A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Trin!
nagyon sajnálom :(
Így visszaolvasva sajnos, tányleg nem sok jó hírt hallottam,
viszont Elannak és Katának szívből gratulálok.
Vigyázzatok magatokra nagyon :P

Nekem még csak most jön a java.
Tegnap mondta a nővérke a telefonban, hogy vigyek valamilyen hosszú felsőt, hogy ne érezzem magamat kellemetlenül.

Tudna valaki segíteni, hogy most hálóingre gondolt vagy utcai felsőre, ami takar is valamit? Be kell feküldni ha petefészek átjárhatóságira megyek (méhfeltöltés lesz)? Akor papucs is kell vagy még mi?

Éa aznap szeretnék még utazni is, ami ugye sok ülést jelent. Ez ajánlott? Sajna, már most meg kell vennem a jegyet, úgyhogy nem várhatom meg mit mond a nővérke hétfőn :oops:

Előre is köszi.
mazsola02

Trin
Nagyon sajnálom :cry: Kép

Mazsola
Hálóinget vigyél,ha nincs akkor tényleg egy hosszú pólot!Szerintem a hosszú ülést nem hiszem hogy javasolják,de sok minden függ a vizsgálat eredményétől.legjobb esetben minden rendben lesz és ülni is fogsz tudni.Legrosszab esetben az ágyat fogod kívánni és nem az ülést :(
gabicsibe

Jaj képzeljétek olyan boldog vagyok,megkaptuk a biopszia eredményét és "csak" gyulladás van a kutyu szervezetébe. :D
gabicsibe

Sziasztok lányok!

Trin
Szívből sajnálom! :cry: :cry: :cry:
Ez nem igaz!:(

Kata
Itt is Szívből gratulálok,bár én végig mondtam neked,hogy ott van valaki!:)
Meglásd ott lesz az a petezsák,vagyis petezsákok!:)
Tudom nagyon hosszú lesz ez a hét,de azért mindjárt más izgalom mint a 1,5 hét fekvésünk volt!:)
Annyira örülök nektek!
Millió puszika az uradnak is!
Meg persze a pocidra duplán!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Elan
Nagy grtaula kicsi manóhoz!!:)

Rebe
Várunk a jó hírekkel!

Nyunyikám
Idegesít,hogy nem tudom mi a baj.Bármiben segíthetek,csak szólj,vagy írj pü-t.Egyedül nehezebb!:(

Hát csajok köszönöm az együttérzést,most van egy kis időm írni!
Nem tudom még mi legyen,aki tud adjon tanácsot!:)
Dokika azt mondta vár vissza!Ebben az évben már tuti pihi van.
Most azon morfondírozok utána belevágjunk-e az újba és kezdjük előlrőll a leszívásos dolgot stb,míg itthon vagyok törpével,vagy menjek majd dolgozni,és évek múlva kezdjem újra!
Annyira tanácstalan vagyok,kicsit letaglózott ez a sok sikertelenség,ahhozképest,hogy Martin elsőre sikerült!
Tudom ezt nekünk kell eldönteni,de ti mit csinálnátok?:)

Millió puszika mindenkinek!És annyira jó,hogy vagytok!

Mazsola
Méhátfúvásra,mi vittünk hálóinget,de semmi szükség nem volt rá.Utcai ruhában csinálta a doki,utána kicsi pihi és mehettünk is haza,nem fektetnek le.:)Előtte Erzsikétől kaptunk egy szurit és ennyi volt!:)
Ja és vigyél betétet is,mert előfordulhat,hogy kicsit vérzel majd utána!Minden jót kívánok!
sehike

Gabikám
Nagyon örülök,hogy kutyuli rendbe fog jönni! :lol:
Végre jó hír!:)
sehike

Trin :cry:

Gabicsibe!
Jobbulást a kutyusnak! Innentől már gyorsan fog menni!
Kép

Sehike,
ez tényleg nehéz kérdés!
Mi most egy gyermekkel is végtelenül boldogok lennék, és nem biztos, hogy újra, és újra lenne erőm még nekifutni a stimulálásnak! A csalódás részét még nem ismerem, de gondolom az még nehezebb, mint a stimu!
Szóval ezt tényleg ti tudjátok!
Lehet, hogy év végére már érezni fogod, mit szeretnél/tek!
Addig úgyis pihensz! Hátha magától is jön a helye megoldás :wink:

Mazsola,
nekem is elég volt a hosszabb felső!
Nekem sajnos fájt, és vérzett is, és igen erősen kívántam az ágyat! Hazamentem és átaludtam a délutánt!
Szóval minden azon múlik, hogy sikerül!
Én is hallottam olyat, aki utána még visszament dolgozni! :roll:
Jah!Papucs sem kell! Lesz egy öltöző helyiség, és onnan kb 5 lépés a gép, szóval elég a hosszú felső!
Drukk,hogy mindkét oldal átjárható legyen!

