A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Bodzikám! Mivel tisztaság mániás vagyok (emberem szerint),nem nagyon érdekel,hogy éppen hány óra van :) Ha úgy érzem,hogy muszály takarítani,mert már nem tetszik amit látok,akkor akár egész éjfélig is takarítok :) Télleg crazy girl-öcske vagyok :)
hanyatka

Hanyat!
1xre küldtük el!:lol::lol:
Nem vagy semmi!!!!!!
Energiabomba!!!!:lol:
bodza2005

Télleg, Szeder és Bodza...:lol:
bodza2005

Tatu!!!Nagyon jó útat és pihikét kívánok!!!Vigyi magadra!!!

Bodzi!Letámadtad???Az jóóó,ügyes kislány :)
hanyatka

Juj télleg...percre pontosan :)))))
hanyatka

A Sparban kilószámra álltak a ribizlis Tibik-:))

Cseka: abbahagytad már a munkát??? Tessék csak a babaruhákkal foglalkozni, meg kialudni magadat, amíg lehet.

Hanyatka: jöhetsz hozzánk is, nincsenek szomszédok :lol:

Télleg megyek, jók legyetek!!!!

Anikó
tatulány

Alukálunk???
Oksika!
LYÓ ÉJT MINDEN TOPIKLAKÓNAK!!!!!!!!!
Éljenek a DRC-klub tagjai és párjaik!!!!!!!!:lol: na meg a babák és leendő babák!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D

Erre ébredjetek aranyos Lányok:
Kép
bodza2005

Behalok... "Zuram bökdösi az egeret.... " El tudod képzelni erős vizuális beállítottságom milyen képeket eredményezett???!!!!

Bodza! Azéééé aluggggyá is, mer te is álmos vagy!
Jó ez a lábtyűs sztori. egyre kerekebb.
De legalább nevet rajta ő is.

Most má megyek . Komolyan. vagyis rötyögve...

Jóóóó éjt! Holnap este jövök!

délelőtt árubeszerzés+meló. Aztán délután babazsúr! A keresztlányunk egy éves. Lesz mogyis torta is!

Kép
Kép
Kép
zel

Bodzikám!Majd szeretnék tőled kölcsönkérni babás,mamás könyvecskéket,hogy olvasgassam.Jóóó???

Yami,Nóczi!Mennek a randisugik!!!
Szederkének a "kapjuk el időben a petesejteket" sugik!!!
Andikának a talisugik majd a babaragik !!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
hanyatka

Yóóó Tatu,jövök...most???
hanyatka

Yóóó éjt,gyönyörű álmokat!!!
hanyatka

Sziasztok, jó reggelt mindankinek:-)

A tegnapi termés is igen szép, volt (most olvastam végig). Remélem, a gólyák már sok helyen köröznek!!!

Zel, igen, mostantól jön az élvezet: nincs szuri, csak a jól megérdemelt együttlét :-)

Bodza, engem is a netfüggőség vádjával illettek otthon, majd kiderül, a munkahelyen lesz-e fejre kopp. Tényleg nehéz elszakadni innen!

Tatu, jó utat, érezd jól magad, bár ezt már csak utólag olvasod majd!

Hanyat, én mindig csodálom azokat az embereket, akik neki tudnak állni este takarítani, nekem a hajnali 2-es vasalások mennek jól :-)

Andi, ilyen részeredményekkel nem kétséges a végeredmény! :-) Lessél ki a gólya már sasol be az ablakon!
plümõ

Katóc, ment a privi.
plümõ

Jó reggelt!
Zel, az én férjem nem olyan magas, hacsak a 185 cm nem annak számít.
Én szőke hajú vagyok, fehér irha kabátban érkeztem, farmer volt rajtam, és egy fehér ing(átkötős) a férjem zöld kabátban volt, fehér pulcsiban. Én sem tudom, hogy Te ki lehetsz, egy szoknyás lányzóra emlékszem, aki ott állt, amikor Ágit kergettem az őrületbe... :oops:
Ki jön november 2-án?Én akkor megyek újabb UH-ra!

kata790313

Sziasztok!

