lábzsákot, mert az anyaga jó szélfogónak is! nem fújja át, és most voltak ezek a szélviharok...

Bors zabálnivaló művészként! :wink:

babakocsi: én már most elkezdtem nézelődni az esernyőféleségek terén, de totál belekeveredtem, ugye jó lenne könnyű, de a nagyon könnyűt instabilnak írják....már belekeveredtem rendesen!

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

ja, és a hasonlóság: részemről egyelőre nulla!
Kép

lynia-

anyum vígasztalt egyszer: a fejformája a tiéd!
kösziii, bíztató! :?

lynia-

Rita, én azt írtam, hogí az Enjoy helyett a Ct 0.1 mellett döntöttünk. nekünk ez masszívabbnak tűnt!

Emi szerintem Majában van belőled!!! :wink: Én látok hasonlóságot!

Tücsi, ma nem mértem, de a tegnapi 7 helyett ma 8szor evett. Más se csináltam, mint szoptattam, legalábbis ilyen érzésem volt.

kispiskóta

köszi Zsúúúú, de honnan tudod? valóban, nekem is ilyen nagy pocóm van! :lol: :wink: :wink: :wink:

én irigylem a 8 evést, most ismét az éhenhal a gyerek érzésem van! az éjszakát leszámítva ma kb 3-4szer evett és nem sokat! alig kortyolgatott! :?

lynia-

Emi: az orra is a tied! :wink: babakocsi ügyben kérdezz bátran itt már mindenki profi az ügyben!

Szóval köszi azt tudtam, hogy a lábzsák mire jó, csak nem értettem, -mivel a képeken a babakocsi ülő helyzetében van feltéve-, hogy pici babáknál hogy ültetem és melegítem a lábát. Azt gondoltam nagyobb gyerekeknek a lábát melegíti. Tehát ha a gyerek fekszik akkor egészen rá tudom nyakik csatolni mint egy takarót? Bocsi, hogy ilyen hülye vagyok, de ez kimaradt!

Ckat: láttam a bemutatót és hmmmm... de ki kell kapcsolnom, mert bekattanok.

Ma 5-kor keltem gyerek alig aludt, most már alszik a drágám legalább nem kell altatni. Kemény éjfél után fekszem és 5-kor kelek, ez ám az "afterparti"

Andrea
Kép
kindernay

Beni nagyon edes! Gratula neki! Ugyike! Kis haspok! :wink:

Emi! Sztem, inkabb az apuka, de azert vagy te is benne valahol...csak jol elbujtal. :D

Mano! Koszi a mailt.

Gurgi! nekem tec a jargany.

Megirna valaki, hogy mi a pontos neve, annak a tejszaporito homeosnak. Valami urtica..
molkata

Emi: hajnali szopizgatást leszámítva ma 4x evett Gréta: 170, 160, 140, 200 (ezt vacsira 2 részletben).
hun vagyunk mi a Marcika kajaszámától?

Kép
kissmanó

s estére megint olyan tököm tele a fejésekkel érzésem van. még ettől is likad be a hátam, szoptanítra már többet gondolni sem merek.
s mert ma egy kismacskám volt (nyávogott egész nap a jányom), hát mit neked lll ajánlás: fejjél 6x egy nap..... még a tegnapi 4,5 sem jött be. Ma kerek 4 fejést minnyán most fejezek be. s a fejem esik le.

Kép
kissmanó

Ckat :)
Mi volt a House-ban? Nem tudom ugyanaz a szezon megy-e nálatok mint itt.

Gurgi :)
Nekünk Bergon volt otthon, nagyon szerettük, strapabíró és kényelmes. :)
http://www.bergon.hu/main.php?oldal=ter ... =1&level=2

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

urtica urens ch 5

Kép
kissmanó

Kata vigyázz, állítólag a ch 15 az apasztó, szal nem mind1 a hígítás

Kép
kissmanó

Kata, urtica urens 5ch (a higítás fontos, mert ha nem 5-öst veszel, akkor lehet, hogy tejapasztót veszel!).

KÉsőn olvastam a dr house-os figyelmezetetéseket, és már bőgtem, mire a férjem elkapcsolta. :cry: Úgyhogy most tiszta depis vagyok. De majd holnap feldobtok remélem. Pedig annyi mindent szerettem volna írni. :cry:

Kép
nenoke

Lynia :)
Orra, szájavonala a tied! :D

E

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Koszi lanyok! Utannanezek, hatha van itt is.
Es aki szedte, hasznal?

Mi volt a dr Hausban?
molkata

apával este összezörr volt, így elmarad jövő 7re az én gyerekkori képem.
ja, nem tom holnap leszek-e (max reggeliben fejés közben), megyek Grétuval Iasi-ba, kicsit kimozdulni itthonról. Apának verseny, csajoknak jövő 7en őszi szünet. Szal hétfő előtt kérdéses a jelenlétem.

Kép
kissmanó

urtica hatása messze elmarad a more milkétől

Kép
kissmanó

Egcsi, anyat elkuldtem lefekudni mert mar tiszta piros volt a szeme... hatha sikerul neki hajnal 1 elott elaludni :))
Hivatalosan itt meg csak a masodik sorozat 22. reszenel tartunk. (Ez az a resz ahol anyuka egy rossz pillanataban megfojta a kisbabajat :()
...

Azert mi kovetjuk a legujabb reszeket is 8)
ckat_apa

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?