Törpe

Kép
törpehzs

Sziasztok,

Hazaértünk! Mindenkinek köszi a szurkolást!
Helyzetjelentés: van 2 kis petezsákocska :D , az egyik 8 mm-es, a másik picit kisebb, 7 mm-es. Azt mondta a doki, amit ilyenkor lehet látni, azt láttuk is, most majd jön a szívhang november 6-án, akkor kiderül tényleg maradtak-e ketten.
Mondtam neki, hogy mi már berendezkedtünk kettőre, úgyhogy maradjanak csak! :D

Trin,
Borzasztóan sajnálom! :cry: Sok erőt kívánok neked!

Mazsola,
Szerintem akár elég egy hosszú póló is. Nekem a vizsgálat fájt nagyon, de utána viszont teljesen jól voltam, még kajálni és sétálni is elmentünk. De ez teljesen attól fog függeni, hogy te hogyan reagálsz. Mondjuk a nagyon hosszú utazás nem tudom jó-e!

Sehike,
Én nem vagyok a helyedben, így nagyon nehéz erre válaszolni! De én most azt mondom: mennék tovább mindenképpen!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe gratulálok a 2 kis petezsákhoz és nagyon drukkolok a 2 szívhanghoz is :wink: :D !

Lippa

lippa

Gabi,
Örülök, hogy a kutyudnál "csak"gyulladás van! Akkor ezerrel jobbulást neki! :wink:

Kata,
Teljesen megértelek, mi ugyanígy voltunk vele. Nekem kellett kb. 3 nap mire újra végig tudtam aludni az éjszakát, és mire mertem elhinni. Aztán jött az aggódás, hogy ugyan minden rendben-e. Ma annyira izgultam, hogy el sem tudom mondani. Borzasztóan örülünk a manóknak, de nemhogy megkönnyebbültem, á .... De programozom az agyamat, hogy minden ok lesz, és növögessenek csak szépen a pocimban.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok! Mindenkinek köszönöm a gratukat még egyszer!!

Lippa a Ti lánykáitok is fagyisból lettek?

Olyan kótyagos a fejem még mindig, nem fáj, de valahogy mégis még nem az igazi, olyan mintha lebegne a fejem felett, hogy na most fájjak megint vagy ne... :lol: :lol: szóval eddig vízszintesben voltam.. :wink: a hányás szerencsére ma elkerült, de a hányinger azért nem.. :? {nyelvöltögetős fej}

Rebe, Gabi, Elan Ti hogy voltatok Uhura visszarendelve? Mert én jövő szerdán megyek (szóval a betöltött 5. héten, akkorra már nálatok láttak petezsákot? A szívecskéjét mikor leshetjük meg?

Most olvasom Rebe, kettőőőő??? Dejóóó éninénisénis akarok :lol:

Sehike, tudom, Te megmondtad, remélem a petezsákos is bejön.. :D :D A puszikat átadnám én, de nem ér fel idáig a hasam, és a szám nem nyúlik még le annyira, de majd azuram ráugratom a hasamra, hogy Te küldetpuszikat adja át.. :lol: Az én véleményem meg tudod a visszamenetelről.. amíg pénz van, addig csinálni kell.. csak az az egy akadálya lehet.. :wink:

Trin sajnálom. :cry:
torolve_20130114141731

Rebbe!
Kép

Dejódejódejó!

Akkor most újra számoljátok a napokat! :wink: :lol:

Törpe

Kép
törpehzs

Kata,
Te is Szűcsnél vagy, ha jól látom a táblát, akkor úgy lesz mint nálam, gondolom. Nekem múlt kedden volt eredmény, és mivel kedden most ünnep volt, így csütörtökre hívott vissza (5. hét 2. nap). Azt fogjátok látni, mint mi, a petezsákot/vagy zsákokat.
Nekem legközelebb 12 nap múlva kell mennem (7. hét), akkor nézünk szívhangot.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Gabicsibe, örülök a kutyónak :D

Rebe, de szupi, nagyon örülök az ikreknek! :) Én is folyton arra programozom magam, hogy sikerülni fog, rendben fog fejlődni, minden oké lesz :)

Kata, az 5 héten petezsákot láttunk, benne a szikhólyaggal.

Tegnap, a 6 héten látszott a pulzálás is.

Legközelebb (ha nem lesz baj, de ne legyen), a 9 héten megyek.

Kép
elan

Sziasztok Lányok!

Tegnap este kijött rajtam. Éjfélig zokogtam, reggel újra, délutánra megnyugodtam de még mindig "nem jó" a lelkem...előttem vannak amikor menéztük őket beültetés előtt, rémes. Talán ez az "első" lombikos kudarc azért vagyok ennyire oda... készülődik a mensim is rendesen, hát ez van.