Nem tudjátok, dolgozik ma Apánk?

Igazából odamentünk kb. fél nyolcra az Intézet elé, meg már előtte is telefonálgattam, de nem vették föl. Mikor odaértünk tök sötét volt, sehol senki. 8-ig vártunk, aztán bejöttünk dolgozni, de most egy kicsit még nagyon izgulok, hogy egyáltalán tudok-e majd Apánkkal beszélni, vagy tud-e bármit is tenni.....

Plümő!

Bocsi, hogy Neked még nem reagáltam, itt a nagy ijedtségben....
Emlékszem ám Rátok! Tényleg találkoztunk szerdán, és akkor valószínűleg tegnap is, ha Te mentél be elsőnek, akkor tutira tudom, hogy ki vagy! :))))))

Amúgy szép jó reggelt Mindenkinek!
szederinda04

Szeder, küldtem privit. Remélem, átment! :-)
plümõ

Plümő!

Nem jött át a privi, azt írja: "nincs privid" :cry:

Esetleg, ha az megoldás, van egy e-mail címem: szederinda04@freemail.hu, talán ide át tud jönni.

Köszi előre is!!!
szederinda04

Jó reggelt mindenkinek!
Valaki tudja a Nyírő Gyula Kórház telefon számát és azon belül,hogy melyik mellék a labor?

Köszike ha valaki megírja!

Kati76
kovacsne.kati

Yó reggel Lányzók! :)

Bodza, Tatu, nagyon jó volt Veletek talizni tegnap. Jókat beszélgettünk és rötyögtünk! :D

Szederinda, ma nem dolgozik Apánk, Ő jövő héten pénteken fog. De a mobilján eléred, ha megvan. Ha nincs meg a száma, akkor szólj és elküldöm priviben és fel tudod hívni. Nem fog érte megharagudni!

Tatukának jó utat. De Tatus, nem Sparban voltunk tegnap, hanem Match-ban, és ott volt rengeteg ribizlis Tibicsoki. De ananászos persze nem volt, de csak azért, mert én azt keresem. :(

Zel, haláli az "egérfogós" történeted! Majd' meghalok a nevetéstől. ElképZeltelek ahogy odaosonsz az ablakhoz és megrémülsz, nehogy baja essen szegény kisegérnek. Nem semmi vagy!!! :D :D :D

Hanyatka, mi is panelban lakunk és engem sem érdekel, hogy hány óra van. Nálunk a szomszéd néni állandóan azért macerál, hogy milyen hangos a vízcsap amikor engedjük a vizet és nem tud aludni. Az alattunk lévő lakónak meg előszeretettel szoktam ledübögni, mert állandóan bömölteti a zenét (persze éjszaka jön rá). Viszonzásul én reggel ugrálok, döbögök, hogy ne tudjon aludni. "szeretjük" egymást!

Jaj lányok, le kell írnom ami tegnap történt Apánknál. Szóval reggel mentem uh-ra. Sorra kerültem, elkezdi az uh-t, egyszer csak megszólal, hogy "néha nem ártana pisilni". Én meg mondtam, hogy nem érzem, hogy kellene (indulás előtt elintéztem otthon). Erre Ő "hááát, pedig a hólyagja már mindjárt befolyik a méhébe". De közben uh-zott, és akkor megszólaltam: most, hogy így piszkálódik bennem, már valamit érzek. Apánk: piszkálódok??? Éééééén??? Hallja Ágika, azt mondja piszkálódok. Nem vizsgálok, piszkálódok.
Aztán ahogy uh-zott, nézte a monitort és közben motyogta, hogy piszkálódik. Én, meg mondtam, hogy nem akartam megbántani, ne haragudjon. De mondta, hogy nem bántottam meg, nem is tudnám. Ha jó, meg tudnám bántani, de nem ezzel. Ez csak olyan, olyan..... Erre én: piszkálódás!!! Apánk hátradőlt széken és úgy el kezdett nevetni, hogy csak na!!! :D :D :D

Bodza, még egyszer köszönöm a kabalát és jókívánságokat!!!! Ott van az ágyon a fejemnél, mert annak ott a helye!!! De amikor megyek Apánkhoz, vinni fogom magammal!!!!

