Sziasztok!!
Jaaaj a mai éjszakám.. tegnap este tüsszentettem..

és aztán a fejembe vettem, hogy biztos levált tőle a pici, mert eddig a jobb oldalamon volt egy erősebb szúrás, ha felültem vagy elindultam.. És az ettől megszűnt.. Most ne röhögjetek, de én alig aludtam emiatt, hogy biztos halálra tüsszentettem ő(ke)t

na jó, tudom, hogy irracionálisan parapiri vagyok..

Viktort is kiakasztottam a sóhajtozásaimmal már hajnali 3-ra, hogy nem szurkál a jobb oldalam.. De aztán olyan 4 körül megint éreztem, hogy van jobb oldalam..
Krisztamilli köszönöm, és sajnálom, hogy nem sikerült.. A következő hidd el fog!!

Én is azt hittem, hogy én sose leszek terhes, mert én még életemben nem voltam.. Aztán mégis.. Tudom, hogy még csak az elején vagyunk, de ha most történne is valami, még ő nem akarna minket is hitet ad, hogy ez a lombik dolog igenis működik, és addig megyünk, amíg nem lesz belőle egy kis bőgőmasina.. Szóval ne add fel.. Bocsi, téged nem lehetne, hogy Milli-nek hívjunk, mert van már egy Krisztink..
Kriszti.. kösssszzzziiiii... ha ott lesz bevádollak bosziságért..
Luki köszi..
Zsókuci, igen már jól vagyok. Vagyis mára elfújták a fejfájást teljesen.. Azóta nem beszéltem a nagy fehér istennel sem.

szerintem az inkább ilyen idegeskedés rosszullét lehetett, mint terhességi tünet.. ahhoz korai vagy nemtom.. Ti mikor indultok???
Lexi, feküdtem 2 hétig, tegnap engedélyezett először azuram 1 órás aktív netezést (a monitorsugárzás miatt

)..

de most már ide is írhatsz privit, mert elolvasom, vagy az iwiwen van fenn az email címem is, meg az iwiwre is írhatsz.. Bárhova..
Nyunyi, én lemaradtam valamiről? Mi a baj veled?

én most nem vagyok képben..
Elan, Te dolgozol? Rebe is fog? Gabi Te fogsz? Én nem fogok, azuram most volt a házidokkernél ő azt mondta nem kéne, én napi 2 órákat utazam buszon..
Na jó már nem írok mást, mert a 386-os oldal lefedését abszolváltam..