Vikkata!

Nagyon örülök hogy sikerült!!!! :P További sok sikert!
Drukkolok! :lol:

Elan!

Örülök hogy minden rendben! :P

Gabicsibe!

Kutyuskának további gyors gyógyulást kívánok, örülök hogy nem komoly a baj! :lol:

Sehike!

Remélem, Te jobban Vagy mint én. Én is nagyon örülök hogy találkoztunk tegnap, Te is nagyon szimpi Vagy nekem!
Tegnap úgy voltam vele hogy minél előbb tovább akarok menni, legyen még nov-ben beültetés, de azt hiszem a lelkemnek kell egy hónap szünet mert most hirtelen még egy kudarcot nem tudnék feldolgozni. Úgyhogy maradt a december, akkor mindenképpen!
Tudom hogy sok kudarc ért idén, de ha a Martin sikerült most is sikerülni fog, tarts ki!! :P
Ha segíthetek bármiben csak szólj!!! :lol:
Puszi, vigyázz Magadra!!!

Rebe!

Gratulálok mind a két Babushoz!!!! További szép terhességet kívánok!!! :P

Trin!

Nagyon sajnálom..Tarts ki!!!! Sikerülni fog!! :wink:

Kép
krisztamili77

Okés Rebe Elan köszi!! Prrrrrrrrr remélem tényleg ott lesz a petezsák.. Ti mivel ütöttétek el az időt?? Én már a hajam befonom.. :lol: :lol: :lol: Na megyek vissza pihizni, nemsokára jön az uram hazzzzaaaaa..
torolve_20130114141731

Vikkata, én azzal, hogy dolgozom, vezetni tanulok, falom a könyveket és lógok a neten :) Bár ez utóbbi nem bizonyult jó megoldásnak, mert folyton olyan cikkekbe meg fórumokba botlok, amik a vetélésről szólnak, ugyhogy most ezzel leálltam kicsit. Mindenesetre ha otthol kéne lennem, szerintem bekattannék :)

Kép
elan

Kata,
Hát én nézem a tv-t, pihizek, olvasok, netezem, sétálok, a párommal ha tudunk elmegyünk vacsizni, mozizni, ilyesmi, szóval lightosan, de mindent. :wink:

Én ha minden rendben lesz, majd szeretnék még dolgozni menni, mert irodában ülő munkát végzek, és nem megerőltető a munka. Pont ma kérdeztem a dokit, hogy mi a véleménye erről. Azt mondta, ha jól érzem magam, és lightos munkám van, nyugodtan menjek, mert legalább lefoglalom magam!

Kép
rebe
Dunaharaszti

REbe
Nagyon örülök,hogy minden rendben!Nekem is azon a héten kell uh-ra mennem csak nekem időpontot kell kérnem hétfőn!Remélem én is 6.-ára kapom és megint talizhatunk!

Kata
Érdekes nekem csak a 6. héten kellett vissza mennem,de nektek bizti a magas hcg szint miatt.És készülj innentől kezdve csak az izgulás lesz és a napok számolása mikor lesz a következő vizsgálat!!Biztosan ott lesz a petezsák,csak is pozitívan!!!!!!!
Nekem megvan a napi ritmusom délelött netezés,majd főzés aztán egy délutáni séta,ebéd pihi és már itthon is van a párom,azután közös program :D

Kriszta
Ez normális!Az lenne a furcsa ha könnyen túl lépnél rajta!Ahogy telnek a napok úgy fog változni a lelked és lassan már a következő beavatkozást fogod várni!!!Kitartás!!

Sehike
Tanácsot nem tudok és nem is adhatok,mert nektek kell eldöntenetek,nektek mi a legjobb!!Feladnod semmi képpen nem szabad hiszen ott van Martin!!!Én biztos nem adnám fel addig míg van lehetőségem,de ez az én véleményem!!Mindenkinek el kell tudnia dönteni mi a jobb a lelkének!Én mindíg mentem csak előre,volt hogy azt mondtam én is hogy elég volt és fene vigye el az egészet,de pár napig tartott és mindíg újjúlt erővel és bizakodva indultam neki!!

Törpi
Holnap vérvétel és uh :D látod ez is eljött és jövőhéten ilyenkor már a nagy napra készülődhetsz :D
gabicsibe

Gabicsibe!!!

Köööööööööööössssszzzzzzzzzzzzzzzzziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :D

Kép
krisztamili77

Helló lányok!
Csak most njutottam net közelbe, iszonyat napunk volt......

Trin!
Nagyon sajnálom! :cry: :cry: :cry: :cry:

Katicám!
Ott lesz az a petezsák!!!Nagyon szorítok!

