A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Nenoke bocseszka :oops: Klári...

Andrea
Kép
kindernay

Kár, hogy nem mentem talira. Na, de több oltás nincs a közel jövőben, szóval a következőre megpróbálok. ;)

Móni! Gyertek csak bulizni! www.ringato.hu , de gondolom, már megtaláltad. Én még csak a Fonóban voltam, ott csütörtökönként van foglalkozás, (asszem) 9-től félóránként, 10p-es szünetekkel.

Megkapta az oltást. Nem alszik. Sőt. Félóránként cici. Láza sztem nincs, még nem mértem, de nem meleg. A kis szeme viszont betegen csillog. :( Sztem fáj a lába. Nem bír elaludni, pedig úgy jobb lenne.
Remélem, kialussza…
Vendég

:lol: Nenőke! Az én vagyok!! Apjáról még nem találtam ilyen pici képet :cry:
Vendég

Végre!!
De nem az igazi.. Bálintbaba
Kép
Vendég

Bocs,hogy ennyit :oops: Kép
Vendég

Itt tök ugyanolyanok!!!
Vendég

Lányok, látom újabb keresztelőt kell tartsunk! :D
Először Andris, aztán Dávid.. :lol: :lol: Valójában az én kis tündéremet Daninak hívják, bár a férjem is elírta a gyermek nevét (Dániel helyett Dávid), amikor a TAJ kártyás papírt töltötte ki. Meg is kérdezte az adminisztrátor hölgy, hogy "Nem a maga gyereke?" :lol:

Kép

Kép
monccs

Mai pancsis kép:
Kép

Kép

Kép
monccs

Kép

Szoptatási verseny döntősei Kép

Kép
ckat

Hali Lányok! :)

Látom jó volt a tali! :D

Kölkek cukkerek, mint mindig. :) Már nekem is kellene feltennem képet, mert le vagyok maradva. 8)

OFF:
Ma "jól" kezdődött a nap. Reggel ment volna aptyuk dolgozni, de valaki beverte az autó ablakát éjszaka és lelécelt a GPS-szel. :evil:
A rendőrség persze nem jött ki ilyen apróságért. A csávó hátrahagyott egy egész tenyérlenyomatot és néhány csikket, amit begyűjtöttünk. Csináltunk fényképeket is. Tiszta Helyszínelők. :roll:
Pipa vagyok a GPS miatt és az ablakot is meg kell csináltatni. :twisted: Nem vagyok káromkodós, de "faszomkarate". :x
Egyetlen pozitívum, hogy nem kell gondolkodnom mit vegyek apának karácsonyra. :?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Kép
Kép
Dávid érkezése
ckat

Kép Kép
Emőke és Dávid
ckat

Kép
Jaj, meglátnak rúzs nélkül!
ckat

Kép Kép
Dimitrij Lénáról mesél....
ckat

Kép
Lili
Kép
Dömpi
Kép
Nyunyi
ckat

Kép
Miki egér is ott volt... Emma Zalánjából ennyit láttunk :lol:
ckat

Kép Kép
Dani
ckat

Rengeteget írtatok ma, nincs időm visszaolvasni, gyermekem ma elég kevesett aludt, folyamatosan vele kellet foglalkozni...
A képeket végignéztem, nagyon szupi, és édik, pláne a talis képek, nagyon szépek vagytok a babák meg tüneményesek, tök jó volt látni titeket, kár hogy mi nem lehetünk ott, de talán majd egyszer.

A Robi átalakította a lurkoldalt, majd kukkantsátok meg, még picit szokatlan, de egész jó lett, bár még van rajta mit csinálnia...

Mára lépek, tusi aztán talán alszok, ha bogi is így gondolja...
Egy Bogibúcsúzás a mai naptól! (remélem ma már nem kel fel... :lol: )

Kép

Jó éjt Mindenkinek!
Vendég

Kép
Nenoke és az óraláncos krapek
ckat

Kép
Esztora és Nyunyi
ckat

Kép
Monccs és az Ő Danija (vagy Dávid, vagy Andris??? :lol: )
ckat

Kép
Már ezerszer kértem, hogy szólítsatok DANInak :lol:
ckat

Kép
Szivvilili
ckat

Kép Kép Kép
...ahogy ez mindenkinél lenni szokott... :lol:
ckat

Kép
Hazaérés :D

Köszönjük hogy ott lehettünk!
ckat

Hali!

Már-már kezdtem megdicsértem magam az ikeában, mert nem vettem semmit. Majd valami azt súgta nézzek be a leárazott termékekhez. És ott MEGLÁTTAM! Azt a kanapéhuzatot, amire sajnáltam a 35ezer forintot. Csak ezt a darabot visszavitte valaki, mert mégse kellett neki. 9990 forintot viszont nem sajnáltam rá! A hazaérős fotón már azt is láthatjátok. Bors szobájának egyik bútordarabja. :D

Jó éjt!
ckat

Ckat esküszöm már dícsérni akartam az üzeneted előtt, hogy milyen jó a kanapé! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jók a képek, csak a bélrendszer befigyel! :wink: Majd lecsusszan ez is szoptatás után, tehát jövőre! :lol: (Anyja fia a toka alapján!)