Na most megyek, dolgozom egy kicsit, bár semmi kedvem!

Szép napot mindekinek!!

Pusszantás!

Bea
beus77

Ja, egyébként a "piszkálódást" visszkaptam utána. Felírta a cetrotidet, és Ágika elkezdte mondani, hogy az elsőt orvosi felügyelet mellett kell beadni, mert ha allergiát vált ki, akkor egyből el tudjanak látni. Erre Apánk benyögi, hogy "Mi az hogy allergia?? Halál!!!" Ágika nyugodtan mondta tovább a "mindókáját", "hogy akkor azért kell orvosi felügyelet mellet beadni, hogy újra tudják éleszteni". Én csak néztem rémülten, aztán leesett a dolog. Mondtam is Apánknak, hogy úgy látom visszakaptam a piszkálódást. Erre Ő: még jó hogy visszakapta! :D :D :D De persze közben nevetett.

Na tényleg megyek!

Bea
beus77

Szia Beus!

Köszi szépen az infót! Nekem elvileg hétfőn lenne az inszemem, akkor biztosan dolgozik, nem?

Remélem tényleg nem haragszik meg, ha felhívom, de így meg annyira nyugtalan vagyok...

Megköszönném, ha átküldenéd priviben a számát, bár Plümő is küldött privit, és azt nem kaptam meg, de hátha sikerülne!!!
szederinda04

Szeder, ment a mail.

Beus, mókás lehetett! Nagymackó, aki előszor morcinak tűnik, de hatalmas a szíve!!!!
plümõ

Szederinda, elküldtem! :)

Bea
beus77

Bodzikám, Neked is elküldtem! :D

Pusszantás!

Bea
beus77

Yóó reggelt!!!
hanyatka

Lányok nekem is jó lenne apánk száma priviben.Biztos ami biztos alapon :)Nem akarom én zargatni,de sohasemnemlehet tudni :)

Beus!Ez haláli,a pisilős storyd :lol: :lol: :lol:
hanyatka

Szederke!Telefonáltál???
hanyatka

Nóczi!várjuk a híreket!!!!
hanyatka

Hanyatka, Neked is ment a privi! :D

Nóczi, Yamita!! Jelentkezzetek valami jó hírrel!!!!

Bea
beus77

KicsiHanyat!
Persze, adom!!!!:D
+++++++++++!!!!!!!:D:D

Yamikám!
Hogy vannak az embriócskák???:D
Na és TE???:-)

Nóczigyerek?
Te hogy vagy??:-)
Embriógyerekek??:D

Szederke!
Minden rendben lesz!!! Ne idegeskedj!!!:-)
Azért rossz lehetett, odamentek és senki...:(
Felvettem a mail-címedet a körmail bázisunkba.:D:D
Ha felhívtad, írj, jó?!!!:-)

Andi!
+++++++++++, mert már biztosan találkoztak...:D:D

Plümő!
:lol::lol::lol:
Látod, már ezzel ébredünk...:D

Tatus!
A római lány!!:D

Kati!
Nem tudom, de a tudakozó megmondja és a google-ben is megtalálod. Az eredmények miatt szeretnél telcsizni?
http://www.nygyk.hu/ Ez a honlap, megkerestem.:-)