SEhike!
Én ugyanezt éreztem, majdnem feladdtam....Illetve fel is adtam, egy kis időre, hisz nekünk vannak " fontosabb " tényezők.Ami most lehet morbidul hangzik, de mi is leállunk egy időre, hogy aztán a következő 5 próbálkozásnál ne kelljen várni(anyagilag felhozzuk magunkat, é s kifizetjük a fagyisokat is majd...)
Meglásd, nemsokára Te is erőt kapsz, és a folytatáson gondolkodsz!
Puszi Neked!

Rebe!
Gratula az ikrekhez!Nem semmi csajszi vagy! Babásba már áttehetlek??Vagy a szívhangot várjuk, mint Gabikánk??? :roll:

Kriszta!
Hamar el fog telni ez a 2 hónap...vagyis csak másfél! És a kezdés mennyei érzés lesz majd, feledteti egy kicist a sikertelenséget.Nálam így volt....Olyan pozitív lettem, hoyg csak na....

Na, most többet nem írok, majd dobok még ma egy táblát, mert a hétvégére Pécsre utazunk"tudományba",nem leszek net közelbe...

Puszi mindenkinek!És szép hétvégét!
Vendég

Gina!
Nem jött email..:(:(.A morzsa25@gmail.com-ra küldtétek el????Ha nem , arra küldd légyszi......

Anett!
Megkaptad a levelem??Kicsit hoszzúra sikeredett, remélem nem haragszol érte...:roll: Bár most tudom van fontosabb dolgod is,mint levelet olvasni!!! :cry:
És akkor a tábla!
Anyukák,kismamák
Leendő anyukák,kismamák
Vendég

Sziasztok,

Kata,
Örülök, hogy már jobban vagy! :D Nagyon örülök Nektek! :wink: Küldök babanövesztőket: +++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Vic,
Drukk a szombati inszemhez! :D Hát, az együttlétes kérdésre nem tudok válaszolni, de én is úgy tudtam, hogy 3 napot azért kellene közte hagyni :oops:

Toldi Kriszta,
Ne aggódj, ha nem vagy lázas, akkor semmi baj nem lesz! A hányinger eltűnése miatt pedig tényleg ne aggódj, főleg, hogy még vissza fog az térni :wink:

Trin,
Szívből sajnálom, ami most Veled történik :cry: :cry: Amint megerősödsz lelkileg, várunk vissza szeretettel!!! Kitartás, legyél erős!

Mazsola,
Drukk a vizsgálathoz! A többiek már megírták a válaszokat, úgyhogy én már nem teszem :wink:

Gabicsibe,
Jaj de jó, hogy a kutyódnak „csak” gyulladása van!!! :D:D További jobbulást neki! :wink:
Neked pedig babanövesztőket küldök: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Sehike drága,
Szerintem most elég friss az élmény ahhoz, hogy ezt el tudd dönteni. Várj egy kicsit, próbálj a mostani kudarcon túl lenni, és meglátjátok, hogy miként alakul. Mondjuk véleményem szerint, ne halogassátok, minél fiatalabb vagy, annál nagyobb az esély, hogy könnyebben összejön. Legalábbis én így tennék :D

Rebe drága,
HURRRÁÁÁÁ!!!!!!!!! :D:D:D Drukkolok, hogy mindketten Veled maradjanak még sokáig, küldöm is a babanövesztőket! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Krisztamili,
Jaj drága… De legalább kijött! Ez teljesen rendjén van! Hamarosan már csak azon fog járni a buksid, hogy mikor mehettek már újra! :D Puszikállak!

Kriszti,
Sajnálom, hogy iszonyat napotok volt! :roll: Jó utat Pécsre!

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Krisztamili,
Kitartás neked! Sokszor jó ha kisírjuk magunkat! Remélem hamarosan folytatjátok!

Kriszti,
Igen, még a szívhangot várjuk meg, jó?! :oops: :wink:
Jó utat neked Pécsre!

Zsókuci drága,
Köszönöm! És persze a többieknek is!

Törpe, Bonya, és ha még esetleg holnap megy valaki a BMC-be:
Kép
Jó éjt!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Szia KATA
MIattad néztem be! Annyira örülök!!! GRAT...!!!!!
Akkor meghoztuk Neked a szerencsét. Írtam Neked már többször is, hogy privi elérhetőséget kérjek. (Nem kaptad meg?) Hova írhatok Neked?
Vigyázz magatokra!
Sok puszi
Vendég

Kata

Szívből gratulálok Neked :D

Rebe

nem semmi,szuper hírek,vigyázz magatokra :wink: :D

Kép
lukrécia

Trin

Én is túl vagyok pár ilyen "élményen",meglátod "lesz ez még így se" :wink: :( Sok erőt kívánok neked és mielőbb vágjatok bele megint.

