Sziasztok!
Végre ujra köztetek. Nagyon hiányoztatok. Szerdán a páromék uj verziót telepitettek, következmény minden elszállt. Net is tegnap este lett.
Egyet sajnálok csak elszállt az összes avatar, pedig annyit és olyan szépeket gyüjtögettem már. Kezdhetem ujra a keresgélést.
Sikerült vissza olvasnom. Sajnos nemcsak jó hirt, de rosszat is.
Nika, Vic, Krisztamili, Anett, Sehike,Trin, Nonóka
Nagyon sajnálom, de láttom, már előre néztek, ami már csak sikeres lesz.
Gina, Rebe,Elan, Gabicsibe, Vikkata

Gratulálok a kicsikhez. Veletek örülök, ti már nem sokára itt hagyátok a topikot, mentek az eggyel lentebibe. De azért nézetek be ide is.
Rebe 2 kicsi. Nagyon boldog lehetsz. Bevallom, én sem bánnám. Legalább egyszere letudnánk. Nem szeretnénk egyke gyereket. De ez még nagyon a jövő.
Vikkata Gratulálok 147 hcg szinthez. Majd az uh-n modják meg, hogy hányan vannak? Vagy már tudod?
Zsókuci Jobbulást kivánok Neked. Csunya egy betegség. Voltam én is a Titanic kiállitáson az egyik vérvételes napon. Bevallom, valahogy többet vártam. Mig várnom kellett bementem a Csodák palotájába. Az jobban tetszet. Az számomra élmény volt. Mindent megfoghattam, kipróbálhattam, mint egy gyerek. Főleg nem volt tömeg, de Titanicnál tömeg, bukdácsoltam a sok gyerekben.
Gabicsibe Hogy vagy? Hogy érzed magad?
Olvastam, hogy a kutyusod beteg, jobbulást neki.
Te meg vigyázz magatokra.
Nyunyi 5 oldalt olvastam vissza és jó ha 2 hozzászólásod volt. Ennyire eltüntél? Ezt ne csináld? Te vagy az egyik lelke a csapatnak.
Remélm nem sokára ujra a régi leszel. Minden jót Neked.
Törpehzs örülök, hogy a szurik nem fájnak. Mindjárt itt a szerda, vagy csütörtök. Gyorsan elszalad.
A leszivástól ne félj, semmit nem érzel. Jót alszol.
Én a kitolástól még egy jó 20 percet még aludtam. Nem tudtak felkelteni. Lehet, hogy az állandó gyogyszerem is belejátszot.
Bonya
Sajnálom, hogy az a fránya ciszta már nem akar teljesen visszahuzódni. Nagyon szirtok, hogy kezdhesetek és a rövid protokollal sikerüljön.
Drukkolok.
Vic 12 Jól olvastam, hogy szombaton lesz az inszem? vagy már volt? Bocs nem emlékszek teljesen. Mindenesetre nagyon szoritok Neked!!!
Kriszti Te örökmozgó. Kicsit lassits. Pihenni is kell.
Vigyázz magadra. Küldök majd pü-t. Kellene egy kis segitség.
Rólunk.
Köszönöm mindenkinek a szoritást, még nagyon elkell. nov. 2. messze van.
Kb jól vagyok. Panasz: fáj a hasam alja, hosszu ideig nem tudok ülni, mellem időként töltött galamb, meg már az egyik nap hányinger is jelentkezet. Ennyi.
Amugy jól érzem magam. Kimélő életmód. A párom kiszolgál. Sogórnöm bevásárol, 2 hete nem voltam bent a városban, de nem hiányzik. Sajnos eddig tartott.
Holnap tp idején be kell mennem dolgozni.
Az állitólagos könyű munkámmal a pióca nem bír.
Így behivtak, hogy a hóvégét csináljam meg, mert gondok vannak. Holnap nem leszek megint.
De igérem mostmár gyakrabban jelentkezem.
ui: Kérhetnék avatar oldalakat. Gyüjtögetnék.