Beusom!
Köszönöm szépen, megkaptam!!!:D:D
Annyira édes vagy (a párod is!), hogy a "helyére" tettétek a kabalátt!!!
A zebra barátját!!!:lol::lol:
Szuper volt a tegnap!! A barátnőm is mondta, hogy milyen helyes emberek vagytok!!!!!:D:D:D
Drukkolok Neki nagyon, mert egy drága és nagyon szeretném, ha végre jó kezekbe kerülne (hétfőn megy Apánkhoz, első konzultációra).
Szerzek Neked ananászosat, mert én meg azt látok mindig!!!:lol:
Mi nem panelben lakunk, mégis a horkolás, szuszogás is áthallatszik a szomszédtól, nagyon durva!!!:((
A Déviszes sztorin ismét jót rötyögtem!!!! A Párom is!!!:lol:

Zelecske!
Egérfogó kislány!! Letöltöm neked mobilcsengésnek a Macskafogót, ok?:lol:
bodza2005

Beus!Nagyon köszi,megkaptam :)
hanyatka

Sziasztok!

Plümő, Beus!

Köszi a privit és a mait, megkaptam, Plümő, végül a mail-re válaszoltam, de itt is leírom, mi történt.

Szóval, sikerült beszélnem Apánkkal, az Intézetben felvette a telefont. Elmondtam Neki, hogy mi történt este, és hogy ezek a jelek mindig tüszőrepedéskor szoktak lenni, így elkezdtem aggódni, hogy megmaradnak-e a tüszők hétfőig. (Direkt próbáltam úgy fogalmazni, hogy csak a bennem zajló kétségeket osszam meg, és még véletlenül sem érezze úgy, hogy én akarom kitalálni, mit is kellene tenni, mikor kéne inszeminálni,stb.)

Erre annyit mondott, hogy Ő nem tudja megmondani, mi történik addig a tüszőkkel, én kérdeztem, hogy maradjunk-e a hétfői inszemnél, azt mondta, hogy persze.

Semmi olyasmi, hogy megnéz ma, aztán eldöntjük, mi legyen, vagy valami. Olyan furcsa volt. És kicsit olyan buta libának éreztem magam a telefon másik oldalán..... :cry:

De mindegy, azért jó, hogy felhívtam, most nyugodtabb vagyok, mert megtettem mindent, amit lehetett.Végülis ez is benne volt a pakliban, csak nem erre számítottam. Szokott ilyen lenni? Eddig mindig olyan kifejezetten kedves és jó fej volt...

Nem tudok mást tenni, mint bízni Benne, tudja, mit csinál, ő biztosan jobban tudja, mint én, és ha a gyermekünk most szeretne leszületni, akkor meg fog foganni, akármikor lesz is az inszem, ugye?

Yami, Nóczi!
De várom már, hogy írjatok!!!!

Amúgy jól nyomtátok tegnap csajszik éjjelig!!! Még hajnalban gyorsan bekukkantottam, akkor láttam... :D Hanyatka, Nektek már biztosan csillog-villog a lakásotok!!!! (Azt hiszem, én azért még ezt a programot eltolom egy kicsit...)

Tényleg, Hanyatka! Inszem után javasolt pihenni pár napot, vagy rögtön lehet menni dolgozni? Te dolgoztál a héten is? (Ma dolgozol, nem?)
szederinda04

Itt lesnek ránk Csajok!!!!!!!!!!:D:D:D
Kép
bodza2005

Aranyos Szederinda!
Látom, jókor ment a gólyacsapat, biztosan ez sem véletlen!
Ismerem ezt az érzést! Biztosan nincs jó napja Apánknak, de hidd el, átgondolta és minden rendben lesz!!!!:D
bodza2005

Helló lányok!

Tegnap este fejeztem be a visszaolvasást. Tudom, így kell nekem, miért nem jöttem előbb. :)
Kriszta! a szül. feleségek 2. évadjából még van 4 rész és vége, kinyírtam az első 2 évadot 1 hét alatt. De most mielött elkezdem, gyorsan bejelentkezem.

Üdv az újaknak!!!

Yami, Noczi!! Nagyon szuper, drukkolok a mai jó hírekhez minda a kettőtöknek!!!! Majd gyertek a hírekkel!!!

Nem tudok mindenkinek külön írni, mert nem tudtam ennyi mindent megjegyezni.