Sehike

Én is újra mennék,max kihagynék egy-két hónapot-ha érzed hogy kell-de éveket semmiképp.Persze ahogy ti érzitek....

Kép
lukrécia

Szép jó reggelt mindenkinek :)
Mindenesetre jobbat mint a tegnapi volt.
Mostanában szinte csak olyan híreket kapok, hogy minnden ismerősöm babát vár vagy tervez. Ilyenkor kicsit elszorul a szívem, hogy nekünk nem jön olyan könnyen össze. Nem viselem jól most a közvetlen közelemből kapott híreket azzal a mondattal megspékelve, hogy "nektek mikor lesz"?
Nem is gondoltam, hogy ez valaha ennyire érzékenyen fog érinteni. Most én is megdöbbenk magamon, nemhogy a kicsi uram. De tényleg nem tudom neki megmagyarázni miért. Nálunk vele van gond, de azt mégsem mondhatom, hogy gyereket csinálni a világon az egyik legkönnyebb dolog lenne, főleg azért mert nem akarom megbántani és még rólam is kiderülhetnek a vizsgálatok során dolgok :oops:

Köszönöm a válaszokat, igazán jól esett, hogy elláttatok velük. A vizsgálati nap után akkor mégiscsak jobb lenne itthon maradni úgy döntöttem. Meggyőzhető vagyok :lol:
Akkor keddre teszem a hazautat és otthon leszek édesanyámnál egy egész hétig. Már alig várom :P
És végül ne feledkezzünk meg róla, de :

Kép péntek van
mazsola02

jó reggelt Lányok!

Trin!

Nagyon sajnálom!!! :cry: :cry: :cry:

Rebe Gratula a 2 babóhoz Kicsikém! :P

Drukkolok a mai bmc-járatnak!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :!: :!: :!: :!: :!:

Sehike Drága!

Köszönöm,lehet írok!Pusza :roll:
nyunyi82
Békéscsaba

Mazsola, most csak gyorsan Neked írok, mert melóhegyek vannak....

Csak azt szeretném mondani, hogy természetes, hogy így érzel, engem is csúf irigység gyötört, ha ilyen híreket kaptam; persze nem azt kívántam, hogy annak a lánynak ne legyen babája, hanem, hogy nekem is legyen már végre!

Erre jött még egy-két kollégám vagy ismerősöm (sőt, barátom) megjegyzése, miszerint ne görcsöljek rá, vagy pont ellenkezőleg, biztosan nem is akarom igazán. Az ilyenek hallatán már-már a sírás kerülgetett, és olyan düh fogott el, hogy nem ismertem magamra...

Nehéz ez a helyzet, nehéz lelkileg feldolgozni, hogy nehezebben megy, amíg a körülöttünk levő embereknek úgy is hipp-hopp összejön, hogy nem akarják, és terhesnek érzik...

De meglátod, Nektek is sikerülni fog! És akkor majd Téged irigyelhetnek :) Csak idő kérdése az egész.

A pénteknek örülök, csak az a baj, hogy holnap is az lesz :(

Kép
elan

Sziasztok!!

Jaaaj a mai éjszakám.. tegnap este tüsszentettem.. :? és aztán a fejembe vettem, hogy biztos levált tőle a pici, mert eddig a jobb oldalamon volt egy erősebb szúrás, ha felültem vagy elindultam.. És az ettől megszűnt.. Most ne röhögjetek, de én alig aludtam emiatt, hogy biztos halálra tüsszentettem ő(ke)t :lol: :roll: na jó, tudom, hogy irracionálisan parapiri vagyok.. :lol: Viktort is kiakasztottam a sóhajtozásaimmal már hajnali 3-ra, hogy nem szurkál a jobb oldalam.. De aztán olyan 4 körül megint éreztem, hogy van jobb oldalam.. :D :D

Krisztamilli köszönöm, és sajnálom, hogy nem sikerült.. A következő hidd el fog!! :wink: Én is azt hittem, hogy én sose leszek terhes, mert én még életemben nem voltam.. Aztán mégis.. Tudom, hogy még csak az elején vagyunk, de ha most történne is valami, még ő nem akarna minket is hitet ad, hogy ez a lombik dolog igenis működik, és addig megyünk, amíg nem lesz belőle egy kis bőgőmasina.. Szóval ne add fel.. Bocsi, téged nem lehetne, hogy Milli-nek hívjunk, mert van már egy Krisztink.. :wink:

Kriszti.. kösssszzzziiiii... ha ott lesz bevádollak bosziságért.. :lol: :lol: :lol:

Luki köszi.. :D

Zsókuci, igen már jól vagyok. Vagyis mára elfújták a fejfájást teljesen.. Azóta nem beszéltem a nagy fehér istennel sem. :oops: szerintem az inkább ilyen idegeskedés rosszullét lehetett, mint terhességi tünet.. ahhoz korai vagy nemtom.. Ti mikor indultok???