Ckat és Nenoke átkülditek nekem a képeket, nagyon megköszönném! Vagy ha rákattintok tudom menteni?

Andrea
Kép
kindernay

Hali!

Lidikoka: szülés utáni torna??? Biztos van, de szerintem majd szoptatás utáni tornát keress :D . Mikor kérdeztem a védőnőm, hogy mit lehet tornázni -tudod, nekem "gumibotos" a védőnőm, de igazán jót akar- úgy nézett, hogy a küszöb alá kerültem és így mondta: "majd ugri-bugrizol szoptatás után!". Vettem én is hullahopp karikát, itteni javaslatra...persze mégcsak megvettem :oops:

üdv.: ckat
ckat

Kindernay: apjuk elment már aludni, nem tudok válaszolni a kérdésedre, de holnap megkérem, hogy küldje (hova is :oops: ?)
ckat

Ckat!
Jó a szöveg a képek alatt, persze a képek is :lol:
Jó színe van a kanapé huzatnak..hm..nagyon szép ződ. :lol:

Samu 1/2 9 óta alszik, nyügike volt este de hőemelkedése nincsen Kinderke :lol:

Megyek lefexem, annyira most nem vagyok álmos de ki tudja mikor ébred a kicsike..Rámeditálok, hogy 4-nél előbb nem kéne :lol:

Jó éjt!
torolve_20131003125716

Még belestem! Voltunk neurológusnál, minden okés Lilkóval! Majd holnap még mesélek!
Minnél hamarabb jó lenne talizni, mert volt akivel alig tudtam dumálni..
pusza

KépKép

KépKép
szivvi

Na itt vagyok én is!

Szivvi de jó örülök hogy minden ok!gyere holnap mesélni!

nagyon jól éreztük mi is magunkat a talicskán.képeket holnap felteszem most meg elteszem magunkat holnapra!

Bridzsi

Kép
esztora

Igen Szivvi! pl. velem :lol: :lol:
Na tsóközön
torolve_20131003125716

csajok de jók a képek!!!
pedig már én is ki akartam bújni az ismeretlenség homályából... :lol: :lol: :lol:
na de legközelebb :!: :D

KépKépKép
mütyürke

Csak gyors bekuk.
Egon belazasodott. Kapott egy kuppot. Szegenykem, annyira forro volt az egesz kis teste, de megis nevetett, mikor megebredt. Nevetett mikor a kuppot is kapta. Utanna megevett 130-at (es en pont elotte fejtem 120-at) es most elaludt. A laza szinte azonnal lement.

Egy kerdes: szerintetek mitol dagad a labam? Mar a bokam is eltunt. Terhesen nem neztem ki igy. Van meg valaki igy?

Jo ejt!
molkata

na nem tudok aludni.
Itt egy szüléstörténet, bocsesz a hibákért, de felfokozott lelkiállapotban sikerült most...
jó éjt

1193354303.0796.doc

Andrea
Kép
kindernay

Kinderke :)
Megnevetettél és megríkattál. :) Ilyen jól megírt szüléstörténetekből könyvet kéne kiadni. :wink:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!!!

Nagyon jók a talis képek, és nagyon sajnálom, hogy nem lehettem ott, de Apa fél egyre ért haza, míg kiértünk volna, már el sem indultam. De megvan a kariajándék, egy mosogatógép: :lol:

De ahogy Szivvi is mondta, minél előbb hozzunk össze még egy talicskát! :wink:

Szivvi látom Lilkónak is félreesik a feje a hordozóban. Olyan bénán ül benne Marci, pedig mostmár belenőtt igazán.

Andi, esküszöm ez a szüléstörténet, mintha az enyém lenne. Komolyan még a könnyem is kicsordult! :(

Én elkezdtem írni az enyém, megvolt négy oldal, majd a gépünk elszállt az irománnyal együtt! De nekiállok újra!

Na megyek fiam szólt, hogy éhes, hát elvégre utoljára tegnap este 9kor evett.

kispiskóta

Andi, mi történt? Mármint, amiért nem tudsz aludni, meg a felfokozott lelkiállapot?

kispiskóta

húúú, Andi, ez vmi gyönyörű volt. Nem mondták még neked, hogy írással kellene foglalkoznod? vagy van közöd hozzá?) Annyi sok érzést hoztál elő belőlem, amik már kezdtek elülepedni. A tieddel együtt újra átéltem az én anyukává válásomat is......... gyerekem ülemben ült, én meg 10 percet sírtam felette, tiszta víz lett a kis haja :D

Kép
Kép
emma1976

Sziasztok!

Nagyon jó lehetett a tali! A képek legalábbis erről tanuskodnak. Minél hamarabb legyen még, amire talán már én is benevezhetek!

Gurgi! Örülök, hogy nincsen semmi komoly az oltás után Samukánál. :D Gáborom alvása :8-tól 19.08-ig napközben 4óra 38 perc alvás volt. Másnap (tegnap) 7.47-kor kelt. De tegnap csak 3óra 50 percet aludt napközben és 8.30-kor aludt el. Most még mindig alszik, pedig már indulni kellene az oviba. :roll:

Andrea! Én is olvastam a szüléstörténetedet. Előttem lévőkhöz csatlakazom. Klasszul írtad le és én is :cry: . Érdemes volt ennyit várnunk rá.