Katóc!!! Te a múltkor olyan ismerősnek tűntél nekem, aztán most, hogy olvasoma hsz-eidet, akkor jöttem rá, hogy lehet, hogy június6 -án mikor nekem és krisztának volt az első ounkció, neked nem akkor volt a ciszta leszívás? Téged fektettek a kriszta helyére mellém??

Most ezt gyorsan elküldöm nehogy elszálljon, de itt vagyok még.
cyprus

Szederke!Nagyon sajnálom,hogy kicsit csalódott vagy :(
Biztos én is rosszul érezném magam,de ne keseredj el!Igazad van,ha most akar megfoganni a baba,akkor meg is fog.
Drukkolunk,hogy hétfőig kibírják.Addig is pihi ezerrel és no stressz!!!

Én dolgoztam a héten meg ma is fogok éssajna holnap délelőtt is,úgy,hogy nem nagyon vagyok otthon,de azért amennyire lehet igyekszem nem cipekedni...Annyira azért ne vagyok pihi üzemmódban,ez azért más mint a lombik.
hanyatka

Sziasztok!

zel ez az egerészés :D:D
anyukám gyógyszerész és laboratóriumban dolgozik..na ott rengeteg állatka van (sajnos :( ) de anyukámat imádják - állat buzeráns - vannak fehéregerek is.. ha megérzik anyu kezének a szagát - egy edényben kb 50 egér van- MINDEGYIK rohan oda hogy anyu simogassa.. :D én is szoktam őket nyomorgatni :D nagyon édesek.

beus :D:D:D ez nagyon jó :D
valamelyik reggel már úgy várt Apánk hogy fel volt húzva a cucc az ultrahangra már rá is tette a trutyit és tartotta a kezében. erre én : uhh, jó lehet egész reggel ezzel a műbránerrel..
apánk ránéz, vigyor, háát, kinek mi jut :D:D:D

na és a lényeg:
végül ICSI lett, nem volt jó a spermakép, lehet, hogy párom beteg lesz , vagy valami lappang benne.. hát, ez van. 4 -et sikerült megszúrni.
Reggel telefonáltam 4 szabályosan megtermékenyült gyönyörű embriónk van :D:D:D:D JUHUU
izgatottan várjuk a hétfőt!!

jó pihenést mindenkinek!! jajj, tatu de jóóóó Neked!!! :)
yamita

cyprus de jó, hogy itt vagy!!!
hogy vagy??? Minden rendben?? :)
yamita

Yami, de jó 4 db!!!! Extra drukk hétfőre!!!
plümõ

Yamita, nagyon-nagyon gratulálok a 4 embriónak!!! Juhéjjjjj!!! Csak így tovább, a drukk! Ezek szerint hétfőn kapod vissza őket?? És mennyit kérsz vissza?

Nóczi, Te is jelentkezz!!!!!! Várjuk nagyon a híreket!

Jaj, lányok én úgy félek az esti szuritól, hogy nehogy rosszul legyek. Tudom, hogy azért kell az orvosi felügyelet, de akkor is félek! És mi van, ha olyan rosszul leszek, hogy újra kell éleszteni? :cry: :cry: :cry:

Küldöm továbbra is az energiát!! +++++++++++++++++++++++++

Bea
beus77

Yami!

De jó hírek!!!! Nagy drukk hétfőig!!! :D :D Jajj, de izgi!!!

Lányok, Bodza, Plümő, Hanyat és Mindenki!