Lexi, feküdtem 2 hétig, tegnap engedélyezett először azuram 1 órás aktív netezést (a monitorsugárzás miatt :lol: ).. :lol: :lol: de most már ide is írhatsz privit, mert elolvasom, vagy az iwiwen van fenn az email címem is, meg az iwiwre is írhatsz.. Bárhova.. :wink:

Nyunyi, én lemaradtam valamiről? Mi a baj veled? :roll: én most nem vagyok képben..

Elan, Te dolgozol? Rebe is fog? Gabi Te fogsz? Én nem fogok, azuram most volt a házidokkernél ő azt mondta nem kéne, én napi 2 órákat utazam buszon..

Na jó már nem írok mást, mert a 386-os oldal lefedését abszolváltam.. :lol: :lol: :lol:
torolve_20130114141731

Én dolgozom, de nekem nem lombikom vagy inszemem volt :)

Különben nekem az UH óta (ez a második nap) egyáltalán nincsenek tüneteim; elmúlt az addig erős hányingerem, és a mellem sem feszül annyira). De már kicsit belefáradtam abba, hogy folyton parázzak emiatt. Úgysem tudok semmit tenni, ha baj is van...

Kép
elan

Sziasztok lányok!

Kriszti
Pedig jó címre küldtük!Nem értem!Nem baj,ez még úgyis csak két sötét folt!

Rebe!
Ez tök jó hogy neked is két babó van!Én is 6.-án megyek!Az én zsákocskáim 9 és 7,2mm-esek voltak!Legalább majd osztozhatunk egymás tünetein!Én egyenlőre még jól vagyok,de szerintem nemsokára beüt a ménykű!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
gina25

Vikkata!
A tüsszentés az nálam is gáz,ha érzem hogy jön akkor össze gömbölyödöm és akkor nincs görcs,de ha gyorsan jön a hapci,és nincs idő cselekedni akkor majd besz..ok úgy szurkál a görcs!Érdekes!!Nem tudom mitől van ez!!

Kép
gina25

Mindenkinek szép Kép -ot!

Kata
Én sem dolgozom,mert én Budapestről járok vidékre dolgozni.Nem kockáztatok inkább a biztosra megyek :wink: A tüsszentéstől pedig ne félj,mert én végig tüsszögöm a napot az allergia miatt és még mindíg itt van Manócska :D A pocid meg azért fáj,mert nő a méhed és az oldalsó szúrkálás pedig azért van,mert nyúlnak a szalagok!Nyugi!!!!

Mazsola
Ezen mindenki végig ment,sajnos elkerülhetetlen!Lehet,hogy most még távolinak tűnik,hogy neked is lesz babód,de hidd el lesz!!!Fontos a kitartás és hogy soha ne add fel!!Mindíg fel kell állni és tovább menni és mindent megtenni a cél érdekében!

Kriszti
Jó utat és jó pihenést!
gabicsibe

Kata!
Pü ment. Timy nevében. Fontos, hogy megkapd! Remélem így is lesz.
Vendég

Lexi, megkaptam, köszi. :wink: írtam is..

Gabi köszi.. :wink: majd, ha valamit nem tudok írhatok privit? Nem akarom itt szétoffolni a topikot, meg amúgy is nem akarok senkit kellemetlen helyzetbe hozni.

Elan, igyekszem majd én sem rápörögni a témára, igazad van így sem úgy sem lehet befolyásolni a dolgokat. :wink:
torolve_20130114141731

Sziasztok!

Vikkata,gratulálok! :lol:

Toldikriszti,küldtem püt ,lehet van pár közös ismerősünk! :lol: Remélem nem tévedek!

Mindenkinek szorítok!

Andi

Kép
taptau

Sziasztok Lánykák :)

Hu nagyon örülök a sok jó hírnek
Gabi, Elan , Vikkata nagy nagy gratula. JA és persze Rebe Neked is :)
GAbi a kutyusnak is örülök, nekünk is van egy kutyusunk és úgy kezeljük mint a saját édes kisfiúnkat :oops: :oops: Így át tudom érezni az aggodalmadat.

Képzeljétek megismerkedtem Anettal,nagyon vicces volt ahogy megismert engem a BMC-ben mert sajna be kellett szaldnom idő előtti vérzés miatt.
Anett remélem jobban vagy már egy kicsit :(

Zsókuci a találka táblázatba beírod hogy indulási pontom Érd, esetleg aki arrafelé lakik fel tudom venni kocsival.