Ckat! Te csak egyetlen fotón vagy. Te voltál a fő fénypékész? :lol: Amúgy nagyon jó képeket készítettél ill. készítettetek. Na, de ha az alanyok szépek, fotogének, akkor így érthető a siker. :D

Zsú! És milyen mosogatógépet sikerült kiválasztani?

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Sziasztok!

nem tudom megnyitni a szüléstörténetet :?

Muszály hamarosan talicskát szerveznünk mert nem vettünk papucsot!meg annyi karácsonyi ötletem van tegnap óta!
de komolyra fordítva nagyon jól sikerült!jó lenne találkozni megint veletek!

Bridzsi

Kép
esztora

Jó reggelt! Kriminális éjszakánk volt. Dávid egész éjszaka nyűszített, dobálta magát, sírt, de abban a pillanatban, hogy fölébresztettem (még fölvenni sem kellett), hangosan kacagott, meg dumált. Én ilyet még nem láttam. Nem lázas, nem húzza fel a lábát, mint amikor fáj a pocija. A foga jönne?

És Nálatok volt olyan, hogy görcsölt a hasatok, de mégsem jött meg?

Üdv: egy zombi

Kép
nenoke

Reggelt!

Nagyon jók a talis képek! Látszik, hogy nagyon jól éreztétek magatokat! Sajnálom, hogy nem tudtam menni :cry: Viszont mit szólnátok a jövő héten is egy talihoz. Daninak suliszünet, bárhova el tudok menni! Na?

Andi: jól megríkattál a szüléssztoriddal! Nagyon jól leírtad, annyira megható!

Gurgi: örülök, hogy jól vette Samu az oltást. Puszi a combijára!

Kata: Egonnak is puszika az oltására! Milyen volt az éjszaka? nem lázasodott be megint?

Samu megtanult az oldalára fordulni és úgy játszik. Olyan kis edike. Az éjszakáink változatlanok, még mindig 3-4 ébredés van. Szerintem nem is fogja átaludni az éjszakát addig mig szopizik :roll: A bátyusai is így nyomatták, én meg zombi vagyok, de nagyon :oops: Marci ma sem megy oviba. Tegnap az eső miatt nem tudtam vinni, ma meg apa megigérte, hogy hazajön és viszi. De aztán persze az utolsó percben szólt, hogy mégsem ér haza, Samu meg éppen elaludt, én fel nem ébresztem! Inkább nem megyünk :lol: Aztán később lehet, hogy megbánom :roll: :lol:
Na léptem takarítani, szép napot!

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Jó reggelt!

Andrea: Még most sem látom a billentyűzetet. :cry:
Nagyon szépen leírtad a kisfiad születését. :)
Vendég

Na, msot meg még bőgök is Kindernay születéssztorijától. Egy zokogó zombi. :lol:
nenoke

Nenoke
Már 2x volt 4-6 napig ilyen. Görcsölt, aztán nem jött meg.
Nem tudom mi lehetett Dáviddal... Találka után rémálmai voltak? :D

Kép
Kép
emma1976

Nenoke, Ckat! Nagyon jók a képek, a szöveg különösen! :lol:

A tali tényleg nagyon jó volt, de csatlakozom azokhoz, akik nem tudtak beszélgetni mindenkivel. Persze ez rajtunk is múlott, laza1 órát késtünk.. :oops:

Ckat! Zöld huzat jó! Akartam is kérdezni, hogy új-e, mert nem emlékszem rá. Ja, a hullahopp karika csak akkor ér valamit, ha használod (és nem a szomszéd kutyájának dobálni, hanem hullahoppozni vele!! :lol: :lol: )

Nenoke! Nem álmodott valamit Dávid? Egyébként ilyen nálunk is szokott lenni. Gőzöm sincs, hogy mitől..

Kép

Kép
monccs

Sziasztok,
köszi a dícséreteket, tervezem a könyvírást, ha kicsit több időm lesz... :oops:

Nenoke: képzeld nálunk ugyanez volt, 10 óra után aludt el... Én dettó. Telihold lesz!

Tücsi: képzeld a fotók alapján (múltkori találkozó)... tegnap bemegyek az IKEA-ba és jön 2 csajszi babakocsival, az egyik totál hasonlít rád. Köszönök nekik, mosolygok mint örült, és csak néznek rám. MEg akartam kérdezni, hogy Tücsi vagy? De nem kérdeztem. Még jó, mert nem is a találkozóra jöttek... :oops:

Esztora: elküldjem e-mailben?

Zsú: szerintem telihold.. aztán mikor elkezdtem írni, már nem volt megállás.

Annee: kár, hogy nem tudtál jönni, jó lett volna.

Bori: mi volt ?

Andrea
Kép
kindernay

Kata! Egonnak simisimi!

Orsi, Bori! Közös sétáról lemondtunk? Persze nem erőszak!

Kép

Kép
monccs

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?