Nem győzöm köszönni a támogatást!!! Már egészen jó kedvem van, föladtam az Égieknek ezt a projektet! :D

Hozzon termékenységet a hétfő Mindenkinek!!!!!
szederinda04

Yami! ez szuper!!!! :D :D

Noczikám te is gyere már!!!
cyprus

szederinda!
Tényleg nyugodj meg, és bízzál apánkban!!!! Az nem baj, hogy felhívtad, hisz sokkal rosszabb lett volna, ha még 2 napig stresszelsz és megrepednek a tüszók ettől. Bízz bennük, pihenj sokat hétvégén és akko rhétfőn minden ok lesz. drukkolok!!!
cyprus

beus!!! Ne izgulj!!!! Ne is aggódj ezen, mert nem lesz semmi. Nézd meg, hogy hányan kaptunk már ilyet csak itt a topikon és senkinek nem lett tőle semmi baja!!! Légyszi ne aggódj.
cyprus

yami, köszi jól vagyok eddig. pihengetek, sétálgatok, semmi extra.
cyprus

Csajszik!!!!

Képzeljétek, most hívott fel Apánk, hogy utána nézett az anyagomban, hogy hogyan is állunk, és ő továbbra is úgy látja, hogy hétfőn lesznek azok a tüszők jók, viszont, ha ilyen jelek voltak, akkor lehet, hogy tényleg megindult valamelyiknél a repedés, viszont az szerinte ettől a jeltől még 1-2 nap múlva reped meg igazából.

Azt javasolta, hogy mehet egy kis huncutkodás, hogy mégis adjunk így is esélyt, és hétfőn menjek korán reggel, megnéz UH-n, ha vannak tüszők még, akkor inszeminálunk, ha nincsenek, akkor így jártunk...mégis kapunk esélyt a házasélettől.. :D :D

Nagyon kedves volt, elnézést kért, hogy az előbb csak nagyon sietett, de most volt ideje megnézni, mi is a helyzet...

Jajj, mennyivel jobb azért most, Istenem!!!!

Mégis Igazi Apánk Ő nekünk!!! :D :D :D
szederinda04

SZiasztok!

MIre végig olvas titeket az ember lemegy a nap.

Előszőr is Hanyatka várlak én i sszeretettel, mert nálunk nagyon nagyon nagy a rendetlenség, és most még a kosz is. Tudjátok a két hét fekvés nem tett jót a lakásnak. Nálunk a két kutyi miatt kétnaponta takarítani kell.

Yami az gyönyörűűűűűű!! Nálunk is IVF-nek indult, és a végén szurkálódás lett belőlle!

Zel ez az egérsztori nem semmi. Én tuti nem lennék ilyen bátor csajszika! :-)

Andi 67 babatapik++++++
Hanyat neked is ám!

Szederke nyugizz meg, az nem tesz jót a tüszőknek!

Ja csajok az alma sem fincsi visszafelé ám! :-)

Na nem is ücsörgök itt tovább, mert elfáradtam. Majd du lehet, még benézek! :-)
Ági28

Hú szederke de jó. Tök ari, hogy felhívott. Akkor hajrá ugorj neki apának! :-)

Na tényleg megyek pussz csajok
Ági28

Szeder, na látod, megvan a magyarázat. Akkor mindkettőnknél éljen a házasálet :-))))))) És persze a többieknél is: a feltett képen figyelő gólyacsapat legyen Veletek!!! :lol:
plümõ

KÖSZIII :D:D:D de jól esik, hogy írtatok :P

beus, semmi baj nem lesz!!! tuti.. :D
attól ne ijedj meg, nekem egy konkrét fél pingpong labda nagyságú viszkető púp lett a hasamon, kb 6 óráig még. Dévai azt mondta ez normális.. és utána minden este egyre jobb lett.. egyre kevésbé vörös és kevésbé púpos..

szerintem kettőt kérünk vissza. persze meglátjuk, hogy hétfőn mit mondanak, hogy megyünk tovább vagy már hétfőn visszakapom őket. hogy milyen állapotban vannak. Dévai most kettőt mondott..illetve nem akart semmit mondani, erre mondtam, hogy én az orvosi véleményére vagyok kíváncsi, egy szóval sem mondtam hogy megfogadom.. :D erre mosolyogott és mondta hogy szerinte kettő.

szederke hajrá-hajrá hétfőig!!! :D
(remélem nem baj, hogy leszederkéztelek :oops: )
yamita

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?