JA szerda reggel megint kell mennem a BMC-be jön valaki?
madrin

Sziasztok,

Mazsola,
Szerintem mindegyikünk érzett hasonlót. Nálunk is a páromnál van a főbb gond, gondolhatod mit érzett. :oops: Nem volt könnyű ezt elfogadnia, de azt hiszem az egymás iránt érzett nagy szerelem/szeretet segített nekünk ebben, és mindketten bizakodva kezdtük az egész kivizsgálást, egymást támogatva.
Hidd el, lesz babátok! :wink:

Kata,
Én is parázok minden tüsszentéskor és köhögéskor, de ezzel nem árthatunk, hiszen ez természetes. Nekem is fájdogált a pocim, főleg az eredményhirdetés utáni héten, most már egyre kevesebbet. Egyenlőre én sem dolgozom. Novemberben nem is fogok, a 8-9. hét alatt mindenképpen még itthon leszek. Aztán ha jól érzem magam, akkor fogok csak menni, mert elsők a babák, és nem a munkahely.
Ja, és szerintem most már sétálgathatsz is picit, mert a méh vérellátásának is jobb!

Gina,
Egyenlőre én is jól vagyok! Igen, legalább osztozunk a tüneteken! :wink: És együtt várjuk 6-át! :D

Kép
rebe
Dunaharaszti

Kata
Nyugodtan írhatsz pü-t,ha tudok válaszolok!

Madrin
Ugye nincs nagy baj?
gabicsibe

Sziasztok!
Eredmény: 6db petike :lol:
bal 3
jobb 3
ebből 5 db 15, 1 db 16.

hétfőn megyek újra,és valószínűleg szerdán vagy csütörtkön leszívásra!

A hírektől megnyugodva hatalmasat aludtam délután :lol: 8)

Mazsola
sajnos ez normális! Nekem is volt ilyen időszakom:( egy idő után megszokod, és nem lesz ilyen borzalmas. DE! Biztos lesznek napok, amikor visszajön!
DE igazuk van a csajoknak! Egyszer nekünk is lesz! A legjobb helyen vagyunk!

Törpe

Kép
törpehzs

Sziasztok!
Eredmény: 6db petike :lol:
bal 3
jobb 3
ebből 5 db 15, 1 db 16.

hétfőn megyek újra,és valószínűleg szerdán vagy csütörtkön leszívásra!

A hírektől megnyugodva hatalmasat aludtam délután :lol: 8)

Mazsola
sajnos ez normális! Nekem is volt ilyen időszakom:( egy idő után megszokod, és nem lesz ilyen borzalmas. DE! Biztos lesznek
napok, amikor visszajön!
DE igazuk van a csajoknak! Egyszer nekünk is lesz! A legjobb helyen vagyunk!

Rebe!
Köszönöm a drukkot!:)

Törpe

Kép
törpehzs

Na ezt vajon hogy csináltam? :roll: :lol:

Törpe

Kép
törpehzs

Törpe,
Gratula a 6 petikéhez! Hűha, mindjárt a célegyenesben vagy! :wink:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok!

Törpe!

Ez tök jó! :D :D
Szorítok!
Hamarosan Te is célba érsz! :) :)

Rebe!

Itt is Kép

Nagyon vigyázz Magatokra!

Elan!

A barátnőm is szereti a jégkorongot. :D :D
És elég közel állunk a csapat tagjaihoz is, mert a cég ahol a párom dolgozik támogatja a helyi csapatot. :) :)
Aki egyszer belekóstol, az többé nem akarja kihagyni...... :lol: :lol:

Vikkata!

Kép

Kép
nika28

Rebe, Nika!
Köszönöm!
Nagyon kis boldogok vagyunk ma apával! :lol:

Nika
Tök értem a lelkesedésedet! Egyszer belekóstolsz valamibe, akkor nem lehet abbahagyni!
Én most a rugby-be szerettem bele!

Kép

Törpe

Kép
törpehzs

Sziasztok,

Képzeljétek, tegnap megint elkezdett fájni nagyon a kezem :( Úgyhogy ma kénytelen voltam elmenni dokihoz. Másfél óra sebészeten + másfél óra reumatológián töltött várakozás után kiderült, hogy ínhüvelygyulladásom van – amit mondjuk sejtettem is… Kaptam csuklórögzítőt, hát nem egy élmény vele írni, úgyhogy ma megpróbálok rövid lenni, és az elkövetkezendő 1-2 hétben nem leszek nagyon bőszavú szerintem, mert hát fáj… :cry: Kaptam még gyuszicsökkentőt, meg kenőcsöt is, és hát a rögzítőt kb. 2 hétig viselnem kell a nap nagy részében.
Persze azt úgysem bírom ki, h ne írjak :oops: :lol:

Mazsi,
Hát igen, ezeken a dolgokon muszáj túllépned, még ha nagyon nehéz is… A tapintatlan kérdezőkkel sajnos nem tudsz mit tenni, találj ki egy frappáns választ rá, és még talán a lelkednek is jót tehet, ha jól vissza tudsz vágni :wink: Fel a fejjel, leszünk mi még anyucik! :wink: Puszi!

Kata szívem,
Ne aggódj, TUTI hogy nem tudod őket kihapcizni! :D De ha megnyugtat, és is mindig paráztam ezen :lol: Nekem már az eredményhirdetés napján iszonyat hányingerem volt, úgyhogy lehettél már a babá(k)tól is rosszul! :D
Március környékén tervezzük, hogy megyünk újra a BMC-be. Őszinte leszek, már nagyon-nagyon várom… :oops: :oops:

Madrin,
OK, megírom Chestinek! :wink:

Törpe drága,
GRATULÁLOK!!!!!! :D:D:D:D:D Szuper eredmény! :D Küldök még petikenövesztőt! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Mindenkinek mennek a babatapik, babanövesztők, petikenövesztők, és drukkok, osztozzatok rajta :wink:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Bocsi, de nem tudok többet írni, fáj :cry:

Pussz és jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Törpe, gratulálok a petikhez, de jó, hogy már ilyen közel kerültetek!

Zsókuci, huhh, ez az inhüvely-gyula nagyon fájdalmas tud lenni. Tényleg kíméld magad, annál hamarabb elmúlik majd!

Gabicsibe, nagyon köszönöm a lelki támaszt ;)

Most pirulok, mert nekem nincs tulajdonképpen semmi bajom fizikailag, de egy darabig én sem nagyon járok majd erre... Ne haragudjatok rám ezért nagyon, de én egy paragép vagyok, és minél többet foglalkozom a baba-témával, annál rosszabb... próbálom most elterelni a figyelmemet a következő dokilátogatásig, és valami teljesen másra gondolni, mással foglalkozni. Azért időnként bekukkantok, hogy képben legyek, és mindenkinek nagyon-nagyon szurkolok!

Kép
elan

Sziasztok!

Remélem, mindenki jól van! Én már jobban, köszönöm mindenkinek a vigasztalást! Nem tudom mi lenne velem már nélkületek..Ti megértetek és ez olyan jól esik.
Mindenkinek szép napot, jó hétvégét!!! :P

Kriszti!

Most már tudok pozitív lenni, kellett két nap mire lenyugodtam. Most már nagyon várom a következőt, de azt hiszem csak decemberben...
Megnéztem a táblát, nagyon ügyes Vagy!
Köszi, puszi!

Zsókuci!

Hú, hát nagyon sajnálom azt az ínhüvely- gyulladást, remélem hamar rendbe jön!!!! Hiányoznak a leveleid! De most csak pihentesd.
Sok puszi!!!!
Köszi a nyugtató szavakat!!!

Rebe!

Köszi, hát igen, a remény hal meg utoljára...
Vigyázz a Babákra, nagyon örülök hogy minden rendben! :P
Puszi.

Vikkata!

Hívhattok Milinek, a fiam Milán azért ez a név...
Jól esett amit írtál, igen, jó a Te szemszögedből nézni a dolgot és arra gondolni hogy a Te pocidban már van Baba... :P
Sokan azt mondják ne akarjam annyira görcsösen, azt szoktam mondani hogy innentől már nem tudom nem nagyon akarni..../meg eddig sem tudtam../ :D
Vigyázz nagyon Magatokra, írd meg ha van valami, nagyon szurkolok!!!!
Mégegyszer köszi. :lol:

Törpe!

Hú, Törpe, igen jó az a hat petike!
Akkor jövő héten leszívás. Ne izgulj ám tőle, nyugodt szívvel mondhatom hogy semmi az egész./ezt én mondom aki bőgött amikor leszívás reggelén bement a kórházba és akin két napig tuti röhögött az egész műtősgárda/ :P Még a beülti napján is tréfálkoztak velem hogy na, most nem lesz altatás... :oops:
Drukkolok Neked nagyon!!!!!
Puszik.

Kép
krisztamili77

Sziasztok!

Jó olvasni, hogy megértitek ezt a ..... helyzetet és hogy ezek emberi érzések, de hát ezek csak úgy jönnek ám, senki nem hívja őket. Gonosz kisz gondolatockák :twisted:

A lényeg, hogy sikerüljön.

Törpe!Nagyon örülök, hogy jó múton haladsz és hogy ilyen közel vagy :lol: Ez tök jó érzéssel fog el. Drukkolok nagyon!

Elan!

köszönöm, hogy ilyen segítőkész voltál és gyorsan válaszoltál a kérdéseimre :) , de megértem, hogy most egy időre elhagyod a fórumot. lehet, hogy én is ezt tenném, elég babónás vagyok én is :oops:

Na, megyek dolgozni is egy kicsit!

Szép napot mindenkinek!
mazsola02

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?